◼️تاسوعای حسینی، روز پای مردی و وفاداری بر دوست داران خاندان عصمت و طهارت تسلیت باد...
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ #پیشنهاد_استوری
ـ ۳
ـ ۲
ـ ۱
ـ ۰
💥شمارش معکوس تا بزرگترین حادثهی باشکوه تاریخ.
🇮🇷
🍃🌹🍃
┄┅┅┅❀💠❀┅┅┅
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 #به_وقت_روضه
⬛️ روضه حضرت عباس علیه السلام به روایت رهبر معظم انقلاب
#ثامن
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
سرمقاله_1057_انقلاب_اسلامي_با_عاشورا_چه_نسبتي_دارد؟.mp3
3.99M
📢#صدای_انقلاب شماره ۴۱۷
💠انقلاب اسلامی با عاشورا چه نسبتی دارد؟
🎙پرچمهای سیاهی که در ماه محرم به اهتزاز در میآید، پرچمهای آگاهیبخشی و بصیرتافزایی است. اساساً ماه محرم و صفر که ماه حزن و اندوه آلالله است، ماه تولید فهم و آگاهی برای تشخیص جبهه حق از جبهه باطل است.
#محرم
#انقلاب
#مدرسه_عاشورا
#صبح_صادق
#دکتریدالله_جوانی
#صدای_انقلاب
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
✅غلبه با صوت نیست، با محتواست!
دیشب به علت صوت به شدت زیاد تریبون هیئت محل که ترس و گریه دختربچهام را به دنبال داشت، همان دقایق نخست مجبور به ترک هیئت شدم.
ظهر امروز در هیئت دبیرستان فرزندم به علت صوت عادی و لحن ملایم واعظ و مداحان محترم، دلم نمیخواست مراسم عزاداری تمام شود.
سالهاست که صدای بسیار بلند تریبونهای مجالس عزا و عروسی در این کشور، خود به معضلی تبدیل شده و تذکرها و اعتراضها نیز راه به جایی نمیبرد.
مجری و مطرب مجالس شادی فرض را بر این گذاشتهاند که هرچه صدای موسیقی و خواننده بلندتر باشد، شعف و سرور بیشتری را در مغز مخاطب تزریق و در نتیجه رضایت بیشتر میهمانان و بالطبع صاحب مجلس را جلب میکنند.
برخی مداحان و وعاظ محترم نیز ضمن حفظ شأن و حرمت زحماتشان ولی گویا همان بنا را گذاشتهاند که هرچه قدرت صوت بالاتر، اکو بیشتر و سیستم صوتی هیئت خفنتر، تو گویی که تاثیر کلام و مدح و اشعار بیشتر!
این منطق غلط و این کجروی فرهنگی از کجا آغاز شده و تا کجا ادامه خواهد داشت والله اعلم!
فقط خواستم یک تلنگر به حضرات و به ویژه مسئولان زحمتکش سیستم صوتی مجالس و هیئتها بزنم که والله قسم "غلبه با صوت نیست، با محتواست"!
همانطور که خودتان در منزل و خودرو از صدای بیش از حد تلویزیون و رادیو کلافه میشوید، هیئت و سایر مجالس نیز همان هست.
مخاطبان شما و افراد حاضر در مجلس نیز انسان هستند و گوش طبیعی با قدرت دریافت فرکانس مشخصی دارند که فراتر از آن باعث رنجش و عذاب آنها میشود.
لطفاً از بالابردن صوت مجالس بکاهید و به کیفیت اشعار و محتوای کلام بیافزاید تا موثرتر باشد. انشاءالله
✍ ابراهیم شکوری
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ آسیب ها و آفات بعضی از هئیت ها و نفوذ بهائیت در آن هئیت ها ⛔️
🎥تصویری منکر از هیئتی در تهران⚠️
🏴امام حسین علیه السلام می فرمایند:
👈بر هيچ چشم مؤمنى روا نيست كه ببيند خدا نافرمانى مى شود و چشم خود را فرو بندد ، مگر آن كه آن وضع را تغيير دهد .🖤🖤
🏴 🏴🏴
🚩 ما ملت شهادتیم
🚩ما ملت امام حسینیم
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔴#فوری | اعلام آمادگی انصارالله یمن برای ورود به درگیری و موشک باران صهیونیست ها
🔻سرتیپ یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح : نیروهای مسلح یمن آماده هرگونه دستوری از سوی رهبری ما در حمله به تل آویو در حمایت از مردم فلسطین هستند.
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🌹گرامیباد سالروز شهادت مصطفی مازح که در راه اعدام انقلابی سلمان رشدی مرتد به فیض عظیم شهادت نائل گشت
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔴🆕حسین(ع) روی سخن با که داشت ؟
آیا امروزه میتوان از توطئه دشمنان و از جمله، فتنه خواص غافل بود؟!
حسین شریعتمداری طی یادداشتی در روزنامه کیهان نوشت:
۱- وقتی به آن صحرای داغ و تبدار رسید، عنان کشید، و اسب هم از حرکت ایستاد و قدم از قدم برنداشت. این بخش از صحرا با بخشهای دیگر آن که تاکنون پیموده بود، تفاوتی نداشت. همه جا پوشیده از ریگهای داغ و آفتاب خورده بود و آسمانی که از شدت گرما، رنگ دود گرفته بود.
سوار، اما انگار چیز دیگری میدید که عنان میکشید! دست را سایبان چشمها کرده و به افق نگریست. پیرمردی به کنار ایستاده بود. سوار روی به او کرد و پرسید؛ نام این سرزمین چیست؟ نام آن « غاضریّه» است. نام دیگری ندارد؟
این سرزمین را «نینوا» و «شاطی الفرات- شرق فراط» هم مینامند. همه آن نشانهها که او میدید و دیگران نمیدیدند، نشانههای همان سرزمینی بود که به او خبر داده بودند ... نامش اما، آن نبود. باز پرسید؛ نام دیگری ندارد؟ پیرمرد گفت: این سرزمین را «کربلا» هم مینامند.
سوار آهی از ژرفای دل کشید و زیر لب زمزمه کرد: «أَرْضُ کَرْبٍ وَ بَلاَءٍ ... سرزمین اندوه و بلا» ... همان صحرایی بود که نام آن را از جدش رسول خدا(ص) شنیده بود و پدرش امیر مومنان(ع) در میانه سفر صفین در آنجا درنگ کرده، خاکش را بوئیده و بوسیده وگریسته بود، «ای خاک! چقدر خوش بویی! از تو مردمانی برمیخیزند که بیحساب به بهشت میروند. اینجا قربانگاه عاشقان شهیدی است که هیچیک از گذشتگان و آیندگان به مقام و منزلت آنها نمیرسند» ... اینجا همان جا بود که به او وعده داده بودند ... کاروان «خوش به نشان» آمده بود. اینجا همان جاییست که قرار است بزرگترین و سرنوشتسازترین واقعه تاریخ بشر، بعد از بعثت رسول خدا(ص) رقم بخورد.
سرنوشتسازترین رخداد بعد از بعثت پیامبر اسلام که اولین بود و قبل از قیام قائم آل محمد (ارواحنا له الفداء) که سومین است. قافلهسالار، فرمان فرود داد، بارها را بگشایید و خیمهها را برپا کنید، حسین(ع) میدانست که مقصد همین جاست و آن واقعه عظیم که خبر داده بودند، قرار است در همین وادی واقع شود... ۸روز بعد، دهم محرم (عاشورای) سال ۶۱ هجری آن واقعه بزرگ اتفاق افتاد و ...
۲ - بخشی از بیانات حضرت آقاست که میفرمودند « لُب و جوهر حادثه عاشورا این است که در دنیایی که همه جای آن را ظلمت و فساد و ستم گرفته بود، حسین بن علی(ع) برای نجات اسلام قیام کرد و در این دنیای بزرگ، هیچ کس به او کمک نکرد! حتی دوستان آن بزرگوار، یعنی کسانی که هر یک میتوانستند جمعیتی را به این میدان و به مبارزه با یزید بکشانند، هر کدام با عذری، از میدان خارج شدند وگریختند! ...ابن عباس یک طور، عبدالله بن جعفر یک طور، عبدالله بن زبیر یک طور، بزرگان باقیمانده از صحابه و تابعین یک طور... شخصیتهای معروف و نام و نشاندار و کسانی که میتوانستند تاثیری بگذارند و میدان مبارزه را گرم کنند، هر کدام یک طور از میدان خارج شدند.
این، در حالی بود که هنگام حرف زدن، همه از دفاع از اسلام میگفتند. اما وقتی نوبت عمل رسید و دیدند که دستگاه یزید، دستگاه خشنی است رحم نمیکند و تصمیم بر شدت عمل دارد، هرکدام از گوشهای فرار کردند و امام حسین(ع) را در صحنه تنها گذاشتند. حتی برای اینکه کار خودشان را توجیه کنند، خدمت حسین بن علی(ع) آمدند و به آن بزرگوار اصرار کردند که «آقا، شما هم قیام نکنید! به جنگ با یزید نروید» ... چرا اینگونه شد؟! بخوانید!
۳- بازهم به قول رهبر معظم انقلاب «مهمتر از درسهای عاشورا عبرتهای عاشوراست». درس گرفتن از عاشورا، دقت در گفتار و رفتار و سلوک عاشورائیان است ... از سیدالشهدا(ع) گرفته تا امام سجاد و ابوالفضل العباس و علیاکبر و قاسم بن حسن و ظهیر بن قین و حبیب بن مظاهر و مسلم بن عوسجه و حرّ و وهب و جون و ... تا زینب کبری -علیهمالسلام- و... گفتار و رفتار آنان در مواجهه با آن رخداد عظیم، میتواند و باید برای همه شیعیان و مخصوصاً همه کربلاییهایی که آن روز به کربلا نرسیدند و زمزمه «یا لیتنی کنت معکم» بر دل و زبان دارند، الگو و «درس» آموز باشد.
۴- « عبرت » اما حساب دیگری دارد. عبرت از ریشه عبور است. یعنی از ظاهر یک رخداد عبور کردن و به باطن آن رسیدن. تعبیر خواب از همین مقوله است و ... «عبرت» گرفتن از قیام عاشورا، یعنی عبور از ظاهر آن واقعه عظیم و کشف چرایی وقوع آن. در جامعه اسلامی آن روزها چه تغییراتی پدید آمده بود که در فاصله کوتاهی (۵۰ سال) بعد از رحلت رسول خدا - سال ۱۱ هجری- فرزند آن بزرگوار را - سال ۶۱ هجری- به آن طرز وحشیانه و فجیع به قتل رسانند؟! چرا مردم آن زمان ساکت بودند؟! چرا خواص آن دوران که از حقانیت حسین بن علی(ع) با خبر بودند، نه فقط به یاری او نرفتند، بلکه صدایی نیز به اعتراض بلند نکردند؟!... و
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
چرا هزار و چند صد سال بعد، مردم ایران با الگو گرفتن از عاشورا و با دست خالی، علیه حکومت تا دندان مسلح و تحت حمایت تمامی قدرتهای ریز و درشت دنیا به پا خاستند، بساط ظلم را برانداختند و پس از آن تا به امروز در مقابل توطئه یکپارچه همه قدرتهای جهانی ایستاده و قد برافراشتهاند؟!
۵- خواص آلوده به چرب و شیرین دنیا و فاصله گرفته با آموزههای اصیل اسلام، در پیدایش واقعه عاشورا نقش برجستهای داشتهاند. خواص، یعنی کسانی که موضوع را میشناسند و میدانند چه میکنند.
اما، خواص آلوده در صدر اسلام با برخی از خواص آلوده در دوران انقلاب اسلامی چه تفاوتهایی داشتند؟ در صدر اسلام و دوران منجر به شهادت حضرت ابا عبدالله علیهالسلام، آموزههای اسلام مانند دوران ما فراگیر نبود و نگاه مردم برای کسب تکلیف و آگاهی از دستورات اسلامی به دهان خواص بود.
از این روی، وقتی یک یا چند تن از آنها با خط اصیل اسلام فاصله میگرفتند و میلغزیدند، جمع نسبتاً فراوانی را با خود به لغزشگاه میکشاندند. اما، در دوران وقوع انقلاب اسلامی، تلاش جانفرسا و منجر به شهادت ائمه اطهار علیهمالسلام برای آگاهیبخشی به امت و روشنگری درباره بایدها و نبایدها و مخصوصاً زنده نگاه داشتن یاد و خاطره عاشورا، نتیجه داده بود و مردم «نقشه» راه را میشناختند و آنجا که با ابهامی روبهرو میشدند به عالمان وارسته و مشهور به تقوی مراجعه میکردند.
اینگونه بود که در دوران ما اگر برخی از خواص، به هر علت (آلودگی به چرب و شیرین دنیا، قدرتطلبی، حسادت و ...) میلغزیدند به جای آنکه تودههای مردم را به انحراف بکشند و بلغزانند، [به قول حکیمانه حضرت آقا]، خود سقوط کرده و رفوزه میشدند. به عنوان نمونه (و فقط یک نمونه)، فتنه آمریکایی - اسرائیلی ۸۸ را برخی از خواص آلوده به چرب و شیرین دنیا و دلبسته به دشمنان تابلودار بیرونی پدید آوردند ولی در انحراف مردم موفق نبودند و خود به رسوایی و سقوط کشیده شدند و...
۶- آیا امروزه میتوان از توطئه دشمنان و از جمله، فتنه خواص غافل بود؟! پاسخ بدون کمترین تردیدی منفی است. اما، خواص آلوده را چگونه میتوان شناخت؟! در این باره گفتنیهایی هست که بیرون از محدوده یادداشت پیش روی است و از آن میان، تنها به این نکته اشاره میکنیم که وظیفه این نوع از نفوذیها، انفجار و ترور نیست.
ماموریت این نوع از نفوذیها، نفوذ به مراکز تصمیمساز و سیاستپرداز و تغییر محاسبات مسئولان در این مراکز است. بنابراین، دیدگاهها و نظرات انحرافی خود را بر زبان و قلم میآورند و مقایسه دیدگاههای آنان با خط اصیل اسلام و انقلاب قابل شناسایی خواهند بود. به قول حضرت امیر علیهالسلام «ما اضمر احد شیئا الاّ ظهر فی فلتات لسانه و صَفَحَاتِ وجهه... هیچکس چیزی را در دل پنهان نمیکند مگر آنکه در گفتههایش آشکار میشود».
۷- و بالاخره نوشته پیش روی را با اشاره به نکتهای که قبلاً در یکی از یادداشتهای کیهان آورده بودیم به پایان میبریم:« بعد از ظهر آن روز غمزده، ساعتی قبل از آن که مولای مظلوم ما «سر» بدهد، ندای «هل من ناصر» سر داده بود و شیطان انگشت حیرت به دندان گزیده بود که فرزند رسولخدا(ص) را چه میشود؟ چه کسی را به یاری میطلبد؟ در این سو که یارانش همه به خون غلتیدهاند و در آن سوی، دشمنانش با شمشیرهای آخته به ریختن خونش ایستادهاند!
پس حسین روی سخن با که دارد؟ و در این صحرای داغ و تبدار، کدام لبیک را انتظار میکشد؟ و کدام جماعت را به یاری میطلبد؟ اینجا که کسی نیست!... شیطان نمیدانست- و حرامیان نیز- که کربلا سرزمینی است به پهنای همه سرزمینها و عاشورا، روزی است به درازای همه روزها... نمیدانست که کربلا آغاز راه است و عاشورا، شروع ماجرا... حسین ما، اما میدانست که «عصر خمینی» در راه است و ندای «هل من ناصر» عصر عاشورای او در گوش زمان میپیچد و در «عصر خمینی» به گوش کربلاییهایی میرسد که آن روز به کربلا نرسیده بودند».
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موکب مسیحیان کربلا