⭕️جنگ نرم در کلام رهبری
جنگ نرم
وقتی شما بهعنوان دانشجو مثلاً دربارهی برجام عقیدهای دارید و آن را اظهار میکنید، دربارهی فرض بفرمایید که ارتباط با آمریکا عقیدهتان را اظهار میکنید، دربارهی اقتصاد مقاومتی عقیدهتان را اظهار میکنید، دربارهی آیندهی کشور عقیدهتان را اظهار میکنید، این عقیده، عقیدهای است انقلابی، محکم، مستدل؛ این در روحیّهی دشمن اثر میگذارد. من که گفتم شما افسر جنگ نرمید، خب اینها لازمهی افسریِ جنگ نرم است. اینها جنگ نرم است؛ در جنگ نرم همیشه که در موضع دفاع نباید انسان قرار بگیرد، در موضع تهاجم [هم] باید قرار بگیرد؛ این تهاجم است؛ یکی از وظایف این است؛ حضور فکری؛ مواضع شما روشن باشد.۱۳۹۵/۰۴/۱۲
بیانات در دیدار جمعى از دانشجویان
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
⭕️نفوذدشمن در کلام رهبری
نفوذ دشمن
امروز حقایق در مورد نیّات پلید دولت ایالات متّحدهی آمریکا علیه اسلام و مسلمین و جمهوری اسلامی آشکار شده.
[باید] کارهایی را که آنها میتوانند بکنند بدانیم؛ آنها تحریم میکنند، ما بایستی اقتصادمان را درونی کنیم، درونزا کنیم، اقتصاد مقاومتی کنیم تا تحریم اثر نکند. اقتصاد مقاومتی را مسئولان محترم جدّی بگیرند، به زبان اکتفا نکنند؛ اقتصاد مقاومتی با واردات بیرویّه نمیسازد، با ضعف تولید نمیسازد؛ تولید داخلی را قوی کنند. ادارات حکومتی و دولتی، محصول داخلی را بر محصول خارجیِ مشابه ترجیح بدهند. یک خریدار مهمّ بازار، دستگاههای دولتی هستند که همهچیز میخرند، همهچیز لازم دارند؛ آنچه تولید داخلی است، آن را ترجیح بدهند. مردم به تولید داخلی اقبال کنند. همهی اینها باطلالسّحر تحریم دشمن است؛ اینها ممکن است در ظرف شش ماه و یکسال جواب ندهد امّا علاج واقعی جز این چیز دیگری نیست. در مورد کارهای تبلیغاتی همینجور، در مورد جنگ روانی همینجور، در مورد مقابلهی با نفوذ همینجور؛ مراقب باشند نفوذی دشمن در دستگاههای تصمیمساز و تصمیمگیر وارد نشود. چاپلوسیهای دشمن را هم جدّی نگیرند؛ اظهار محبّتها و اظهار ارادتها و اینکه بیا دست بدهیم و بیا بنشینیم و مانند اینها را جدّی نگیرند؛ بدانند دشمن چهکار میخواهد بکند.۱۳۹۶/۱۰/۰۶
بیانات در دیدار اعضای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
⭕️دشمن شناسی در کلام رهبری
دشمن شناسی
دشمن هست، این توانمندیها هم امروز هست و این توانمندیها آماج حملات دشمن است. نتیجه چیست؟ نتیجه همین است که همیشه گفتهایم: باید دشمن را شناخت، شیوههای کار او را دانست، نقاطی را که او از آن نقاط حمله خواهد کرد باید شناخت و سد کرد. درست مثل جنگ نظامی؛ در جنگ نظامی اشخاص متخصّصِ شناسایی میروند صحنه را شناسایی میکنند، دشمن را شناسایی میکنند، حدس میزنند یا میفهمند که دشمن این نیّت را دارد و از اینجا حمله خواهد کرد، آنجا را میبندند. اهمّیّت این جنگی که امروز در زمینههای مسائل سیاسی و اقتصادی وجود دارد، از جنگ نظامی بیشتر است، دامنهاش هم وسیعتر است؛ [لذا] باید نقاط نفوذ دشمن را شناخت؛ این وظیفهی همگان است.
خب آنچه حالا ما باید عرض بکنیم این است که دشمن کیست؟ ما گفتیم دشمن داریم؛ دشمن کیست؟ دشمن خودش را کاملاً لخت و عریان در مقابل چشم ما قرار داده؛ نیازی نداریم بگردیم دشمن را پیدا کنیم؛ دشمن، شبکهی استکبار و شبکهی صهیونیستی است؛ این دشمن است. شبکهی استکبار در رأسش دولت رژیم ایالات متّحدهی آمریکا است و شبکهی صهیونیستی هم مظهرش رژیم جعلی صهیونیستِ حاکم بر فلسطین اشغالشده است؛ این دشمن است. پنهان هم نمیکنند. آمریکا دشمنی خودش را پنهان نمیکند. حالا ممکن است رئیس جمهور آمریکا روز عید نوروز مثلاً سفرهی هفت سین هم پهن کند، امّا هواپیمای مسافری را هم میزنند؛ در کنگرهی آمریکا همهی آنچه را ممکن است علیه جمهوری اسلامی به کار برود تصویب میکنند و رئیس جمهور آمریکا هم همان را امضا میکند و اجرا میکند. مقام حرف و تعارف و گفتگو و لبخندِ دیپلماسی مقام دیگری است، غیر از مقام عمل است، حتّی غیر از مقام اظهارات سیاسی است. شما الان ملاحظه کنید حرفهایی که رئیس جمهور آمریکا و وزیر خارجهی آمریکا و مسئولین امنیّتی آمریکا و وزیر جنگ آمریکا و مانند اینها نسبت به ایران میزنند، حرفهای دوست نیست، حرفهای دشمن است؛ آن هم دشمن عَنود. صهیونیستها هم که حسابشان روشن است. این دشمن است. آقای وزیر خارجهی محترممان حرف خوبی در مجلس چند روز پیش زده بودند -که من البتّه در روزنامهها خواندم- ایشان گفته بودند ذات آمریکا تغییر نکرده؛ راست میگویند، ذات آمریکا همان ذات دورهی ریگان است؛ همان ذات است و تغییر نکرده؛ ذات دشمن است. بله، حزب هست -حزب دموکرات، حزب جمهوریخواه؛ این پاس میدهد به او، او پاس میدهد به این- لکن ذات آمریکا همان است. این حرف بسیار درستی است که ایشان در مجلس شورای اسلامی بیان کردند.۱۳۹۵/۰۳/۲۵
بیانات در دیدار مسئولان نظام
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
#دو_روز_دو_درس
👈با اتفاقات این دو روز و عقب نشینی صهیونیستها از مسجدالاقصی:
۱. بار دیگر #درسی شد برای جنابانی چون ظریف که چقدر #میدان در قدرت چانه زنی برای #دیپلماسی اثر دارد.
حال اگر میدانی نبود محمود عباس سر سفره مذاکرات با شکم خالی می نشست و گرسنه تر بر میخواست و مانند این هفتاد و اندی سال صهیونیست ها محاصره مسجدالاقصی را تثبیت می کردند!!!!
۲. درس دوم به غربزدگان است که اصلا به #مقاومت اعتقادی ندارند و این نیز شاهد مثال قاطع دیگری که #مقاومت_جواب_میدهد و هزینه #سازش بیشتر از مقاومت است.
سازش فلسطین را به اشغال داد و مقاومت اسراییل را از پیشروی بازداشت.
🔻پ.ن
اسراییل از خانه عنکبوت هم سست تر است. این درس سوم😊
✍ #محمود_باقری
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
⭕️امیرمحمد یاور رهبر:
چگونگی شکلگیری جنگ نرم غرب علیه ایران
بنیاد سوروس و عملیات براندازی نرم در ایران
پایگاه بصیرت
نام اصلی بنیاد سوروس، بنیاد «جامعه باز» (open society) است و متعلق به یک یهودی میلیاردر به نام «جورج سوروس» می باشد. وی یک یهودی مجار تبار آمریکایی است که سال های متمادی با تشکیل یک شرکت سرمایه گذاری و یک سازمان مطالعاتی حقوق بشر، به انجام اموری چندمنظوره مبادرت کرده است. در خصوص ماهیت فعالیت های بنیاد سوروس، قضاوت های متفاوتی وجود دارد. نهادهای رسمی سیاست خارجی آمریکا و رسانه های وابسته به آنها از جمله رادیو صدای آمریکا معتقدند: «جورج سوروس فردی نوع دوست و نیکوکار مشهوری است(!) که به بسیاری از پروژه های گسترش دموکراسی و توسعه اقتصادی در سراسر جهان کمک می کند.» البته این طرز رویکرد منحصراً مختص چنین نهادهایی است و بسیاری از ناظران سیاسی و سیاستمداران کشورهای مختلف و مخصوصاً کشورهایی که به نوعی با پدیده «انقلاب های مخملی» مواجه شده اند، نظری بر خلاف این دارند.
«رادیو فردا» با پیروی از روزنامه «واشنگتن پست» فعالیت های بنیاد سوروس در ایران را به محورهایی چون «کمک های انسان دوستانه» و «بهداشت عمومی» تقلیل داد، اما BBC به عنوان آژانس خبری دولت انگلیس از موضعی متفاوت معتقد است: «موسسه جامعه باز با هدف پیشبرد دموکراسی، رعایت حقوق بشر، اصلاحات اقتصادی، حقوقی و سیاسی... حمایت از رسانه های مستقل و ... در کشورهای مختلف جهان فعالیت می کند.» اگر چه بسیاری از صاحب نظران سیاسی نیز به دور از تعارفات معمول دیپلماتیک و در چارچوب فکری دولتمردان نئومحافظه کاران آمریکایی و البته به واسطه وجود اسناد مرتبط با فعالیت بنیاد سوروس در بسیاری کشورها، معتقدند که هدف این بنیاد در کشورهای مختلف چیزی نیست جز «براندازی نرم و خاموش» و دیگر فعالیت ها جنبه پوششی و کار ویژه منحرف کردن اذهان را پیدا می کند.
از دید صاحبان این رویکرد، سوروس به منظور ظاهرسازی این مسئله سعی کرده در هر کشور فعالیت های مالی و مطالعاتی را به همراه یکدیگر دنبال کند. به عبارت دیگر، این بنیاد در کشورهای مربوط علاوه بر اینکه شرکتی را برای کسب ثروت و سرمایه گذاری تأسیس می کند، سازمانی مطالعاتی را برای چگونگی مصرف این درآمدها شکل می دهد و جالب آن که این دو سازمان حق برقراری رابطه مستقیم و یا حتی گفت وگو و تبادل نظر با یکدیگر را ندارند تا از این طریق راه بر هرگونه اتهام دولت ها مبنی بر حمایت سوروس از مخالفان این کشورها بسته شود.
سوروس در بیش از 30 کشور جهان از جمله جمهوری های آذربایجان، ارمنستان، ازبکستان، اوکراین، تاجیکستان، روسیه، گرجستان، قرقیزستان، قزاقستان و مولداوی دارای نمایندگی های فعال است.
سوروس و فعالیت های براندازی در کشورها
روند کاری بنیاد سوروس به این شکل بوده که یک مرکز مطالعاتی را در کشورهای مختلف فعال می کرده و سپس با ارزیابی مخالفان دولت مرکزی و حمایت از مطبوعات مخالف دولت، زمینه را برای انقلابی آرام و به شکست کشاندن دولت و یا حکومت فراهم کرده است. عمده ترین فعالیت این بنیاد در حوزه کشورهای آسیای میانه و قفقاز می باشد. در واقع برای اولین بار در سال 1997 و در جریان ورشکستگی مالی و اقتصادی کشورهای جنوب شرق آسیا، فعالیت بنیاد مذکور به آسیای میانه کشیده شد و در کشورهای این منطقه نمایندگی هایی را تحت عنوان «جامعه باز» تأسیس کرد. هدف این بنیاد از تأسیس این نمایندگی ها، به راه انداختن انقلاب های مخملی در کشورهای هدف و تغییر نظام سیاسی این کشورها بود.
سوروس در ایران
بنیاد سوروس از موسسات و مراکزی که به دنبال ایجاد «نافرمانی مدنی» در جمهوری اسلامی ایران هستند نیز حمایت می کند. مهم ترین مورد آن، حمایت و پشتیبانی بنیاد سوروس از مرکز آمریکایی «ویلسون» است که «هاله اسفندیاری» از مدیران بخش خاورمیانه ای آن می باشد. طبق اعتراف اسفندیاری، بنیاد سوروس با حمایت از برنامه خاورمیانه ای مرکز ویلسون، به دنبال ایجاد یک شبکه ارتباط غیررسمی در ایران در جهت عملی کردن اهداف براندازی نرم بوده است. بنیاد سوروس در کنار بنیاد رسانه ای رابرت مرداک (امپراتور یهودی رسانه های خبری)، دومین سازمان رسانه ای جهان است که بیشترین شبکه های تلویزیونی، خبرگزاری ها، سایت ها، خبرنامه ها و روزنامه ها را در سطح جهان مدیریت و هدایت می کند، اما تفاوت این است که فعالیت رسانه ای مرداک (مردوخ) آشکار است و جسورانه در اداره و خرید شبکه های بزرگی چون فاکس نیوز تا الجزیره و حتی رسانه های آسیای دور ظاهر می شود، اما سوروس بیشتر اصرار دارد مشی نهان را در خرید و هدایت رسانه ها ایفا کند. حضور چشمگیر در هدایت رسانه ای قفقاز، آسیای میانه، افغانستان، ترکیه و دیگر کشورهای اطراف ایران بدیهی است که ضرورت کار نهانی را بیشتر گوشزد می کند، اما آشکار است تا سال 2004 تنها 20 موسسه خبری در جمهوری آذربایجان تحت پوشش بنیاد سور
وس قرار گرفته بود. اعت
راض هماهنگ جمعی از رسانه های این کشور به سفر «الهام علی اف» به ایران و دیدار وی با مقام معظم رهبری و نیز هجمه گسترده خبری رسانه های جمهوری آذربایجان و ترکیه در راستای تقویت پشتیبانی رسانه ای ناآرامی های اخیر در شمال غرب کشور، هدایت این رسانه ها از سوی یک ستاد مرکزی را بیش از پیش محتمل می کند.
رابطه هاله اسفندیاری با بنیاد سوروس
وزارت اطلاعات مدتی بعد از دستگیری هاله اسفندیاری در 18 اردیبهشت سال 87 و تحقیقات از وی اعلام کرد که اسفندیاری به عنوان یکی از مدیران موسسات مرتبط با سوروس، از تلاش این بنیاد برای اجرای براندازی نرم در ایران پرده برداشته است.
در گزارش وزارت اطلاعات آمده بود: هاله اسفندیاری که مدیر و موسس برنامه خاورمیانه مرکز «ویلسون» در آمریکاست، به عنوان مرکز حلقه اتصال ارتباط ایرانیان با سازمان ها و نهادهای آمریکایی عمل کرده است. هاله اسفندیاری تصریح کرده است: فعالیت ها و برنامه های مربوط به ایران در برنامه خاورمیانه مرکز ویلسون، از طریق بنیاد آمریکایی سوروس، حمایت و پشتیبانی مالی شده است.
همکاری اسفندیاری با وزارت اطلاعات موجب شد که کیان تاجبخش، مدیر و نماینده بنیاد آمریکایی سوروس در ایران نیز شناسایی و دستگیر شود.
وی در تحقیقات اولیه اظهار داشت: بنیاد سوروس در ایران با ایجاد یک شبکه ارتباط غیررسمی و تلاش برای توسعه و گسترش آن، اهداف براندازانه خود را دنبال می کند.
به نظر می رسد تحقیقات از اسفندیاری، وزارت اطلاعات را به کیان تاجبخش رسانده است. تصویری که تا پیش از این از تاجبخش در برخی رسانه های داخلی ارائه شده، تصویر یک کارشناس «جامعه شناس شهری» و مدرس دانشگاه های ایالات متحده است، اما حضور تاجبخش در محافل سیاسی، اجتماعی، رسانه ای و فرهنگی ای که هیچ فصل مشترکی با یکدیگر از حیث اتصال ماهیت و موضوع ندارند و دعوت نهادهایی چون «خانه هنرمندان ایران»، «انجمن جامعه شناسی ایران»، «دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران» و ... از وی، پدیدآورنده گمانه زنی های تازه ای بوده است.
کیان تاجبخش، اجرایی کردن اهداف بنیاد سوروس را از طریق راه اندازی کارگاه های مطالعاتی با حضور دانشجویان و جوانان و تدریس اصول و مبانی شبکه سازی اجتماعی به مثابه اصلی ترین مبنای براندازی نرم حکومت ها دنبال کرده است. وی اگر چه مدرس رسمی دانشگاه های ایران نبوده، اما از سال 1383 با حضور در کلاس های «جامعه شناسی شهری» به عناوین مختلفی چون استاد «دانشگاه نوین تحقیقات اجتماعی نیویورک» پیرامون کیفیت «شبکه سازی اجتماعی» در مقام یک «سرمایه اجتماعی» سخنرانی کرده است.
«کیان تاجبخش» با چاپ کتاب «سرمایه اجتماعی اعتماد، دموکراسی و توسعه» در مهرماه 1385 که یک دکترینال اجتماعی و استراتژیک و الگویی ساختاری را برای سرمایه های پنهان براندازی نرم صورت بندی می کند، ورژن ایرانی اندیشه های براندازانه فرانسیس فوکویاما را در این حوزه به ادبیات شبه روشنفکری ایران وارد کرده است.
همگام با طرح «شبکه سازی» و «نهادسازی» اجتماعی بنیاد جورج سوروس یهودی در ایران، «کیان تاجبخش» حضوری پر رمز و راز در حلقه های فرهنگی و هنری نیز داشت. بنیاد سوروس در هر کشور، مجموعه ای متناسب با همان کشور مشتمل بر فعالیت های فرهنگی، هنری، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی را با حمایت های پولی و مالی ارائه می دهد.
خشم مقامات آمریکایی از دستگیری حلقه های زنجیره بنیاد سوروس در ایران نشان می دهد که دولت جمهوری اسلامی ایران، نقطه امید ایالات متحده را که موفقیت تمام سیاست هایش (از قبیل ایجاد فشار روانی بر مردم و القای ناکارآمدی دولت، خالی کردن صحنه از حضور مردم در بحث هسته ای، بزرگنمایی مشکلات معیشتی مردم و تحقیر کردن دستاوردهای اقتصادی، جنجال آفرینی های صنفی در دانشجویان، معلمان، کارگران و زنان و القای وجود مشکلات دهشتناک حقوق بشری) معطوف به آن شده بود، کور کرده است؛ چرا که هر کدام از این موارد نیاز به وجود شبکه سازی های اجتماعی و حمایت های کلان مالی از آنها داشته است
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
امیرمحمد یاور رهبر:
⭕️پدافند غیر عامل وجنگ نرم
قسمت اول
پدافند غیرعامل جنگ نرم
در جنگ سخت هر اقدام غیر مسلحانهای که موجب کاهش آسیب پذیری نیروی انسانی، ساختمان ها، تاسیسات، تجهیزات، اسناد و شریان های کشور در مقابل عملیات خصمانه و مخرب دشمن گردد، پدافند غیرعامل خوانده می شود. به بیان سادهتر پدافند غیرعامل، مجموعه اقداماتی است که انجام می شود تا در صورت بروز جنگ، خسارات احتمالی به حداقل میزان خود برسد. هدف از اجرای طرحهای پدافند غیرعامل کاستن از آسیبپذیری نیروی انسانی و مستحدثات و تجهیزات حیاتی و حساس و مهم کشور علیرغم حملات خصمانه و مخرب دشمن و استمرار فعالیتها و خدمات زیر بنایی و تامین نیازهای حیاتی و تداوم اداره کشور در شرایط بحرانی ناشی از جنگ است.
هم اکنون جنگ نرم به عنوان آلترنانیو واقعی جنگهای کلاسیک و نظامی مورد استفاده کشورها و دول متخاصم قرار می گیرد. نمونه اخیر جنگ را می توان در سطح گسترده در فتنه پس از انتخابات جستجو کرد. جنگ نرم کلیه مولفه های یک جنگ تمام عیار را برای شکست دادن دشمن داراست. ماهواره ها، سایتهای ضد اتقلابی، تحلیلهای سیاسی هراس انگیز و قطعنامه ها ابزار جنگی دشمن هستند. پدافند عامل این ابزار نیز ماهواره ها، و سایتهای خودی و حتی بعضی امور فنی مانند ارسال پارازیت و مقابله با سایتهای مخرب و دروغ پرداز است.
عوارض و پیامدهای جنگ سخت در شکل تلفات جانی و مالی و از بین رفتن سرمایه های ملی قابل مشاهده است. برخلاف جنگ سخت، عوارض جنگ نرم عمدتا با چشم قابل مشاهده نیست. جنگ نرم روی باورهای عمومی هدف گذاری می کند. متاسفانه این عوارض حتی پس از فروکش کردن جنگ نرم در افکار عمومی باقی می ماند. در صورتی که توجهی جدی به این عوارض صورت نگیرد، ممکن است در آینده زمینه ساز فتنه و یا جنگ نرم دیگری شود.
پدافند غیرعامل جنگ نرم به مسائلی می پردازد که موجب کاهش صدمات و شکافها در باورهای نیک افراد جامعه در حین جنگ و پس از آن شود. این پدافند میزان تاثیر گذاری حملات نرم را کاهش داده و قدرت بازپروری افکار را در مدت کوتاهی پس از آن افزایش می دهد.
تفاوت پدافند عامل و پدافند غیر عامل جنگ نرم
پدافند عامل مسئول اجرای عملیات بازدارنده بر ضدحملات دشمن است. روی پدافند عامل به سمت دشمن قرار دارد. در جنگ نرم دشمن با ابزارهایی مانند ماهواره ها، فضای مجازی، اعتصابات و شایعه سازی و امثال آن ضربت خود را وارد می کند. پدافند عامل وظیفه دارد از اصابت هر یک از حملات به نیروهای خودی جلوگیری نموده و یا عامل حمله کننده را نابود نماید . مثلا ارسال پارازیت روی فرکانس ماهواره ها، فیلتر کردن سایتهای مخرب و یا مقابله با شورشها و اعتصابات براندازنده از موارد پدافند عامل جنگ نرم است. تخریب مسجد ضرار با دستور خداوند متعال در قرآن و توسط پیامبر گرامی اسلام یک مورد از پدافند عامل جنگ نرم است.
پدافند عامل قادر به دفع همه حملات نیست. در مواقعی حملات به هدف اصابت کرده و ایجاد تلفات می کند. مثلا ماهواره های دشمن بدون مانع مشغول شایعه پراکنی و ارسال اخبار نادرست هستند. در این شرایط پدافند غیرعامل برای کاهش تلفات نیروهای غیر رزمی و حفاظت از افکار عمومی موضوعیت پیدا می کند. مثلا اطلاع رسانی بموقع و درست به مردم و روشنگری خواص می تواند از میزان تاثیر بمباران فرهنگی و خبری دشمن در جنگ نرم جلوگیری کند.
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
نشریه اخبار و تحلیلهای سهشنبه، ۲۱ اردیبهشتماه
🔸ايستگاه ثبتنام و احراز صلاحيت
🔸وضعیت جنگی در قدس شریف؛ پیروزی میدان بر دیپلماسی
🔸قاضیزاده: بازنده بازی دولت با نرخ ارز، مردم هستند
🔸مخالفت روحانی با مصوبه جدید شورای نگهبان
ادامه مطلب در لینک زیر قابل مشاهده است👇👇👇
https://basirat.ir/fa/news/330462
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
📸 تصاویری از اولین ثبتنامکنندگان در انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰
از دختر موتورسوار تا دانشجوی علوم سیاسی دانشگاه تهران
@Farsna
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔯 *داوطلب کفنپوش انتخابات ریاست جمهوری*
◾️فردی با ظاهری کفن پوش، قرآن و عصا به دست و ماسکی از پرچم ایران به صورت، برای ثبتنام در انتخابات ریاست جمهوری وارد وزارت کشور شد.
◾️وی در توضیح حضور خود برای ثبتنام ریاست جمهوری گفت که آمده است کشور را از مشکلات نجات دهد.
🔰 *اطلاع رسانی کنید*
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔯 *تصمیم آقای رئیسی برای کاندیداتوری در انتخابات قطعی شد*
🔹اطلاعات خبرنگار تسنیم از برخی منابع نزدیک به سید ابراهیم رئیسی حاکیست که وی جمع بندی خود را برای کاندیداتوری در انتخابات ریاستجمهوری نهایی کرده و به احتمال بسیار زیاد در روزهای آتی، برای ثبتنام به وزارت کشور خواهد رفت.
🔹یکی از وزرای دولت سابق نیز احتمالاً مسئول ستاد وی خواهد بود.
🎥 تکمیلی| تیراندازی در «کازان» روسیه؛ ۱۱ نفر کشته شدند
🔹در پی تیراندازی دو فرد مسلح در مدرسهای در کازان روسیه، دستکم ۱۱ نفر کشته و ۱۰ نفر زخمی شدند. خبرگزاری فرانسه نوشته مهاجم دوم کشته شده است.
@Farsna
سردار دهقان احتمالا امروز میآید/رئیسی شاید جمعه شاید شنبه
🔹احتمالا سردار دهقان عصر امروز برای ثبت نام در ستاد انتخابات حاضر میشود
🔹پیشبینیها از شلوغ بودن ثبت نام در روز جمعه و شنبه حکایت دارد و گمانه زنی ها در مورد حضور رئیسی همچنان ادامه دارد
🔹عدهای معتقدند آقای رئیسی در روز شنبه ثبت نام خواهد کرد
🔹ثبتنامها هر روز تا ساعت ۱۸ ادامه دارد
🔹سعید محمد امروز گفت که برای شرکت در انتخابات از رهبری اذن نگرفته است
🔹ثبتنامها همچنان بر اساس قانون قبلی وزارت کشور انجام میشود و جدالهای شورای نگهبان ادامه دارد
اخبار
#محرمانه_مدیا
📍خاطره شنیدنی کاپیتان گودرزی خلبان هلیکوپتر از حاج قاسم: وقتی حاج قاسم با کلاشینکف از داخل هلیکوپتر شروع به شلیک کرد
سلام بر ابراهیم .سلام بر ابراهیم.انشاالله روز عید سعید فطر ابراهیم خواهد امد.
⁉️چرا سپاه به آمریکا اخطار داد؟
🔻پنتاگون اعلام کرد کشتی گارد ساحلی آمریکا بهدلیل نزدیک شدن ۱۳ قایق تندروی سپاه پاسداران به پنتاگون اعلام کرد که یکی از شناورهای گارد ساحلی ایالات متحده پس از آن که ۱۳ فروند قایق سپاه پاسداران به این شناور و دیگر کشتیهای نیروی دریایی آمریکا در تنگه هرمز نزدیک شدند، با شلیک حدود ۳۰ گلوله هشدار داده است.
🔻به گزارش رادیو فردا،سخنگوی پنتاگون، گفت:پس از آن که قایقهای تندروی ایرانی به ۱۵۰ یاردی شش فروند شناور ارتش ایالات متحده از جمله شناور یواساس مونتری رسیدند، نیروی دریایی آمریکا اقدام به شلیک گلوله اخطار کرد.
این مقام آمریکایی رفتار قایقهای سپاه پاسداران را «بسیار تهاجمی» توصیف کرد.
🔺این در حالی است که نیروی دریایی سپاه گفته است:ادعای اخیر سخنگوی وزارت دفاع آمریکا پیرامون نزدیکی شناورهای نیروی دریایی سپاه به شناورهای دریایی این کشور در تنگه هرمز نادرست و فرار به جلو است.
🔺دیروز شناورهای گشتی نیروی دریایی سپاه با ۷ فروند شناور دریایی آمریکاییها در تنگههرمز که به ارتکاب رفتارهای غیر حرفهای مانند پرواز بالگرد، شلیک فلیر و تیراندازی بیهدف، بیمورد و تحریک کننده مبادرت ورزیدند، روبهرو و ضمن رعایت فاصله قانونی در چارچوب دستورالعملها و مقررات دریانوردی به رفتار مخاطرهآمیز و غیرحرفه ای آنها تذکر و اخطار داده شد.
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
⭕️ حمله انتحاری روحانی به دولت آینده
🔹قابل توجه نامزدهای ریاست جمهوری:
حسن روحانی به جد تصمیم گرفته تا در روزهای باقیمانده از دولتش، حرکتی انجام دهد که دولت آینده را با دردسرهای بزرگی روبرو خواهد کرد و مانع اجرای برنامه های رئیس جمهور آینده خواهد شد!
🔹مذاکرات وین با فشار انگلیس و فرانسه و باهدف بازگرداندن آمریکا به برجام و محکم کردن زنجیر برجام بر پای دولتهاي آینده در ایران طراحی شده و به هيچ عنوان منجر به رفع یا کاهش تحريم ها نخواهد شد.
🔹اصرار روحانی به اتمام مذاکرات وین و بازگشت آمریکا به برجام با این هدف صورت می گیرد که دولتهای آینده هم با اسارت در این برنامه خسارت بار و مضر، راهی به سوی موفقیت پیدا نکنند و در علاج مشکلات جامعه درمانده شوند. چرا که روحانی مسئول شکست خورده ترین دولت تاریخ جمهوری اسلامی است و طبیعی است که مایل به موفقیت دولتهای آینده در حل مشکلات جامعه نباشد تا بتواند ادعا کند : من مقصر نبودم! مشکلات لاینحل بود!
✳️ برادران بزرگوار!
سکوت شما در برابر مذاکرات خسارت بار وین، شما را «وارث» موانعی خواهد کرد که امکان عبور از آنها جز با سختی و مرارت ممکن نخواهد بود. برای این که مانند «روحانی» در چاه برجام گرفتار نیافتید، مانع تکرار «خسارت محض» شوید.
▪️لطفا با دقت به بیانیه منتشر شده توسط دانشمندان و کارشناسان هسته ای کشور درباره مذاکرات وين توجه کنید.
❇️ و ما علینا الا البلاغ المبین.
✍ دکتر #کوشکی
⛔⛔⛔⛔⛔⛔
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
#پرونده_ویژه
#بازگشت_از_نیمه_راه(۶۴)
⛔️ بازهم خرابکاری
💢 سیدمهدی هاشمی پس از اطلاع از جریان مک فارلین، دست به اقدامی زد که آسیب آن کمتر از افشای مذاکرات مخفیانه ایران و آمریکا نبود.
💢 در تاریخ ۹ آگوست مسافران یک هواپیمای ایران ایر از مبدا اصفهان هنگام ورود به جده توسط مقامات سعودی با اسلحهای که در چمدانهایشان پنهان شده بود دستگیر شدند. این ماجرا برای دولت ایران یک شرمساری بزرگ بود.
💢 سیدمهدی هاشمی متهم اصلی این حادثه بود. او با هدف اخلال در نزدیک شدن روابط تهران با ریاض، دست به این اقدام زده بود. اگرچه هم سید مهدی هاشمی و هم [آیتالله] منتظری به شدت این اتهام را رد کردند.
💢 همچنین وقتی که در ۹ و ۱۲ سپتامبر، دو آمریکایی دیگر در لبنان ربوده شدند، سید مهدی هاشمی متهم شد که در این حادثه دست داشته است.
💢 زمانبندی این واقعه نشان میدهد که این آدمرباییها به منظور برهم زدن مذاکرات با ایالات متحده بوده است، که این سوءظن بعداً توسط آمریکاییها نیز بیان شد.
💢 سرانجام حجتالاسلام #ریشهری تصمیم به مداخله در برابر «واحد نهضتهای آزادیبخش» گرفت. در این روز نیروهای وزارت اطلاعات به یک اردوگاه آموزشی که توسط واحد نهضتهای آزادیبخش در شمال تهران اداره میشد حمله کردند.
💢 طبق اعلام آنها، تعداد زیادی سلاح، مهمات و مواد منفجره و همچنین گذرنامههای جعلی و اسناد سرقت شده را کشف و ضبط کرد.
💢 آیتالله منتظری از این اقدام عصبانی شد و به هاشمی رفسنجانی و احمد خمینی شکایت کرد!
ادامه دارد...
منبع: سایت تاریخ ایرانی
✍️ #حسین_کاظمی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95