✨ ﴾﷽﴿✨
🌿اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
#هفت_شهر_عشق
✨﴾﷽﴿✨
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
#سلام_امام_زمانم
🔴🇫🇷به اندازه کافی از آنها نکشته ایم
❗️در 1930 گروهی از نظامیان ویتنامی استقلال طلب با حمله به افسران فرانسوی آنها را کشتند. این اتفاق موجی از سرکوب وحشیانه علیه ویتنامی ها را آغاز کرد که تا چندین سال ادامه داشت.
❗️یان کاپلند مورخ استرالیایی در کتاب مسئولیت امپراطوری درباره این سرکوب می نویسد :" بازداشت های دسته جمعی و شکنجه در این دوران معمول بود. روزنامه های آن زمان به شکنجه هایی چون 😳 تشنه و گرسنه نگه داشتن زندانی ، فلک کردن ، فروکردن سوزن به زیرناخن ها و برخی شکنجه های دیگر که قابل نوشتن نیست اشاره می کنند.شاید بتوان یکی از آن شکنجه های غیرقابل ذکر را گفت ، بریدن تکه های طویل از گوشت پای زندانیان ، پرکردن شیارها با کتان و آتش زدن آن. "
❗️بعضی از سربازان فرانسوی سالهای بعد در دادگاه حاضر شده و برای برخی از جنایاتشان مورد پرسش قرار گرفتند، کاپلند بخشی از متن دادگاه را از روزنامه های آن زمان چنین نقل می کند :
⛔️" ستوان لموان : من فرمانی دریافت کردم که تمام زندانی ها را بکشم. کسانی را که با مدرک کمونیست بودن دستگیر میکردم همانجا در صحنه اعدام میکردم.
🔻سروان دوسین : می دانم افرادی کشته شده اند ولی فقط یک مشت کمونیست بوده اند و به نظرم به اندازه کافی از آنها نکشته ایم.
دادگاه متهمان را تبرئه کرد."
🌐https://faculty.buffalostate.edu/oroszkj/Imperialism/NewImperialismDocuments.html
#FrenchRepressionVietnam
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
✅عاقبت بخیری جبهه اصلاحات
1⃣یکم. اخیرا آقای تاجزاده گفته است که طاغوت پهلوی را به جمهوری اسلامی ترجیح می دهد. این ادعا بیانگر عاقبت بخیری جبهه اصلاحات است. این گزاره، استدلال نیاز دارد. اجازه دهید با یک خاطره مرور کنیم.
2⃣دوم. سالها پیش در ایام فتنه 88، در دیداری که با جمعی از دوستان رسانه ای با آقای خاتمی داشتیم متوجه شدم که وی با ادعای تقلب مخالف است. در همان جلسه دلسوزانه پرسیدم چرا این موضع را عمومی نمی کنید؟ پاسخ وی این بود که گستره اصلاحات از ایثارگر است تا گوگوش و سروش. اعلام علنی این موضع باعث می شود پایگاه اجتماعی اصلاحات لطمه ببیند.
3⃣سوم. یکی از مهمترین توصیه های رهبرانقلاب به مسوولین و گروه های سیاسی در دهه های 70 و 80 این بود که نسبت تان را با خودی ها(جبهه انقلاب) و غیرخودی ها(دشمن) شفاف کنید.
سالها بعد نیز رهبرانقلاب در اواسط دهه 90 در سالگرد ارتحال حضرت امام با رد دوگانه های تصنعی سیاسی، مجدد بحث خودی و غیرخودی را تحت عنوان دوقطبی انقلاب و ضدانقلاب مطرح کردند و تاکید داشتند دوقطبی اصیل، صف بندی انقلابیون در مقابل جریانی است که مقابل انقلاب شمشیر کشیده است. حرف اصلی این بود که بجای تقابل باهم، مقابل دشمن حقیقی انقلاب جبهه بگیرید و از باطل اعلام برائت کنید.
4⃣چهارم. گذشت و گذشت. جریان اصلاحات در هیچ دوره ای دست به این شفافیت نزد و همواره نفع سیاسی اش را پنهانکاری و عدم مرزبندی صریح با دشمن می دانست. خیالشان این بود که این پنهان کاری رای ساز است. عادت کرده بودند با اتکا به آرای سیاه(اپوزیسیون) پیروز انتخابات ها شوند. آرائی که فکر می کردند اگر اصلاحات رای بیاورد می توانند به پایان حکومت دینی امیدوار شوند.
5⃣پنجم. و اما کار روی زمین مانده اصلاحات را رسانه های اجتماعی به پایان رساندند. امروز به مدد عصرشبکه همه چیز شفاف شده است. امروز ضدانقلاب در یک صف بندی روشن از همجنس بازان تا شیطان پرست ها تا سلطنت طلبان تا تروریست ها و تا مواجب بگیران رسانه ای شیطان صف خود را حتی از اصلاحات نیز جدا کرده است و مقابل انقلاب صف بندی دارند. در این میان جریان اصلاحات ناخواسته و به ناچار مجبور شده است موضع خود را شفاف کند چون آرای سیاه سفره شان را جدا کردند و دیگر دونبشی سیاسی دکانی نخواهد ساخت.
همین موضوع باعث شد تکلیف خیلی ها روشن شود؛ یا درون انقلاب یا مقابل آن. اینجاست که خیلی ها مثل تاج زاده ترجیح دادند در صف سلطنت طلب ها و منافقین و غیره قرار بگیرندو عده ای دیگر در طیف انقلاب؛ و این عاقبت بخیری است.
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
9.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امید دانا مزدور یا انقلابی؟!
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
⛔️ماجرای اختلافی غرامت جنگی را چه کسانی پیگیری می کنند؟
مدتی است که بحثی انحرافی غرامت جنگی همچون غده ای سرطانی تمام وجود ذیقیمت بسیاری از خانواده های جانبازان و آزادگان را در بر گرفته و با القاء این مطلب که عراق می بایست به دلیل آغاز جنگ تحمیلی طبق قوانین بین المللی به خسارت دیدگان جنگ مبالغی چند میلیون دلاری به آسیب دیدگان بپردازد و سند صحت ادعا را نیز اقدام چهار ، پنج نفر از قشر خانواده ی شهید و جانباز و آزاده به گرفتن وکیل و طرح دعوا در دیوان داوری لاهه و محکومیت دولت عراق و دریافت ۴ میلیون دلار توسط خانواده ی یک شهید و سه میلیون دلار توسط یک جانباز قطع عضو و .... عنوان می کنند!!! گروههای تلگرامی و با انواع وعده و وعید تشکیل داده و به تطمیع جمعی از خانواده ایثار مشغول هستند که این گروه ها به کانونی برای ایجاد شبهه در پایه های ارزشی دفاع مقدس ، ولایت و نظام جمهوری اسلامی شده است. این در حالیست که ؛
1⃣هیچکس آدرس و نشانی از آن ۴ یا ۵ نفر که موفق به اخذ غرامت شده اند ، ارائه نکرده است !
2⃣ دیوان داوری لاهه به دعاوی مورد توافق و تعهد دو یا چند کشور به اینکه این دیوان طرف قضاوت و اعلام حکم باشد ورود کرده و به دعاوی اشخاص رسیدگی نمی کند !
3⃣موضوع پرداخت خسارت فقط در جنگ هائی که منجر به توافق و تعهد صلح باشد قابل طرح است و جنگ ایران و عراق طی قطعنامه ۵۹۸ به آتش بس ختم شده است، نه صلح حقوقی ( نه جنگ ، نه صلح )
4⃣موضوع دریافت غرامت توسط کویت با دریافت غرامت توسط ما قابل مقایسه نیست و در نهایت این کشور کویت نبود که از دولت عراق اخذ غرامت کرد بلکه آمریکا با بلوکه کردن پولهای ناشی از فروش نفت عراق دهها میلیارد دلار را به نام کویت و به اسم دریافت هزینه های آزادسازی کویت مصادره کرد.
بازی #درخواست_غرامت یک بازی پلید توسط مهره های مجازی معاندین است که در خط مقدم دفاع از نظام و ولایت رخنه کرده و با اغوای بسیاری از ایثارگران به طمع دریافت خسارت چند میلیون دلاری!!! آنها را در مقابل نظام و آرمانهای ۸ سال دفاع مقدس قرار بدهند.
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 تصاویر هوایی از اجتماع بزرگ سلام فرمانده در مسجد مقدس جمکران
🔹عاشقان حضرت ولی عصر ارواحنافداه عصر سهشنبه در مسجد مقدس جمکران شهر قم، گرد هم آمدند و با اجرای سرود «سلام فرمانده»، بار دیگر با امام زمان ارواحنافداه عهد بستند و برای ظهور ایشان دعا کردند.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 💚
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔺سعید روستاییِ امیدوار به جایزه کن: «ترجیح میدهم این فیلم توقیف شود تا اینکه سانسور بشود»
سعید روستاییِ بدون جایزه برگشته از کن: «برادران لیلا را با خون دل ساختم، لطفا بیش از این نسوزانیدم»
💬 سیدمحمدصادق لواسانی
➕ با توقیف احتمالا موقت #برادران_لیلا موافقم؛ نمیشه که یکی بیخیال به پروتکل های داخلی (فارغ از درست و غلط) فیلمش رو ببره جشنواره، اونجا عواملش هرکار خواستن بکنن، هرچی خواستن علیه مملکت بگن، بعدشم با سلام و صلوات بیان و انتظار خوردن از گرده همین مملکتی که بهش فحش میدادن رو داشته باشن!
💬 امین میمندیان
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔴 میگن این پیج متعلق به همین #سلبریتی_های_دوزاری است که حالا دامنه بیشرافتیشون به اهانت به مردانی کشیده شده که ۸سال خون دادند، شهیددادند، اسیر و جانباز دادند ولی از این وطن، ناموس و دین دفاع کردند. دادستان بعنوان مدعیالعموم اگر علیه این نانجیبهایی که این اهانت را کردند اقدام نکند کی میخواهد کاری کند؟!
✅ #داود_مدرسی_یان:
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
✳️ حقهی انگلیسی و معتادان چینی
🔹هنگکنگ پرچم و واحد پول مستقلی دارد و تحت نظارت جمهوری خلق چین اداره میشود. تاریخ استقلال این ناحیه خودمختار به دو قرن پیش و جنگهای معروف به #جنگ_تریاک برمیگردد.
🔸امپراطوری بریتانیا به تولیدات چینی مثل چای و ابریشم خیلی علاقهمند بود اما چینیها تمایلی به تولیدات اروپا نداشتند. با ادامهی این تجارت یکطرفه، ذخایر نقرهی بریتانیا کم شد و لازم بود که این تجارت دو طرفه شود. بهترین گزینه، صادرات تریاک از هند به #چین بود.
🔹با گرفتار شدن چینیها به بلای تریاک، بریتانیا خیالش از تجارت پرسود و طولانی مدت راحت شد. در سال ۱۸۰۰، ۳۰۰ تن تریاک به چین صادر شد. چهار دهه بعد، این میزان به ۳۵۰۰ تن افزایش یافت. تا سال ۱۸۹۰ بیش از ۱۵ میلیون نفر چینی به تریاک معتاد شده بودند.
چینیها حسابی به تریاک عادت کرده بودند و تقاضای زیادی برای این ماده مخدر وجود داشت.
🔸این تجارت بهقدری سودآور بود که غیر ممکن بود #بریتانیا از آن دست بکشد. در دهه ۱۸۳۰ امپراطور دائوگوانگ با توجه به اعتیاد گسترده در سراسر کشور، دستور داد سربازان تمام تریاکها را بسوزانند. تاجران ۲۰۰۰۰ صندوق تریاک را از دست دادند. بریتانیا برای گرفتن غرامت اقتصادی به منطقه لشکر کشید و هنگکنگ را اشغال کرد.
🔹در سال ۱۸۴۱، چین #هنگ_کنگ را به بریتانیا واگذار کرد و یک سال بعد، معاهدهی نانکینگ امضا شد که پایان جنگ اول تریاک بود. بریتانیا به خواستههای خود رسید و مصرف تریاک در چین بهشدت رشد کرد.
🔸در سال ۱۸۵۶ توقیف یک کشتی بریتانیا توسط چینیها، بهانهای برای شروع جنگ دوم تریاک شد. این بار ارتش بریتانیا پکن را تصرف کرد و چین مجبور شد واردات تریاک را به کلی قانونی کند. پس از آن، واردات تریاک به چین تحت کنترل بریتانیا تقریباً سه برابر شد و در سال ۱۸۸۰ به ۶۵۰۰ تن رسید.
🔹در سال ۱۹۱۵، پس از مخالفتهای جهانی علیه تجارت مواد مخدر، بریتانیا صادرات تریاک به چین را متوقف کرد اما همچنان هنگکنگ تحت استعمار بریتانیا بود. در سال ۱۹۸۴، طبق توافق مشترک چین و بریتانیا، هنگکنگ به چین بازگردانده شد.
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95