🔻سالروز ملی شدن صنعت نفت
❕کینه عجیب محمد رضا شاه از مصدق !
✍ محمد رضا شاه در کتاب " ماموریت برای وطنم " کینه خود را از مصدق به تصویر کشیده و کودتای ٢٨ مرداد و ساقط شدن دولت مصدق را معجزه الهی و لطف خداوند در حق خودش می داند , او چنین می نویسد :
🔸" در اثر شفاعت من ( به نزد پدرم رضا شاه ) بسیاری از زندانیان سیاسی آزادی یافتند شاید جای افسوس باشد ولی یکی از این افراد دکتر مصدق بود که بعداً در دوره زمامداری خود چیزی نمانده بود که کشور را به افلاس بکشاند و سلسله ای را که پدرم بنیاد نهاده بود براندازد , گاهی که در این باره فکر می کنم در صحت اقدام آن روز خود و شفاعت از وی مردد میشود "
و در ادامه می گوید :
🔸" قضیه چهارم ( از عنایات خاص خداوند به من ) معجزه ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ بود که ایران را از چنگال مصدق رهایی داد . دکتر مصدق مردی بود که امکان داشت رهبر سیاسی خوبی باشد ولی در اواخر حکومتش اسیر افکار افراطی خود و عدهای از اطرافیان و تلقینات غیر مستقیم دولت خارجی قرار گرفته بود . اعتقاد قطعی من این است که سرنگون کردن دستگاه مصدق کار مردم عادی کشور من بود که در دلشان بارقه مشیت یزدانی می درخشید "
فردوست یار غار محمد رضا شاه , در خاطراتش علت کینه محمد رضا از مصدق را مبارزه مصدق با فساد مالی و دیکتاتوری شاه می داند و می گوید :
🔸" مصدق عملاً فرماندهی کل قوا را از محمدرضا سلب کرده بود . کار محمدرضا در ارتش منحصر بود به امضای فرامین ارتش آن هم پس از اینکه مصدق امضا می کرد . مصدق بسیاری از این فرامین رو حتی با این ترتیب نیز اجرا نمی کرد و به وزیر دفاع دستور میداد اجرا نشود تا قدرت خود را به محمدرضا نشان دهد . مصدق در کار دربار دخالت کامل می کرد و حتی هزینه آشپزخانه محمدرضا را تعیین میکرد . به تمام افرادی که به دلایل مختلف از حسابداری وجه ماهیانه داده می شد همه را بدون استثنا حذف کرد و عناصری را در دربار گمارد تا هرگاه خلاف دستور او عمل شود به مصدق گزارش دهند .... مثلاً محمدرضا به من ماهیانه ۵۰۰ تومان از حسابداری دربار کمک می کرد که قطع شد . اگر محمدرضا علاوه بر مصوبات مصدق , گشایش بیشتری میخواست باید از پول شخصی خود استفاده میکرد .... "
📚 منبع: خاطرات فردوست ج ١
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 امشب لحظه سال تحویل در راس دعاهامون برای فرج آقامون دعا کنیم و از خدا بخواهیم پرچم این نظام توسط نائبش به دستان مبارک حضرتش داده شود.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🍀 یا مقلب القلوب والابصار ( ای تغییر دهنده دلها و دیده ها )
🍀 یا مدبر اللیل و النهار ( ای تدبیرگر شب و روز )
🍀 یا محول الحول والاحوال ( ای گرداننده سالها و حالت ها )
🍀 حول حالنا الی احسن الحال ( حال ما را به نیکوترین حال دگرگون کن ) آمین یارب العالمین 🤲
" با سلام و احترام "
🌸سال نو بر شما و خانواده محترمتان مبارکباد .
🌏 ان شاءالله سال پیش رو
سال خوب و خوش یمنی برای تمام امت اسلامی و آزادیخواهان عالم رقم بخورد .
- و در ادامه
یادی کنیم از
عزیزانی که سال قبل در جمع ما بودند و امسال اسیر خاک هستند برای شادی روح شان فاتحه ای را با ذکر صلوات بر محمد و آل محمد ( ص ) قرائت کنیم .
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷
🌟 عید نوروز از نگاه اهل بیت - علیهم السلام :
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📃 روایت اول :
❣در نوروز، هديه اى خدمت امام على عليه السلام آوردند. حضرت پرسيد: اين چيست؟ عرض كردند: اى امير المؤمنين! امروز نوروز است. امام عليه السلام فرمود : هر روزمان را نوروز كنيد.
#متن_عربی: 4073- وَ أُتِيَ عَلِيٌّ ع بِهَدِيَّةِ النَّيْرُوزِ فَقَالَ ع مَا هَذَا قَالُوا يَا أَمِيرَ الْمُؤْمِنِينَ الْيَوْمُ النَّيْرُوزُ فَقَالَ ع اصْنَعُوا لَنَا كُلَّ يَوْمٍ نَيْرُوزاً.
📗نام کتاب : من لا يحضره الفقيه جلد : 3 صفحه : 300
🌐 https://b2n.ir/y60843
〰〰〰〰〰〰〰〰〰
📃 روایت دوم :
❣امام صادق عليه السلام : چون نوروز فرا رسد، بدن خود را بشوى و پاكيزه ترين جامه هايت را بپوش و با خوش بوترين عطرها خودت را معطّر كن و در آن روز روزه دار باش.
#متن_عربی: الإمامُ الصّادقُ عليه السلام : إذا كانَ يَومُ النَّيروزِ فَاغتَسِلْ وَ البَسْ أنظَفَ ثِيابِكَ، و تَطَيَّبْ بِأطيَبِ طِيبِكَ، و تَكونُ ذلكَ اليَومَ صائما
📗نام کتاب : وسائل الشيعة جلد : 7 صفحه : 346
🌐 https://b2n.ir/q78383
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
📃 روایت سوم:
❣معلّى بن خنيس گوید: در روز نوروز خدمت امام صادق عليه السلام رسيدم حضرت فرمود : آيا مى دانى امروز چه روزى است؟ عرض كردم : فدايت شوم، اين روزى است كه ايرانيان آن را گرامى مى دارند و در آن به يكديگر هديه مى دهند. امام فرمود : سوگند به آن خانه كهن كه در مكّه است، جز اين نيست كه اين يك ريشه كهن دارد، من برايت توضيح مى دهم تا آن را بدانى... اى معلّى! روز نوروز، همان روزى است كه خداوند در آن از بندگان پيمان گرفت كه او را بپرستند و هيچ انبازى برايش نياورند و به فرستادگان و حجتهاى او و به امامان عليهم السلام ايمان بياورند. نوروز نخستين روزى است كه خورشيد در آن طلوع كرد... هيچ نوروزى نيست مگر اين كه ما در آن روز منتظر فرج هستيم؛ زيرا نوروز از روزهاى ما و شيعيان ماست...
#متن_عربی: عن مُعلّى بن خُنيس : دخَلتُ على الصّادقِ عليه السلام يومَ النَّيروزِ فقال : أ تَعرِفَ هذا اليَومَ ؟ قُلتُ : جُعِلتُ فِداكَ ، هذا يَومٌ تُعَظِّمُهُ العَجَمُ و تَتَهادى فيهِ، فقالَ أبو عَبدِ اللّه ِ الصّادِقُ عليه السلام : و البَيتِ العَتيقِ الّذي بِمَكَّةَ ! ما هذا إلاّ لِأمرٍ قَديمٍ اُفَسِّرُهُ لَكَ حَتّى تَفهَمَهُ ... يا مُعَلّى ، إنَّ يَومَ النَّيروزِ هُوَ اليَومُ الّذي أخَذَ اللّه ُ فيهِ مَواثيقَ العِبادِ أن يَعبُدوهُ و لا يُشرِكوا بِه شَيئا ، و أن يُؤمِنوا بِرُسُلِهِ و حُجَجِهِ ، و أن يُؤمِنوا بِالأئمَّةِ عليهم السلام ، و هُوَ أوَّلُ يَومٍ طَلَعَت فيهِ الشَّمسُ... و ما مِن يَومِ نَيروزٍ إلاّ و نَحنُ نَتَوَقَّعُ فيهِ الفَرَجَ لِأنَّهُ مِن أيّامِنا و أيّامِ شيعَتِنا...
📗 نام کتاب : بحارالأنوار نویسنده : العلامة المجلسی جلد : 56 صفحه : 91
🌐 https://b2n.ir/j90098
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
پس قطعا باید ادبیات شما در ایام فاطمیه چنین باشد !
ان شالله بزودی قاتلان حضرت فاطمه و تمام اونایی که خون فرزندش رو در کربلا ریختن پیدا و مشخص بشه تا ما ان شالله بتونیم در مقابل برادران عزیزتر از جانمان در فرقه وهابیت پاسخگو باشیم !
امان از زخم زبان ِسینه زن ِمیاندار ِ کربلا✒🇮🇷
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔴 نهی از منکر "زبانی " و "عملی" را یک کاسه نکنیم❗️
🔻برخی افراد، دقت ندارند که امر به معروف و نهی از منکر، مراحلی دارد و اینگونه نیست که در "مرحله زبانی" همه چیز تمام می شود و بیش از آن دیگر تکلیف وجود ندارد. 👈 نهی از منکر زبانی، وظیفه همه است؛ اما وقتی به "مرحله عملی" و اقدام قانونی و اجرایی علیه جرم و یا تخلف می رسد، مسأله فرق می کند.
🔹مقام معظم رهبری در این زمینه فرموده اند:
" امر به معروف، یک مرحلهی #گفتن و یک مرحلهی #عمل دارد. مرحلهی عمل، یعنی اقدام با دست و با زور. این مرحله، امروز به عهدهی حکومت است و باید با اجازهی حکومت انجام بگیرد ولاغیر. اما گفتن با زبان، بر همه واجب است و همه باید آن را بدون ملاحظه انجام بدهند."
https://khl.ink/f/2247
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95