7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨ #نغمه_قرآن
🎙تلاوت آیه ۵۸ و ۵۹ سوره «فرقان»
توسط قاری ممتاز قرآن کریم «کاظم اصغرزاده»
⚜️ شروع هفته با قرآن ⚜️
#گزیده_مراسم_حرم
❣️اینجا #قلب_ایران است؛ کانال رسمی حرم مطهر امام رضا(ع)
🆔 @razavi_aqr_ir
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💠زن زندگی آزادی واقعی
🔹تصویری ناراحت کننده زنی در حال حمل کردن ارباب بریتانیایی خودش، بنگال غربی،
هند (سال ۱۹۰۳)
استعمار و زن
تاریخ واقعی زنان
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💠خودم و دو فرزندم فدای یک تار موی رهبرم
همسر شهید مهدی اثنی عشری در دیدار با نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی گفت:
🔹اعلام میکنم که هم همسر شهیدم و هم این دو فرزندم فدای امام زمانم، فدای تار موی رهبرم و فدای انقلاب اسلامی.
🔹شهید مهدی اثنی عشری از سربازان گمنام امام زمان(عج) بود که شب گذشته توسط اغتشاشگران در بوکان به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
🔹این بصیرت و نجابت رو مقایسه کنید با بعضی بیحیاهایی که دهن کثیفشونو باز میکنن و هر ارجیفی رو بیرون میریزن.
شادی همه شهدای امنیت فاتحهای هدیه کنیم
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
جزئیات فوت ۳ نفر در جریان ناآرامیهای سمیرم
رئیس کل دادگستری اصفهان:
🔹شامگاه روز چهارشنبه ۲۵ آبان ماه در جریان ناآرامیهای حادث شده در شهر سمیرم متاسفانه 3 نفر از اهالی این شهر جان خود را از دست میدهند.
🔹گزارشات کارشناسی و معاینات اولیه حاکیست یک نفر از مقتولین بر اثر وارد آمدن جسم سخت و برنده به سر جان خود را از دست داده و علت فوت دو نفر دیگر اصابت گلوله بوده است.
🔹البته بررسی اولیه حاکی است این گلولهها مربوط به سلاح هایی که در روز حادثه در اختیار نیروهای حافظ امنیت بوده، نیست.
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
اغتشاشات ۱۴۰۱
بنده بصراحت میگویم...برنامهریزی[اغتشاشات ۱۴۰۱] کار آمریکا، کار رژیم غاصب و جعلی صهیونیستی و دنبالهروهای آنها است؛ نشستهاند برنامهریزی کردهاند. عَمَله و مزدوران و حقوقبگیران آنها، بعضی از ایرانیهای خائن هم که در بیرون از کشور هستند، به اینها کمک کردند...فرمان دست...[کسانی]است که پشت صحنه هستند. بنابراین، دعوا بر سر مسئلهی باحجاب و بدحجاب نیست؛ دعوا بر سر از دنیا رفتن یک دختر جوان نیست؛ دعوا اینها نیست. خیلی از این کسانی که حجاب کاملی هم ندارند، جزو هواداران جدّی نظام جمهوری اسلامی هستند؛ شما میبینید در مراسم مذهبی، در مراسم انقلابی، اینها شرکت میکنند؛ بحث سر اینها نیست. بحث سر اصل استقلال و ایستادگی و تقویت و اقتدار ایران اسلامی است؛ بحث سر این است.
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
دشمنشناسی
در برابر دشمن با نگاه دقیق، ارزیابی خودتان از دشمن را واقعی کنید. هُشیاری را هم با ترس اشتباه نگیرید؛ اصلاً از دشمن نترسید؛ هر چه هم دشمن قوی باشد، بزرگ باشد، نترسید. چون آن قدرت ایمانی را که شما دارید، دشمنتان ندارد، در هر حجمی که باشد؛ امّا حجم دشمن را بشناسید. «دشمن نتوان حقیر و بیچاره شمرد»؛(۷) هیچ دشمنی را -دشمن کوچک و دشمن بزرگ را- حقیر، ناتوان، بیچاره، غیر قابل اعتنا به حساب نیاورید؛ نه، دشمن را ولو کوچک هم هست، به حساب بیاورید، در مقابلش ارزیابی درست داشته باشید، در مقابلش هُشیاری داشته باشید. عرض کردم، این هشیاری را با ترس اشتباه نگیرید؛ مطلقاً نترسید امّا بشناسید که با چه کسی طرفید.۱۳۹۸/۰۷/۱۰
بیانات در دیدار مجمع عالی فرماندهان سپاه
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
جنگ ارادهها, جملات طلایی برگزیده
در عرصههای گوناگون جهانی، درگیریها غالباً جنگ ارادهها است؛ هر طرفی كه ارادهاش زودتر ضعیف شود، شكست خواهد خورد.۱۳۹۲/۰۴/۳۰
بیانات در دیدار مسئولان نظام
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
نفوذ دشمن
مهمترین پاسخی که جمهوری اسلامی در مقابل توطئههای آمریکا به آمریکا داده -من میخواهم شما جوانها به این نکته توجّه کنید- این بوده که راه نفوذ مجدّدِ سیاسی آمریکا به کشور را بسته؛ جمهوری اسلامی راه ورودِ دوبارهی آمریکا به کشور را و نفوذ دوبارهی آمریکا در ارکان کشور را بسته. این منع از مذاکره که گفته میشود «مذاکره نکنیم، مذاکره نکنیم»، یکی از موارد و ابزارهای همین جلوگیری و بستن راه ورود آمریکا است. برای آمریکاییها البتّه خیلی سخت است. آمریکای متکبّرِ مستکبر که منّت میگذارد بر سرِ رؤسای کشورها و مسئولین کشورها که بنشیند با آنها حرف بزند، سالها است اصرار میکند که با سران جمهوری اسلامی مذاکره کند و جمهوری اسلامی امتناع میکند؛ این برای آمریکا خیلی سخت است. معنایش این است که در دنیا ملّتی وجود دارد و حکومتی وجود دارد که قدرت غاصبانهی آمریکا را و قدرت طاغوتی آمریکا را و دیکتاتوری بینالمللی آمریکا را قبول نمیکند و زیر بار نمیرود. این منع از مذاکره، یک کار صرفاً احساساتی نیست، یک منطق محکمی پشتش هست؛ راه نفوذ دشمن را میبندد، اقتدار جمهوری اسلامی را و ابّهت جمهوری اسلامی را به دنیا نشان میدهد و ابّهت پوشالیِ طرف مقابل را در برابر چشم همهی جهانیان میشکند، [چون] پشت میز مذاکرهی سیاسی با آنها نمینشیند.۱۳۹۸/۰۸/۱۲
بیانات در دیدار دانشآموزان و دانشجویان
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
جنگ ارادهها» یعنی چه؟
سالهاست که صحنه نبردها دچار تغییرات ماهوی شده است. یعنی اگر پیشتر فتح و پیروزی بر روی زمین معنا پیدا میکرد، امروز گام اول پیروزی فراتر از صفحه جغرافیا، بلکه به تغییر ادراک و فتح دلها وابسته شده است.
به گزارش ایسنا، سپهر خلجی در روزنامه کیهان نوشت: نمونه عینی این اتفاق جنگ ۲۰۰۳ آمریکا علیه عراق بود که قبل از پیروزی در بُعد جغرافیا، آمریکا به مدت یکسال صحنه نبرد علیه عراق را به عرصه تبلیغات و رسانه کشاند، ارادهها را سست کرد و بعد از آن در ظرف چند روز عراق را اشغال و بر آن حاکم شد، اتفاق تلخی که بعد از ۱۷ سال هنوز ملت مظلوم عراق از عوارض آن در رنجند. در جریان فتوحات جغرافیایی داعش در غرب آسیا نیز دقیقاًً همین اتفاق البته در ابعاد محدودتری رخ داد و داعش توانست در نبرد تبلیغی- النصر بالرعب- اراده مقابل را متزلزل و زمین را فتح کند. در همین رابطه نمونههای دیگری را نیز میتوان بیان کرد. جنگ ارادهها ربط وثیقی با جنگ شناختی دارد. جنگ شناختی به معنای آماج قرار گرفتن قوه شناخت مردم و نخبگان یک جامعه به منظور تغییر باورها و در نهایت رفتارهاست. این جنگ البته شکل تکامل یافتهتر و عمیقتری از جنگ روانی است. اساسیترین نتیجه در جنگ شناختی تلفات مضاعف انسانی است. در جنگ سخت وقتی یک نفر مجروح یا کشته شد عملاً فقط یک نفر از جبهه خودی کم میشود، اما در جنگ شناختی وقتی یک نفر نسبت به باورهای خود تردید کرد علاوه بر اینکه یک نفر از گروه خودی کم شده، یک نفر هم به گروه مقابل اضافه میشود. در این شکل از نبرد در واقع نه تنها سربازانِ خط مقدم نبرد نظامی، بلکه عموم مردم جامعه که اصلیترین سرمایه هر نظام سیاسی است آماج قرار گرفته، نسبت به جامعه و کشور خود بدبین و حالت رویگردانی شکل میگیرد. جنگ شناختی در صورت تداوم به وارونگی افکار عمومی، شکاف و بحران اقناعی و در نهایت به زایل شدن ارادههای راسخ منتهی خواهد شد.
بیشک و بر اساس شواهد قطعی ابزار کاربردی در جنگ ارادهها، رسانه است. به مدد تصویرسازی و تکرار آن، ادراک مخاطب از واقعیات موجود و پیرامون دچار تغییر شده و باورهای او استحاله میشود در این شرایط جامعه هدف دقیقاًً مسائل پیرامون را آنطور درک و رمزگشایی میکند که ارسالکننده پیام آنرا رمزگذاری و هدفگذاری کرده است. در این آوردگاه، به جای تجهیزات نظامی، رسانه ابزار مهم و موثر برای تحمیل اراده در صحنه رویارویی است.
تفوق در ایجاد تصویر منفی از دستاوردها و پیشرفتها از یک جامعه پیشرو و جوان، ایجاد حس حسرت نسبت به غیر، القاء ناتوانی و عقبگرد و... از جمله مهمترین تاکتیکها در این جنگ رسانهای و روانی است تا ارادههای مستحکم سست و خللپذیر شده و زمینه برای تسلیم فراهم شود. پازلی بسیار واضح و در عین حال پیچیده و چند بُعدی برای اثرگذاری بر سیستم محاسباتی حریف.
در نبرد ارادهها، بار اصلی بر دوش رسانه است. این رسانه و کارکردهای متنوع آن است که تصویرسازی میکند، باورها را شکل داده، اصلاح کرده و یا تغییر میدهد، ارادهها را جزم کرده و یا زایل میکند، از ملتی قهرمان چهرهای شکست خورده و ناتوان میسازد، موقعیت خلق میکند و یا فرصتها را میسوزاند و هدر میدهد، بسترهای پیشرفت و پسرفت را هموار میکند، عزمهای راسخ و غیرتها را به میدان میآورد و یا انگیزهها را به میرایی و نابودی میکشاند. دههها سرمایهگذاری غرب در حوزه رسانه و تبلیغات و خلق صنایعی همچون هالیوود و ایجاد اندیشکدههای نظریهپردازی در حوزه ارتباطات دقیقاًً با همین مبنا صورت گرفته است. یعنی تلاش غرب برای هیمنهسازی و شکل دادن به باورهای مطلوبش در نقاط هدف. باورپذیر کردن غرب بهعنوان تمدن پیشرفته، برتر و مسلط، باوراندن عقبماندگی و درماندگی در هر آنچه نشانی از غرب ندارد و باوراندن ضرورت وابستگی تنها بخشی از کارکردهای رسانه در صحنه جنگ ارادههاست.
تجربه و تدبیر نشان میدهد در چنین شرایطی اگر بخواهیم در نبرد ارادهها مغلوب نشویم لازم است در سازمان رسانهای کشور تجدیدنظر اساسی صورت دهیم. امروز سازمان رسانهای کشور دچار اعوجاج، عقبماندگی، نارساییهای ساختاری و بهویژه فرسودگی مدیریتی است. بخشی از ضرباتی که بر پیکره انقلاب اسلامی بهویژه در سالهای اخیر در صحنه تحولات داخلی و بینالمللی وارد شده ناشی از ناتوانی رسانهای در برجستهسازی داشتهها، استفاده از فرصتها و رویارویی با حریف در نبرد ادراکی است که بعضاً به تضعیف ارادهها انجامیده است. باید در حوزه رسانه به بازدارندگی رسید. بازدارندگی یعنی مأیوسکردن حریف از اقدام خصمانه از طریق ایجاد شک وتردید یاترس از عواقب اقدام و به هم ریختن دستگاه محاسباتی او.
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
در نبرد اراده ها، بار اصلی بر دوش رسانه است. این رسانه و کارکردهای متنوع آن است که تصویرسازی می کند، باورها را شکل داده، اصلاح کرده و یا تغییر می دهد، اراده ها را جزم کرده و یا زایل می کند، از ملتی قهرمان چهره ای شکست خورده و ناتوان می سازد، موقعیت خلق می کند و یا فرصت ها را می سوزاند و هدر می دهد، بسترهای پیشرفت و پسرفت را هموار می کند، عزم های راسخ و غیرتها را به میدان می آورد و یا انگیزه ها را به میرایی و نابودی می کشاند. دهه ها سرمایه گذاری غرب در حوزه رسانه و تبلیغات و خلق صنایعی همچون هالیوود و ایجاد اندیشکده های نظریه پردازی در حوزه ارتباطات دقیقاًً با همین مبنا صورت گرفته است. یعنی تلاش غرب برای هیمنه سازی و شکل دادن به باورهای مطلوبش در نقاط هدف.
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
«جنگ ، جنگ اراده هاست جنگ عزم هاي راسخ است، هر كه عزمش بيشتر بود او برنده است» مردم و مسئولين بايد با هوشمندي تمام اراده مصمم خود براي تسليم نشدن در مقابل فشار را به دشمن نشان دهندو اميدوار به نصرت الهي و با عزمي راسخ در اين مسير ايستادگي کنند.
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95