🔴 رأس فتنه در زاهدان
✍🏻 این معبد خلیفه دسته گل دولت حسن کلید هست که ۳۳۰۰۰ متر مربع زیر بنا و چهار مناره به ارتفاع ۹۲ متر و ۵۲ گنبد دارد. ارتفاع گنبد مرکزی آن ۴۶ متر است، ساخت این مسجد در حال حاضر با کمکهای عربستان سعودی و قاچاقچیان مواد مخدر پایان یافته و الان خلیفه جدیدشان عبدالحمید میگوید ما در خفقان هستیم و آزادی نداریم و به رهبر ما توهین میکند و هیچ کاری هم از نیرو های امنیتی بر نمی آید الان
🔹 خب مسولین اطلاعات دولت سابق که در مقابل چشمانشان این خیانت بزرگ انجام شده و الان توان جمع کردنش رو ندارند باید پاسخگو باشند ، به این خائن فتنه گر چقدر میخواهید باج بدهید
#پایان_مماشات
-------------------------
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔴آیت الله علم الهدی: افراد دستگیر شده در اعتراضات، با قمقمه مشروب میخوردند!
🔹 احمد علمالهدی، امامجمعه مشهد: عدهای از افرادی که دستگیر شدند، قمقمهای همراه داشتند که در آن مشروبات الکلی بوده است. اینها به دنبال تعارض با دین به هر قیمت ممکن هستند.
🔹حالا آقایی به خیال اینکه استاد دانشگاه است، در دانشگاه فردوسی که دانشجویان در کمال آرامش تحصیل میکنند، تلاش میکند که تعداد محدودی دانشجو را تحریک کند و به خیابان بکشاند.
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔷 دستگیری ۳ نفر از عوامل گروهک تروریستی منافقین در شیراز
حجت الاسلام و المسلمین سید کاظم موسوی:
🔹دستگیر شدگان نقش طراحی و هدایت پروژه های تبلیغی به نفع گروهک تروریستی منافقین و سرکرده جنایتکار این گروهک بر عهده داشتند.
🔹این گروه فعال تروریستی اخیرا در حال طراحی یک عملیات تخریبی بودند که با رصد اطلاعاتی مشترک سربازان گمنام امام زمان در وزارت اطلاعات و سپاه فجر و همکاری پلیس اطلاعات و با نظارت مقام قضایی شناسایی و دستگیری شدند.
🔹از این تیم تروریستی مقادیری مواد منفجره آتش زا کشف شده است .
🔹برخورد با این عوامل و مرتبطین قاطع و بازدارنده خواهد بود.
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رفراندوم در بلوچستان
پس از چند هفته پرالتهاب امروز مردم بلوچ و اهل سنت سیستان و بلوچستان به صورت خودجوش تجمعاتی رفراندومگونه برگزار کردند. برای دیدن نتایج رفراندوم ۱۳ آبان ۱۴۰۱ و نظر مردم بلوچ درباره نظام و ادامه مبارزه با آمریکا، بر روی فیلم کلیک کنید!
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
13.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 درگیریهای لفظی و زدوخورد خیابانی در تجمعات ضدایرانی خارج کشور
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔻دعوت به خروج از خطّ امام
🖋 مهدی جمشیدی
۱- چندی پیش آقای مرتضی جوادی در مصاحبه با پایگاه اطلاعرسانی جماران، نکتههایی را دربارۀ وضع حاکمیّت مطرح کرد. ایشان در همان ابتدا، نظام را به «استبداد در رأی» و «لجاجت» و «عدمعقلانیّت» متهم نمود، امّا مشخص نکرد که این حکم را از چه رفتار یا رفتارهایی استنباط کرده است. از بندهای دیگر سخن ایشان این طور فهمیده میشود که همگان در قدرت حضور ندارند و حرفهای دیگران شنیده نمیشود و نیروهای اصیل به حاشیه رفتهاند و وحدت، مخدوش شده است. ازاینجهت، وی تصریح میکند که نظام از تفکّر امام خمینی، فاصله گرفته است. تلخ و تأسّفبار اینکه اشارۀ ایشان به وجود «استبداد» در نظام، تکرار ادّعاهای اغتشاشگرانِ خیابانی است که شعار «مرگ بر دیکتاتور» سرمیدهند.
۲- مطلب نخست، این است که چنین «کلّیگوییها»یی، هیچ دردی را دوا نمیکند و هیچ گرهی را نمیگشاید. بیان «نسبتهای کلّی» در عین گریز از ارائۀ «شواهد عینی» و «مصادیق مشخص»، نهفقط مخاطب را متقاعد و همراه نمیسازد، بلکه حاکی از «مواجهۀ عالمانه و منطقی» با مسائل نیز نیست. مخاطبی که این سخن را میخواند، بر اساس کدام «دلایل» باید این سخنان را بپذیرد یا نپذیرد؟ البتّه مطرحکردن «ادّعاهای بدون دلیل»، کارکرد تبلیغی و رسانهای دارد و میتواند آنان را که سواد رسانهای ندارند، به چاله بیفکند.
۳- رهبر انقلاب از اوایل سال نودودو تصریح کرد که نسبت به «مذاکرۀ با آمریکا»، خوشبین نیست، امّا با وجود این، مجال مذاکره داد و در این راستا، دولت اعتدالگرا، هشتسال ایران را در مرداب برجام اسیر کرد. اینکه رهبر انقلاب در عین بدبینی به مذاکره، با آن مخالفت نکرد، حاکی از «استبداد در رأی» و «لجاجت» است؟! «شبکۀ ملّی اطلاعات» نیز با وجود آن همه تأکید ایشان، سالها در دولت اعتدالگرا پیش نرفت. «سند تحوّل بنیادین در نظام آموزشی» نیز به همین سرنوشت دچار شد و دولت اعتدالگرا از عملیاتیکردن آن شانه خالی کرد. این وضع، خاص دهۀ اخیر نبوده است، بلکه حتّی در دهۀ شصت و در زمان حضور امام خمینی نیز کسانی میکوشیدند انقلاب را از مدار اصلیاش خارج سازند. شخص هاشمیرفسنجانی و حلقههای اقماریاش همچون «مجمع عقلا» - که حسن روحانی در آن حضور داشت - همواره نقش «نیروی گریز از مرکز» را نسبت به انقلاب و نظرات شخص امام خمینی ایفا کردند؛ چنانکه هماینان در دورۀ پس از امام خمینی و در نسبت با رهبر انقلاب نیز به «نیروی تقابلِ پنهان» تبدیل شدند. با این همه، رهبر انقلاب با سعۀ صدر اعجابآور خویش، آنها را برتافت و طرد نکرد. واقعیّتهای تاریخیای از این قبیل، بهروشنی نشان میدهند که چه نیروها و جریانهایی، گرفتار «استبداد در رأی» و «لجاجت» بودند.
۴- نظام جمهوری اسلامی، بر طرد و نفی تأکید ندارد، امّا از آن سو، نمیخواهد به بهای عبور از ارزشهایش، دیگریها را در خویش بگنجاند. این منطق مکتوب و بیّنِ امام خمینی است - که آقای مرتضی جوادی برخلاف آن توصیه میکند - آنجا که امام مینویسد:
باید از تجربۀ تلخِ رویکارآمدنِ بهظاهر، «عقلای قوم» که هرگز با «اصول و اهدافِ اسلام»، آشتی نکردهاند عبرت گرفت که مبادا دلسوزیهای بیمورد و سادهاندیشیها، سبب مراجعت آنان به پستهای کلیدی و سرنوشتساز نظام شود. بعضی از تصمیمات اوّل انقلاب در سپردن پستها و امور مهم به گروهی که «عقیدۀ خالص و واقعی به اسلام ناب محمّدی» نداشتهاند، اشتباهی بوده است که «تلخی آثارِ» آن، بهراحتی از میان نمیرود. آنان به چیزی کمتر از «انحراف انقلاب از تمام اصولش» و «حرکت بهسوی امریکا» قناعت نمیکنند. ما هنوز هم چوب «اعتمادهای فراوانِ» خود را به «لیبرالها» میخوریم. آغوش انقلاب، همیشه برای پذیرفتنِ کسانیکه قصد خدمت دارند، گشوده است، ولی نه به قیمتِ «طلبکاری آنان از اصول»؛ که چرا شعار «نهشرقی و نهغربی» دادید؟! چرا «لانۀ جاسوسی» را اشغال کردید؟! چرا «مرگ بر امریکا» گفتید؟! چرا «جنگ» کردید؟! چرا نسبت به «منافقین و ضدّانقلاب»، حکمِ خدا را جاری کردید؟! تا من هستم نخواهم گذاشت حکومت به دست «لیبرالها» بیفتد(صحیفۀ امام، ج۲۱، صص۲۸۶-۲۸۷).
۵- «لیبرالیسمِ ایرانی»، گاه از سوی مهندس بازرگان و نهضت آزادی بهصورت «ضدّانقلابیگری» و «آمریکامداری» و «سازش» جلوهگر میشود؛ و گاه از طرف هاشمیرفسنجانی و کارگزاران سازندگی در هندسۀ «عملگرایی» و «فنسالاری» و «توسعهگرایی» نمایان میگردد؛ و زمانی از سوی محمد خاتمی و جبهۀ اصلاحات، جامۀ «سکولاریسم» و «روشنفکری شبهدینی» و «دموکراسیِ لیبرال» به تن میکند. اینان، «دیگریهای ایدئولوژیکِ نظام» هستند که از قضا، همگی در قدرت رسمی بودهاند و سیاستهای غلط خویش را یکی پس از دیگری به اجرا نهادهاند. اینک، زمانۀ «جوان مؤمنِ انقلابی» و «دولت انقلابی» است. آری، لیبرالیسمِ ایرانی، تمام شده است.
@jangnarmvdoshmanshnase1
⁉️علت نقشآفرینی نوجوانان در این آشوب را چه میدانید؟
💡دلایل نقشآفرینی نوجوانان در آشوبهای اخیر را میتوان به دو دسته تقسیم کرد:
🔰1- نقش دشمنان و رسانههای آنها
🔰2-اقتضائات و شرایط نسل جدید
🔻دسته اول دلایل غیرطبیعی ریشه در تحریک ضدانقلاب و بیگانگان معارض دارد که مشخص بوده و نیاز به توضیح چندانی ندارد،
🔻اما دسته دوم به ویژگیهای خاص نوجوانان و شرایط زمانه آنها مربوط میشود که در ادامه به آنها اشاره میشود:
🔸- حساس بودن مقطع سنی آنها و تحریکپذیری و احساسی بودنشان که اتفاقاً دشمنان نیز با دست گذاشتن بر این حوزه بود که توانستند آنها را وارد خیابان کنند.
🔹- میل بالا به دیده شدن و مؤثر بودن در میان نوجوانان و جوانان. در توضیح باید گفت که جوانان در گذشته بیشتر درگیر مسائل رفاهی بودند، اما بخش زیادی از جوانان، به ویژه جوانان طبقه متوسط و متوسط به بالا، اکنون رفاهیات بیسابقهای را تجربه میکنند. به لحاظ روانشناسی، وقتی دغدغههای مادی و رفاهی مرتفع میشود، نیازهای دیگری در انسان رشد میکند، از جمله ابراز وجود و میل به دیده شدن.
🔸- توهم بالای دانایی نزد بخش عمدهای از نوجوانان و جوانان امروز با توجه به توسعه دسترسی آنها به شبکههای اجتماعی مجازی
🔹- این واقعیت که آنها در یک محیط بمباران شده از نظر شناختی(با توجه به جنگ شناختی دشمن) قرار دارند و در این محیط، آنها هم سواد رسانهای لازم را ندارند و هم متولیان امر چندان به آموزش و تبیین لازم برای آنها توجه نکردهاند
گسست در جامعهپذیری سیاسی در کشور؛ بدین معنا که جامعهپذیری سیاسی نسل نوجوان و جوان کنونی در عصر رسانهها اتفاق افتاده و از این نظر، با پدرانشان تفاوتهای جدی دارند. نکته مهم در این میان آن است که در خلال این گسست، فرهنگ سیاسی نه تنها به خوبی منتقل نشده است، بلکه فرهنگ سیاسی معارض در میان آنها رشد کرده است.
🔸- تأثیرپذیری بالای این نسل از معلمان و اساتید دانشگاه که با توجه به نارضایتیهایی که در میان معلمان(به طور عمده به دلیل مشکلات معیشتی) و اساتید وجود دارد، اساساً ایستارهای مخالف با وضع موجود در میان این نسل بیشتر رشد کرده است.
🔹روانشناسی نوجوانان، باید ما را به سمت رشد و تربیت انسانی و اسلامی نوجوانان هدایت نماید و یکی از زمینههای مناسب برای این کار، دوران مدرسه است، به ویژه که ارتباطات اولیاء با معلمان و مربیان میتواند یک انسجام و سامانه هماهنگ در تربیت، میان خانه و مدرسه ایجاد کند. لذا، سهم و نقش قصورها و احیاناً تقصیرهای متولیان امور، قابل توجه و ملاحظه است. از این رهگذر، اهمیت نقشآفرینی بسیج دانشآموزی و هیئتهای مذهبی هم روشن میشود.
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🌙 شبنگار 🌙
مرگ بر استکبار! چه آمریکا چه تزار!
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
⭕️ لابد مشاهده فرمودهاید که عدهای کماطلاع یا مغرض تصور میکنند که ملت عزیز ایران صرفا علیه دولت مستکبِر، مستعمِر و مستثمِر آمریکاست که قیام کرده، تنها و تنها یانکیها را دشمن خود میپندارد و فقط سفارت آمریکا را لانهی عناد تشخیص داده و اشغال نموده است!
در یک کلام، گمان جماعت یادشده بر آن است که این ملت فهیم و دانا اساسا نسبت به حروف «آ م ر ی ک ا» دارای حساسیت(آلرژی) هستند!
ملت شریف ایران اما نشان دادهاند که با «اساس» استکبار، استعمار و استثمار مخالف و معاندند و در این رابطه هیچ کسی را دارای موضوعیت و خصوصیت نمیبینند و هر که را که در صدد سلب هویت و استقلال آنان باشد «دشمن» قلمداد کرده، با وی به مقابله بر میخیزند و برایش آرزوی مرگ و نیستی میکنند؛ هر که و در هر کجا که میخواهد باشد.
واقعیت مسلم آن است که؛
⬅️ نه آمریکا نخستین دشمن ایران بوده،
⬅️ نه نخستین مستکبری که مردم ایران در برابر او قد علم کردهاند آمریکاست،
⬅️ و نه سفارت آمریکا نخستین سفارتی بوده که ملت ایران آن را محل توطئه و خدعه تشخیص داده و به اشغال آن مبادرت کردهاند.
قیام ملت ایران علیه استعمار انگلیس در ماجراهای ملی شدن صنعت نفت بر همگان آشکار و لایح است. براستی این حضرات افتخار مطالعه را به تاریخ ندادهاند یا قصه چیز دیگری است؟
در خصوص مقابله با مراکز و کانونهای دشمنی و توطئه نیز وضع چنان است که گذشت. یک الی دو سال پس از واقعهی تلخ انعقاد معاهدهی ترکمنچای، ملت قهرمان ایران در برابر تکبر و نخوت علنی و تحقیرآمیز سفیر مختار روسیهی تزاری «الکساندر سرگییویچ گریبایدوف» قیام نمودند. ۱۰۰ هزار تن از مردم مسلمان و انقلابی تهران با حکم «میرزا مسیح مجتهد» در برابر سفارت روسیهی تزاری تجمع کرده و به سفارت حمله برده و تمامی اعضای سفارت را(از جمله گریبایدوف) جز یک نفر که آنهم در زیرزمین مخفی شده بود به قتل رساندند. این چنین بود که ملت ایران نشان دادند که حتی در صورت ضعف مسئولان خود در ایستادگی در برابر استکبار، خود به صحنه آمده و حساب دشمنان هویتشان را – هر که باشد – در کف دستانشان خواهند گذاشت.
زنده باد ملت ایران!
و مرگ بر مستکبران!
✍ ابَرشاگرد
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
12.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.🕌 #سخنرانی-کوتاه-
#منبر
#حجاب
🌐موضوع: ایستگاه پایانی اختلاط زن و مرد در تفسیر المیزان
🎙 سخنران:حجة الاسلام محمد رضا #هاشمی
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺بایدن: بزودی ایران را آزاد خواهیم کرد/عجب جوابی😂بشنوید
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #کلیپ_استوری | معنای آمادگی ظهور
⛅ #مهدویت
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💯🚫♨️ اقرار صریح و بدون پرده مقامات سابق آمریکا مبنی بر اینکه، هدف از تحریک و حمایت تمام قد آمریکا از اعتراضات و اغتشاشات در ایران، کشاندن ایران پای میز مذاکره و همراه و متقاعد کردن سایر کشورها در تحریم سخت علیه ایران است.
امان از جهل ساختاری و عناد قلبی امثال محمد قوچانی و اصلاح طلبان داخلی ایران که بعد از ۳ دهه حضور تصمیم ساز و سیاستگذار معاندانه با اصول انقلاب و فرامین امامین انقلاب در بدنه اجرایی، مدیریتی، فرهنگی، سیاسی و آموزشی کشور و استحاله غرب محور این حوزه ها، بجای پاسخگو بودن به ملت ایران الان طلبکار شدند و سخن از پاسخگو بودن حمکرانی می زنند.
اوج وقاحت و پررویی
در تحریم چین و روسیه برگزاری جلسه شورای امنیت علیه ایران را محکوم کردند
.
نمایندگان چین و روسیه اقدام آمریکا و آلبانی در برگزاری جلسه غیررسمی شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره تحولات ایران را محکوم کردند.
به گزارش مشرق، نمایندگان چین و روسیه اقدام آمریکا و آلبانی در برگزاری جلسه غیررسمی شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره تحولات ایران را محکوم کردند.
این جلسه، موسوم به «جلسه فرمول آریا درباره اعتراضات جاری در ایران» که از ساعاتی پیش به درخواست آمریکا و آلبانی آغاز شد بخشی از تلاشهای کشورهای غربی برای تنفس مصنوعی به اغتشاشات ایران است.
نماینده چین در سازمان ملل تصریح کرد هدف نشستهای فرمول آریا، گزارشدهی غیررسمی به اعضای شورای امنیت درباره مسائل مرتبط با صلح و امنیت است، در حالی که مسائل اخیر ایران در حیطه مسائل داخلی این کشور است و نباید در دستور کار نشست فرمول آریا قرار گیرد.
«نشست فرمول آریا»، نوعی نشست غیررسمی در شورای امنیت سازمان ملل متحد است که توسط یکی از اعضای این شورا برگزار میشود. در چنین نشستهایی به دلیل ساختار غیررسمی، حضور افراد یا سازمانهای غیردولتی مجاز است.
نماینده روسیه در این جلسه از مرگ «مهسا امینی» ابراز تأسف کرد اما برای نشان دادن رفتار دوگانه کشورهای غربی به مرگ «اشلی بابیت» اشاره کرد. بابیت دختری بود که در جریان حمله به ساختمان کنگره آمریکا در روز ۶ ژانویه ۲۰۲۱ به ضرب گلوله پلیس کشته شد.
آمریکا از زمان آغاز ناآرامیها در ایران تلاش کرده با اعمال تحریمهای جدید، تبلیغات رسانهای و موضعگیریهای تند و غیرمتناسب به فضای آشوب و اغتشاشات در ایران تنفس مصنوعی بدهد.
تحلیلگران در ایران پیش از این گفتهاند اغتشاشات که نشات گرفته از شکافهای درونی جامعه و با تحریک عوامل خارجی است، میتواند آمریکا و غرب را به این نتیجه برساند که با استفاده از سلاح تحریمها و افزایش فشار اقتصادی شکافهای میان جامعه و حاکمیت را گسترش دهد تا در نتیجه نظام در اثر فشارهای داخلی و بیرونی تن به تغییر رفتار در حوزههای مورد خواست طرفهای خارجی دهد.
علیرضا فقیهیراد کارشناس مسائل بینالملل چند روز پیش در همین خصوص گفت: «هرگونه ناآرامی و آشوب در ایران منجر به ارسال پالس ضعف به بیرون خواهد شد و زمینه و مشروعیت برای تحریم و فشار بیشتر را مهیا میکند. برای نمونه در جریان فتنه ۸۸ بود که مقامات آمریکایی اغتشاشات درون ایران را فرصتی برای فشار بیشتر جهت تغییر رفتار جمهوری اسلامی قلمداد کردند و بیسابقهترین تحریمهای تاریخ را علیه ایران به بهانههای حقوق بشری وضع کردند.»
فقیهیراد گفت: اوباما رئیس جمهور وقت آمریکا در کتاب خاطرات خود با عنوان «سرزمین موعود» خیلی صریح به این موضوع اشاره میکند و مینویسد که «بعد از آنکه تلاشهای ما برای آغاز مذاکره با ایران رد شد، در شرایطی که این کشور وارد چرخه هرج و مرج و سرکوبگری بیشتر میشد، ما راهبردمان را بهسمت دومین گام راهبرد منع اشاعهای خودمان تغییر دادیم؛ یعنی بسیج کردن جامعه بینالمللی برای اعمال تحریمهای اقتصادی سخت و چندجانبهای که میتواند ایران را وادار به حضور در میز مذاکره کند».
کارشناس مسائل بینالملل گفت: هیلاری کلینتون وزیر خارجه وقت آمریکا نیز در کتاب خود با عنوان «انتخابهای سخت»، فتنه 88 و بهانههای حقوق بشری را عامل همراهی بقیه کشورها در اعمال تحریم میداند و مینویسد، «پس از اعتراضها به نتیجه انتخابات در سال ۸۸، آمریکا توانست کشورهای دیگر را برای اعمال تحریمهای جدید علیه ایران همراه سازد».
وی ادامه داد: جان بولتون مشاور قبلی امنیت ملی کاخ سفید هم خیلی صریح در این باره میگوید «این ناآرامیهای ایران در سال ۸۸ بود که گزینه تحریم ایران را که بیش از دو سال از دستور کار خارج شده بود، مجددا به روی میز برگرداند».
فقیهیراد افزود: «قطعنامه ۱۹۲۹، قانون تحریمهای ثانویه بانکی ایران موسوم به سیسادا و سپس قانون اختیارات دفاع ملی برای سال ۲۰۱۲ و امثالهم همگی ثمره اغتشاش های سال ۸۸ بود.»
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95