کودک گمشده در سیرک ناتو!
رفتار تحقیرآمیز دولتهای غربی با اوکراین و رئیس جمهور آن مورد توجه رسانهها قرار گرفته است.
روزنامه وطن امروز نوشت: رئیسجمهور آمریکا، عضویت اوکراین در ناتو را تا قبل از پایان جنگ، نشدنی و غیرممکن و اصرار رئیسجمهور اوکراین در این باره را بیفایده دانست! در مقابل، زلنسکی مدعی شد: «شاید آمریکا بخواهد در عرض 5 دقیقه با واگذاری برخی مناطق اوکراین به روسیه، به جنگ اوکراین پایان دهد اما ما چنین چیزی را نمیپذیریم».
به نظر میرسد منازعات سران ناتو و دولت اوکراین از فاز پنهان وارد فاز آشکار شده است. صورتبندی این منازعه، کمی عجیب و در عین حال عبرتآموز است؛ اینکه آمریکا، کانادا، ترکیه و 26 عضو اروپایی پیمان آتلانتیک شمالی تا قبل از وقوع جنگ اوکراین به کییف تضمین میدادند اجازه تبدیل آن به کانونی از آتش و جنگ را نخواهند داد یا حتی اگر این اتفاق رخ دهد، به صورت تمامقد پشت سر اوکراینیها خواهند ایستاد. در آن زمان زلنسکی تصور میکرد «پیوستن به ناتو» کف امتیازاتی است که ناتو به وی و همراهانش بابت ورود به میدان منازعه مستقیم با روسها میدهد اما اکنون با گذشت ۱۷ ماه از جنگ اوکراین ادبیات کاخ سفید و اروپاییان به صورت محسوسی تغییر کرده است!
از ابتدا برای سران آمریکایی و اروپایی محرز بود در حین نبرد اوکراین نمیتوان یک کشور را به عضویت ناتو پذیرفت زیرا در این صورت همه اعضای ناتو وفق ماده 5 اساسنامه این سازمان (درباره دفاع جمعی اعضای ناتو از کشوری که وارد جنگ یا منازعه میشود)، ناچارند به سود کشور جنگزده یا جنگطلب وارد منازعه شوند. با این حال سران ناتو در خفا و آشکار به زلنسکی وعده دادند پرونده اوکراین با دیگر موارد مشابه تفاوت دارد! حتی دبیرکل ناتو در سفر به کییف مدعی شد اوکراین به صورت ذاتی به ناتوتعلق دارد و سازوکارهای عضویت این کشور در پیمان ناتو توسط اعضا ارائه و عملیاتی خواهد شد.
اکنون جو بایدن، به مانند صدراعظم آلمان و رئیسجمهور فرانسه دستمریزاد جانانهای را به زلنسکی بابت ماهها بازی کورکورانه در زمین ناتو دادهاند: عضویت در ناتو در زمان جنگ ممنوع! ماجرا به این نقطه ختم نمیشود. بر همگان مسجل است یکی از حداقلیترین و مسلمترین شروط مسکو برای انعقاد پیمان صلح پس از جنگ اوکراین، تعهد این کشور مبنی بر «بیطرفی در منازعات نظامی» و «عدم اقدام برای عضویت در ناتو» است. به عبارت گویاتر، مقامات آمریکایی و اروپایی صراحتا اعلام کردهاند چه در زمان جنگ و چه پس از صلح احتمالی در جنگ اوکراین، غربگرایان این کشور جنگزده باید عضویت در پیمان آتلانتیک شمالی را به فراموشی بسپارند.
حتی در آینده اوکراین نمیتواند به «شریک بااولویت ناتو» نیز تبدیل شود زیرا در این صورت، تعهد خود مبنی بر «بیطرفی در قبال منازعات نظامی» را زیر پا خواهد گذاشت. اظهارات صریح زلنسکی علیه بایدن و آمریکا، نقطه عطفی در جنگ اوکراین محسوب میشود! رئیسجمهور اوکراین دیگر ابایی ندارد از اینکه بدعهدی و تضمینگریزی کاخ سفید و آتلانتیکیها را در برابر دوربینهای تلویزیونی و رسانههای بینالمللی فریاد بزند. او در بدترین زمان ممکن به خود آمده است!
شاید زلنسکی طی روزهای اخیر بارها به یاد ملاقاتهای پنهان خود با مقامات سیاسی و امنیتی آمریکا، فرانسه، آلمان و انگلیس در ماههای منتهی به آغاز جنگ اوکراین افتاده است. زمانی که آنها اقداماتی مانند ایجاد منطقه پرواز ممنوع بر فراز کییف در صورت جنگ و طی شدن سریع روند عضویت اوکراین در ناتو را گامهایی عملیاتی قلمداد کرده و به همین واسطه، رئیسجمهور سادهلوح این کشور را بازی دادند. زلنسکی الان دقیقا نمیداند باید از چه چیزی و چه کسی گلایه کند: از اتحادیه اروپایی، کاخ سفید یا ناتو! او با کمترین مطالعه میتوانست متوجه بازی خطرناک آتلانتیکیها با سرزمین و امنیت خود شود اما زرق و برق وعدههای نسیه غرب را، به مصائب نقدی که بر سر کشورش آورد، ترجیح داد.
در همین حال، روزنامه اصلاحطلب هم میهن با اشاره به عکس خوش و بش سران ناتو که در آن به زلنسکی بیاعتنایی میشود نوشت: زلنسکی به مراسم میرود ممکن است در این مهمانی چای و شیرینی و نوشیدنی تعارفش کنند، اجازه دهند اجرای موسیقی را ببیند و شاهد هنرنمایی موزونبازان جمع باشد و با شوق برایشان دست بزند و کل بکشد، اما موقع عضویت در ناتو، از مهمانی بیرونش میکنند. در این اجلاس به زلنسکی تضمین میدهند اما کشورش را عضو خودشان نمیکنند. عکس در حاشیه اجلاس ناتو از زلنسکی گرفته شده و رسانهها نام «کودک گمشده در نمایشگاه را برایش انتخاب کردهاند». این رسانهها که امروز به مسخره کردن زلنسکی افتادهاند در حقیقت یکی از مقصران اصلی شروع و ادامه این جنگ بودند. به احتمال زیاد ولودیمیر در این لحظه زیر لب میگوید این چه روزگاری است که گرفتارش شدم
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
فرانسه، زخمهای کهنه(۱)
تظاهرات دهها هزار نفرهای که طی هفتههای اخیر پایتخت و تعدادی دیگر از شهرهای فرانسه را در برگرفته و دولت این کشور از آن به «آشوب» یاد میکند، توجهات اروپاییها را به خود جلب کرده و از اینکه دولت مکرون نتوانسته آن را کنترل کند، مورد سرزنش شدید قرار گرفته است. فرانسه البته طی دهههای اخیر انواعی از تظاهراتی در این سطح را تجربه کرده ولی این تظاهرات در
«نوع خود» بیسابقه خوانده شده است. در این خصوص گفتنیهایی وجود دارد:
1- تظاهرات کنونی در فرانسه جنبه صنفی ندارد و برای رفع یک موضوع معیشتی یا شبیه به آن راه نیفتاده است. این شبیه جنبش جلیقهزردها که طی چندین ماه فرانسه را گرفتار کرده بود نیست. این یک خیزش سیاسی است که علیه ساختار حاکمیتی به راه افتاده و تغییر در وضعیت عمومی فرانسه را مد نظر دارد. مطلب مهم این تظاهرات، شورش علیه نظم فعلی فرانسه و به عبارتی نظم فعلی اروپاست. فارغ از پارهای اتفاقات که در آن روی داده، این یک خیزش ساختارشکنانه است و کسب حقوق بشر پایمال شده را دنبال میکند.. براین اساس غرب احساس تهدید میکند این اگر یک جنبش صنفی نظیر جلیقهزردها بود و در اعتراض به یک یا چند سیاست و برنامه و تصمیم قدرت راه افتاده بود، با مخالفت بقیه کشورهای اروپایی مواجه نمیشد. این جنبش میگوید چرا در فرانسه به حقوق انسانها و جان انسانها احترام گذاشته نمیشود. چرا به غیر سفیدها اجازه داده نمیشود تا از حقوق خویش دفاع نمایند. اینها میگویند این چه حکمرانی است که ضابطان به قاتلان مردم تبدیل شدهاند؟
2- تظاهرات از شدت زیادی برخوردار بوده است. وقتی حکومت فرانسه ناگزیر شده برای مهار تظاهرات از نیروهای ارتش استفاده کند، به این معناست که زور معترضان از زور پلیس و سیستم امنیتی در پاریس، مارسی و... زیادتر بوده و این در حالی است که فرانسه یکی از قویترین پلیسهای جهان را دارد. نکته طنز ماجرا این است که معترضین میپرسند چرا به پلیس اجازه داده شده
«ناهل ام» نوجوان 17 ساله را در خیابان شهر نانتر بکشد، آقای مکرون به گسیل حجم وسیعی از یگانهای ارتش دست زده و شمار نیروهای سرکوب را به دو تا سه برابر رسانده است! نتیجه این عقل مدیریتی(!) این بوده که بنا به اعلام وزیر کشور طی چند روز به 120 خودروی نظامی آسیب وارد گردیده است. بنا به اظهارات فرمانده پلیس پاریس، در این تظاهرات 4000 نفر دستگیر شدهاند و این به غیر از کسانی است که در خیابان دستگیر شده و بعد از شناسایی و انذار آزاد گردیدهاند. شدت تظاهرات مردم سبب شد روزنامه «لوفیگارو» با صراحت بنویسد فرانسه نتوانسته خیابانها را از کنترل مخالفان خود خارج کند. در این میان غرب سعی کرده تا با برجستهسازی خسارتهای اقتصادی این تظاهرات، یک موج مردمی مقابل آن راه اندازد. از این رو دویچهوله در روز 13 تیر ماه به نقل از رئیس جنبش کارآفرینان فرانسه در مصاحبه با روزنامه پاریزین نوشت اعتراضات اخیر یک میلیارد یورو به اقتصاد فرانسه خسارت وارد کرده و به وجهه گردشگری آن نیز آسیب زده است. این آمار درست باشد یا روی آن برجستهسازی صورت گرفته باشد، نشان میدهد فرانسه سعی میکند اصناف را به مقابله با معترضان وادار نماید.
3- تظاهرات پس از آن آغاز شد که پلیس، «ناهل ام» نوجوان 17 ساله فرانسوی را به جرم آنکه به اخطار پلیس توجه نکرد، آماج تیر قرار داده و این در حالی است که پلیس، دستگاه امنیتی نیست تا بتوان برخورد خشن او را توجیه نمود. پلیس در همه جا در عین اینکه ضابط قضایی است، حافظ جان و مال مردم هم هست. در این میان حکومت به جای عذرخواهی از مردم بر درست بودن اقدام پلیس تأکید کرده است. در این فاصله مکرون به مسیر خود ادامه داده و معترضین هم میدان را خالی نکردهاند. و این فرانسه را در شرایط پیچیدهای قرار داده است. تظاهرات اگرچه ابتدا در اعتراض به رفتار پلیس راه افتاد اما روی تغییر رفتار پلیس تمرکز ندارد و کل ساختار را مخاطب خود میداند. این تظاهرات به سرعت به پایتخت کشیده شد و کل سیستم را درگیر کرد. کشورهای همجوار فرانسه که احساس کردند ممکن است هر آن دامنه تظاهرات ضد تبعیض نژادی به شهرهای آنان کشیده شود، به انتقاد از عملکرد دولت فرانسه روی آوردند و خواستار تدبیر جدی آن شدند.
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فرانسه، زخمهای کهنه(۲)
اما لحن آنان در این اعتراض نه تنها جانبداری از خواسته معترضان نبود، بلکه بر ختم سریع ماجرا که لازمه آن تشدید خشونت است، تأکید داشتند. در این میان معترضان فرانسوی که شاید گمان میکردند، مورد حمایت احزاب مخالف دولت قرار بگیرند، مشاهده کردند که یاریگری وجود ندارد. احزاب دستراستی مثل جریان لوپن بیش از دولت مکرون بر سرکوب این جریان اجتماعی پافشاری نمودند. احزاب راستگرا احساس کردند که اگر مقابل این جنبش اعتراضی کوتاه بیایند با شرایطی سختتر مواجه میگردند.
این احزاب نوعاً صنفی با خواستههای مطرح شده در بیانیههای جنبش معترضین همراهی نکردند؛ اما با این حال این جنبش به راه خود ادامه داد.
4- این جنبش دو ضلع اصلی دارد، ضلع ضد تبعیض نژادی و ضلع تبعیض نژادی و از منظر دیگر این جنبش «دیگران» در فرانسه است. دیگران کسانی هستند که در متن به صورت «وغیره» نوشته میشوند و خود تداعیکننده هویتی نیستند. اما واقعیت این است که تظاهراتجویان عمدتاً دارای هویتی ممتازتر از پلیسی هستند که در مقام ضابط به قتل مردم روی آورده است. این «دیگران» به یک عبارتی ساکنان اصیل هستند که به دروغ به آنان عنوان نیروهای خارجی داده شده و سعی میکنند آنان را دارای «ایدئولوژی» خاص معرفی نمایند این رنگینپوستان صاحبان اصلی این سرزمین هستند که لااقل 200 سال سابقه ماندگاری در اروپا را دارند. جوان 17 سالهای که به قتل رسید اگر ریشه در فرانسه نداشت نمیتوانست این همه نمود داشته باشد. اینها ترکیبی از آفریقاییتبارها، آسیاییتبارها و مسلمانانی هستند که به واسطه استعمار فرانسه ناگزیر به اینجا آمدهاند و در مردم فرانسه دارای احترام و موقعیت زیادی هستند.
5- مطالبات جوانان معترض فرانسوی صرفنظر از چگونگی بروز آن سمت و سوی آزادیخواهانه و اعتراض به بیعدالتیها را در دل خود دارد و با شجاعت نیز دنبال میشود. حدود ده سال پیش
رهبر معظم انقلاب در نامهای خطاب به جوانان در اروپا و آمریکای شمالی فهرستی از اقدامات خجالتآور غرب و بهویژه اروپا، شامل ستم به رنگینپوستها، ستم به غیرمسیحیان، بردهداری، اشغال کشورها و استعمار ملتها را برشمردند که بهگونهای میتواند پیشبینی جنبشهای اخیر در اروپا و به ویژه در فرانسه تلقی شود. حضرت آقا در همان نامه تاکید داشتند «به سیاستمداران و دولتمردان شما خطاب نمیکنم چون معتقدم که آنان آگاهانه راه سیاست را از مسیر صداقت و درستی جدا کردهاند».
۶- آنچه امروز در خیابانهای پاریس، مارسی و... جریان دارد، جنبشی بر ضد همان بیعدالتیها و اقدامات خجالتآوری است که در نامه سال ۱۳۹۳ رهبر انقلاب خطاب به جوانان اروپا و آمریکای شمالی، آمده بود. این حرکت صرفنظر از چگونگی بروز آن، میتواند برای دولتهای غربی نگرانکننده و اضطرابآور باشد. آنان آثار سیاسی اینگونه را دیدهاند و معتقدند چنین پیامهایی که در فطرت و وجدان انسانها رسوخ دارد، میتواند خلاء تئوریک و ایدئولوژیک یک جنبش اجتماعی را پر کند و به سرانجام برساند. این جنبش اگر در فرانسه به نقطهای برسد، از آنجا که این کشور برای بقیه کشورهای اروپایی جنبه سمبلیک و آرمانی دارد و همانگونه که انقلاب قرن 18 فرانسه به بقیه کشورهای این قاره سرایت کرد، تغییرات محتوایی در ساختار سیاسی کنونی فرانسه هم میتواند بقیه کشورهای اروپایی را تحت تأثیر قرار دهد و از اینرو روزنامههای لیبرال - دموکرات یا سوسیال- دموکرات اروپا در مقابل این جنبش اجتماعی قرار گرفتهاند.
سعدالله زارعی
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
سید حسن نصرالله:
لازم بدانیم، چادر که هیچ برج و فرودگاه هم میسازیم
همزمان با اظهارات دبیرکل حزبالله درخصوص برخورد قاطعانه با تلاشهای رژیم صهیونیستی برای تجاوز به مرزهای
جنوبی کشور لبنان، رسانههای صهیونیستی از نگرانی سران این رژیم درخصوص توان نظامی لبنان گفتند.
«سیدحسن نصرالله» دبیرکل جنبش حزبالله لبنان، شامگاه روز چهارشنبه، در سخنرانی به مناسبت سالگرد پیروزی لبنان در جنگ 33روزه با دشمن صهیونیستی، در ابتدای بر تغییر فرآیندهای حاکم بر منطقه پس از شکست رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان اشاره کرد و سپس به موضوعات جاری مهم در غرب آسیا پرداخت. دبیرکل حزبالله در ابتدا درخصوص جنگ ۳۳روزه اظهار داشت: «جنگ ژوئیه ۲۰۰۶ یک رویداد مهم، بزرگ، بسیار بااهمیت و سرنوشتساز در تاریخ لبنان و منطقه بود. همین کافی است که تنها به طرح بزرگ و خطرناک آمریکا که این جنگ یکی از ابزارهای اصلی اجرای آن بود اشاره کنیم یعنی همان خاورمیانه جدید. خاورمیانه جدید اگر محقق میشد، کشورهای منطقه اسرائیل را به رسمیت میشناختند، فلسطین و جولان از بین میرفت، لبنان تحت اشغال اسرائیل درمیآمد و اسرائیل بهعنوان ابرقدرت در منطقه و در سایه هژمونی مطلق آمریکا تثبیت میشد. این طرح در لبنان شکست خورد و مقاومت در فلسطین، مقاومت در عراق، پایداری در سوریه و ایران کار آن را یکسره کرد».
دبیرکل حزبالله بیان کرد: «ما در سال ۲۰۰۶ گفتیم که این پیروزی برای تمام مردم لبنان، کشور لبنان، برای تمام گروههای مقاومت است. ما هیچ دستاوردی را نه برای خود و نه برای حزبمان و حتی نه برای طایفهمان مصادره نمیکنیم. ما همیشه میگوییم که بهدنبال تشکر کردن، پاداش، تعریف دیگران نیستیم. و در مقابل نیز بر کسی منت نمیگذاریم و به لبنانیها نمیگوییم که ما از شما دفاع کردیم و شما را آزاد کردیم. ما همواره میگفتیم که به وظایفمان عمل کردیم. اینها را میگویم چون گاهی وقتها برخی از مردم ممکن است در مشکلات و سختیها به این ادبیات روی بیاورند که این مناسب نیست و با تعهدات اخلاقی ما منافات دارد». سیدحسن نصرالله در ادامه به تحولات اخیر در کرانه باختری و حمله همهجانبه و وحشیانه رژیم صهیونیستی به شهر جنین اشاره و تاکید کرد: «نشانه شکست تجاوز اخیر دشمن به شهر جنین که تحت محاصره قرار گرفت، تداوم عملیات مقاومت فلسطین همزمان با این تجاوز و بعد از آن بود. مقاومت ادامه یافت که این خود یعنی هدف موردنظر شکست خورده است. منطقه «الغجر» خاک لبنان است.» سیدحسن نصرالله در ادامه به موضوع اختلافات حقوقی بر سر مرزهای جنوبی لبنان پرداخت و اشاره کرد: «رویداد امروز در مرزها همچنان در حال بررسی است و مطابق با نتیجه تحقیقات اقدام خواهد شد. کارشکنیهای اسرائیل از سال ۲۰۰۶ تا امروز، هزاران مورد بوده اما کسی در جهان کاری نکرده است. بخش شمالی منطقه الغجر طبق اعلام سازمان ملل خاک لبنان است و اسرائیل در آنجا سیمخاردار کشیده است. آنها سیمخاردارشان را کامل کردند و سپس دیوارکشی کردند و موانع را برداشتند و گردشگر به آنجا آوردند. سازمان ملل حتی قبل از مسئله چادرها ساکت بود، بنابراین کسی که میگوید اشغال کامل الغجر به علت چادرها بود، از روی ناآگاهی این را میگوید. ارزش چادرها به این بود که وضعیت مرزی را دوباره در کانون توجه قرار دادند. جامعه بینالملل درباره تجاوزات مرزی اسرائیل ساکت بود و کاری نکرد، اما بعد از برپایی چادر مقاومت، سریع دست به کار شد». دبیرکل حزبالله در ادامه به ضرورت و قطعیت مقابله با تجاوز رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان پرداخت و گفت: «نمیتوان درباره آنچه در منطقه الغجر روی داده، سکوت کرد. آنجا خاک لبنان است و باید بدون هیچگونه قید و شرطی به لبنان بازگردد. بایست با تلاش کشور و مقاومت برای آزادسازی آنجا تلاش شود. با حمایت مردم و همکاری کشور و مقاومت میتوان خاک اشغالی را بازگرداند و این مسئله دیر یا زود باید روی دهد. خاک لبنان به اسرائیل داده نخواهد شد. حرف و حدیثها درباره اینکه حزبالله بهدنبال لغو توافق طائف است، دروغ است».
سیدحسن نصرالله در بخش پایانی اظهاراتش، به فشارهای برای خلع سلاح حزبالله پاسخ داد و تاکید کرد که مقاومت اجازه نخواهد داد سلاحش گرفته شود. دبیرکل حزبالله تاکید کرد: «چراکه این سلاح برای محافظت از لبنان و هدف قرار دادن آن، خدمت بزرگی به اسرائیل خواهد بود. ما برای سلاحمان خواستار قانون مدون نیستیم و این به نفع لبنان و در جهت منافع ملی نیست. مصلحت لبنان این است که مقاومت حاشیه عمل خود را داشته باشد». سیدحسن نصرالله همچنین به بحران انتخاب رئیسجمهوری در لبنان اشاره کرد و این را هم گفت که حل مسئله ریاستجمهوری در لبنان هیچ راهی جز گفتوگو بین احزاب لبنانی ندارد
.💥کانال جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
ترس صهیونیستها
روزنامه البناء، چاپ لبنان همزمان با اظهارات نصرالله از ترس صهیونیستها نوشت و گفت که تجزیه و تحلیل پیام دبیرکل حزبالله لبنان، موضوع اصلی همه شبکههای تلویزیونی رژیم صهیونیستی شده است. این روزنامه نوشت در اغلب این تحلیلها صهیونیستها دچار نگرانی درخصوص آمادگی نظامی لبنان شدهاند و تاکید کردند که نصرالله با تمرکز و تبلیغ آمادگی حزبالله، قصد دارد تا توقعات مرزی لبنان را در محافل سیاسی و رسمی به کرسی بنشاند و صهیونیستها را مجبور به عقبنشینی کند. صهیونیستها در تحلیلهایشان میگویند که نصرالله پیش از این و در مورد ترسیم مرزهای دریایی هم، همین تاکتیک را به کار برد. ضمن اینکه وضعیت در مورد مرزهای زمینی بسیار واضحتر از مرزهای آبی است و نیازی به ترسیم ندارد
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 سرنخ های جدید سردار جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از مسمومیتهای سریالی دانشآموزان دختر
❇️پ ن : جنگ شناختی بر روی ادراکات، احساسات، عواطف و ذهنیات تمرکز دارد
از آنجا که قشر نوجوان مخصوصا دختران بسیار عاطفی و حساس هستند دشمن وارد فاز ادراکی جهت کنترل ادراکات دهه هفتاد_هشتادی شده است
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبتهای کمترشنیده شده وقابل تامل حضرت امام (ره)
🌹لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین🌹
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
دشمن شناسی(شناخت دشمن و روش های مقابله با آن)قسمت۱۰۰
از منظر حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) رهبر معظم انقلاب اسلامی)قسمت۱۰۱
منع هراس از دشمن
بنده میبینم دشمن میخواهد با ترساندن، کار خودش را پیش ببرد. ما به اتکای قدرت الهی که مجسم در قدرت ملت بزرگ ماست، از دشمن مستکبر متکبر، نمیترسیم. معتقدیم کاری نمیتواند بکند. «ان كید الشیطان كان ضعیفا.» این، قرآن است. قرآن را باید باور کرد. کید شیطان، ضعیف است. اگر روزی در قرآن این را میخواندیم و از روی ایمان و تعبد، فقط قبول میکردیم، خدایا تو شاهدی که امروز این را از روی تجربه هم قبول کرده ایم. تجربه هم همین را نشان میدهد. اگر شیطان ضعیف نبود جمهوری اسلامی را تحمل نمیکرد. ببینید چقدر با جمهوری اسلامی دشمنند. میبینید که « قَدْ بَدَتِ الْبَغْضَاءُ مِنْ أَفْوَاهِهِمْ».(48) رئیس جمهور آمریکا را ببینید! آن وزیر امور خارجه ی بدشکلش را ببینید! راجع به جمهوری اسلامی که حرف میزنند، نفرت و بغض و دشمنی ملت ایران و جمهوری اسلامی، از سر و صورتشان میبارد. اما چرا با این همه نفرت، نمیتوانند هیچ غلطی بکنند؟ چرا؟ علت چیست؟ چه دلیلی دارد؟ کی شما را نگه داشته است؟ کی مانع از ضربه زدن آنها شده است؟ کی مانع شده است از اینکه محاصره ی اقتصادی کامل و تام و تمامی بکنند و به تعبیر خودشان، پدر ملت ایران را دربیاورند؟ آن وقت بعضی از این آدمهای ساده لوح ضعیف النفس هم، همینها را تکرار میکنند که «آقا! پدر ملت ایران را در می آورند!» غلط میکنند! مگر میتوانند پدر ملت ایران را دربیاورند؟! اینها کسانی هستند که ملت ایران پدرشان را در آورده است. بنابراین، ضعف دارند. قدرت آنچنان ندارند. البته، شرطش این است که ملت ایران، همینطور که بحمدالله تا امروز در صحنه بوده است، در صحنه باشد. شرطش این است که خناسها و وسواسها نیفتند توی مردم، دل آنها را خالی کنند که «آقا چنین شد، آقا چنان شد. آقا میزنند، آقا میبرند.» نه آقا! این حرفها چیست؟! ما یک ملت قوی و مستحکم هستیم. ما که فلان کشور دو، سه میلیونی فلان گوشه ی آفریقا نیستیم که هر غلطی دلشان خواست، بتوانند با ما بکنند. ما ملتی در مرکز مدنیت تاریخی دنیا، و امروز هم در سر یک چهارراه مهم از چهار راههای جهانی هستیم.(بیانات در دیدار دانش آموزان و دانشجویان به مناسبت روز ملی مبارزه با استکبار 12/8/1372)
وحدت و قاطعیت ملی عامل مقابله با دشمن
امروز تحلیلگران سیاسی در سرتاسر عالم، اعتراف میکنند که ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی، از لحاظ قدرت و قوت و ثبات، نسبت به سال های پیش، اگر جلوتر و قویتر نباشد، عقبتر و ضعیفتر نیست. علت این اعتراف، رشد و آگاهی و اراده و تصمیم آگاهانه ی ملت ایران در اثبات قوام جمهوری اسلامی است. با این حرکت و حضور مردم در مراسم عزاداری و اظهار وفاداری به امام عزیز و نظام جمهوری اسلامی، و با این وحدت و همدلی و هماهنگی و صفا که در این ایام بین تمام اقشار دیده شد، و با این شجاعتی که در برخورد با حادثه ی فقدان امام راحل از همه ی مردم مشاهده گردید، دشمن جرأت نکرد در مقابل قاطعیت و اراده ی ملی و اسلامی ملت ایران، دست از پا خطا کند.(بیانات در مراسم بیعت وزیر آموزش و پرورش، معلمان و دانش آموزان تهران 26/3/1368)
باج ندادن به قدرتها
جمهوری اسلامی ایران قصد باج دادن به قدرتهای بزرگ را ندارد و ثابت هم کرده است که به هیچ قدرتی باج نخواهد داد و مرعوب هیچ قدرتی نخواهد شد. بنابراین، هیچگاه برای جلب محبت یا همکاری قدرتهای زورگوی عالم، از مواضع بحق خودمان تنزل نخواهیم کرد. ما این اراده را در طول ده سال گذشته نشان داده ایم، و امام فقید عزیز بزرگ ما که مظهر تبلور نظام جمهوری اسلامی و مظهر صلابت و مقاومت در مقابل زورگوییها بود، قاطعانه در برابر باج خواهیهای دشمن می ایستاد و مرعوب آنها نمیشد.(بیانات در مراسم بیعت وزارت اطلاعات و پرسنل نیروهای نظامی و انتظامی 30/3/1368)
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
. جنگ نرم و سبك زندگي اسلامي
تأملات رسانهاي مقابله با جنگ نرم در حوزه اجتماعي سبك زندگي
ذكر اين نكته ضروري است كه جنگ نرم، واقعيتي انكارناپذير است و چنانچه تدبيري براي مقابله با آن انديشيده نشود، نه به معناي فقدان اين واقعيت، بلكه به معناي غفلت است. اگر براي مقابله با آن اقدام شود، ولي براي چنين اقدامي برنامهريزي، هدايت و هماهنگي لازم وجود نداشته باشد، اقدامها به نتيجه مطلوب منتهي نخواهد شد.
نكته حائز اهميت اين است كه مسئله مقابله با جنگ نرم رسانهاي در موضوع سبك زندگي و ترويج و نهادينهسازي سبك زندگي اسلامي، نسخه تكدارويي ندارد و يك سازمان به تنهايي نميتواند كار مؤثري انجام دهد. براي مقابله با جنگ نرم، نياز به حضور همه نهادها و سازمانهاي مرتبط و كليدي كشور در ساختاري راهبردي براي «ايجاد سامانه رصد صحنه جنگ نرم و مديريت راهبردي آن» و «هدايت و هماهنگي عمليات مقابله با جنگ نرم» است و مجموعهاي از راهكارها وجود دارد كه بايد از سوي نهادهاي مختلف پيگيري شود؛ با وجود اين نميتوان انكار كرد كه رسانه ملي پرچمدار بسياري از تغييرات در جامعه بوده و خواهد بود و از مهمترين مجراهاي مقابله با سبك زندگي غربي و حركت به سمت سبك زندگي اسلامي است. از آنجا كه تمركز اين نوشتار بر نقش رسانهها در جنگ نرم است، ازاينرو، توجه به راهكارهاي ذيل ميتواند در تعيين مسير و هدفگذاري در برنامههاي رسانه ملي مؤثر باشد:
همانطور كه گذشت شبكههاي ماهوارهاي با هدف قرار دادن بينش، گرايش و كنش مخاطبان، سعي در تغيير سبك زندگي اسلامي مخاطبان ايراني خود دارند. بنابراين، لازم است راهكارهاي رسانه ملي نيز متناسب با اين راهبرد طراحي شود.
يك ـ تاثيرگذاري بر بينش مخاطبان
تأثيرگذاري بر بينش مخاطبان از پيگيري طرق زير امكانپذير است:
ـ ارتقاء سواد رسانهاي مخاطبان با ارائه برنامههاي گفتوگومحور در اين زمينه يا به صورت ضمني در ساير توليدات؛
ـ بصيرتافزايي ديني و سياسي مخاطبان؛
ـ تبيين حدود ديني و عرفي تعاملات زن و مرد با تاكيد بر پيامدهاي روحي و جسمي نقض اين حدود؛
ـ بهرهگيري از مجربترين كارشناسان حوزه دين و علم براي تبيين معيارهاي سبك زندگي اسلامي مبتني بر نظام ارزشي و جهانبيني ديني و پيآمدهاي مثبت آن؛
ـ تبيين تأثير سوء سبك زندگي مدرنيته بر جوامع پيشرفته؛
ـ تبيين فلسفه شرعي و عقلي پوشش و رعايت عفاف؛
ـ شفافسازي در مورد سوژهسازي رسانههاي غربي درباره زنان مجرم؛
ـ تبيين جايگاه انساني زن، كودك و جوان از ديدگاه متون ديني و منظر انديشمندان اسلامي؛
ـ تبيين پيآمدهاي سوء كسب و كار و رزق شبههناك بر زندگي خود و فرزندان؛
ـ نقد و تشريح مضرات شاخصههاي سبك زندگي غربي؛
ـ ارائه مفهومي جامع و كاربردي از سبك زندگي اسلامي در زمينه شيوه سپري كردن اوقات فراعت، مدل لباس، موسيقي حلال، فيلم پاك، سريال آموزنده، معماري اسلامي و....؛
ـ بيان ميزان پيشرفتهاي كشورمان بعد از انقلاب اسلامي با مقايسه ميان شرايط ايران بعد از گذشت چهار دهه از انقلاب با كشورهايي مانند آمريكا و فرانسه و خنثي كردن تبليغات گمراهكننده داخلي و خارجي.
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
. جنگ نرم و سبك زندگي اسلامي
تأملات رسانهاي مقابله با جنگ نرم در حوزه اجتماعي سبك زندگي
ادامه👆👆
دو ـ تأثيرگذاري بر علايق و گرايشات مخاطبان
تأثيرگذاري بر علايق و گرايشهاي مخاطبان از پيگيري طرق زير امكانپذير است:
ـ پركردن اوقات فراغت با استفاده از جديدترين شيوههاي هنري و البته مبتني بر مؤلفههاي ارزشي؛
ـ توجه ويژه به گروه كودك و نوجوان و ايجاد گرايش به مؤلفههاي سبك زندگي اسلامي در آنان؛
ـ بهرهگيري از مؤلفه عقل و عشق در ترويج باورها و مناسك دين؛
ـ ترويج روحيه گذشت با تاكيد بر آثار اخروي و دنيوي آن؛
ـ تبديل گروههاي مرجع مورد تاييد نظام ارزشي جامعه، به اصليترين گروههاي مرجع براي مخاطبان با بهرهگيري از علايق مخاطبان؛
ـ برجستهسازي مؤلفههاي شاديآفرين سبك زندگي اسلامي ايراني؛
ـ برندسازي از مفاخر ديني و ملي؛
ـ تأكيد بر فضيلتهاي بزرگان دين، ضمن بازگويي مرارتهاي آنان در اجتهاد و كشف معلومات ديني؛
ـ ارائه جذاب و هنرمندانه الگوي مطلوب معماري، مسكن و شهرسازي منطبق با شئون ديني و عرفي جامعه؛
ـ برجستهسازي مؤلفههاي وحدتآفرين مانند عشق به وطن در اقوام و اقليتهاي مختلف؛
ـ استفاده از لوكيشنهاي منازل و اماكن سنتي جذاب در توليدات رسانه؛
ـ پاسداري از زبان و خط فارسي با ايجاد علقه به زبان و خط رسمي كشور.
سه ـ تأثيرگذاري بر كنشها و رفتارها
در صورت تأثيرگذاري رسانه ملي در بينشها و گرايشها، طبيعي است كه در حوزه رفتاري نيز مؤلفههاي سبك زندگي در كنشها و رفتارها به ظهور خواهد رسيد. علاوه بر آن تأثيرگذاري بر كنشها و رفتارهاي مخاطبان از پيگيري طرق زير امكانپذير است:
ـ الگوسازي از مفاخر ديني و ملي؛
ـ تطبيق كاربردي الگوهاي رفتاري شخصيتهاي ديني با نيازها و اقتضائات زندگي مدرن امروزي؛
ـ استمرار در نمايش و ترويج الگوهاي مرتبط با سبك زندگي اسلامي؛
ـ نمايش مؤلفههاي فقه اسلامي و بازتاب آن در سبك زندگي اسلامي؛
ـ تاكيد بر جايگاه اخلاق و آداب اسلامي در سبك زندگي اسلامي؛
ـ پرهيز از با نمايش الگوهاي مخالف با الگوهاي ديني.
چهار ـ الزامات سازماني
ـ تدوين و ارائه برنامه مدون سبك زندگي اسلامي ايراني مناسب برنامهسازي؛
ـ تأكيد بر كرامت و ارزشهاي والاي انساني، به ويژه در زنان در اتخاذ سياستهاي برنامهاي؛
ـ هماهنگي و همافزايي در تعاملات بخشي شبكههاي سراسري با شبكههاي استاني در ترويج سبك زندگي اسلامي؛
ـ بازخوردگيري گسترده و پيوسته در خصوص برنامههاي فرهنگساز رسانه؛
ـ خودارزيابي سازماني؛
ـ مشاركت و هماهنگي با ديگر نهادهاي فرهنگي جامعه ضمن حفظ نقش محوري خود در فعاليتهاي فرهنگي؛
ـ پرهيز از مركز محوري و توجه به تنوع قومي و مذهبي در توليدات رسانهاي؛
ـ تدوين و ارائه الگوي مطلوب نمايش تبليغات بازرگاني (با تاكيد بر محتوا و قالب ارائه)؛
ـ لزوم پيراستگي زبان رسانه ملي از واژگان غيربومي؛
ـ بهرهگيري از سرمايههاي اجتماعي براي كاهش فاصله ميان انتظارات مخاطبان با داشتههاي رسانه؛
ـ ايجاد همافزايي بين سازمانها و نهادهاي مسئول در زمينه حفظ، نگهداشت و گسترش زبان فارسي و مطالبه از آنان در زمينه ايفاي درست وظايف و مسئوليتهاي خود به عنوان نماينده افكار عمومي.
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ سردار نقدی: اگر امثال طبری در وسط بازار تهران شلاق بخورند خیلی از ایمانها متزلزل نمیشود
🔹برخورد با مفسدانی که باعث تضعیف و تزلزل ایمان مردم میشود ضروری است.
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔴 از " اسلام پوستشان را می کند" امام تا "دو قطبی نسازید" التقاطی ها
🔻مذهبی های التقاطی آنچنان تردید و تشکیک در دل برخی مومنین و مسئولین ایجاد کردند که از تعبیر "اسلام پوستشان را می کند" امام خمینی ره _که ایشان اوایل انقلاب خطاب به بی بند و بارها فرمودند _ امروز از دهان برخی افراد، جمله " نباید دو قطبی به وجود آورد " می شنویم❗️
⏪ به این افراد باید گفت که دو قطبی طرفداران #حق و #باطل همیشه وجود دارد، مشکل این است که شما چشم خود را بر حقیقت بسته اید و در حال #وسط_بازی هستید اما امام ره حقیقت را دید، بدون رودربایستی حقیقت را گفت و بر اساس حقیقت، تهدید کرد.
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیا برجام با نظر رهبر انقلاب امضا شد؟
💢تعامل سازنده با دنیا
🔹دیپلماسی پویا و متوازن توانایی باز کردن گرههای کور اقتصادی و معیشتی کشورها را دارد. در همین راستا دولتهای مختلفی که بر سر کار آمدهاند عمدتاً همگی ادعای توانایی تعامل و ارتباط سازنده با دیگر دولتها را داشتهاند حال آنکه این مدعی در برخی موارد با شدت و ضعفهایی همراه بوده است.
🔸دولت سیزدهم در همان سال اول مدیریتی خود با فعال کردن دو راهبرد جدید ارتباط با همسایگان و ارتباط سازنده با شرق مهر پایانی بر یکجانبهگرایی سیاسی دولت سابق زد. عضویت در سازمان شانگهای نقطه عطفی در سیر روابط ایران با کشورهای شرق آسیا قلمداد میشود. از دیگرسو در روزهای اخیر فصل تازهای از تعاملات بینالمللی توسط دولت آغاز شده است.
🔹سفر دکتر رئیسی به قاره سیاه و امضای چندین سند تجاریـ اقتصادی با سه کشور آفریقایی نشانگر عزم جدی دولت در برقراری ارتباط و تعامل سازنده با دیگر دولتها میباشد. بررسی استعدادهای اقتصادی دوطرف، استفاده از ظرفیتهای بالقوه کشورها، ارتقاء سطح مناسبات سیاسی و فرهنگی میان ملتها از جمله اصلیترین دلایل سفر اخیر ریاستجمهوری ایران به قاره آفریقا قلمداد میشود.
🔸توافق ایران و عربستان، تلاشها برای توافق میان ایران و مصر و در عین حال مذاکره با طرف غربی بر سر مسئله انرژی هستهای ایران و احیای برجام در دولت فعلی جزو اخبار خوبی هست که نویدبخش گشایشهای سیاسی و اقتصادی در آینده را میدهد.
🔹در مقابل این تعامل سازنده مأیوس شدن طرفهای غربی و به ویژه آمریکا و به هم خوردن محاسبات آنها باعث شده است تا نقش این تعاملات بیش از پیش پررنگتر شود. حمله دولت آلبانی به مقر منافقین، آزاد شدن زندانیان ایرانی در کویت و امارات، ورود ایمن و شرافتمندانه حجاج ایرانی به مکه و مدینه، آزاد شدن بخشی از مطالبات مالی ایران در سایر کشورها، ورود سرمایهگذاران خارجی به بازارهای ایرانی همگی بخشی از پیامدهای دیپلماسی هوشمندانه و فعال نظام در روزهای اخیر میباشد.
🔸نکته حائز اهمیت این است که در نظام بینالملل بازیگران بر اساس منافع ملی خود دست به کنش و واکنش سیاسی میزنند و هماکنون دلیل اصلی که نزاع منافع تبدیل به همکاری در برخی موارد شده است، برخورداری جمهوری اسلامی ایران از قدرت سخت و نرم در کنار یکدیگر و استفاده از قدرت میدان میباشد. طبیعتاً در صورت از بین رفتن قدرت میدان، دیپلماسی خالی هر چند هوشمندانه نیز باشد توانایی حل و فصل اختلافات و منازعات بینالمللی را نخواهد داشت.
✍🏻رامین نصیری
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
❤️ دو پیام غرور آفرین از دو فرمانده سپاه اسلام:
🔺 سرلشکر سردار سلامی فرمانده کل سپاه:
طومار ناامنکنندگان ایران را درهم میپیچیم.
🔺سرلشکر امیر موسوی فرمانده ارتش: لحظهای در صیانت از خاک مقدس ایران غفلت نخواهیم کرد
؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛
🌹درود خدا بر شما فرماندهان مقتدر، شجاع و مطيع ولایت.
🇬🇶 با وجود شما فرماندهان سپاه و ارتش، پرچم مقدس ایران اسلامی بالاست.
✍ سرباز پا در رکاب رهبری
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 علیرغم تلاش رسانه های غربی و صهیونیستی در سیاه نمایی و اسلام هراسی و جلوگیری از نشر و گسترش تشیع علوی، یه عده تو قلب آفریقا دارن به ولایت امیرالمومنین(ع) اقرار میکنند!
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این نوحه به عنوان نوحه سراسری شب عاشورا در دفاع از حجاب و عفاف خوانده خواهد شد.
لطفاً در تمام گروه ها پخش شود؛ تا مثل سرود سلام فرمانده بازتاب گسترده داشته باشد.
شما هم با پخش در ثواب آن شریک شوید.
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
وکیلی: زنگنه ژنرالی بود که میترسید اما اوجی سروانی است که نمیترسد
🔹مدیرمسئول روزنامه ابتکار: در دولت روحانی ژنرالی داشتیم بهنام زنگنه؛ چندبار در دو سال آخر گفتم چند شرکت معرفی میکنم که ادعا میکنند میتوانند در زمان تحریم مقدار زیادی نفت صادر کنند.
🔹زنگنه یک جمله تکراری داشت و میگفت؛ حوصلۀ اینکه بعدا بروم پاسخگوی یک جوان بیست و چند ساله شوم و سینجیم شوم را ندارم و معنایش این بود که ترسی وجود دارد و الا او هم میفهمد که باید این نفت را بفروشد، اما او حاضر نبود این راههای فرعی را برود.
🔹اما اوجی که در مقابل زنگنه که یک ژنرال است یک سروان به حساب میآید، صادرات نفت را در بدترین شرایط تحریم به ۲ میلیون بشکه رسانده. معنایش این است که اوجی میتواند و نمیترسد، زنگنه میتوانست ولی میترسید. پس در شرایط طبیعی بهتر است که اوجی بر سر کار باشد نه زنگنه.
🔹زمانی که مرحوم هاشمی رد صلاحیت شد مطالبی منتشر کردم که برایم تبعات داشت. یک حکیمی به تصور اینکه نتیجه انتخابات معلوم است و فکر نمیکردند حسن روحانی پیروز انتخابات شود پیشنهاد داده بود که برخورد با من هزینهسازی بیخود است و اگر بناست برخوردی شود بعداز انتخابات اتفاق بیفتد. تنها خیر حسن روحانی به من این بود که بعد از رئیسجمهور شدنش به یک مصونیتی رسیدم.
🔹سال ۷۵ سرپرست نهاد رهبری در دانشگاههای خوزستان بودم خاتمی قرار بود در مسجدی در اهواز سخنرانی کند که جریان مخالف مسجد را قفل کردند. دستور دادم باند و میکروفون نهاد رهبری را روی پشتبام مسجد نصب کردند و خاتمی برای مردمی که راه به مسجد نداشتند سخنرانی کرد.
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
💢استقلال ملی و ماهیگیری از آب گل آلود
🔸وزرای خارجه شش کشور عربی حوزه خلیجفارس نشستی را در مسکو برگزار کردند. در بیانیه پایانی این نشست، ضمن نادیده گرفتن حاکمیت مطلق ایران بر جزایر سهگانه، از تلاشهای امارات برای ایجاد راهحل مسالمتآمیز برای حل مسئله این جزایر از طریق گفتوگوهای دوجانبه یا دیوان بینالمللی دادگستری حمایت شد. بعد از آن بود که سفیر روسیه به وزارت خارجه احضار و مراتب شدید اعتراض دولت ایران به روسیه ابلاغ گردید.
🔰در این خصوص توجه به چند نکته ضرورت دارد:
🔹بدیهی است که مسکو اقدامی خلاف روابط دوستانه با تهران انجام داده است و در همین زمینه ایران نیز هشدارهای اعلامی و اعمالی لازم را مطابق عرف دیپلماتیک به روسیه ارسال نمود. نکته مهم اینکه دولت سیزدهم در چارچوب ملاحظات مربوط به روابط دو کشور باقی نماند و اقدامات تقابلی لازم را در قبال مسکو در دستور کار قرار داد.
🔸در روابط بینالملل هر کشوری بر اساس منافع ملی خود، اهدافش را تعیین کرده و در جهت تحقق آن برنامهریزی و کنش دارد. هیچ حاکمیتی نیز منافعش را فدای منافع دیگری نمیکند. در واقع میزان همکاریهای دو کشور تابعی از سطح اشتراک و افتراق منافع میباشد. درخصوص نشست اخیر، مسکو به دنبال این است که از وضعیت اقتصادی اعضای شورا و برخوردار بودن آنها از منابع عظیم انرژی و داشتن بازار مصرف بزرگ، و همچنین از این جهت که به نوعی متحد آمریکا و همکار اروپا در منطقه هستند، استفاده کند. در نقطه مقابل نیز کشورهای عربی خلیجفارس، متوجه تغییرات حاصله در روابط بینالملل هستند و سعی در ایجاد موازنه در روابط شرق و غرب دارند. از این جهت، همکاریهای شورا و مسکو برای هر دو منفعت داشته و در این بین روسیه به دنبال منافع خود است ولو به قیمت رنجاندن تهران منجر شود.
🔹روابط تهران مسکو راهبردی نیست بلکه در مسیر همکاریهای مشترک امنیتی و اقتصادی برای رسیدن به سطح راهبردی است. آنچه باعث نزدیکی دو کشور گردیده، منافع مشترک و انطباق تاکتیکی اهداف و داشتن منافع مشترک است. وگرنه تهران و مسکو از حیث راهبردی و هویتی اختلافاتی دارند و این اختلافنظرها در عملگرایی و مواضع اعلامی آنها بارها بروز کرده است. برای مثال مخالفت تهران با مسکو در یمن یا مخالفت ایران با جنگ در اوکراین، یا به رسمیت نشناختن همهپرسی در مناطق روستبار اوکراین از جمله مسائلی است که ایران بر اساس اصول خود موضعگیری داشته است.
🔸اساسا افرادی که زمینهسازی برای دخالت مستقیم آمریکا در کشور و خدشهدار شدن استقلال ملی، از جریان تحصن مجلس ششم تا فتنه 88 و از آشوبهای سال 1390 تا اغتشاشات 1401 داشتند، یا افرادی که نامه به مشاور امنیت ملی کاخ سفید برای تحریم ایران ارسال کردند، بهتر از پاسخگوی عملکرد خود در قبال تضعیف استقلال ملی باشند و از آب گل آلود ماهی نگیرند. چگونه افراد تندرویی که از آمریکا، حل و فصل سریع توافق هستهای جهت پیروزی در انتخابات را درخواست کردند و در کارنامه خود سابقه تحت فشار نهادن رهبری برای حضور مستقیم در کنار صدام جهت مقابل آمریکا را دارند، نگران استقلال کشور شدهاند؟!
🔅نکته راهبردی: جمهوری اسلامی همچون رژیم گذشته نیست که بنشید تا قدرتهای دیگر برای او تصمیم بگیرند و سرزمینهایش را جدا نمایند. بلکه محکم بر اصول و حفاظت از سرزمین خود میایستد و بر سر منافعش در دریا و خشکی با هیچ دولتی تعارف ندارد. در این بین، دولت سیزدهم نیز ضمن دنبال کردن پویایی و توازن بین شرق و غرب در سیاست خارجه، خود را محدود به ملاحظات خاصی ندانسته و منافع ملی را در اولویت قرار داده است.
✍🏻علی محمدی
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش "مهرداد خوانساری" دیپلمات دربار پهلوی به بیانیه جنجالی روسیه درباره جزایر سهگانه در گفتگو با شبکه ضد ایرانی ایندیپندنت:
🔺منظور روسیه این نبوده که ایران مالک جزائر سهگانه نیست.
🔺این تبلیغات هرگز خدشهای بر روابط بسیار محکم تهران و مسکو وارد نمیکند؛ کشورهای عربی هم این مسأله را خوب میدانند!
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 "ویکتور اوربان"، نخست وزیر مجارستان، کشور عضو ناتو:
🔺 اوکراین حاکمیت خود را از دست داده، با این حال آمریکا نمیخواهد جنگ پایان یابد!
🔺اگر آمریکایی ها در جنگ اوکراین خواهان صلح شوند فردای آن روز جنگ خاتمه می یابد، اما اینکه چرا آنها چنین نمیخواهند جهان را متحیر کرده است!
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تودهنی کارشناس بیبیسی به مجری برنامه:
🔺در جنگ ایران و عراق، فرانسه علاوه بر جنگنده نظامی، خلبان هم به صدام می داد تا ایران را بمباران کند و کسی هم حرفی نزد!
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔴 اگر فقط با کار فرهنگی حل می شد پس این موارد برای چیست❓
🔰برخی مذهبی های التقاطی که آشنایی کافی با منظومه مسائل دینی ندارند، در زمینه #حجاب و عفاف به صورت افراطی بر روی کار فرهنگی تکیه دارند و به همین بهانه، چوب لای چرخ اقدامات قانونی می گذارند.
⏪ پرسش ما از این افراد این است که اگر به صرف کار فرهنگی می توان مسائل جامعه از جمله حجاب را حل کرد،
🔻پس خداوند به چه دلیل، نهی از منکر را واجب کرد؟
🔻حدود، دیات و تعزیر برای کره مریخ است ؟
🔻حکومت اسلامی و جمهوری اسلامی را برای چه می خواهید؟
همه چیز را با کار فرهنگی حل کنید دیگر!!!
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💢التهاب ۷۴ دقیقهای آمریکاییها
🔸پس از وقوع جنگ اوکراین، مقامات آمریکایی در راستای تحقق استراتژی خلق گرههای کور راهبردی در حوزه روابط بینالملل، مداخلهگری مستمر در منطقه شرق آسیا را در دستور کار قرار دادهاند.
‼️ادامه مطلب را در اینجا بخوانید:
https://basirat.ir/fa/news/348844/
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
از تمسخر نیروگاه سازی
تا فرافکنی درباره کمبود برق -۱
🔹روزنامه هم میهن برای معضل کمبود برق در فصل تابستان و خسارت ناشی از آن برای صنایع، ابراز نگرانی کرد، بیآنکه درباره ریشه ناترازی فعلی توضیح دهد.
این روزنامه صفحاتی را به گزارشی با عنوان«خاموشی صنعت، تشنگی در فصل گرما» اختصاص داد و اینکه « قطع برق تابستانی، زیان میلیارددلاری در پی دارد». روزنامه متعلق به کرباسچی همچنین در سرمقالهای با عنوان «سادهترین و پرهزینهترین تصمیم» مینویسد:
🔻«هیچ جامعهای بدون وجود زیرساختهای اساسی وارد فرآیند توسعه نمیشود. حتی اگر طرفدار سفت و سخت اقتصاد لیبرال هم باشیم، حداقل در مراحل اولیه توسعه موافق این ایده هستیم که دولت باید به هر نحوی که در توان دارد زیرساختهای ضروری توسعه را تامین کند.
🔻یکی از ویژگیهای جامعه ایران بهویژه در سالهای پس از جنگ تا ۸۴ کوشش برای گسترش و بهبود این زیرساختها بود که موتور توسعه و رشد اقتصادی نیز بودند. ولی از زمانی که تحریمها شکل گرفت ابتدا مشکل زیرساخت انرژی و آب، به مرور موارد دیگر یکبهیک از توسعه بازماندند.
اینکه آنها را تقصیر دولت قبل بیندازید مسئلهای را حل نمیکند، چون دولت قبل هم بهراحتی آن را تقصیر شما میاندازد که اجازه حل تحریم را نمیدادید و بدون حل مسئله تحریمها نیز نمیتوان امور زیرساختی را حل کرد، همچنان که در این دو سال نشده است.
🔻امسال برخلاف سال گذشته و تاکنون مشکل قطعی برق برای مصارف خانگی نبوده یا خیلی کم بوده است ولی این کار به چه قیمتی انجام میشود و چرا؟ قدری از بهبودی حاصل تجربیات بیشتر دولت در همکاری با ذینفعان است، ولی بخش اصلی آن ناشی از قطع برق کارخانجات سیمان و فولاد و سایر کارخانجات است. در واقع سادهترین تصمیم است. ولی عوارض آن برای اقتصاد ملی و تولید بالاترین است.».
🔹درباره این تحلیل گفتنی است که دولت روحانی، پایینترین رکورد توسعه ظرفیتهای نیروگاهی را در مقایسه دولت قبل و بعد از خود داشته و بنابراین روشن است که موضوع بازدارنده تحریم با همه اهمیتش، علت اصلی کاهش تولید برق در دولت روحانی نبوده است.
🔹متاسفانه در زمینه توسعه نیروگاهها، دولت سابق پایینترین سهم را در مقایسه با دولتهای قبلی داشته و به تعهدات خود طبق برنامه ششم توسعه عمل نکرده است.
🔹این در حالی است که اگر به سیاستهای کلی « اقتصاد مقاومتی» (ابلاغ شده در سال ۹۲) اهتمام میشد، اکنون باید به شکل پایدار، مازاد تولید برق داشتیم و از صادرات آن درآمد ارزی کسب میکردیم.
💢ادامه دارد
✍ محمد ایمانی
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95