گفتوگو با عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام
هدف اصلی دشمن، شکستن ایران متحد است
رهبر انقلاب اسلامی در دیدار دانشآموزان به مناسبت سیزدهم آبانماه، با اشاره به استفاده دشمن از تمام امکانات و ظرفیتهایش در اغتشاشات اخیر، آن را یک جنگ ترکیبی علیه ملت ایران دانستند و تأکید کردند: «اتّفاقاتِ این چند هفته صرفاً یک اغتشاش خیابانی نبود؛ [پشت] این، برنامههای خیلی عمیقتری بود. دشمن یک جنگ ترکیبی را شروع کرد؛ یک جنگ ترکیبی؛ این را بنده از روی اطّلاع به شما عرض میکنم. دشمن یعنی آمریکا، اسرائیل، بعضی از قدرتهای اروپاییِ موذی و خبیث، بعضی از گروهها و گروهکها، همهی امکاناتشان را وارد میدان کردند.» ۱۴۰۱/۰۸/۱۱
رسانه KHAMENEI.IR به همین مناسبت در گفتوگو با آقای مهندس سید مرتضی نبوی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، نگاهی به جنگ ترکیبی دشمن علیه ملت ایران در اغتشاشات اخیر داشته است.
رهبر انقلاب اسلامی در دیدار دانشآموزان به مناسبت سیزدهم آبانماه، اقدامات و طراحی دشمن در حوادث اخیر را یک «جنگ ترکیبی» خواندند. جنگ ترکیبی چه تمایزی با سایر جنگها دارد. سابقه ورود این مفهوم به ادبیات سیاسی به چه زمانی برمیگردد؟
 جنگ ترکیبی، آمیخته یا هیبریدی همانطور که از نام آن پیداست، ترکیبی از همه امکانات اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی برای از پا درآوردن دشمن و کشورهای مورد هدف است. این مسئله بعد از جنگ سرد و جنگ جهانی دوم، مرسوم شده و فرانک هافمن را پایهگذار جنگ ترکیبی میدانند. روشهای متنوعی در این جنگ از سوی دشمنان بهکار برده میشود. انقلابهای رنگی برای برهم زدن انتخاباتها و تغییر نتیجه آن مطابق آنچه مد نظر دشمن است، استفاده از نیروهای نامنظم، -که در حوادث اخیر درون کشور هم دیدیم برخی افراد در جامعه مأموریتهایی داشتند و اغتشاش ایجاد کردند- حمایت از ناآرامیهای داخلی توسط دشمنان، جنگهای نیابتی، عملیات روانی، سوءاستفاده از دیپلماسی، جنگ تبلیغاتی و حملات سایبری در فضای مجازی از جمله این روشها هستند که میتوان به آنها توجه داشت. در حوادث اخیر کشور ما حملات سایبری و جنگ تبلیغاتی بسیار پررنگ بود و آنطور که گفته شد حتی از رباتها هم استفاده کردهاند که یک ذهنیتسازی برای جامعه انجام دهند.
مدتهاست قدرتهای غربی علیه کشورهایی که با آنها دچار چالش هستند یک جنگ شناختی به راه انداختهاند. جنگ اقتصادی و وضع تحریم نیز یکی دیگر از ابزارهای تهاجم دشمنان به این کشورهاست. در برخی از کشورها هم در زمان خود از نیروهای ویژه و نظامیشان استفاده میکنند و حتی دیدیم که از داعش هم برای رسیدن به اهدافشان استفاده کردند. پس این جنگی آمیخته از جنگ سیاسی، کلاسیک، نامنظم، سایبری، استفاده از تروریستها، دیپلماسی و حمایت از آشوبهای داخلی و حتی استفاده از دادگاههای بینالمللی است. تشکیل جلسه غیررسمی شورای امنیت سازمان ملل از سوی آمریکا درباره حوادث اخیر در کشور ما نمونهای از استفاده ابزاری از این ساختار بینالمللی در همین جهت بود.
یکی از کارهای دیگر دشمن برهم زدن بافت اجتماعی برای زمینهسازی مهاجرت نخبگان کشور است. ابزار دیگر آنها یورش فرهنگی برای سست کردن اعتقادات مردم است. آنها به دنبال ایجاد باورهای جدید بهجای اعتقادات جامعه هستند تا بتوانند نیروهای جوان را بهسمت خودشان جذب کنند.
 تشابه حوادث اخیر با فتنه ۸۸ را در چه میدانید؟
 فتنه ۸۸ بیشتر مصداق انقلابهای رنگی بود. بعد از برگزاری انتخابات نتیجه آن را زیرسؤال بردند و در جریان انتخابات کلیدواژه تقلب تکرار میشد. با توجه به ذهنیتسازی که کرده بودند و حمایتهایی که از خارج میشد؛ بالاخره از داخل و خارج آن فتنه برپا شد. با راهبرد کاملاً دقیق رهبر معظم انقلاب در مسئله برملا کردن فتنه، تبیین فتنه و ریشههای آن و مدارا برای اینکه خود جامعه به نتیجه برسد که در معرض چه فتنهای قرار گرفته است فتنه ۸۸ رفع شد. مسئله اخیر از فتنه ۸۸ بسیار پیچیدهتر و گستردهتر بود که عنوان جنگ ترکیبی، هیبریدی یا آمیخته به آن اطلاق شد.
 حوادث اخیر بهجز تبعات سیاسی و امنیتی که برای کشور داشت، چه کارکرد دیگری برای دشمنان جمهوری اسلامی داشت؟ کشور به چه سمتی در حرکت بود که دشمن از طریق این آشوبهای اخیر تلاش کرد این حرکت را مختل و آن را کند سازد؟
 آنها متوجه شدند که تحریمهای اقتصادی، که بهزعم آنها فلجکننده بود، دور زده و خنثی شدهاند. دیدند که مذاکرات با استواری از طرف ایران پیش می رود.
👇👇👇👇ادامه
☝️ادامه قسمت بالا
-که البته باید تقویت هم شود- و چون آمریکاییها بازی را بر هم زده بودند، نمیخواستند این مذاکرات به نتیجه برسد و ایران روی آرامش ببیند. همچنین این اغتشاشات انتقامی بود از موفقیتهایی که جمهوری اسلامی در منطقه داشته است. آمریکاییها برنامههای زیادی برای منطقه ما داشتند، میخواستند در سوریه نظام را تغییر دهند، حزبالله لبنان را قلعوقمع کنند و مسائلی در عراق و افغانستان به وجود آوردند اما همه آنها از سوی جمهوری اسلامی و محور مقاومت در منطقه با شکست مواجه شد. لذا برای آنکه مانع از ثبات، وحدت ملی و پیشرفت در کشور شوند دست به این اقدامات زدند. چون یک ایران متحد و پیشرفته برای مقاصد آنها زیانبخش است.
 در قضیه اخیر شاهد حجم وسیع هجمه رسانهای و بهویژه دروغپردازیهای متعدد از سوی بنگاههای تبلیغاتی و رسانهای جریان دشمن بودیم. این هجمه رسانهای چه مختصاتی داشت و چه حقایقی را در چشم ناظران منصف بیرونی آشکار کرد؟
 این هجمه آنقدر گسترده بود که گفته شده از رباتها هم استفاده کردهاند. البته این جنگ ترکیبی یا سایبری مختص به حوادث اخیر نیست و از مدتها قبل شروع شده است. دشمن در فضای مجازی به شکلی عمل کرد تا با فریب مردم و بهویژه نسل جوان و نوجوان اعتقادات و باورهای آنها را سست کند، فرهنگ بیبندوباری در آنها ایجاد کند، خشونت را به آنها تعلیم دهد و با انواع دروغپردازی -که هر روز چند دروغ را به افکار عمومی ترزیق میکردند- تلاش داشتند اوضاع را به شکلی نشان دهند که کار نظام تمام شده است. این فعالیتهای رسانهای با استفاده از فناوریهای اطلاعاتی، ارتباطاتی، هوشمصنوعی و سایر ابزارهایی که در اختیار دارند و همینطور اشراف اطلاعاتی که در کشورهای مختلف به دست میآورند انجام شده است. این روشی بود که از آن استفاده کردند.
البته برخی از ناظران منصف، اندیشمندان و دانشمندان خارجی هم با مشاهده حجم این هجمه اظهارات و موضعگیریهای واقعبینانهای داشتهاند، اما به طور کلی اوضاع به شکلی پیشرفت که شاهد بودیم رئیسجمهور آمریکا و حتی کشورهایی مانند آلمان هم به صورت علنی و آشکار اظهارات مداخلهجویانهای درباره این حوادث داشتند.
 حوادث و اغتشاشات اخیر تأثیری در حرکت کلی مردم و نظام جمهوری اسلامی ایران دارد؟ چه راهکاری را میتوان برای جلوگیری از تکرار این اتفاقات در نظر گرفت؟
 هدف دشمن این بود که با استفاده از جنگ ترکیبی، حرکت کلی نظام را مختل کنند و نگذارند این حرکت به نتیجه برسد ولی به لطف خدا و حضور به موقع مردم موفق نشدند. البته ما هم باید از این تجربه درسهای زیادی بگیریم. بحث، درحقیقت آگاه کردن نسل جوان و نسل فرهیختهای است که وارد صحنه جامعه ما میشوند و دشمنان تلاش داشتند که آنها را چه از نظر عقیدتی و چه سبک زندگی و رفتاری از جمهوری اسلامی جدا کنند. ما باید این نقطه ضعفمان را برطرف کنیم.
در اینجا باید خانوادهها ارتباط بیشتری با فرزاندانشان داشته باشند و با آنها رفاقت کرده و آنها را آگاه کنند. آموزشوپرورش هم در این زمینه میتواند نقش بسیار مهمی داشته باشد. ما باید جنگ شناختیای را که دشمنان علیه نسل جوان و فرهیخته آغاز کردهاند، جدی بگیریم و بتوانیم ضعفهایی که در این زمینه داشتهایم را جبران کنیم.
همچنین ما باید بتوانیم مسائل را در رسانهها پیشبینی کنیم و با استفاده از ظرفیت رسانههای رسمی افکار عمومی را توجیه کنیم.
دشمنان در جنگهای شناختی و ترکیبی تلاش میکنند از شرایط محیطی و ضعفها حدأکثر استفاده را بکنند و وظیفه ما آمادگی حدأکثری دربرابر این تهاجم است.
یکی از مهمترین راهکارهای مقابله با دشمن، افزایش امید در نوجوانان و جوانان ما است. ما نباید بگذاریم جوان و نوجوان ما ناامید شود، بلکه باید با نقش آفرینی مؤثر، امیدآفرینی در عرصههای مختلف داشته باشیم. عنوان این کار هم جهاد تبیین است که رهبر انقلاب اسلامی بر آن تاکید کردهاند ولی تبیین با گفتمان و ادبیات نسل جدید که بتوان با آنها ارتباط برقرار کرد.
🔰جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
⭕️ #امام_هادی عليه السلام:
🔸اُذْكُـرْ حَسَـراتِ التَّـفْريـطِ بِـأَخْـذِ تَقْـديمِ الْحَـزْمِ.
🔹حسرت و پشيمانىِ كوتاهى در انجام كارها را به ياد آور، و بـا تصميم جــدّى و تدبير جبـران كن.
📕بحارالانوار، ج ۷۸، ص ۳۷۰
#امام_هادی
🔰جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔺اندر احوالات برخی فروشگاه های بی در و پیکر اینترنتی
🔸هر چقدر میخواهید خودتان را جر دهید، فاضلاب اینستاگرام رفع فیلتر نخواهد شد
ـــــــــــــــــــــــ
🔰جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایران براحتی می تواند موشک قاره پیما بسازد
«مهدی بختیاری» دبیر سیاسی خبرگزاری تسنیم:
🔹از همان زمان که اولین ماهوارهبر ایرانی ساخته شد، به این معنا بود که ما در واقع به توان ساخت موشک قاره پیما رسیدیم.
🔹تعیین سقف برد ۲ هزار کیلومتر برای موشکهای بالستیک، یک تصمیم از طرف مقامات نظام است و کسی ایران را مجبور به این برد نکرده است.
🔹جمهوری اسلامی ایران براحتی امکان ساخت موشک قاره پیما با برد ۸ هزار کیلومتر و بیشتر را دارد و اگر بخواهد برد موشکهایش را افزایش دهد نه از کسی اجازه میگیرد و نه کسی میتواند مانع آن شود.
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
ترخیص حسین رونقی از بیمارستان و بازگشت به زندان
🔹عصر امروز و با توجه به بهبود شرایط جسمی حسین رونقی این فرد با نظر پزشکان از بیمارستان ترخیص و به زندان اوین بازگشت.
🔹رونقی که از دیروز به دلیل کنترل دقیق شرایط جسمیاش به بیمارستان اعزام شده بود امروز بعد از ظهر بعد از انجام بررسیهای پزشکی و بر اساس تشخیص پزشکان از بیمارستان مرخص شد.
🔹بر اساس این گزارش وضعیت جسمی رونقی خوب و پایدار بوده و وی در حال حاضر مشکل خاصی ندارد.
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
گاز اشکآور فرانسوی و باتوم آلمانی!
«واقعبینی» و «آیندهنگری» دو ویژگی بسیار مهمی است که اگر در کنار هم قرار بگیرد، نتایج بسیار خوبی در پی خواهد داشت. رویکرد مبتنی بر «واقعبینی و آیندهنگری» به ما میگوید همانقدر که باید از امید کاذب و فریبنده دوری جست، به همان میزان نیز باید از ناامیدی بیجا و ترس کاذب اجتناب کرد.
این دیدگاه دقیقا در نقطه مقابل عملیات روانی پیچیده دشمن تعریف میشود. دستگاه تبلیغاتی دشمن اینگونه القاء میکند که بر روی کره زمین، این فقط مردم ایران هستند که با مشکلات مختلف و از جمله مشکلات معیشتی دست و پنجه نرم کرده و شهروندان سایر نقاط جهان و بهخصوص شهروندان اروپایی و آمریکایی نهتنها هیچ مشکلی اعم از مشکلات اقتصادی ندارند بلکه از خوشی زیاد نمیدانند چه کنند!
رهبر معظم انقلاب در بخشی از بیانیه گام دوم انقلاب تاکید کردند:«در طول این چهل سال- و اکنون مانند همیشه- سیاست تبلیغی و رسانهای دشمن و فعالترین برنامههای آن، مأیوسسازی مردم و حتی مسئولان و مدیران ما از آینده است. خبرهای دروغ، تحلیلهای مغرضانه، وارونه نشان دادن واقعیتها، پنهانکردن جلوههای امیدبخش، بزرگ کردن عیوب کوچک و کوچک نشان دادن یا انکار محسّنات بزرگ، برنامه همیشگی هزاران رسانه صوتی و تصویری و اینترنتی دشمنان ملت ایران است؛ و البته دنبالههای آنان در داخل کشور نیز قابل مشاهدهاند که با استفاده از آزادیها در خدمت دشمن حرکت میکنند.»
یک سؤال؛ آیا شهروندان در اروپا و آمریکا در رفاه کامل به سر برده و از خوشی زیاد، گیج شدهاند؟! بهتر است پاسخ را در میان رسانهها و نشریات اروپایی جستوجو کنیم. روزنامه گاردین اخیرا به نقل از نتایج پژوهش مؤسسه نظرسنجی ایپسوس که به سفارش یک سازمان غیردولتی فرانسوی انجام شده، نوشته است که از هر چهار اروپایی یک نفر وضعیت مالی خود را متزلزل دانسته و بیش از نیمی از اروپاییها نیز پیشبینی میکنند که اوضاع مالیشان در ماههای آتی بدتر شود.
به نوشته این روزنامه انگلیسی، یافتههای این نظرسنجی که از میان شهروندان در فرانسه، آلمان، انگلیس، ایتالیا، یونان و لهستان انجام شده، نشان میدهد که بهدلیل افزایش هزینههای انرژی و تورم افسارگسیخته، هزینههای زندگی و اجارهبها افزایش یافته و بیش از نیمی از پاسخدهندگان (۵۴ درصد) اعلام کردهاند که ظرف سه سال اخیر قدرت خریدشان کم شده است.
حدود 30 درصد از پاسخدهندگان تاکید کردهاند که مجبور به حذف یکی از وعدههای غذایی خود شدهاند. ۴۷ درصد نیز اعلام کردهاند که در گرمایش صرفهجویی کردهاند. ۲۷ درصد از پاسخ دهندگان تاکید کردهاند که میترسند بیخانمان شوند.
همچنین براساس گزارش رویترز، درخواستهای مقرری بیکاری در آمریکا روزبهروز در حال افزایش است. بهای مواد غذایی نیز افزایش یافته است. در این گزارش تصریح شده است که پس از تورم و موضوع سقط جنین، جنایت و سیاست کنترل سلاح بهعنوان نگرانکنندهترین موضوع از سوی شهروندان آمریکایی عنوان شده است. علاوهبر این افزایش بهای بنزین خانوادههای آمریکایی را تحت فشار قرار داده است.
صفهای طولانی برای دریافت غذا در پاریس، اعتراضات خیابانی در لندن در واکنش به افزایش هزینههای زندگی و قیمتهای نجومی قبوض انرژی، تظاهرات مردم در برلین در اعتراض به افزایش قیمت مواد غذایی و انرژی، تعطیلی بیش از 30 ایستگاه مترو در پاریس به دلیل اعتصاب کارگران بخش حملونقل و... تنها بخش کوچکی از «وضع موجود» در کشورهای غربی است. همان وضعیتی که رسانههای معاند فارسیزبان و رسانههای زنجیرهای در داخل آن را سانسور کرده و تقلا میکنند تا مردم در ایران به هیچ عنوان اخبار و تصاویر و ویدئوهای مرتبط با آن را نبینند.
شاید برخی بگویند که خب ببینید مردم در اروپا چگونه به راحتی اعتراض کرده و به آنها آشوبگر و اغتشاشگر گفته نمیشود!؛ این ادعا به هیچ عنوان نسبتی با واقعیت ندارد؛ چرا؟! به این نمونه توجه کنید: در روزهای گذشته گروهی برای اعتراض در آلمان در خیابانها روی زمین مینشینند. دویچهوله(انگلیسی) به نقل از وزیر کشور آلمان نوشت: «این کار در آلمان غیرقانونی است و معترضان خود را فراتر از قانون میدانند. زمانی که مرتکب این جنایت(بستن خیابان) میشوند، حد اعتراض مشروع نقض شده است.» وزیر کشور آلمان نیز در واکنشی تند تاکید کرد که «پلیس حمایت کامل من را برای سرکوب این معترضان دارد.» در فرانسه نیز در هفتههای گذشته پلیس با گاز اشکآور، دبیرستانهای پاریس را مورد هجوم قرار داد.
این در حالی است که معترضان در اروپا گلوی پلیس آلمان و پلیس فرانسه را پاره نکردند؛ مأمور پلیس را آتش نزدند؛ شهروندی که با آنان همعقیده نبود را در خیابان شکنجه نکردند؛ شهروندی که با آنان اختلاف عقیده داشت را دوره نکرده و با چاقو و پنجهبوکس و سنگ به جانش نیفتادند، صورت کسی که با آنها همعقیده نبود
👇۱
را با سلاح شاتگان هدف قرار ندادند، به آمبولانس حمله نکردند، مغازه مردم را آتش نزدند، با وحشیگری به پوشش و لباس دیگران حمله نکردند و...
اینها را نگفتیم که بگوییم همه چیز در ایران گل و بلبل است و هیچ مشکلی وجود ندارد؛ بلکه غرض این بود که بگوییم همه مردم در اقصی نقاط جهان و از جمله مردم در اروپا و آمریکا با مشکلات ریز و درشت دست بهگریبان هستند. مردم عزیز ایران نیز از این قاعده مستثنی نیستند اما یک تفاوت بسیار بزرگ در این میان وجود دارد.
مردم در آمریکا و اروپا تحت تحریمهای ناجوانمردانه قرار ندارند؛ مردم در آمریکا و اروپا در 4 دهه اخیر جنگ تحمیلی 8 ساله را تجربه نکردهاند؛ دانشمندان و نخبگان اروپایی و آمریکایی وسط خیابان ترور نشدند؛ مردم آمریکا و اروپای غربی پروژه مخرب «انقلاب مخملی» را تجربه نکردهاند؛ داراییهای مردم آمریکا و اروپا توسط یک دولت متخاصم خارجی بلوکه نشده است.
و همچنین دولتهای خارجی برای تکهتکه کردن دولتهای اروپای غربی و آمریکا دست به دست هم ندادند. مردم در اروپا و آمریکا با دهها شبکه تلویزیونی معاند و صدها سایت خبری وابسته به دولتهای متخاصم و هزاران اکانت تلگرامی و اینستاگرامی و توئیتری که ذهن آنان را بمباران کرده و آنان را تحقیر کرده و اختلافافکنی کنند، مواجه نیستند.
اما ما مردم ایران در بیش از 4 دهه اخیر، هم جنگ تحمیلی 8 ساله را از سر گذراندیم، هم کودتای مخملی را، هم ترور مقامات ارشد و نخبگان و دانشمندان را، هم غارت و بلوکهکردن اموالمان توسط دولتهای متخاصم.
ما مردم ایران هم تحریم دارو و پانسمان کودکان پروانهای را تجربه کردیم، هم تجهیز گروهکهای تروریستی تکفیری و تجزیهطلب از طرف دشمن را و هم تحت شدیدترین بمباران رسانهای با چاشنی تحقیر، اختلافافکنی و یأسآفرینی مواجه هستیم، اما با وجود این همه فشار و این همه جنایت علیه این ملت، ایران در حال پیشرفت است و روزبهروز بر سرعت حرکت قطار پیشرفتهای ملت ایران افزوده میشود.
ما علیرغم تحریمها و کارشکنیها و قصور و تقصیرهای جریان غربگرا، کرونا را بهصورت کامل مهار کردیم، در جهت خودکفایی گندم حرکت کرده و با خرید تضمینی گندم، از کشاورزان حمایت کردیم، به دانش و فناوری تولید پانسمان مخصوص بیماران پروانهای دست یافتیم، توربینهای ایرانی را به دیگر کشورها صادر کردیم و در صنعت ساخت پهپادهای بدون سرنشین- با کاربردهای متنوع در صنایع مختلف- به رکوردی جهانی رسیدیم.
به همت جوانان این مرز و بوم پروژه عظیم آبرسانی در برخی استانها از جمله خوزستان را اجرایی کردیم و با آبرسانی به 260 روستا در 8 ماه رکورد زدیم. پروژه پیچیده و فوقمدرن موشک هایپرسونیک را با موفقیت اجرا کردیم. در حوزه نجوم و رصد به تکنولوژیهای پیشرفته رسیدیم. راهآهن راهبردی زاهدان- خاش به طول 155 کیلومتر که میتواند نقش ویژهای در توسعه اقتصادی شرق کشور داشته باشد را به بهرهبرداری رساندیم و به فضل الهی در آینده نزدیک با تکمیل راهآهن سراسری چابهار-زاهدان، ضمن اتصال کریدور شمال به جنوب و شرق به غرب بخش زیادی از مشکلات ترانزیتی کشور حل شده و درآمد سرشاری از طریق ترانزیت کالا به دست خواهیم آورد.
نکته قابل توجه اینجاست که همه این اتفاقات غرورآفرین و امیدآفرین در هفتههای اخیر و در میانه جنگ ترکیبی دشمن علیه ملت ایران، به وقوع پیوست.
رهبر معظم انقلاب- 27 مهر 1401- در بخشی از بیانات خطاب به نخبگان فرمودند: «تحلیل واقعبینانه... نه فقط واقعیات خوب را، بلکه واقعیات بد را هم میبیند. ما هرگز نقاط منفی را انکار نکردهایم. بنده در ملاقاتهای مسئولان... بیشترین نقاط ضعف را تذکر میدهم؛ در جلسات خصوصی خیلی بیشتر. و توجه به این نقاط ضعف وجود دارد، نه اینکه نیست؛ من بارها گفتهام ما عقبیم؛ در این شکی نیست، اما آن طرف قضیه این است که ما از انتهای قافله، یک حرکت پُرشتابی را شروع کردهایم حالا به نزدیکهای جلو رسیدهایم؛ این یک واقعیت است. هنوز به آن جلو نرسیدهایم اما خیلی پیش رفتهایم، باز هم پیش خواهیم رفت.»
و اما در نقطه مقابل، مردم ایران در هفتههای اخیر سکانسهای جدیدی از «سیرک اپوزیسیون» را نظارهگر بودند. از دیدار مضحک رئیسجمهور فرانسه با پادوهای بدنام و دستچندم جریان ضدانقلاب تا به جانِ هم افتادن بیبیسی فارسی و اینترنشنال سعودی و از حضور آفریقاییها و پناهندگان اوکراینی در تجمع مضحک برلین تا کشتهسازی جعلی رسانههای معاند و افرادی که در روزهای بعد، زنده مقابل دوربین سخن گفتند.
👇👇👇۲
در روزهای اخیر یک خبرنگار لبنانی، عکس قابل تأملی را منتشر کرد. در این عکس، تصویر قدرت موشکی و فضایی ایران در سال 2022 در کنار تصویر یک آلمانی که در حال جمعآوری هیزم است، منتشر شده است. مردم در کشورهای اروپای غربی هم باتوم و گاز اشکآور میخورند و هم مشغول جمعآوری هیزم هستند تا از سرما یخ نزنند. سران اروپایی و از جمله رئیس
جمهور فرانسه و سران آلمان و انگلیس، بهجای مشارکت در سیرک اپوزیسیون، بهتر است فکری به حال بحران روزافزون در اروپا بکنند. شما اگر بیلزن هستید، باغچه خودتان را بیل بزنید.
مسعود اکبری
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
متهم دیپلماتفروشی باز هم طرف اروپای جنایتکار را گرفت
یک روز پس از ملاقات رئیسجمهور فرانسه با چند تن از عناصر ورشکسته اپوزیسیون و حامیان آشوب در ایران، روزنامه اعتماد نوشت: نباید عمداً از اروپا فاصله بگیریم.
روزنامه اعتماد با علی ماجدی سفیر پیشین ایران در آلمان گفتوگو کرده که به اجبار قانون منع بکارگیری بازنشستگان، بازنشسته شد. ماجدی همچنین به خاطر مصاحبههایی که پس از بازداشت آقای اسداله اسدی، علیه این دیپلمات مظلوم ایرانی انجام داد، متهم به دیپلمات فروشی است.
روزنامه اعتماد ذیل تیتر «نباید عمداً از اروپا فاصله بگیریم» و در کنار تصویر آرشیوی دیدار ماکرون با آقای رئیسی از قول ماجدی مینویسد: اگر ما سیاست بیطرفی را درستتر اعمال میکردیم، در تأمین منافع ملی موفقتر بودیم.
وی میافزاید: چند مسئله در موضعگیری اروپاییها علیه ایران مؤثر بود. یکی عدم توافق بر سر برجام مسئله دومی كه رخ داد و به عقيده من بيشترين اثر را روي روابط ايران و اروپا داشت، جنگ اوكراين بود. اروپا در پي حمله روسيه به اوكراين دچار مشكلاتي شد، اما نه آنگونه كه برخي در داخل عنوان ميداشتند اروپا فلج شده. ماجراي ادعايي حضور پهپادهاي ايراني در جنگ دردسرساز شد.
به هر حال ما در مظان اتهام حمايت از روسيه قرار گرفتيم. سر و صداي زيادي بهپا شد و به عقيده من اين مساله بيشترين تاثير را داشت. مسائل حقوق بشري هم مساله سوم بود. اين مساله هميشه وجود داشت اما اين اعتراضات در ايران باعث شد اروپاييها واكنشهايي نشان دهند. اين مساله يك عامل بود اما عامل اصلي در تعيين سياست اروپا درقبال ايران نبود. اين اعتراضات و فضايي كه در ايران به وجود آمده قطعا بيتاثير نبوده، آنها واكنشهايي به دلايل حقوق بشري داشتند.
واقعيت اين است كه ما بايد جهان را بهتر بشناسيم و براساس شناخت درست عمل كنيم.
وقتي در زمان ترامپ ما با اروپاييها صحبت ميكرديم، اروپاييها دل خوشي از رييسجمهور وقت آمريكا نداشتند. با اين وجود، روابط فراآتلانتيكي كه پس از جنگ جهاني دوم شكل گرفته بود، روابطي قوي و مستحكم بود.
بعد از دوره ترامپ، آقاي بايدن ميخواست به برجام بازگردد و علناً اين مساله را ابراز كرد. چه در اواخر دوره قبل و چه در دولت فعلي امكان احياي برجام وجود داشت، اين اتفاق نيفتاد و اين تاخير به ضرر ما تمام شد. جنگ در اوكراين و اعتراضات در داخل ايران هم مزيد بر علت شد تا به نقطه فعلي رسيديم. ما نبايد به تأخير افتادن را ميپذيرفتيم. نتيجه اين سه عامل را ميتوانيد در رفتارهاي رييسجمهور فرانسه يا اقدام آلمان در برپايي تظاهرات در برلين يا اتفاقات ديگر در اروپا ببينيد.
درباره این اظهارات باید از آقای ماجدی پرسید چرا اروپا سالها قبل از جنگ اوکراین و توافق بر سر برجام (و بدون اغتشاشات اخیر) همین روند شیطنتآمیز را در پیش گرفت، به تصریح آقای ظریف «تعهد برجامی خود را زیر پا گذاشت و گروههای تروریستی و تجزیهطلب را پناه داد؟!
ثانیاً درست در هفتههایی که سه دولت بدسابقه اروپایی (انگلیس، فرانسه، آلمان) دائماً مشغول تشدید شرارت و حمایت از اقدامات تروریستی در ایران بودهاند، یک دیپلمات سابق به جای محکومیت صریح این رویکردهای خباثتآلود، طرف ایرانی را سرزنش میکند؟ یا حتی چرا جرأت ندارد یک خط اعتراض کند که چرا با وجود انجام نقد و یکجای تعهدات ایران،طرف اروپایی تعهداتش را نقض کرد؟!
ثالثاً در شرایطی که بایدن از اقدام ترامپ بر خروج از توافق، به عنوان ابزار فشار بیشتر و باجخواهیهای جدید از ایران استفاده میکرد و ضمناً حاضر به لغو مؤثر تحریمها و ارائه تضمین معتبر نبود، چرا باید آقای ماجدی ادعا کند «بایدن میخواست به برجام برگردد و امکان احیای برجام وجود داشت»؟
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
در مزدوری منافقین شکی نیست شما چرا همراه تروریستها شدید؟!
در پی شکست کامل نقشه آمریکایی- صهیونیستی آشوب، روزنامه زنجیرهای هممیهن علناً سازمان منافقین را گروهی تروریستی و مزدور خطاب کرد؛ حال آن که در دو ماه گذشته و تا همین اواخر، هم بازی رسانهای این سازمان بدنام در تحریک به اغتشاش بود!
روزنامه هممیهن به مدیریت کرباسچی، سردبیری محمد قوچانی و کمک کسانی چون عباس عبدی و احمدزیدآبادی،همسو با منافقین تلاش بسیاری در گرم نگه داشتن آتش التهاب و اغتشاش داشت و خبرنگار این روزنامه هم بازداشت شده است. اما اکنون ضمن انتشار تصاویر مایک پمپئو با سرکرده گروهک رجوی مینویسد: سازمان مجاهدین خلق که سابقه اقدامات تروریستیاش در ایران کاملاً مشهود و مستند است و حتی زمانی در لیست سازمانهای تروریستی اروپا و آمریکا قرار داشت، حالا بهراحتی و آزادانه در آمریکا و اروپا فعالیت میکند.
در تاریخ ۲۷ تیر ۱۳۸۹، یک دادگاه استیناف در واشنگتندیسی آمریکا حکم کرد که نگه داشتن سازمان مجاهدین در لیست تروریستی آمریکا اشتباه بودهاست و اینکه وزارت خارجه آمریکا باید در این نامگذاری تجدیدنظر کند. قبل از آن نیز در تاریخ ۷ بهمن ۱۳۸۷، شورای وزیران اتحادیه اروپا با خارج شدن نام سازمان از لیست تروریستی اتحادیه اروپا موافقت کرده بود. قبل از آن نیز پائیز سال 1386، دادگاه ویژهای در بریتانیا رأی داد که دولت این کشور، بایستی نام سازمان را از فهرست گروههای تروریستی حذف و فعالیتشان را در بریتانیا قانونی اعلام کند.
تحقیقات برخی رسانههای غربی نظیر گاردین که از دادههای مرکز سیاست پاسخگو، استفاده کرده است، تأثیر پول در سیاست ایالات متحده را ردیابی کرده است. این ردیابیها نشان داده که جریان ثابتی از پول از سوی سازمانهای کلیدی ایرانی-آمریکایی و رهبران آنها برای حذف سازمان مجاهدین خلق از لیست سازمانهای تروریستی نقش ایفا کردهاست.
کمپین دفن کردن تاریخ خونریزیهای سازمان مجاهدین خلق از طریق بمبگذاریها و ترورهایی که منجر به کشته شدن بازرگانان آمریکایی، سیاستمداران ایرانی و هزاران غیرنظامی شده و تصویر کردن این سازمان به عنوان متحد وفادار ایالاتمتحده علیه ایران، از طریق پولپاشی سه هدفگیری اصلی را دنبال کردهاست: اعضای کنگره، گروههای لابی واشنگتن و مقامات بانفوذ سابق.
تنها سؤالی که روزنامه زنجیرهای هممیهن در مطلب طولانی خود به آن پاسخ نداده، علت همسویی و همراهی با مأموریت این سازمان تروریستی و گروهکهای مشابه (کومله، دموکرات، سلطنتطلبان، ریگی و...) در دامن زدن به آشوب و جنایت خیابانی، با اسم رمز مهسا امینی است؟ و این در حالی است که اکنون هیچ تردیدی درباره ارتکاب سلسله جنایات و تخریبها در اغتشاشات در ماه اخیر براساس برنامه آمریکایی- صهیونیستی وجود ندارد.
یادآور میشود روزنامه هممیهن پیش از این مدعی شده بود خبرنگار روزنامهنگاری جرم نیست. و حال آن که، جاسوسی و وطنفروش جرم است، در هر پوششی که باشد.
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
پهپادهای دشمن در تیررس سامانه باور ۳۷۳ قرار دارد
فرمانده کل ارتش گفت: امپراطوری رسانهای نظام سلطه نمیگذارد این پیشرفتها و دهها موفقیت مثل آنکه در سایه نظام جمهوری اسلامی صورت گرفته است، شیرینی خود را به ملت و به جهان نشان دهد.
سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش در آیین تجلیل از دستاندرکاران و نخبگان ارتقای سامانه برد بلند باور ۳۷۳، ضمن تسلیت شهادت هموطنان در حوادث اخیر اظهار داشت: هم طراحی و اجرای اغتشاشات و هم طراحی و اجرای ترور و کشتار و ناامنی؛ هر دو سرنخش آمریکا، رژیم صهیونیستی و تفکر مردود سعودی است.
سرلشکر موسوی افزود: پیامد محتوم انقلاب اسلامی سقوط نظام سلطه به سرکردگی آمریکاست که قطعاً اتفاق خواهد افتاد و با فرو افتادن بت بزرگ، بتهای کوچکتر نیز خود به خود فرو میریزند.
فرمانده کل ارتش با اشاره به رونمایی از سامانه ارتقا یافته و دور ایستای باور ۳۷۳ گفت: این دستاورد بزرگ، (توانایی هدف قرار دادن پهپاد در ۳۰۴ کیلومتری توسط سامانه باور ۳۷۳) را به همه شما و همه کسانی که در خلق آن سهم دارند، از جمله صنایع دفاعی، نیروی پدافند هوایی ارتش، شرکتهای دانشبنیان مرتبط و دانشگاههای پشتیبان تبریک عرض میکنم.
وی درباره این دستاورد افزود: عظمت این کار بزرگ یکی از این جهت است که مجموعهای از دانش و فناوریهای گوناگون، بهروز و پیچیده است که یکی دو کشور بیشتر به آن دست پیدا نکردهاند و دیگر اینکه این اتفاق مبارک، در تحریم و محدودیت کامل و فقط با فکر و دانش و به دست جوانان این مرز و بوم به نتیجه رسیده است، در حالی که سایر کشورها که هیچ تحریم و محدودیتی هم ندارند، هنوز به آن دست پیدا نکردهاند.
سرلشکر موسوی تأکید کرد: متأسفانه امپراطوری رسانهای نظام سلطه نمیگذارد این پیشرفتها و دهها موفقیت مثل آنکه در سایه نظام جمهوری اسلامی صورت گرفته است، شیرینی خود را به ملت و به جهان نشان دهد.
وی افزود: امپراطوری رسانهای تلخیها را بارها بزرگنمایی میکند و بلکه اصلاً به دروغ، میسازد و با ترفندهای شیطانی با جنگ شناختی روی ادراک مخاطب تأثیر منفی میگذارد تا مخاطب شیرینیها، موفقیتها و امیدها را نبیند و نشنود و با پاشیدن بذر ناامیدی و یأس و تلخیها و مشکلات کام مردم را دائم تلخ میکند.
فرمانده کل ارتش با تشریح اقدامات دشمن اظهار داشت: اتاق فکرهای جنگ شناختی نمیخواهند این ملت در شادی و شور موفقیت و سربلندی باشد، میخواهند او را دائم در غم، ناکامی، ناامیدی، نارضایتی و خود بدبختبینی نگه دارند. این روش شیطان است و عزادار کردن، ماتمآفرینی و ناامیدسازی از خطوات شیطان است و بر همه است که در جهاد تبیین، جوانان و آحاد این کشور را از غم، کینه، غصه، ماتم و کدورت بین خود برهانند و انسجام، همبستگی و برادری را دوباره به همه بازگردانند.
سرلشکر موسوی در پایان گفت: آنهایی که واقعاً و از صمیم قلب به دنبال کشف حقیقت هستند، یک هفته، فقط یک هفته، چشم و گوش نازنین خود را بر صدا و تصویر شیطان ببندند و در یک فضای واقعی به اطراف خود بنگرند؛ به برادران و خواهران هموطن خود و فضای رو به پیشرفت این کشور نگاه کنند، آنگاه درمییابند که چرا یک ملت اینچنین با عشق پای نظام و انقلاب خود ایستاده و حاضر است جان خود را برای ارزشها، آرمانها و رهبر خود فداکند.
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95