رضا بهروز دکتر متخصص و از کارشناسان مورد اعتماد اینترنشنال بعد از یکسال اعتراف کرده که من به عوامل این شبکه گفتم تصاویر جمجمه مهسا امینی مشکل و مورد خاصی نداشته و نشونی از ضربه جسم سخت نبوده
اما مصلحت این بود که سکوت کنیم و...
🇮🇷 کانال خبری#جــنـگـــِتــرکیـبـی
🆘@jangetarkibi313
ایران در حال کشیدن تجهیزات نظامی به مرز ارمنستان و آذربایجان است. تصویری از یک خبرنگار نظامی ایرانی. هواپیما در امتداد رودخانه اراکس پرواز می کند، تجهیزات نظامی وارد قاب می شود. واضح است که تصادفی نیست.
🇮🇷 کانال خبری#جــنـگـــِتــرکیـبـی
🆘@jangetarkibi313
مهم❗️❗️❗️
⭕️ لطفا نسبت به هر خبری حساس باشید:
1⃣ دیدار فعالان سیاسی و رسانه ای ضد انقلاب با وزیر اطلاعات اسرائیل
2⃣ فضاسازی رسانه ای و فراخوان های متعدد رسانه های معاند برای سالگرد مهسا امینی
3⃣ آمادگی محور ترکیه _ اسرائیل _ باکو برای حمله به سیونیک ارمنستان در سالگرد ززآ
🔹 نتیجه: دشمن در تلاش است تا با ایجاد اغتشاش در درون و جنگ در مرزهای کشور، قدرت چانه زنی ایران در منطقه را کاهش دهد و مسیرهای ترانزیتی را مسدود نماید.
🔹روزهای سرنوشت ساز پیش رو آزمون بسیار مهمی برای گردانندگان بازی در منطقه قفقاز است.
🔹هر یک از بازیگران می خواهند اندوخته های بیشتری را از میدان بهره برداری کنند تا در آینده ترانزیتی منطقه اوراسیا از قدرت چانه زنی بیش تری برخوردار شوند.
🔹در این میان اگر ایران نقش خود را به خوبی ایفا نماید، علاوه بر جلوگیری از تغییرات ژئوپلیتیکی، در جنگ اراده های قدرت های منطقه و جهان می تواند ذهنیت جدیدی خلق کند و علاوه بر اینکه به اقتدار داخلی خود اضافه می کند، پایگاه اجتماعی مردمی را نیز در اختیار بگیرد.
🇮🇷 کانال خبری#جــنـگـــِتــرکیـبـی
🆘@jangetarkibi313
سینان اوغان، رهبر اولترناسیونالیست ترکیه در توییتر:
- «تاریخ به اصالت خود باز خواهد گشت.
کریدور زنگزور قطعا باز خواهد شد…»
🇮🇷 کانال خبری#جــنـگـــِتــرکیـبـی
🆘@jangetarkibi313
ندیمهای در حال خواندن زیارت امام رضا علیه السلام در حرم مطهر رضوی
🇮🇷 کانال خبری#جــنـگـــِتــرکیـبـی
🆘@jangetarkibi313
19.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتشار نخستینبار
مستند کوتاه "هدیه به قلب مجروح جُنا"
روایتی از سرگذشت مهمانان سوریهای برنامه معلی و دیدار اخیر مادر و دختر اهل فوعه و کفریا با رهبر انقلاب
درخواست مادری که دو دخترش توسط تکفیریها در فوعه و کفریای سوریه ربوده شدند
هدیه رهبر انقلاب به فرزند شهید
🇮🇷 کانال خبری#جــنـگـــِتــرکیـبـی
🆘@jangetarkibi313
🚨منابع آذربایجانی: ایران از طریق تماسهای دیپلماتیک/جلسات به آذربایجان برای خویشتنداری در صورت حمله به منطقه سیونیک ارمنستان هشدار داده است.
🔹در همین حال، آذربایجان با اسرائیل و ترکیه اقداماتی را برای اجرای طرح «ب» در صورت مداخله نظامی تهران علیه باکو انجام داده است.
🇮🇷 کانال خبری#جــنـگـــِتــرکیـبـی
🆘@jangetarkibi313
🔴 تهران از طریق کانالهای دیپلماتیک درباره حمله به مرزهای ایران و ارمنستان به باکو هشدار داد
🇮🇷 کانال خبری#جــنـگـــِتــرکیـبـی
🆘@jangetarkibi313
2.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 در حالی که جمهوری آذربایجان خود را برای جنگی دیگر علیه ارمنستان و قره باغ کوهستانی آماده می کند، وزارت دفاع باکو ویدئوهایی را منتشر می کند که نیات تهاجمی آنها با حمایت ترکیه را نشان می دهد.
🔹آیا علی اف با نادیده گرفتن همه هشدارها، ریسک خواهد کرد؟ محتمل است!
🇮🇷 کانال خبری#جــنـگـــِتــرکیـبـی
🆘@jangetarkibi313
2.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 استقرار پدافندهوایی توسط نیروهای مسلح آذربایجان در مرز ارمنستان
🇮🇷 کانال خبری#جــنـگـــِتــرکیـبـی
🆘@jangetarkibi313
دیدار وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی با خبرنگاران مخالف جمهوری اسلامی ایران
🔹«گیلا گملیئل»، وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی با جمعی خبرنگاران و روزنامه نگاران مخالف جمهوری اسلامی دیدار کرد.
🔹گملیئل که در ماه های گذشته میزبان رضا پهلوی در فلسطین اشغالی را برعهده داشت هدف از این نشست را تشدید فشارهای بین المللی بر جمهوری اسلامی ایران به ویژه با اتکا به ابزار رسانه دانست.
🔹دیدار وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی با چهره های رسانه ای مخالف و هوادار براندازی جمهوری اسلامی در آستانه سالگرد اغتشاشات سال گذشته در کشورمان، نشان از طراحی و برنامه ریزی تل آویو با رسانه های معاند جمهوری اسلامی در این برهه دارد.
پ.ن: ما تمام قد آماده خنثی سازی هر طرحی از دشمن هستیم.
🇮🇷 کانال خبری#جــنـگـــِتــرکیـبـی
🆘@jangetarkibi313