ایرنا/ دونالد ترامپ، رئیسجمهور قبلی آمریکا در گردهمایی سهشنبه شب در اقامتگاه خود در مارالاگو اعلام کرد که در انتخابات ریاستجمهوری ۲۰۲۴ این کشور نامزد میشود.
رئیس جمهور سابق آمریکا که در تلاش برای رسیدن دوباره به ریاست جمهوری برای دو دوره غیرمتوالی است، گفت: برای اینکه آمریکا را دوباره بزرگ و با شکوه کنم، امشب نامزدی خود را برای ریاست جمهوری آمریکا اعلام میکنم.
ترامپ گفت: ما پیروز میشویم چون با همه قدرت مبارزه میکنیم و جو بایدن دیگر نمیتواند چهره کشور ما باشد.
وی افزود: اطمینان میدهم او (بایدن) در انتخابات ۲۰۲۴ موفق نمیشود. ما این بار با رای بیشتری پیروز میشویم.
ترامپ با بیان اینکه دمکرات ها به سلطه دولت اعتقاد دارند و ما به آزادی، مدعی شد: ما بزرگترین اقتصاد را خواهیم ساخت.
وی ادامه داد که آمریکای تحت کنترل دمکراتها سرنوشت ما نیست و نباید ادامه پیدا کند. ما درخشش آمریکا را میخواهیم.
ترامپ همچنین گفت که نباید فراموش کنیم نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا اخراج شده است.
نتایج انتخابات میاندورهای کنگره آمریکا در هشتم نوامبر ۲۰۲۲ (۱۷ آبان ۱۴۰۱) اختلاف نظر در حزب جمهوریخواه را برجسته کرد و حواشی آن باعث شد تا تلاش دونالد ترامپ رییس جمهوری پیشین و جنجالی این کشور برای اعلام نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ به خطر بیافتد.
تارنمای روزنامه انگلیسی فایننشال تایمز گزارش داد که رئیس جمهور پیشین آمریکا گرچه کمک کرد تا محبوبیت ران دسانتیس فرماندار کنونی ایالت فلوریدا افزایش یافته و با رشد در صحنه سیاسی رای اعتماد مردم را بدست آورد، با این حال دست پرورده اش به رقیبی جدی بر سر کسب نامزدی حزب جمهوریخواه در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ تبدیل شده است.
ترامپ در انتخابات ۲۰۲۲ از نامزدهایی حمایت کرد که مدعی بودند در انتخابات ۲۰۲۰ به ضرر او تقلب شده بود. اما همین ادعا موجب شد تا رای دهندگان از بیم تکرار ناآرامیهای سیاسی دوران ترامپ به نامزدهای رقیب رای داده و بسیاری از افراد مورد تایید ترامپ ناکام بمانند. همین مساله به اختلاف نظرها در حزب جمهوریخواه دامن زده و شکاف عمیقی میان بدنه اصلی حزب و طرفداران ترامپ ایجاد کرده است.
اکنون که اختلاف نظر در درون حزب جمهوریخواه و ضرورت تغییر مشاهده میشود، برخی خواهان روی گردانی از ترامپ و اقبال به ران دسانتیس شدهاند. این سیاستمدار ۴۴ ساله نه تنها توانست بار دیگر در انتخابات به شدت رقابتی فلوریدا پیروز شود، بلکه اختلاف خود از رقیبش را به حدود ۲۰ درصد رساند.
شبکه فاکس نیوز آمریکا نزدیک به جمهوریخواهان نیز در گزارشی اعلام کرد: بزرگترین برنده انتخابات میان دورهای بدون شک "ران دسانتیس" فرماندار فلوریدا و بازنده بزرگ این انتخابات دونالد ترامپ رییس جمهور سابق آمریکا است که نامزدهای منتخب او در برخی از رقابت های انتخاباتی حتی نتوانستند رقبای دموکرات آسیب پذیر خود را شکست دهند.
این مساله اختلافهای درون حزبی به وجود آورده تا جایی که در کنگره آمریکا نیز بر سر انتخاب رهبری جمهوریخواهان در مجلس نمایندگان و سنا تردید وجود دارد. کوین مککارتی که گزینه رهبری حزب در مجلس نمایندگان است، انتخابش از سوی برخی اعضای «انجمن درون حزبی آزادی» که افراد محافظه کار در آن هستند، با چالش مواجه شده است.
پیش از این نیز ، مایک پنس معاون ترامپ در دوران ریاست جمهوری اش در واکنش به احتمال نامزدی ترامپ برای انتخابات ریاستجمهوری ۲۰۲۴ گفته بود که گزینههایی بهتر از ترامپ وجود دارد.
به گزارش نشریه "نیوزویک"، «مایک پنس» معاون رئیسجمهوری پیشین آمریکا در مصاحبه با شبکه خبری ای بی سی نیوز گفت، فکر میکند گزینه های بهتر از دونالد ترامپ برای رقابت های ریاستجمهوری بعدی وجود دارد.
پنس در خصوص دیدگاه خود در مورد شورش کنگره ۶ ژانویه ۲۰۲۱ صحبت کرد و به کتاب خود با عنوان «خدایا به من کمک کن» که قرار است امروز سه شنبه منتشر شود، اشاره نمود. گفته می شود همزمانی انتشار این کتاب با اعلام ترامپ در اقامتگاهش مبنی بر حضور در رقابت های ریاست جمهوری سال ۲۰۲۴ تصادفی نیست.
در این مصاحبه، پنس در پاسخ به این سوال که آیا فکر می کند دونالد ترامپ باید دوباره رئیس جمهور شود؟ یا خیر، پاسخ داد: من فکر می کنم این به مردم آمریکا بستگی دارد. اما به عقیده من انتخاب های بهتری هم وجود دارد.
این در حالی است که لیز چنی نماینده جمهوریخواه عضو کمیته تحقیقات ششم ژانویه و از مخالفان ترامپ در مجلس نمایندگان آمریکا ابراز اطمینان کرده است که ترامپ هرگز بار دیگر رئیس جمهور نخواهد شد.
چنی در اجلاس زنان جهانی از سوی «واشنگتن پست» برگزار شد با اشاره به انتخابات میاندورهای اخیر کنگره آمریکا اظهار داشت: ین انتخابات فرصتی بود تا اطمینان حاصل کنیم جلوی قدرت گرفتن دوباره انکارکنندگان انتخابات را میگیریم و رای دهندگان در بسیاری از
👇👇ادامه
رقابت های این انتخابات این کار را انجام دادند.
این عضو کمیته تحقیقات درباره حمله ششم ژانویه حامیان ترامپ به کنگره آمریکا افزود: دست داشتن ترامپ در شورش ششم ژانویه نشان میدهد او دارای صلاحیت برای ریاست جمهوری نیست.
وی تصریح کرد: تردیدی نیست که او (ترامپ) فاقد صلاحیت برای کسب سمت است و اطمینان دارم هرگز دوباره رئیس جمهور آمریکا نخواهد شد.
لیز چنی دختر معاون جورج دبلیو بوش رئیس جمهور پیشین آمریکا و یکی از ۱۰ عضو جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا بود که سال گذشته به استیضاح ترامپ رای مثبت داد.
دو دستگی در حزب جمهوریخواه که ناشی از نفوذ ترامپ در بین افراد محافظهکار است، آینده آنها را به صورت جنجالی پیش خواهد برد. اعضای این حزب ظاهرا متقاعد شده اند که ترامپ به وجهه حزب آنها آسیب می زند. این عامل می تواند آنها را به طرد ترامپ وادارد اما این که آنها به اندازه کافی جسارت چنین اقدامی را داشته باشند معلوم نیست.
از طرفی نشانه ای از عقب نشینی ترامپ مشاهده نشده و اظهاراتش علیه دسانتیس نشان میدهد که ساکت نخواهد نشست. بسیاری از جمهوریخواهان معتقدند خیلیها او را هنوز هم چهره شناخته شده حزب جمهوریخواه میدانند.
در بحبوحه تعیین تکلیف سنا و با توجه به آنکه ترامپ به صورت تلویحی وعده داده بود تا ۱۵ نوامبر (۲۴ آبان) به صورت رسمی داوطلب نامزدی حزب جمهوریخواه در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ شود، برخی از جمهوریخواهان به وی فشار آورده بودند که این تصمیم را به تعویق انداخته و منتظر بماند تا تکلیف کرسی ایالت جورجیا در سنا معلوم شود.
انتخابات اخیر میاندوره ای کنگره آمریکا نشان داد که حتی وقتی خود ترامپ در انتخابات حضور ندارد، آمریکاییها به نامزدهای ترامپیستی که عمیقا در تئوری توطئه تقلب در انتخابات و تضعیف دموکراسی غوطهور شدند، روی خوش نشان نمی دهند.
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
کلیه #خدمات_حقوقی اعم ازمشاوره ای ونگارشی در #روزهای۲۳ #و۲۴و۲۵آبان در دفتر کارم به همشهریانم صلواتی ورایگان تقدیم میشود .
#من_انقلابی_ام
سیدمختار موسوی
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
نفوذ دشمن
در طول تاریخ ارتباط آمریکا با ایران، آمریکا همیشه با ایران دشمنی کرده؛ حتّی در آن رژیم طاغوت. دشمنی آمریکا با ایران، قبل از انقلاب عبارت بود از اینکه یک دولت ملّی را در سال ۱۳۳۲ با کودتا ساقط کرد؛ مأمور آمریکایی با چمدان دلار آمد تهران، رفت در سفارت انگلیس پنهان شد، از آنجا شروع کرد پول دادن، دلار پخش کردن، کسانی را استخدام کردند، کودتایی به وجود آوردند و دولت ملّی را ساقط کردند؛ البتّه آن دولت هم تقصیر داشت -تقصیرش هم این بود که به آمریکا خیلی اعتماد کرده بود- امّا این کار را کردند و دولت فاسدِ وابستهی به خودشان را در کشور تشکیل دادند؛ دیگر از این دشمنی بالاتر نمیشود. بر نیروهای مسلّح ما مسلّط شدند، بر نفت ما مسلّط شدند، بر سیاستهای کشور ما مسلّط شدند، بر فرهنگ ما مسلّط شدند، تسلّط کامل. از سال ۱۳۳۲ که کودتای بیستوهشتم مرداد اتّفاق افتاد تا انقلاب یعنی تا سال ۱۳۵۷، این حالت ادامه داشت. این دشمنی آن دورهی با ملّت ایران و با کشور ما؛ بعد از انقلاب هم که خب معلوم است، تا امروز همهاش یا تهدید بوده یا تحریم بوده یا بدگویی بوده یا مشکلتراشی بوده، یا نفوذ بوده؛ اینها دائم با ایران و ایرانی بدی کردند.۱۳۹۸/۰۸/۱۲
بیانات در دیدار دانشآموزان و دانشجویان
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
جنگ ارادهها
معنای جنگ نامتقارن این است که دو طرفِ جنگ از منابع مختلفالحالی، با هویّتهای مختلف برخوردارند؛ این جنگ نامتقارن است؛ یعنی هرکدامِ از این دو طرف امکاناتی دارند، منابع قدرتی دارند که طرف دیگر آن را ندارد. ما با استکبار جهانی در حال جنگ نامتقارنیم؛ چرا؟ ممکن است او یک امکاناتی داشته باشد که ما نداشته باشیم امّا ما هم امکاناتی داریم که او ندارد؛ آن امکان چیست؟ توکّل، اعتماد به خدا، اعتماد به پیروزی نهایی، اعتماد به قدرت انسان، به قدرت ارادهی انسان مؤمن؛ این را ما داریم؛ این شد جنگ نامتقارن. در جنگ نامتقارن ارادهها هستند که با هم میجنگند؛ هر ارادهای غلبه پیدا کرد، پیروز خواهد شد. در میدان، اراده را ضعیف نکنید؛ در میدان نبرد، اراده را دچار تزلزل نکنید؛ اگر یک طرفِ جنگ در میدان نبرد ارادهاش سست شد، قطعاً شکست خواهد خورد. نگذارید ارادهتان سست بشود، نگذارید تبلیغات دشمن و وسوسههای دشمن، در اراده و عزم راسخ شما تزلزل ایجاد کند؛ این ارادهی مستحکم را نگه دارید؛ این ضامن پیروزی است.۱۳۹۵/۰۳/۰۳
بیانات در دانشگاه افسرى و تربیت پاسداری امام حسین علیهالسلام
جنگ ارادهها
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
دشمنشناسی
اگر صف خودمان را نشناسیم اشتباه میکنیم؛ [اگر] صف دشمن را نشناسیم اشتباه میکنیم. جناب عمّار در جنگ صفّین دید یک عدّهای از افراد لشکر کأنّه مضطربند، متحیّرند، جهت کار و هدف کار را درست تشخیص نمیدهند؛ احساس وظیفه کرد. عمّار، زبان گویای امیرالمؤمنین است؛ آمد در مقابل این جمعیّت ایستاد، گفت: این پرچم جبههی مقابل -پرچم بنیامیّه- را میبینید؟ همین پرچم را ما در جنگ بدر و در جنگ اُحد در مقابل خودمان داشتیم؛ این همان پرچم است.۱۳۹۷/۱۲/۰۷
بیانات در دیدار مداحان اهلبیت علیهمالسلام
دشمنشناسی
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واشنگتن: موشک پدافندی اوکراین باعث انفجار در لهستان بود
🔹مقامات آمریکایی به «آسوشیتدپرس» گفتهاند یافتههای اولیه نشان میدهد موشک برخورد کرده با لهستان، توسط نیروهای اوکراینی برای رهگیری موشکهای روسی شلیک شده بود.
🔹بایدن نیز در تماس با سران کشورهای غربی اذعان کرده موشکی که به لهستان برخورد کرده احتمالا توسط روسیه شلیک نشده است.
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🤦♂وای بر ستاد امر به معروفی که شما معاون سابق آن بودید!!!
🤔اصل ۷۹ قانون اساسی در مورد عدم اجازهی دولت برای حکومت نظامیِ بلند مدت [بیش از ۳۰ روز] است! آیا حکم #فیلترینگ و حکومت نظامی در نظر شما یکیست؟ فیلترینگ ایجاد محدودیت در دسترسی به سرویس معاند خارجیست در حالی که دسترسی مخاطب به دیگر سرویس های خارجی و همهی سرویس های داخلی باز است!
😏ولی حالا که قصد داشتید از لسان قانون فیلترینگ را محکوم کنید ، اجازه دهید خود قانون جوابتان را بدهد:
📣 اصل۲ قانون اساسی را حتما بخوانید ، اصل۳ را هم من برایتان میگویم :
🇮🇷دولت جمهوری اسلامی ایران موظف است برای نیل به اهداف مذکور در اصل دوم ، همه امکانات خود را برای امور زیر به کار بَرد :
1⃣ـ ایجاد محیط مساعد برای رشد فضایل اخلاقی براساس ایمان و تقوا و مبارزه با کلیه #مظاهر_فساد و تباهی.
2⃣ـ
3⃣ـ
4⃣ـ
5⃣ـ طرد کامل استعمار و جلوگیری از نفوذ اجانب.
📣 اصل ۱۵۲ قانون اساسی : سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران بر اساس نفی هر گونه سلطهجویی و سلطهپذیری، حفظ استقلال همهجانبه و تمامیت ارضی کشور، دفاع از حقوق همه مسلمانان و عدم تعهد در برابر قدرتهای سلطهگر و روابط صلحآمیز متقابل با دول غیر محارب استوار است.
📣 قانون واحدهی اسلامی و اصل ۱۵۳ قانون اساسی را هم بخوانید و بدانید که واتسآپ و #اینستاگرام عاملی بزرگ برای رشد مفاسد اخلاقی و از بین رفتن ایمان ها ، و فیلترینگ این دو عین برداشتن سلطهی دشمن از ذهن و زندگی مردم ایران است!
✍ میلاد خورسندی
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دیدار نماینده رهبر انقلاب با محیطبانان
🔹نماینده ولیفقیه در سمنان پای درددل محیطبانانی نشست که میگویند ۲۰۰ کیلومتر با موتور به دل کویر میرویم و رفتن با خودمان است و برگشتن با خدا!
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
به قلبت گوش کن....mp3
5.07M
صبح 25 آبان
#رادیو_مرسی
🍂🍂🍁🍁
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔺 بازداشت دروازهبان سابق تیم تهرانی هنگام آسیبزدن به اموال عمومی
دروازهبان سابق یکی از تیمهای تهرانی هنگام آسیب زدن به اموال عمومی بازداشت شد.
وی درحالی بازداشت شد که درحال سنگ پرانی به ماموران، آسیب زدن به اموال عمومی و لیدری تعدادی از جوانان بود/snn
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔴دروغ هیتلری ۱۵ هزار اعدام!
🔺هیتلر میگفت دروغ باید چنان بزرگ باشد که هیچکس باور نکند کسی آنقدر #گستاخ است که چنین #بیشرمانه حقیقت را تحریف کند. نخستوزیر دلقک و دوروی کانادا امروز با استفاده از تکنیک دروغ بزرگ هیتلری از دروغ حکم اعدام ۱۵ هزار معترض در ایران پرده برداری کرده تا هم گستاخی و بیشرمی را به نهایت برساند، هم به اغتشاشات ایران تنفس مصنوعی بدهد.
🔹اما این دروغ بزرگ برای ما نکته مهمی را گوشزد میکند. در آبان ۹۸ خبرگزاری رویترز با همین روش، دروغ بزرگ ۱۵۰۰ کشته در اعتراضات را بر زبانها انداخت. تأخیر در اعلام تعداد کشتهها تا حدی زمینه را برای پذیرش این دروغ فراهم کرد. رسانهها آنقدر این عدد را تکرار کردند که انگاره ذهنی کشتار ظالمانه معترضان توسط نیروهای امنیتی نظام توانست برای خود در بخشی از افکار عمومی جایگاهی تثبیت کند.
🔹مقام معظم رهبری به شورای عالی امنیت ملی دستور داده بودند تعداد تلفات را به سرعت و شفاف به مردم اعلام کنند که وزارت کشور وقت در انجامش تعلل کرد. بیش از شش ماه بعد وقتی اعلام شد تعداد کشتهها ۲۳۰ نفر بوده، عدد دروغین ۱۵۰۰ چنان خود را به کلیدواژه آبان ۹۸ سنجاق کرده بود که اطلاع رسانی دیرهنگام وزیر کشور را بیثمر کرد.
🔹حالا طی سه سال گذشته جبهه رسانهای دشمن از این دروغ بهره زیادی برده و در اغتشاشات اخیر، گزارشهای «اکانت مجازی ۱۵۰۰تصویر» با استفاده از تداعی کلیدواژه ساختگی رویترز در سال ۹۸، یکی از منابع انتشار اخبار جعلی از کشتهها و بازداشتیهاست که اعتبارش را از تثبیت اتهام کشتار به نظام گرفته.
🔻خیلی اوقات سرعت در اطلاعرسانی به مردم، تیربار دروغ پراکنی دشمن را خلع سلاح میکند. در مقابل تعلل در شفاف سازی یا سپردن کار به #رسانهنابلدها بهترین فرصت را در اختیار آنان برای فریب مردم و جدا کردنشان از نظام میدهد.
📝 #رها_عبداللهی
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
علی کریمی امروز
علی کریمی ۱۳۹۶
💬 #nazdikesobh1
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍پیچیدگی جنگ شناختی اینجاست که حتی مجروحان جنگی، هیچ حس و شناختی از جراحتهای شناختی ناشی از حملات شناختی دشمن بر قوهی شناختی خودشان ندارند!
🖌محمد جوانی
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
ماجرای ممنوعیت ورود مزدوران اینترنشنال به قطر چیست؟
مطابق اخبار واصله طی هفتههای اخیر تعدادی از هیئات نظامی ، سیاسی و امنیتی قطر به تهران آمده و با مسئولین جمهوری اسلامی ایران در خصوص نحوه اجرای بهتر جام جهانی گفتگو کردند.
در یکی از این دیدارها، به طرف قطری گفته شد که طبق قوانین فیفا که مخالف سیاسی شدن فضای فوتبال است، شما باید با هر اقدام سازماندهی شده علیه ایران مقابله کنید.
در این رابطه و به عنوان نمونه لیست تمامی مزدورانی که در پوشش خبرنگار اینترنشنال قصد حضور در قطر برای ساماندهی اغتشاشات علیه ایران و فضاسازی رسانهای علیه تیم ملی داشتند به طرف قطری داده و درخواست شد از ورود آنان جلوگیری شود که بر مبنای این توافق امنیتی، طرف قطری علاوه بر اینکه آیدی کارت های آنان را باطل و ورود آنان به قطر را ممنوع اعلام کرد، اجازه فعالیت به این شبه رسانه تروریستی را نیز نداد.
همچنین دیگر خواسته ایران ممانعت از حضور و فعالیت عناصر وابسته به نفاق در قطر و در اطراف تیم ملی بود. مطابق این خواسته طرف قطری اخیرا اعلام کرد هواپیمایی که از سمت آلبانی به سمت این کشور آمده بود را دیپورت کرده و عناصر نفاق مجبور به بازگشت به مقر خودشان شدند.
در سومین اقدام نیز مقامات قطری اعلام کردند که از بیش از ۱۵ هزار دوربین امنیتی شهری کار گذاشته شده برای شناسایی و برخورد با هر عاملی که قصد بر هم زدن نظم مسابقات و همچنین اقدام علیه ایران داشته باشد استفاده خواهند کرد. در این خصوص حتی گفته شده است که اگر کسی قصد داشته باشد پرچم جعلی منتسب به ایران یا گروهکهای تجزیهطلب و ... را نیز وارد ورزشگاه ها کند، وی را شناسایی و با او برخورد میشود.
به نظر میرسد با توجه به تصمیمات گرفته شده برای جام جهانی چه در بعد داخل کشور و چه مدیریت فضای قطر، بخش عمده ای از برنامه ضدانقلاب برای تتش مرتبط با این مسئله از بین رفته که این دستاوردی در حوزه امنیتی است.
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
#ایران_قوی
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ
🔰پیام مردم سیستان به رهبر معظم انقلاب از زبان امام جمعه شهرستان زابل
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
دولت سیزدهم و مبارزه با فساد
مقابله و برخورد با فساد و همچنین جلوگیری از وقوع فساد، همواره از طرف همه اقشار جامعه مورد مطالبه جدی قرار دارد و دولتهای مختلف در این مسیر افتوخیزهای زیادی داشتهاند. احساس وجود فساد در جامعه ایران بسیار زیاد است و روند مبارزه با فساد نتوانسته است رضایت مردم را به همراه داشته باشد. در این خصوص چند محور قابل توجه است.
1ـ فساد در کشور ما بسیار بزرگنمایی میشود؛ نتیجه بزرگنمایی همواره نارضایتی مردم است زیرا قاضی وقتی که بر اساس بینات و دلایل روشن قضاوت میکند برخوردی کمتر از انتظار با مفسدین اقتصادی دارد و افکار عمومی حکم قاضی را دلیلی برای تعلل و کوتاهی قوه قضائیه در برخورد با فساد میدانند. 2ـ رسانههای ما وقوع فساد را مستند یا غیر مستند به صورت بزرگ تیتر میزنند ولی برخورد با فساد را مورد توجه قرار نمیدهند. این سیاست رسانهای که صرفا برای جذب مخاطب بیشتر صورت میگیرد باعث میشود چیزی که مردم میشنوند همواره وقوع فساد باشد نه برخورد با فساد. 3ـ دولت سیزدهم در راستای پیشگیری و مقابله با فساد در ابتدای دولت خود و در تاریخ 24 شهریور 1400، اصول 12گانهای را به اعضای دولت و دستگاههای اجرایی ابلاغ کرده است که عبارتند از: شفافسازی، مدیریت تعارض منافع، فرهنگسازی و نظارت همگانی، متناسبسازی ساختار و تشکیلات دولت و... . 4ـ رفتار دولت سیزدهم در عملیاتیسازی اصول مورد اشاره نسبی است و در برخی محورها موفقیت بیشتری داشته و برخی دیکر موفقیت کمتری داشته است. عملکرد دولت سیزدهم در اصلاح هدفمندسازی یارانهها در کاهش فساد در جامعه نقش بسزایی داشته است و یا در سهولت فرآیندها، شایستهگزینی، دولت الکترونیک، نظارت همگانی اقدامات قابل ذکر و برجستهای انجام داده است ولی در عین حال در سایر محورها انتظار جامعه بیش از اقدامات دولت است. 5ـ به رغم آنکه دولت اقدامات خوبی را در این زمینه انجام داده و یا در حال انجام است اما گزارش اقدامات انجام شده آنچنان که باید به مردم داده نشده است و ضعف دستگاه اطلاعرسانی دولت در این حوزه نیز قابل مشاهده است.
سخن پایانی آنکه دولت سیزهم مبارزه با فساد را مبدأ فساد شروع کرده و در حال جمعآوری بسترهای فساد در جامعه میباشد. اصلاح ساختار توزیع ارز ترجیحی و درگاه یکپارچه خدمات دولت را میتوان دو اقدام بزرگ دولت در این راستا ارزیابی کرد. از این جهت دولت سیزدهم را پیشگام مقابله با فساد در مقایسه با دولتهای گذشته ارزیابی کرد.
(علی کارگر
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
ابعاد پیچیده عملیات تروریستی استانبول
عملیات تروریستی خیابان استقلال در مرکز استانبول که شش کشته و 81 نفر مجروح در پی داشت، همچنان در کانون توجه محافل رسانهای و سیاسی منطقه قرار دارد؛ این عملیات که عامل آن یک زن بوده و هم اکنون در بازداشت به سر میبرد، فضای سیاسی و امنیتی ترکیه را تا حدودی ملتهب کرده است.
گزارههای خبری: 1ـ شبکه تلویزیونی انتیوی ترکیه در گزارش گفته است، این زن که برخی منابع او را «جیان توسون» معرفی کردهاند و اهل دیاربکر است، از پکک (حزب کارگران کردستان) دستور گرفته است. در گزارشهای اولیه آمده بود که این زن در سوریه توسط پکک آموزش دیده و از طریق عفرین وارد ترکیه شده است. اما شبکه خبری الجزیره از دستگیری دو سوری در این رابطه خبر داده است. پلیس همچنین گفته ۴۶ مظنون دیگر را در این رابطه دستگیر کرده است. 2ـ اردوغان در واکنش به این عملیات اظهار داشته است: «عناصری که تلاش میکنند دولت ترکیه را تضعیف کنند به جاهطلبیهای خود نخواهند رسید. تلاش برای تسخیر ترکیه و ملت آن از طریق تروریسم، امروز و فردا مانند دیروز به هدف خود نخواهد رسید.»
گزارههای تحلیلی: در خصوص اهداف و پیامدهای عملیات تروریستی اخیر در شهر استانبول تاکنون مطالب متعددی منتشر شده است؛ با وجود گمانهزنیهای مختلف، تاکنون هیچ گروهی مسئولیت این عملیات را بر عهده نگرفته است. با اینکه مقامات ترکیه تلاش میکنند، پکک را عامل طراح و مجری عملیات مذکور معرفی کنند، ولی با توجه به اینکه پکک دست داشتن در این عملیات را رد کرده است، لذا به نظر میرسد ماجرا با ابعاد و اهداف مهم و پیچیدهای همراه باشد. در این خصوص دو فرضیه مطرح است:
برخی از نیروهای اپوزیسیون ترکیه انگشت اتهام را به سمت اردوغان نشانه رفته و معتقدند وقوع چنین عملیاتی به فاصله 7 ماه مانده به انتخابات ریاستجمهوری ترکیه آن هم در شرایطی که عمدتاً به علت به مشکلات اقتصادی، اردوغان از وضعیت مطلوبی برای پیروزی در انتخابات پیشرو برخوردار نیست و با عنایت به شرایط فعلی امکان شکست او بر پیروزی غلبه دارد میتواند کار دولت باشد. این گروه برای اثبات نظر خود به همزمانی عملیات خیابان استقلال استانبول با برنامههایی که ترکیه در خصوص حمله به شمال سوریه و کردها دارد اشاره میکنند. این موضع نمیتواند انگارهای صحیح تلقی گردد چرا که اقتصاد ترکیه یک اقتصاد توریستمحور و تجارتمحور است و پایین آمدن سطح امنیت، ریسک سرمایهگذاری و کاهش توریستها را به همراه دارد لذا باید عامل کار و علت آن را در جایی دیگر جست.
امروز بیشتر از اینکه به سیاستهای کوتاهمدت اشاره کنیم به نظر میرسد باید به اشتباه بودن راهبردهای بلندمدت کشورهایی اشاره کرد که برای براندازی دولت بشار و تجزیه عراق دست به دامان تروریستها شدند. امروز بهترین متهم آمریکا و رژیمهای مرتجع منطقه هستند که مأمن و ملجا و تولیدکننده این گروهکهای تروریستی شدند. و این گروهک روزی سر از شاهچراغ در میآورند و روز دیگر از میدان تکسیم ترکیه. نکته مهم اینکه قطعا دود این تروریستپروری در بلندمدت به چشم عاملان و آمران آنها خواهد رفت و برای یک بار هم که شده داس دسته خود را خواهد برید و سگ هار پای صاحبانش را گاز خواهد گرفت. مطمئن باشیم اتفاق خواهد افتاد.
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
چقدر میگیری شانتاژ کنی؟
از نکات جالب مصاحبه دیروز کیروش، مواجهه با سؤال شیطنتآمیز خبرنگار انگلیسی و پاسخ به سؤال او بود. در نشست خبری سرمربی تیم ملی، خبرنگار اسکای اسپورت در سؤالی از کیروش پرسید: «سرمربیگری تیم کشوری که حقوق زنان در آن رعایت نمیشود چه منفعتی برای شما دارد؟» کیروش در واکنش به این صحبتها گفت: «شما چه مبلغی برای این سؤال دریافت میکنید؟» کیروش بلافاصله از این خبرنگار انگلیسی پرسید: «چقدر برای این سؤال پول گرفتی؟» پس از اتمام نشست خبری، کیروش خطاب به آن خبرنگار گفت: «به حرفهای من فکر کن! راستی از کشور خودتان چه خبر؟»
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ببینید
📽 تصاویر دیده نشده از رهبر انقلاب در مستند غیررسمی۵
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95