6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بعضی وقتا هیچی آرومت نمیکنه؛
فقط نیاز داری این صحنه هارو ببینی :))
دلتنگی:)🫀
#کربلا
🇮🇷 کانال خبری#جــنـگـــِتــرکیـبـی
🆘@jangetarkibi313
1.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حجت الاسلام کاشانی: تمثیل عینی قرآن امیرالمومنین(ع) است، آتش زدن قرآن یعنی آتش زدن امیرالمومنین(ع) و حضرت زهرا(س)
#مصحف_شریف
🇮🇷 کانال خبری#جــنـگـــِتــرکیـبـی
🆘@jangetarkibi313
10.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اگر حسین برای ما بود…
▪️اشعار نزار فرانسيس شاعر مسیحی لبنانی برای امام حسین علیهالسلام
🇮🇷 کانال خبری#جــنـگـــِتــرکیـبـی
🆘@jangetarkibi313
چشمی که در عزای تو تر میشود حُسین ؛
بیحرمتیست خیره به نامحرمی شود...
آیت الله العظمی مرعشی نجفی«علیه الرحمة»:
«سفارش میکنم به دستمالی که اشکهای زیادی در رثای جدم حسین مظلوم و اهلبیت مکرم او ریخته و صورت خود را با آن پاک میکردم، بر روی سینه در کفنم بگذارند.»
🇮🇷 کانال خبری#جــنـگـــِتــرکیـبـی
🆘@jangetarkibi313
خندهکُنانمیرَوَدروزِجَزادربهشت
هرکهبهدُنیاکُند، گریهبرایِحُسین
#صلیاللهعلیكیااباعبدالله
13.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شاید حبیب شما نباشیم
اما دلمون میخواد"حر "شما باشیم...😭
مارو دنیا گول زده آقا جان💔
#استاد_کاشانی
🇮🇷 کانال خبری#جــنـگـــِتــرکیـبـی
🆘@jangetarkibi313
🏴(وقایع روز پنجم ماه محرّم الحرام)🏴
سختگیری ابن زیاد بر عمر سعد مبنی بر بستن آب بر امام حسین(ع)
عبیدالله بن زیاد به عمر سعد دستور داد که آب را بر روی امام حسین علیهالسلام و یارانش ببندد و بر آنها سخت بگیرد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، روز پنجم محرم سال 61 هجری روزی بود که موقعیت کربلا به مرور حال و هوای جنگ به خود میگرفت؛ جنگی که با رسیدن نیروهای تازهنفس از کوفه برای لشکر دشمن پررنگتر و مهمتر جلوه میکرد.
ورود چهار هزار سرباز تازهنفس به کربلا
عبیدالله بن زیاد که میخواست عمر بن سعد را برای جنگ با حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام تشجیع کرده و او را در تنگنا گذاشته و تحت فشار قرار دهد، لشکری به تعداد چهار هزار نفر از سربازان مهارت دیده و تازهنفس به سوی کربلا فرستاد تا در خدمت عمر سعد بوده و او را برای کشتن نوه رسول خدا صلیالله علیه و آله یاری کنند.
به این ترتیب با احتساب هزار نفر سربازی که در خدمت حر بن یزید ریاحی بودند و چند هزار سربازی که به همراه عمر سعد به کربلا آمده بودند، تعداد نیروهای لشکر دشمن به حدود ده هزار نفر میرسید. این طور بود که این مردان کوردل و دنیاپرست مقابل امام خود صف بستند و او را مظلومانه در بیابانی خشک و بیآب به مرگ تهدید کردند.
بستن مسیرهای منتهی به کربلا
در این روز همچنین ابن زیاد یکی از یاران خود به نام زجر بن قیس را فرستاد تا بر سر راه کربلا بایستد و هر کسی را که قصد یاری امام حسین علیه السلام داشته و بخواهد به سپاه آن حضرت ملحق شود، به قتل برساند. زجر بن قیس هم همراه 500 نفر بر سر راه کربلا قرار گرفت تا راه شیعیان و یاران حضرت اباعبدالله علیه السلام را ببندند.
دستور بستن آب بر امام حسین علیه السلام
در این روز همچنین عبیدالله بن زیاد برای عمر سعد پیکی فرستاد و طی آن، بر او سختگیری کرده و مورد فشار و تهدید قرار داده بود تا بر امام حسین علیه السلام به شدت سخت بگیرد و راه را برای آن حضرت ببندد. در برخی از منابع نوشته شده که این پیک در روز ششم ماه محرم به دست عمر سعد که در کربلا خیمه زده بود، رسید.
طبق منابع تاریخی ابن زیاد در نامه نوشته بود: «میان حسین علیه السلام و یارانش و آب فرات حائل شو (فاصله بینداز) که حتی یک قطره از آب ننوشند تا اینکه به بیعت امیرالمؤمنین یزید و عبیدالله بن زیاد درآیند یا مانند شهید مظلوم عثمان بن عفان (که در زمان کشته شدن تشنه بود) کشته شوند.»
در همین روز بود که امام حسین علیه السلام با یاران خود گفتوگو کرده و با تشریح اوضاع، یاران خود را تصفیه کردند.
منابع:
نفس المهموم
اعیان الشیعه
الامام حسین علیه السلام و صحابه
مقتل الحسین علیه السلام؛ خوارزمی
انساب الاشراف
#الالعنةاللهعلیالقومالظالمین
🇮🇷 کانال خبری#جــنـگـــِتــرکیـبـی
🆘@jangetarkibi313