🌿اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
#هفت_شهر_عشق
﷽
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
#سلام_امام_زمانم
🌎اوضاع امروز عراق
۱- حملات هوایی ترکیه به اقلیم شمال عراق
۲- جولان آمریکا
۳- نگهداری ۱۵ هزار داعشی از ۴۰ ملیت توسط کردها
۴- اختلاف بین کرد ها و شیعیان و سنی ها
۵- اختلاف عمیق بین شیعیان
۶- تلاش برای خلع سلاح بسیج مردمی
🔥اگر شیعیان اهمیت اتحاد را نفهمند فاجعه برای تمام عراق دور از ذهن نیست..
#کجا_بودیم؟
#کجا_هستیم؟
💢نگاهی تیتر وار به دستاوردهای بی نظیر نظام مقدس جمهوری اسلامی در ۴۳سال گذشته.
6⃣ خطوط جاده ای
🔹 خطو ط جاده ای در سال ۱۳۵۷👇
جاده های روستایی کشور در حدود۳هزار کیلومتر ،که بیشترش خاکی بود.
جاده های اصلی در حدود۱۴هزار کیلومتر
آزاد راه در حدود۷۶کیلومتر و
بزرگراه در حدود۳۵کیلومتر بوده است.
🔸 خطوط جاده ای در سال۱۴۰۰👇
جاده های روستایی در حدود۱۱۵هزار کیلومتر راه اسفالت
جاده های اصلی در حدود۲۶هزار کیلومتر
آزاد راه در حدود۳۱۰۰کیلومتر و همچنین
بزرگراه در حدود۱۹هزار کیلومتر است.
ادامه دارد...
#دهه_فجر
#دستاوردهای_انقلاب_اسلامی
#علی_اصغر_سمیعی
💢سرقت اطلاعات میلیونها ایرانی از طریق اینستاگرام، تلگرام، توئیتر و واتساپ!
⭕️ یکی از چالشهایی که در آینده گریبان ما را خواهد گرفت به طور قطع خروج تدریجی اطلاعات کاربران ایرانی از طریق پلتفرمهایی مانند اینستاگرام، توئیتر و واتساپ است که در این جنگ شناختی در میان مدت و بلند مدت منتج به تغییرذائقه، رفتار و هویت ایرانیان مخصوصا نوجوانان و جوانان می شود.
⭕️حاکمیت سایبری هر کشوری دارای ۴ رکن پذیرفته شده در جامعۀ بین المللی است، رکن اول تحت عنوان حق استقلال سایبری تعریف میشود (سیستم حاکمیت سایبری کشورها باید از نظر زیرساختها، ذخیرهسازی دادهها و قوانین حاکم بر مدیریت این فضا تحت کنترل هیچ کشور بیگانه ای نباشد).
⭕️حق اشتراک برابر در فضای مجازی رکن بعدی رژیم حقوقی فضای مجازی است (صرف نظر از برخی کشورها مانند آمریکا که این حق را نقض میکنند، طبق قواعد بین الملل همۀ کشورها حق استفادۀ برابر از این فضا را دارند).
⭕️حق دفاع سایبری رکن بعدی است (تمام کشور حق دفاع از جغرافیای سایبری خود در سه سطح پیش، هنگام و پس از تهاجم سایبری دارند) و آخرین مورد حق قضایی است (براساس این حق، به صورت پیش فرض کشورها دارای صلاحیت اعمال حاکمیت بر فضای سایبر خود هستند و از آن استفاده میکنند، همانند اتفاقاتی که بعد از انتخابات ۲۰۲۰ ریاست جمهوری آمریکا شاهد آن بودیم) اما در کشور ما به دلیل فقدان راهبرد حاکمیت سایبری و فضای مجازی ول، رها و فاقد ضابطه سبب شده تا جمهوری اسلامی از حقوق اساسی خود در فضای سایبر محروم باشد.
✍ #سید_علیرضا_آل_داود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت حمید نوری، کارمند سابق قوه قضاییه، در دادگاه سوئد از نقش منافقین در شهادت بیش از ۲۰۰ هزار ایرانی
تبیین و شبکه اجتماعی انقلاب
در اهمیت جهاد تبیین که امروز بسیار ضروری و مورد تأکید رهبر معظم انقلاب است، همین بس که بدانیم اساس پیدایش انقلاب اسلامی مبتنی بر تبیین و روشنگری بوده است. درواقع، انقلاب و تبیین واقعیات جامعه پیشا انقلابی ایران از جنس هم هستند و برخلاف غالب تحرکات و تحولات مهم اجتماعی، ازجمله بزرگترین انقلابهای جهانی که محصول خشونت و مبارزات مسلحانه هستند، انقلاب اسلامی محصول بینش تبیینگرانه و هدایت پیامبرگونه امام خمینی(ره) و سایر رهبران معنوی و فکری آن است.
مبتنی بر این دیدگاه، شبکهای اجتماعی و مذهبی از انقلابیون به مرکزیت روحانیت مبارز شکل گرفت که حلقه واسط و رابط تبیینگر اعلامیهها و بیانیههای انقلابی امام به ملت ایران بودند. این شبکه در زمانهای که خبری از ارتباطات شبکههای اجتماعی و مجازی امروزی نبود، چنان منسجم، بههنگام و با بصیرت عمل کرد و مردم را آگاه نمود که حتی مانع بزرگی همچون به هم تنیدگی استبداد مخوف داخلی پهلوی به استعمار و سلطه خارجی آمریکایی، نتوانست مانع انقلاب مردم شود. اتفاقاً این روزها مصادف است با فرار ژنرال هایزر آمریکایی از ایران در سال 1357. این ژنرال چهار ستاره آمریکایی آمده بود به ایران تا تاجبخشی مجدد پسا کودتایی سال 1332 را در 1357 تکرار کند! اما این بار مردم با عنایت الهی و هوشیاری حاصل از عملیات تبیینگرانه رهبری و شبکه اجتماعی انقلاب، اجازه ندادند انقلاب اسلامیشان ابتر بماند.
در هم تنیدن استبداد با سلطه یک پدیده بسیار پیچیده است که شکست این پدیده را بسیار مشکل میسازد. اگر کشوری تنها تحت سلطه خارجی باشد و مشکل استبداد را نداشته باشد، میتواند بهراحتی سلطه را پس بزند؛ از سویی اگر یک کشوری تنها درگیر استبداد باشد، بدون پشتوانه سلطه، اینجا هم جمعکردن بساط استبداد کار سختی نیست ولی وقتی استبداد و سلطه در هم میآمیزند و هرکدام دیگری را پشتیبانی میکنند، کار دشوار میشود. به همین دلیل خیلی از گروههای سیاسی داخل کشور در آن زمان به این جمعبندی رسیده بودند که در این شرایط، ملت بههیچوجه قادر نخواهد بود استقلال خود را به دست آورد؛ چراکه هم استبداد قدرت نظامی و اطلاعاتی و فرهنگی دارد و هم سلطهگران دارای امکانات بسیار گستردهای هستند و باید با رویکرد مسلحانه، تغییر و انقلاب را جلو برد؛ اما امام مخالف رویکرد مسلحانه بود و بیشتر به تبیین و روشنگری و تعمیق هدایت معتقد بود و بدینسان توانست بزرگترین انقلاب معنوی و فرهنگی دنیا را رقم بزند. امروز هم ملت ایران در جشن ملی چهل و سومین سالگرد پیروزی خود با جنگی ترکیبی از سوی دشمنان انقلاب به محوریت آمریکا مواجه است و تکلیف همان است که سببساز پیروزی شد، یعنی تبیین واقعیات گذشته و حال. (نویسنده: فتحالله پریشان)
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
عذرخواهی در پیشگاه ملت!
«محمدرضا عارف» که به توصیه محمد خاتمی در انتخابات ریاست جمهوری سال 92 به نفع حسن روحانی کنار کشید، به مناسبت دهه فجر یادداشتی منتشر کرده و از مسئولان نظام خواسته تا بهواسطه برخی نارساییها و کمکاریها از مردم نجیب ایران متواضعانه عذرخواهی کنند! وي در اين يادداشت نوشته است: «متأسفم که بگویم گام نهادن در بیراهه اختلاف، اصرار بر خطاهای گذشته و نشنیدن صدای مصلحان، راه خسران ملک و ملت، انقلاب و نظام جمهوری اسلامی و فرصت دادن به دشمنان و بدخواهان است!».
گزارههای تحلیلی: شاید کمتر کسی پیدا بشود که بگوید در کشور نارسایی و کمکاری وجود ندارد؛ اما بیان عارف از این حقایق، در کنار بیان کلی از کلیدواژه «مصلحان» چیست؟ چه کسانی باید از مردم عذرخواهی کنند و چه کسانی باید در فکر اصلاح باشند. اولاً سیودو سال از عمر 43 ساله انقلاب اسلامی توسط جریانی در کشور مدیریت شده که عارف نیز در آن دسته تعریف میَشود؛ بنابراین این جریان نه میتواند مدعی اصلاح مجدد کاستیها باشد و نه درخواست حقطلبی کند؛ بیشک تنها راهکار برای این جریان، پوزش از ملت بزرگ ایران بابت تمامی کاستیها و کمکاریها، سوء مدیریتها و نگاههای ضد منافع ملی طی این دوران است. محمدرضا عارف در بخشی از يادداشت مورداشاره مینویسد: «معتقدم یکی از چالشهایی که حاکمیت با آن روبرو است، عدم صداقت و شفافیت با مردم است. در طول ۴ دهه گذشته، عدم صداقت با ملت ایران در مقاطعی آسیبهای جدی به روند توسعه و پیشرفت ایران وارد کرده و باعث ایجاد هزینههایی برای کشور و ملت شده است. در دهه پنجم انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، ترمیم شکاف بین حاکمیت و ملت بهویژه ارتقا اعتماد بین مردم و مسئولان که در چند دهه گذشته آسیب جدی دیده است، بیش از هر زمان دیگر فوریت دارد». درك چالشهای فساد و عدم صداقت و شفافيت طي سالهای اخير چندان سخت نيست؛ از لکههای تاريك سالهای گذشته اين انقلاب، ادعاها و رفتارهای ناصواب دولتي است كه: 1) مذاكرات برجام را به حل مشکل محیطزیست، اشتغال، صنعت و آب خوردن مردم پيوند زد؛ 2) اقتصاد کشور را با گره زدن به سياست خارجي، با ادعاي نادرستِ برداشتن تمام تحریمهای بانکی، بیمهای و مالی، حملونقل، پتروشیمی، فلزات سنگین و تحریمهای اقتصادی، شرطي كرد و امیدآفرینی كاذب در جامعه با طرح رؤیت آفتاب تابان و شستن صورت رقم زد. 3) منتقدان و دلسوزان خود را با عباراتی همچون: «بیدین، حسود، کاسب تحریم، بی شناسنامه، بیسواد، عصر حجری، مزدور، ترسو، بیکار، دین نشناس، بزدل، فاسد، عقبمانده، تازه به دوران رسیده، هوچی باز و ...» نوازش كرد. 4) شفافیت زدایی و فاصله گرفتن از مردم طی این سالها موجب ظهور گاندوهاي امنیتی، اقتصادی و سیاسی در صحنه ملی و ضربه بر حیثیت نظام در سطح بینالمللی شد.
نکته پایانی: عارفي را گفتند: زندگي به جبر است يا اختيار؟ گفت: امروز اختيار، تا چه بكارم؟ اما فردا جبر. زيرا بهاجبار بايد درو كنم هر آنچه ديروز به اختيار كاشتم. سخنان امروز دکتر عارف نیز بیش از هر فرد و جریانی، زبان حال است برای جریان متبوع خویش که اگر زبانی برای عذرخواهی در پیشگاه ملت عزیز ایران ندارند، لااقل از این راه رفته توبه کرده و بیش از این ملت را بازیچه سیاسی بازیهای مخرب خویش قرار ندهند. (نويسنده: حسين عباسيان)
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
▼ اخبار
توافق دوباره با آمریکا؛ در دسترس یا غیرممکن؟!
«رابرت مالی» نماینده آمریکا در امور ایران گفت: «در صورت احیای توافق، واشنگتن تحریمهای ناسازگار با برجام را رفع میکند؛ اما تحریمهای غیرمرتبط با برنامه هستهای ایران، حفظ خواهد شد. محدود کردن برنامه هستهای ایران در راستای منافع آمریکاست و ما میتوانیم پسازآن به بسیاری دیگر از مسائل مرتبط با ایران رسیدگی کنیم. دولت بعدی آمریکا ملزم به اجرای برجام نیست و نمیتوانیم رئیسجمهور بعدی را ملزم کنیم. دولت بعدی تصمیمات خود را خواهد گرفت». فارغ از اینکه دولت آمریکا بخواهد چه حجمی از تحریمها را تعلیق کند یا نکند و ایران بتواند از توافق منتفع شود یا نه، اصرار دولت بایدن بر ندادن تضمین، امکان توافق را منتفی میکند. دولت بایدن نمیخواهد و نمیتواند از طرف دولت بعدی آمریکا تضمین بدهد، اما ضمناً به اعتبار عهدشکنیهای پیاپی و پسا برجامی دولت دموکرات اوباما، تضمین دولت بایدن هم معتبر نیست. در این میان، موضع کنگره آمریکا همیشه رادیکالتر از دولت بوده و جالبتر اینکه هر دو حزب دموکرات در مجلس نمایندگان یا سنا، تحریمهای پسا برجامی متعدد مانند کاتسا و... را با اتفاق آرا تصویب کردهاند. پس از هر نوع توافق در دور جدید هم وقتی آمریکا اجازه پیدا کرد دوباره به برجام برگردد و به مکانیسم ماشه دسترسی پیدا کند، احتمال تصویب تحریمهای جدید در کنگره و یا از سوی دولت بسیار بالاست. اجمالاً اینکه فارغ از کم و کیف تعلیق تحریمها، تضمین توافق از سوی آمریکا و تعهد به عدم تکرار عهدشکنی، منتفی است و بنابراین بدون اخذ تضمین معتبر، توافق پایدار امکانپذیر نیست. غفلت از این واقعیت مهم، میتواند خسارتهای بزرگی به همراه داشته باشد. (محمد ایمانی)
نظر یک اپوزیسیون درباره اپوزیسیونهای نظام جمهوری اسلامی
«عبدالکریم سروش» خود از اپوزیسیونهای جمهوری اسلامی است؛ به این معنا که ساختار سیاسی حاکم را قبول ندارد و بارها به نظام نقد کرده است؛ اما او در یکی از سخنرانیهای خود که حدوداً یک سال پیش انجامشده، جمعبندی جالبی درباره اپوزیسیون خارج از کشور و حتی داخل کشور دارد. او میگوید: «من وقتی به اپوزیسیون خارج از کشور و داخل کشور، بیشتر خارج از کشور، نگاه میکنم میبینم ما یک قدم، یک اینچ، یک سانتیمتر جلو نیامدی. ما همانیم؛ همهمان لافزن، همهمان یقه بگیر، همهمان بیگذشت و همهمان بیحرمت نسبت به انسان. اینها بالاترین رذایل است دیگر، شما ببینید دو نفر وقتی سر یک مسئله سادهای به هم میافتند، لباس زیر همدیگر را بهقولمعروف هوا میدهند، رحم به یکدیگر نمیکنند. از هیچ چیزی برای تخریب دیگری فروگذار نیستند، این همان استبداد است دیگر، مگر چیست؟».
اتحادیهای علیه تحریمها و دلارهای آمریکایی!
در سفر اخیر رئیسجمهور به روسیه، پوتین پیشنهادی را تحت عنوان اتحادیه دول تحریم شده مطرح میکند که با استقبال رئیسجمهور کشورمان روبرو میشود. چند نکته در خصوص این موضوع: در حدفاصل ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۰ ایالاتمتحده تعداد ۵۳۹۴ تحریم علیه ۱۱ کشور تصویب کرده است. مجموع این کشورها تقریباً ۲۰ تریلیون دلار GDP معادل ۲۵ درصد کل تولید ناخالص جهان، نزدیک به ۳۵ درصد جمعیت و ۳۰ درصد منابع انرژی و معادن کره زمین را در اختیار دارند. استفاده از سیستمها و سازوکارهای "مالی" و "پولیِ" مختص این اتحادیه در میان کشورهای عضو میتواند هم نیاز این دولتها را برطرف کند و هم باعث خارج ساختن سلاح تحریم از دست واشنگتن شود. تحریم عمدتاً بر بستر دلار شکل گرفته است. این اتحادیه با شکست نظام تحریمها، میتواند باعث نزول ارزش و آقایی دلار نیز شود. با نگاهی به کشورهای تحریم شده، متوجه میشویم که اشتراکات منافع آنها علاوه بر حوزه تجارت، حوزههای ترانزیت و امنیت را نیز شامل میشود که میتواند عاملی برای تقویت اتحادیه باشد.
▼ اخبار کوتاه
◄ شرط ایران برای ادامه مذاکره با عربستان/ رئیسجمهور در تماس تلفنی نخستوزیر عراق اعلام کرد: «همه مشکلات و مسائل منطقه قابل حلوفصل است بهشرط آنکه مداخله قدرتهای فرامنطقهای متوقف شود. جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد به مذاکره با عربستان تا حصول نتیجه ادامه دهد، بهشرط آنکه سعودیها نیز در فضای تفاهم و احترام متقابل حاضر به ادامه مذاکرات باشند. مشکلات منطقه ناشی از زیادهخواهیهای آمریکاییها است و اگر آنها به شکل واقعی و نه ظاهری از منطقه اخراج شوند، خواهیم دید که خود کشورهای منطقه میتوانند صلح و امنیت را برقرار کنند».
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
♻️ چرا جمهوری اسلامی ایران ابرقدرت است
🔰 حمید رسایی: شاید شما هم با دیدن این تیتر، خورده بگیرید و بگویید: اغراق ممنوع. اما این تیتر اغراق نیست بل واقعیتی بدیهی است که از شدت بداهت، مورد انکار قرار میگیرد.
انقلاب اسلامی ایران در بهمن سال ۵۷ از همان ابتدا که وارد مرحله تشکیل ساختار سیاسی شده، تاکنون هجمههایی را در قالب جنگ سرد، جنگ سخت، جنگ اقتصادی و جنگ نرم و رسانهای در رویارویی با نظام سلطه تجربه کرده است.
در مرحله جنگ نرم بعد از ناکامی در شیوههای مختلفی که نظام سلطه تجربه کرد، این سالها مهمترین رویکردی که مورد استفاده دشمنان انقلاب اسلامی ایران قرار گرفته، جنگ نرم در بستر «روایت» و جنگ روایتهاست؛ تاجایی که توانستهاند ادارک بخشی از جامعه نسبت به برخی واقعیتها را تغییر بدهند.
این نوع جنگ، شکل تکامل یافتهتر و البته اثرگذارتر جنگ نرم و متکی بر زیر ساخت رسانههای نوین است که با ایجاد یک چینش ذهنی، به شناخت و ادراک افراد، مطابق خواست خود جهت میدهند البته بدون اینکه شخص متوجه تغییر باور و رفتار خود باشد و یا حتی به این فرآیند، شک کند.
یکی از مصادیق هجمههای این جنگ، ایجاد تلقی ضعیف بودن جمهوری اسلامی در برابر نظام سلطه در ذهن مخاطب است. در این باورِ القاء شده، نظام سلطه خود را ابرقدرتی بلامنازع معرفی میکند که جمهوری اسلامی ایران در برابر دسیسههای آن در آستانه فروپاشی قرار گرفته است و این درحالی است که داستان دقیقا برعکس است و در حقیقت، ابر قدرت بلامنازع در حال حاضر، ایدئولوژی انقلاب اسلامی و ساختار سیاسی آن یعنی جمهوری اسلامی ایران است و این نظام سلطه است که در آستانه فروپاشی قرار گرفته است.
چنین ادعایی شاید برای برخی از مخاطبان این یادداشت هم اغراقآمیز و شبیه به مزاح باشد. اگر شما هم از جمله آنها هستید، تعجب نکنید و با مطالعه ادامه این چندسطر و توجه به یک استدلال بدیهی که ۴۳ سال است در برابر چشمان ماست و به آن توجهی نداریم، این تصور غلط خود را به چالش بکشید.
بله، نظام جمهوری اسلامی تا پایبند و متعهد به ایدئولوژی انقلاب اسلامی است، ابرقدرت بلامنازع دنیای امروز خواهد بود. توضیح آن روشن است:
🔹آیا شما هم قبول دارید ۴۳ سال است که چرخه مالی دنیا (دلار و یورو) در اختیار دشمنان انقلاب اسلامی وقدرت این چرخه مالی علیه جمهوری اسلامی ایران بکار گرفته شده است؟
🔹آیا شما هم قبول دارید ۴۳ سال است که ظرفیت رسانهای دنیا ازجمله صدها شبکه تلویزیونی ورادیویی فارسیزبان، صدها هزار صفحه مجازی با پمپاژ شبهات اعتقادی، سیاسی، علمی، اخلاقی و... کانون ایدئولوژی انقلاب اسلامی را هدف گرفتهاند وبرای فروپاشی جمهوری اسلامی فعالیت میکنند؟
🔹آیا شما هم قبول دارید ۴۳ سال است که با وجود پیشرفتهای گسترده جمهوری اسلامی درصنعت دفاعی و نظامی، اما همچنان دشمنان انقلاب اسلامی در این صنعت، چند گام جلوتر از ما هستند و برخلاف نظام اسلامی کشور ما به هیچ یک از ضوابط اخلاقی و اعتقادی پایبند نیستند و برای همین، بارها شاهد جنایات آنها در اقصی نقاط دنیا و ازجمله در کشور خودمان بودهایم تاجایی که در دوره هشت ساله دفاع مقدس، بخشی از این جنایات را تجربه کردهایم و همچنان تهدید نظامی آنها در برابر نظام جمهوری اسلامی است؟
🔹آیا شما هم قبول دارید ۴۳ سال است که سازمانها و نهادهای حقوقی و بینالمللی دنیا مثل سازمان ملل، سازمان انرژی اتمی، سازمان حقوق بشر و ... که درحقیقت ابزار سلطهگری نوین و در راستای حفاظت بیشتر از منافع مستکبران علیه منافع ملتهای مظلوم هستند، تمام تلاششان را برای از بین بردن نظام سیاسی حاکم بر ایران، در خدمت سلطهگران گرفتهاند؟
🔹آیا شما هم قبول دارید ۴۳ سال است که نظام سلطه و سیستمهای امنیتی در داخل نظام سیاسی کشور، نفوذ دارند وشبکه نفوذ آنها حتی تا عالیترین سطح مدیریت اجرایی و نظامی و امنیتی راه یافتهاند و ضربات سختی به پیکر این نظام وارد کردهاند و همچنان این شبکه در راستای به زمینزدن انقلاب اسلامی و تغییر باور و اعتماد مردم، فعال است؟
🔸به عبارتی ۴۳ سال است که نظام مالی دنیا، انواع رسانههای دنیا، قدرت نظامی دنیا، نظام حقوقی حاکم بر دنیا و نفوذیهای رخنه کردن در بدنه مدیریتی کشور که ابزار ابرقدرتی مدعیان است، بکار گرفته شدهاند تا انقلاب اسلامی و ساختار سیاسی آن یعنی جمهوری اسلامی ایران زمین بخورد و نباشد، اما این نظام مستقر است ونه تنها مستقر که همه هویت نظام سلطه را به چالش کشیده است. به نظر شما قدرت چه کسی برتر است؟
«استقرار»، «بودن»، «سرپا ماندن» و حتی «سربلندشدن» نظام جمهوری اسلامی -با همه اشکالاتش که همه آنها قابل برطرف شدن است- در برابر همه توطئهها به معنای برتری قدرت اوست، قدرتی که متکی بر قدرت برتر الهی است.
✍ #حمید_رسایی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔴وقتی دعوا درون قبیلهای موجب افشای خیلی از ناگفتهها میشود
🔹"عاطفه امام" دختر "جواد امام" (رئیس ستاد موسوی) رو یادتون هست که ۸۸ جریان اصلاحات شایعه و بلوا کردن، دزدیده شده و دستگیر شده و چادر از سرش کشیدن؟
🔹در دعوای جواد امام و دهباشی، دهباشی ادعا میکنه حربهای بوده برای بردن آبروی مملکت و جواد امام مسئولیت استخدام اوباش برای #سلاخی_مردم رو داشته.
🔹مردم رو به بهانه واهی تقلب به خیابان کشاندند. با کشتهسازیهای دروغ، بُعد روانی ماجرا رو بالا بردند. دعوا که بالا گرفت، اوباش استخدام کردند برای سلاخی مردم.
🔹خونها ریخته شد و نظام متهم شد به کشتار. حالا در دعوای درون قبیله ایشان کار به جایی رسیده علیه هم افشاگری میکنند، بیچاره مردم.
✍️ بهنام پیداکالیانی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95