فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امیرمحمد یاور رهبر:
🎥 #روحانیسم| این قسمت: اینستکس
🔹وقتی آمریکا زیر برجام زد، دولت گفت توافق ما فقط با آمریکا نبوده و تجارت با اروپاییها برقرار است. اما در نهایت شرکتهای اروپایی حتی دارو هم به ایران ندادند.
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
چرا انتخابات
پیچیده اما پیشرو است؟ - ۱
🔹انتخابات، میدان نزاع خروسجنگیها یا معرکهگیری بزنبهادرها نیست که مردمی کنجکاو، ساعتی در هیاهوی آن جمع شوند و جیغ و سوت بزنند. بعدش هم احیانا معلوم شود جیب چند نفر را در شلوغی زدهاند.
♦️انتخابات، مسابقه خدمتگزاری است و آداب چنین مسابقه و چنان خدمتی باید رعایت شود. برآیند این مسابقه باید امنیت، آسایش، عزت، اقتدار، نشاط و امید بیشتر یک ملت باشد، و نه سرشکستگی و دوقطبی شدن و پسرفت قدرت ملی، چنانکه در سیرک انتخاباتی آمریکا دیدیم.
🔹بیانات اخیر رهبر انقلاب، افقی تازهای را پیش روی انتخابات باز کرد. ایشان از مدل حکیمانهای سخن گفتند که کاملاً بدیهی بهنظر میرسد؛ اما در اثر برخی رویههای غلط انتخاباتی، مهجور و مغفول مانده است.
♦️احیای این مدل منطقی ، اتفاق مبارکی است؛ هر چند که مانند هر تحول و تغییر ریلی، در بادی امر دشوار به نظر برسد. این مدل درست، دست رد به سینه همه سیاستبازان از طیفهای مختلف و بعضا حتی متخاصم هم است که نانشان در غوغاسالاری، گلادیاتوربازی، و دوقطبیسازیهای فرساینده است.
🔹نظرسنجیها تایید میکند اولویت ترغیبکننده مردم، نه اسامی و جناحها، بلکه کفایت و کارآمدی است؛ چنانکه طبق نظرسنجیهای دولتی، بیشترین عامل ترغیبکننده مشارکت، «داشتن برنامه جدی برای مبارزه با فساد» است که مدنظر 56/8 درصد مردم بوده؛ و در رتبههای بعدی، «برنامه جدی برای رفع بیکاری با ۵۶ درصد، و برنامه جدی برای بهبود وضعیت اقتصادی با 49/1 درصد قرار گرفتهاند.
♦️از این نظر میتوان گفت تایید صلاحیت نامزدهایی که نماینده یا حامی ائتلاف حاکم بر دولت محسوب میشوند، نمی توانست تأثیر مهمی در مشارکت داشته باشد. مقبولیت این مدیریت، زیر هفت درصد است .
🔹همچنین نامزدهای احراز صلاحیت نشده مد نظر آنها، بیش از یک تا چهار درصد رای در نظرسنجی ها نداشتهاند. اما با وجود این واقعیات، چرا طیف مدعی اعتدال و اصلاحات، سرگرم مظلومنمایی و تقلا برای سرد کردن فضای انتخابات است؟
♦️ائتلاف موسوم به اعتدال و اصلاحات، تاکتیک نمایش بی تفاوتی و بی تحرکی را در انتخابات در پیش گرفته، چرا که در صورت نشان دادن جدیت در انتخابات، ناچارند درباره کارنامه خود بهعنوان «مسئله اصلی انتخابات» پاسخگو باشند.
🔹بنابراین ترجیح میدهند با مظلومنمایی، موضوع بحث عمومی را بربایند و به جای آن، یک موضوع قلابی را بگذارند. این، یک شعبدهبازی تمامعیار است! آنها مایلند موج مظلومیت راه بیندازند که مسئله انتخابات (کارنامه) را بشورد و ببرد(!) و با شوک دوم، یعنی بازگشت به صحنه و حمایت از یک نامزد، سورپرایز درست کنند.
🔹آیا طیف مدعی اعتدال و اصلاحات، واقعاً نامزد ندارند و نمی توانند در انتخابات شرکت کنند؟ اولا آقای همتی، عضو کارگزاران (یکی از سه حزب بزرگ جبهه اصلاحات) و دارای سوابق ریاست بانک مرکزی و بیمه در دولت های هاشمی و روحانی است. آقای مهر علیزاده هم، معاون رئیس دولت اصلاحات و استاندار خراسان و اصفهان در دولتین خاتمی و روحانی بوده است.
♦️ثانیا فعالان این طیف، صدها بار مدعی شدهاند روحانی 3 تا 11 درصد رای بیشتر نداشت و حمایت سران اصلاحطلبان، رای تکرقمی او را به بالای 50 درصد رساند. بسیار خوب! چند سال لُغُز خواندهاند و اکنون وقت راستیآزمایی است. اما آنها میدانند که مشکل شان نه نامزد، بلکه نداشتن حمایت حتی ده درصد مردم است.
🔹برخی تحلیلگران، چنین تلقی یا تلقین میکنند که انتخابات، ساده، غیررقابتی و با نتیجهای از قبل معلوم برگزار خواهد شد. هر چند آقای رئیسی در تمام نظرسنجیها، اختلاف رأیی بیش از 35 تا 40 درصدی با دیگر نامزدها دارد، اما انتخابات دارای ظرافتهای منحصربهفرد است که پیشبینی قطعی را سخت میکند.
♦️هفتههای پایانی منتهی به انتخابات در چند دوره اخیر، در تعیین نتیجه نهایی، بسیار پرنوسان و موثر بوده است. بنابراین، نتیجه همان است که روز انتخابات معلوم میشود. هرچه جلوتر برویم، هیجان رقابت افزایش یابد و به واسطه مناظرهها و انتشار فیلمهای تبلیغاتی ، احتمالا شاهد مشارکتی بالای 60 درصد و بیشتر هم باشیم.
🔹رسانههای ائتلاف اعتدال و اصلاحات، خبری را درز دادند مبنی بر اینکه بین آقایان روحانی و همتی، بهخاطر ثبتنام همتی در انتخابات، مشاجره رخ داده و روحانی تصمیم گرفته همتی را برکنار کند.
♦️فارغ از مصارف تبلیغاتی محتمل، جدی بودن چنین دعوایی محل تردید است. روحانی میگوید طرفدار تعدد نامزدهاست و به همین خاطر به شورای نگهبان نامه نوشت. عاقلانه نیست از تعدد نامزدها حمایت کند، اما از نامزد شدن یک عضو موثر دولت ناراحت شود.
🔹ثانیا روحانی اگر بنا بود از نامزدی اعضای دولت ناراحت شود، باید با آقایان جهانگیری و شریعتمداری (معاون اول، و وزیر رفاه و کار) هم مشاجره و این دو را هم عزل میکرد(!)
♦️سوم اینکه روحانی راسا، همتی را به همکا
ری نزدیکتر در دولت دعوت کرد. همتی خرداد 1397 برای سفارت در چین تعیین شده بود؛ اما روحانی ترجیح داد بهخاطر بلبشوی بازار ارز و نقدینگی، او را در کمتر از دو ماه، از سفارت برگرداند و به ریاست بانک مرکزی بگمارد. بنابراین بهنظر میرسد آنچه روایت شده، اصطلاحا جنگ زرگری و بازارگرمی باشد، تا مخالفت واقعی.
🔹اما پشت این شایعات، هر انگیزهای نهفته باشد، یک واقعیت قابل انکار نیست. اختلاف روحانی و همتی در حالی در رسانه ها برجسته شده که روحانی، بهخاطر گماشتن همتی به ریاست بانک مرکزی، سفارت ایران در چین (بزرگ ترین شریک تجاری کشور) را در اوج فشارهای تحریمی، به مدت پنج ماه بدون سفیر گذاشت!
♦️حالا هم خبر میرسد که تصمیم به جابهجایی در بانک مرکزی گرفته؛ جایی که باید سکاندار بانکی و مالی و ارزی، و متولی مهار نقدینگی و تورم باشد، اما به دلایل متعدد - که مهمترین آن سوء تدبیرهای روحانی است- کارنامه موفقی بر جا نگذاشته است.
🔹برداشتهای بیرویه از بانک مرکزی (و تحمیل بالغ بر یکصد هزار میلیارد تومان بدهی به دولت بعد)، خلق پول قدرتمند و هشت برابر کردن نقدینگی (از 430 هزار میلیارد به 3700 هزار میلیارد تومان)، بدون اینکه حتی پنج درصد این پولها صرف حمایت از تولید و رونق اقتصاد شود، تورم بالای 40 درصد را سر سفره مردم آورده و سفره آنان را دستکم 20 درصد کوچکتر کرد.
✍ #محمد_ایمانی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
*🔵من به آقای رئیسی رای میدهم زیرا:*
۱. از سلسله سادات و دانش آموخته مکتب اهل بیت پیامبر(ص) میباشد
۲. دارای کارنامه ای موفق در اطاعت پذیری از ولی امر مسلمین (ولایت فقیه)
۲. دارای کارنامه ای موفق در مبارزه بافسادساختاری و مفسدین اقتصادی .
۳. دارای برنامه کاربردی برای عبور از مشکلات موجود و رفاه و معیشت مردم
۴. دارای کارنامه ای موفق در حمایت از تولید داخل و صنایع تولیدی
۵. استکبار ستیز و عدالت خواه وحامی محرومان و مستضعفین
۶. اعتماد به جوانان و جوان گرایی
۷. داشتن راهبردی متوازن و هم راستا با سیاست های کلی نظام در ابعاد داخلی و منطقه ای و جهانی
۸. مردمی بودن و حضور میدانی در مواقع لزرم و ارتباط نزدیک با توده های مردمی
۹. مقبولیت و محبوبیت در بین نخبگان ( سیاسی ، اقتصادی ، فرهنگی و مذهبی و...)
۱۰. صلابت واقتدار در تصمیم و پیگیر تا حصول نتیجه
۱۱. اخلاق محور وصداقت در گفتار و شفافیت با مردم
۱۲. دارا بودن روحیه انقلابی و جهادی
۱۳. هماهنگی و تعامل سازنده با ارکان نظام بویژه قوه قضاییه و مقننه
۱۴. شناخت و اشراف لازم از وضعیت داخلی و بین المللی
۱۵. مقاومت هوشمندانه در مقابل استکبارهمراه با تعامل سازنده و احترام متقابل
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مردم با هر سلیقه سیاسی و هر خواستهای که دارند در انتخابات شرکت کنند.
#استوری
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 اخبار جعلی چیست و چگونه میتوان آنرا تشخیص داد؟
💬 #صداوسیما
🔹 اخبار جعلی، بلای این روزهای فضای مجازی و رسانه...
✅ این گزارش را با حضور
#سید_عليرضا_آل_داود پژوهشگر فضای مجازی و رسانه ببینید...
#سیاسی #اجتماعی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
❇️ در آستانه انتخابات جريانهاي راديکال و ساختارشکن داخلي و خارجي تلاش ميکنند از فضاي باز سياسي پيش آمده بيشترين بهره را برده و شعارهاي ساختارشکنانهاي را مطرح کنند که معمولاً در فضاي عادي کشور کمتر شنونده دارد.
🔴 طرح ادعاي رفراندوم :
طرح مجدد موضوع رفراندوم، يکي از سناريوهاي جنگ رواني است که باز هم در آستانه انتخابات کليد خورده است. مدتي قبل نشست انتخاباتي اصلاحطلبان برگزار شد و در مصوبه آن شروطي نيز براي شرکت در انتخابات مطرح شد. بخشي از اين مصوبه به راهبردها و رويکردهاي جريان اصلاحات در انتخابات 1400 اختصاص داشت که در بند چهارم آن به نوسازي و بازسازي گفتماني اصلاحطلبان اشاره شده و بر «بازنگري در قانون اساسي و پذيرش رفراندوم به عنوان يک حق ملي و اجراي اصول معطل مانده قانون اساسي در زمينههاي مختلف» تأکيد شده بود.
🔴 حذف انتخابات و انتصابي کردن رياستجمهوري:
يکي از خطوط رسانه طيف راديکال اصلاحطلب، طرح ادعاي انتصابي بودن انتخابات در کشور است که هر از چندگاهي بالاخص در آستانه انتخابات تکرار ميشود. همين خط مدتي است که آغاز شده و اين بار انتخابات 1400 فرصتي براي مانور اين افراد فراهم آورده است.
✅ در مورد ادعاي مطروحه بايد گفت:
👈۱.عدم استقبال گرم مردم از انتخابات اسفندماه 1398، نه به واسطه نظارت شوراي نگهبان، که وابسته به عملکرد جريان پرادعايي است که خود را پيروز انتخابات رياستجمهوري 1392 و 1396، انتخابات شوراي شهر 1396 و مجلس شوراي اسلامي در 1394 ميدانست. طبيعي است که عملکرد ضعيف اين مجموعههاي انتخابي که اتفاقا با اکثريت يافتن اصلاحطلبان شکل گرفته بود، منجر به آن شود که از اميد مردم کاسته شده و حاصل آن کاهش مشارکت مردمي در انتخابات باشند.
👈۲.در شرايط موجود اصلاحطلبان بايد فرافکني کرده و شکست پيشاپيش خود در انتخابات 1400 را به گردن کسي بيندازند. اولين متهم شوراي نگهبان است. آنان تلاش خواهند کرد که شوراي نگهبان را به عنوان يکي از اجزاي ساختار از بالا به پايين نظام مهمترين عامل و مانع موفقيت اصلاحطلبان معرفي کنند! اين در حالي است که از دل همين شوراي نگهبان بوده که در ادوار انتخابات گذشته افرادي چون سيدمحمد خاتمي، ميرحسينموسوي، هاشميرفسنجاني، مصطفي معين، مهدي کروبي، محمدرضا عارف، حسن روحاني، اسحاق جهانگيري که مهمترين و ممتازترين گزينههاي اصلاحطلبي بودهاند، تأييد صلاحيت شدهاند! خوب است اصلاحطلبان با صراحت اعلام کنند که تا به حال کدام نامزد مورد علاقه آنان در انتخابات رياستجمهوري احراز صلاحيت نشده است!؟
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
همتی شفاف سازی کند؛
تیم تورم ساز در محکمه اقتصاد
🔹حجم نقدینگی در ابتدای دولت روحانی در سال 92، حدود 430 هزار میلیارد تومان بود و با 1100 هزار میلیارد تومان افزایش، به در پایان سال 96 و آغاز سال 97، حدود 1520 هزار میلیارد تومان در پایان سال 96 رسید.
♦️اما پس از روی کار آمدن آقای همتی در بانک مرکزی، رقم مذکور به 3700 هزار میلیارد تومان رسیده، که افزایش سه و نیم برابری به نسبت سال 97 و هفت برابری به نسبت سال 92 را نشان می دهد.
🔹طبق گزارش اردیبهشت ماه بانک مرکزی، میزان نقدینگی در سال 99، معادل 40/6 درصد، یعنی بالغ بر یکهزار هزار میلیارد تومان افزایش داشته است. به واسطه همین افزایش سرسام آور نقدینگی، برآورد یک مرکز تحقیقاتی وابسته به وزارت کار و رفاه نشان میدهد، احتمالا نرخ تورم در مرداد ماه به ۴۵ درصد خواهد رسید.
♦️طبعا آقای همتی، تنها مقصر این اتفاق نیست و مقصر اصلی، رویه غلط شخص آقای روحانی (به کمک آقای نوبخت در سازمان برنامه و بودجه) است که بنای تصمیمات را بر عدم مدیریت نقدینگی، و پول پاشی برای سر هم بندی وضعیت اقتصادی گذاشته بودند.
🔹در این رویکرد به جای مهار تورم و حمایت از تولید، بنا بر خلق و توزیع پول بی پشتوانه گذاشته می شود که خود موجب افزایش نقدینگی و جا به جایی رکورد های تورمی است
♦️نقش آقای همتی، این بوده که مقاومت قاطع در برابر این سوء تدبیر فاحش نکرده و کج دار و مریز، با فرامین روحانی تا کرده است. او شریک قصور و تقصیر های تیم روحانی و نوبخت است و نمی تواند خود را مسلوب الاختیار معرفی کند.
🔹این سوء مدیریت، موجب تحمیل بدهی های هنگفت به دولت آینده شده و به تعبیر اقتصاد دانانی مثل فرشاد مومنی و حسین راغفر -که از کارشناسان حامی دولت روحانی در گذشته محسوب می شدند- "دولت روحانی، #آینده_فروشی کرده است".
♦️تاسف بار تر این که نقدینگی چند برابر شده در این دوره، نه صرف حمایت از تولید و رونق اقتصاد، بلکه غالبا صرف هزینه های جاری شده، یا در خدمت سوداگری و اختلال در نظام توزیع کالا شده هزینه شده است.
🔹بانک مرکزی مسئول اصلی نظام مالی و پولی و بانکی و ارزی کشور است. هر چند که عملکرد دیگر اجزای دولت، از جمله سازمان برنامه و بودجه، و زارتخانه های اقتصاد و صمت و نفت، تاثیر جدی بر شکل گیری نظام اقتصادی تاثیرات می گذارد، اما این بانک مرکزی مسئول است نظام مالی، پولی، بانکی و ارزی کشور است.
♦️اگر دولت به بانک مرکزی، به چشم قلّک و حساب در اختیار خود نگاه کرده و خلق پول و بر برداشت های بی رویه اصرار داشته، این بانک مرکزی است که باید دیدبان و پاسبان سیاست های مالی و بانکی می بوده است. رئیس بانک مرکزی به صرف عضویت در کابینه نمی تواند تسلیم زیاده خواهی بی پایان دولت شود.
🔹آقای همتی اگر موافق این روند مداوم خسارت آفرینی نبود، نباید خواسته های غیر قانونی دولت را امضا و اجرا می کرد؛ باید دستگاه های نظارتی و رسانه ها را در جریان می گذاشت و در صورت ناتوانی برای مقاومت، استعفا می داد. نه این که اجازه دهد رکورد انفجار نقدینگی و تورم حاصل از آن، در دوره مدیریت وی ثبت شود.
♦️اکنون حداقل انتظار از جناب همتی، اولا عذرخواهی و ثانیا شفاف سازی -ولو دیرهنگام- ماجراست تا مردم بدانند تیم روحانی و نوبخت و جهانگیری، به موازات منت گذاشتن و شعار رونق اقتصاد، در واقع مشغول ترتیب دادن کدام بلای خانمان برانداز بوده و چگونه مسیر دولت بعد را مین گذاری کرده اند.
🔹این، یک "محاکمه اقتصادی"، پیش چشم مردمی است که هنوز نمی دانند دولت با کدام برنامه، 18 میلیارد دلار از ذخایر ارزی را با وجود ادعای خالی بودن خزانه، بر باد داد و پس از آن هم مرتکب خلق پول، برداشت های بی رویه و استقراض های بی پشتوانه شد.
✍ #محمد_ایمانی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
مردم فهیم یادتان است که :
در زمان کاندید شدن *ناطق نوری و خاتمی* ، همه اصلاح طلبان هماهنگ با رسانه های بیگانه و دشمنان ایران اسلامی ، شعار می دادند که مردم ، *ناطق نوری از قبل انتخاب شده، و رای دادن فایده ای ندارد* و در دل مردم *یاس و بی تفاوتی ایجاد کردند* ولی *خودشان خاتمی را به مردم غالب کردند*.
ایرانیان عزیز یادتان است که :
با رد صلایت شدن هاشمی رفسنجانی ، اصلاح طلبان با دشمنان ایران و رسانه های خارجی هماهنگ شده ، داد و فریاد راه انداختند که *قالیباف از قبل به ریاست جمهوری* انتخاب شده و مردم رای دادن فایده ای ندارد ولی خودشان بسیج شدند و متاسفانه *روحانی را به مردم غالب کردند* و کشور و مردم را به مدت ۸ سال ، به این روز رساندند .
و حالا هم زمین و زمان را به هم ریخته اند که :
*رئیسی از قبل به ریاست جمهوری انتخاب شده* پس مردم *رای ندهید* و *ما رای نمی دهیم* .
اما زیرکانه فعالیت می کنند که اصلاح طلب دیگر و روحانی صفت دیگری را به این مردم مظلوم غالب و تحمیل نمایند.
پس ای مردم عزیز
*هوشیار* باشید و *نگذارید* که *تاریخ تکرار گردد* و دشمنان با تبلیِغ نفوذی ها ، مجددا بدبختی را بر ما غالب کنند.
یادتان باشد که :
*مومن از یک سوراخ، دو بار گزیده نمی شود* .
مراقب همتی باشید
#رئیسی: به تعامل با همه کشورها باور دارم
🔹چرا سهم ما از صادرات نسبت به کشورهای منطقه باید این میزان باشد در حالیکه میتواند تا دو برابر ارتقاء پیدا کند؟ یکی از بخشهای مهمی که باید فعال شود دیپلماسی اقتصادی است.
🔹ما عمیقا به تعامل با همه کشورها باور داریم و معتقدیم آنچه که انجام شده در مقایسه با آنچه که باید انجام شود خیلی تفاوت دارد.
🟢 مدیران استراتژیست چه ویژگی هایی دارند؟
⚡️امروزه مدیرانی که از تفکر استراتژیک برخوردار باشند قادرند سازمان هایی ایجاد کنند که بلندمدت گرا و همه جانبه نگر باشند.
⚡️استراتژیست ها از هفت اصل بهره می گیرند:
۱- چشم انداز دارند،
آن ها تصوری از آینده در ذهن خود دارند و برای دست یافتن به آن تلاش می کنند.
۲- تجزیه و تحلیل گرند،
آن ها موضوعات را به اجزای سازنده شان می شکنند و هر مسئله ای را با دقت مورد بررسی و ارزیابی قرار می دهند.
۳- روابط را می بینند،
آن ها به طور بخشی تصمیم نمی گیرند. می دانند که هر مسئله ای ابعاد گوناگونی دارد و تأثیرات آن وسیع است. به علاوه موضوعات بسیاری هستند که می توانند آن را تحت تأثیر خود قرار دهند.
۴- پرسشگرند،
فرضیات بدیهی را به چالش می کشند. از نظر آنان اگر کاری تا به امروز به شیوه یکسانی انجام می گرفته از این پس می تواند به شکل متفاوتی انجام شود. آن ها به موضوعات و علل آن ها جور دیگری می نگرند.
۵- خلاقند،
آن ها موضوعات ظاهراً نامرتبط را به هم متصل می کنند و راه حل های جدیدی برای مسائل پیدا می کنند.
۶- هم افزایی ایجاد می کنند،
آن ها منابع و قابلیت های موجود را به گونه ای با هم ترکیب می کنند که نتیجه از مجموع اجزا بزرگتر و مؤثرتر باشد.
۷- مزیت خلق می کنند،
آن ها قادرند به منابع و قابلیت های برتر و عملکرد و نتایجی بهتر از رقبا دست پیدا کنند.
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
#مذاکرات_وین
مذاکرات وین به معنای واقعی کلمه قفل شده است.
آمریکا تحریم ها رو به 3 دسته تقسیم کرده بدین نحو 👇
دسته اول: حدود 700 تحریم که با عنوان #خط_قرمز آمریکا مطرح شده و گفته هیچ حرفی نباید درباره اینها زده شود و تماما تحریمهای #اصلی و مادر هستند.
دسته دوم: حدود 500 تحریم که گفتند قابل مذاکره هستند.
دسته سوم: حدود 500 تحریم هستند که گفتن برمیداریم و همون تحریم مثلا اشخاص هست و به عنوان مثال تحریم حاج قاسم یکیش هست.
در واقع آمریکا دسته اول رو که اتفاقا تحریم های اصلی است رو گفته تحت هیچ شرایطی لغو نخواهد کرد.
اینکه روحانی و دولت دارن مانور میدن سر تحریم دسته سوم هست که اساسا ارزشی ندارند و همون تحریم های جنگ روانی بودند که بود و نبودنشون مهم نبوده و نیست.
فلذا مذاکرات وین به صورت کامل قفل شده و در بن بست کامل قرار دارد.
✍سید بدون سانسور
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
حامیان دیروز احمدینژاد امروز پشت کدام کاندیدا ایستادهاند؟
چهرههای اصولگرایی مثل رستم قاسمی، حسین دهقان، شمس الدین حسینی، محمد عباسی، فریدون عباسی در این انتخابات ثبت نام کردند که در دوران احمدینژاد وزیر او بودند، اما بعد از ثبت نام و اعلام تایید صلاحیتها یک به یک با صدور بیانیههایی به نفع ابراهیم رئیسی کنار رفتند.
در مجلس شورای اسلامی نیز، دو بار نمایندگان مجلس که اسم ۵۲ نفر از مدیران دولتی دوران احمدینژاد به چشم میخورد از ابراهیم رئیسی برای حضور در انتخابات دعوت کردند.
فواد صادقی فعال سیاسی نزدیک به خانوادهی هاشمی در گفتوگو با انصاف نیوز میگوید: عمدهی حامیان آن زمان احمدینژاد از رئیسی حمایت میکنند و حتی نامزدهایی که امروز در صف اصولگرایان حضور دارند به جای ایفای نقش کاندیدای اصلی نقش کاندیدای پوششی را خواهند داشت. محسن رضایی به رای اقلیتهای قومی و مناطق غربی کشور اتکا خواهد داشت. سایر کاندیداها مثل آقایان زاکانی، قاضیزاده هاشمی و جلیلی قطعا پوششی خواهند بود و طیف اصولگرا از آنان کمتر حمایت خواهند کرد.
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔴 پیام کوتاه و مهم #آیتالله_رئیسی به جوانان و رایاولیها
🔹امروز بیش از هر زمانی به حضور جوانانمان در انتخابات نیاز داریم. در حالیکه مشکلات اقتصادی و معیشتی به اوج خود رسیده و یک دولت ناکارآمد کشور را به #لبه_پرتگاه کشانده و باعث ناامیدی مردم از صندوق رای شده و انفعال در سیاست خارجه به آخرین حد خود رسیده، بیش از هر زمان نیازمند حضور جوانان پای صندوقهای رای هستیم.
🔸مشارکت پایین در انتخابات مجلس یازدهم در اسفندماه ۹۸ بعنوان خروجی مجلس ۱۲ ساله لاریجانی و دولت تدبیر و امید مشهود بود و امروز نیز نگران کننده است.
🔹آقای رئیسی به خوبی از جوانان میخواهد که به میدان بیایند و نباید انتقام این دولت را از دولت آینده بگیرند.
🔸ما مدعی نیستیم با آمدن دولت انقلابی همه مشکلات حل میشود ولی معتقدیم اوضاع قطعاً متفاوت از قبل خواهد بود و اگر یک دولت انقلابی با پشتوانه بالای مردمی انتخاب شود با قدرت در عرصه بینالملل حاضر خواهد شد و از حق ملت دفاع خواهد کرد و در پیشبرد سیاستهای داخلی خود موفقتر خواهد بود. انشاءالله
✅ #داود_مدرسی_یان:
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔻رقابت همتی و مهرعلیزاده برای جلب نظر اصلاحطلبان/ مهرعلیزاده، عارف ۹۲ می شود؟
🔹 پس از اعلام رسمی نامزدهای احراز صلاحیت شده توسط شورای نگهبان با اینکه محسن مهرعلیزاده معاون دولت اصلاحات و عبدالناصر همتی نزدیک به حزب کارگزاران سازندگی در صحنه رقابت ها باقی مانده بودن، آذر منصوری قائم مقام حزب اتحاد ملت و سخنگوی نهاد اجماعساز اصلاحطلبان (ناسا) اعلام کرد که در انتخابات نامزدی ندارند و از کسی هم حمایت نمیکنند.
🔹 جریانات تندرو اصلاحطلب تلاش دارند تا اصلاحطلبان را همچون سال ۹۰ و ۹۸ به سمت تحریم انتخابات هدایت کنند اما از سوی دیگر طیف معتدل در این جریان بر حضور در انتخابات تاکید میکند.
🔹 در مقابل، دو نامزد باقی مانده در جریان رقابتها اما درتلاشند تا اعتماد اصلاح طلبان را در جریان تبلیغات انتخاباتی به دست بیاورند. به همین منظور، محسن مهرعلیزاده، صحبتها و مواضع نسبتا تندی را علیه اصولگرایان اتخاذ کرده تا به گفته برخی ناظران، توجه اصلاح طلبان را به خود جلب کند.
🔹 به عنوان مثال مهرعلیزاده، با انتشار توییتی به حواشی پیرامون عدم احراز صلاحیت تعداد تعدادی از نامزدهای اصلاحطلب انتخابات گفت: نمیشود ادعای دین داری کرد و جریان حذف دیگران را ترویج نمود!
🔹 محسن مهرعلیزاده سال ۸۴ نامزد اصلاح طلبان شد و در آن مقطع هم هیچکدام از احزاب اصلاح طلب، از او حمایت نکرده بودند و بعد از سال ۸۴، رابطه خوبی بین مهرعلیزاده و احزاب اصلاح طلب برقرار نشد.
🔹 او در مقطعی عضو حقیقی شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان شد و همچنین عضو شورای مرکزی حزب پیشرو اصلاحات شده بود. با این حال او هم مثل محمدرضا عارف هیچ وقت باب میل دل اصلاح طلبان نبوده به گونهای که علی صوفی دبیرکل حزب پیشرو اصلاح طلبان، با تردید درباره حمایت از او صحبت میکند و همتی را گزینه بهتری برای اصلاح طلبان میداند.
🔹 پس از اظهارات عبدالناصر همتی در کلاب هاوس، جمعی از اصلاح طلبان به سمت وی مایل شدند و تصمیم دارند تا نظر بزرگان جریان اصلاحات را برای حمایت از این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری جلب کنند.
همتی در کلاب هاوس درباره FATF، ارز، بورس، برجام سخن گفت و هدفش برای حضور در انتخابات را اینگونه توضیح داد که آمده تا حسن روحانی آخرین رییس جمهور ایران نباشد!
او نظرش را درباره حصر سران فتنه، ظریف، دیپلماسی، و ... بیان کرد که مورد خوشایند اصلاحطلبان بوده بیان کرد و در نهایت سعید جلیلی دیگر نامزد انتخابات ریاست جمهوری را مسبب وضع موجود دانست!
🔹 آنچه که مشهود و ملموس بوده این است که عبدالناصر همتی و محسن مهرعلیزاده در تلاش هستند تا نظر سران اصلاحات و احزاب اصلاحطلب را برای حمایت از خود جلب کنند و در این راه با هم مسابقه گذاشتهاند.
🔹 اعضای شاخص حزب کارگزاران سازندگی در جلب نظر بزرگان اصلاحات به سمت همتی فعال شدهاند اما به نظر می رسد که راس تصمیمگیر جریان اصلاحات تا پنج روز مانده به انتخابات استراتژی خود را تغییر نخواهد داد.
🔹 حسین مرعشی سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی در گفتگویی تصریح کرده بود که اصلاحطلبان برای خروج از انتخابات عجله نکنند. او گفته در اینجا روندی که در مدیریت انتخابات سالهای پیش شروع شده بود مرحله به مرحله جلو رفته و در هر مرحله این اعمال مدیریت سختگیرانهتر و هدایت انتخابات غلیظتر شده است./
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
⭕️ خرگوش، لاک پشت و همتی
🔹داستان مسابقه خرگوش و لاک پشت ارزش یادآوری دارد: اطمینان خرگوش از پیروزی قطعی و خواب خرگوشی و برد لاک پشت!
🔹 اصلاح طلبها امیدوارند « همتی » لاک پشتی باشد که این دوره پیروز انتخابات ریاست جمهوری شود، چون :
▪️ آنهایی که ۱۸ میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی از بانک مرکزی گرفته و به هیچ کس حساب پس ندادند ...
▪️۶۷۰۰ نفری که از بانک مرکزی، صدها هزار سکه تمام بهار ۱ و نیم میلیون تومانی دریافت کرده و بعدا دانه ای ۱۰ میلیون تومان فروختند...
▪️آنهایی که در قرمز ترین شرایط بورس ، هفته ای ۱۰۰۰ میلیارد تومان سود بردند....
و آنهایی که بدون وثیقه هزاران میلیارد تومان از بانکها وام گرفته و پس ندادند..
برای ریاست جمهوری «همتی» لحظه شماری می کنند و حاضرند برای پیروزی او «سلبریتی و شاخ اینستاگرامی» اجاره کنند و کنتراتچی های کلاب هاوس را بخرند! این عده حتی می توانند بزرگان اصلاحات را وادار به حمایت تمام عیار از همتی کنند و مانند سال ٩٢ شبکه رای اصلاحات را درخدمت او قرار داده و درصد رای دهندگان به همتی را از ۴ به ۵١ درصد برسانند و ٨ سال دیگر هم به مکیدن خون ملت را ادامه بدهند.
✳️ اما آگاهی مردم می تواند جلوی این فاجعه را بگیرد و مانع ادامه پیداکردن دولت روحانی شود. مردم باید بدانند هنر همتی، ٣ برابر کردن قیمت ارز و چاپ هزاران میلیارد تومان پول بدون پشتوانه بوده و یکی از مقصران وضعیت فعلی اقتصادی کشور، جناب همتی است و به همین دلیل ایشان باید محاکمه و مجازات شود نه این که به ریاست جمهوری برسد و دلار را به هفتاد یا صد هزار تومان برساند(همان طور که طی دو سال دلار ١٠ هزار تومانی را به ٣٠ هزار تومان رساند).
❇️ رای به همتی= ادامه دولت روحانی
✍ دکتر #کوشکی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔴🔥 آتش خشم اهالی جنوب یمن پس از ۶ سال جنایات ائتلاف عربی
❇️ مردم جنوب یمن از چند ماه قبل در اعتراض به وضعیت نامناسب اقتصادی و کمبود خدمات رفاهی چندین بار به خیابان ها آمدند و علیه مجموعه حاکم در پایتخت خودخوانده ائتلاف عربی (سعودی - اماراتی) در عدن تظاهرات برگزار کردند.
❇️ شهروندان یمنی جماعت منصور هادی (مورد حمایت عربستان) و مجلس انتقالی(تحت نفوذ امارات) را عامل اصلی وضعیت موجود می دانند و نوک پیکان اعتراضات را به سمت این دو گروه نشانه رفته اند و خواستار خروج و برکناری عوامل ائتلاف عربی هستند.
❇️ با اوج گیری اعتراضات، عناصر شبه نظامی تحت فرمان مجلس انتقالی به ورودی های شهر عدن و سایر بخش ها و مناطق این استان اعزام شده اند تا تظاهرات مردمی را سرکوب و کنترل کنند.
❇️با توجه به افزایش نارضایتی ها، این احتمال وجود دارد معترضان مبارزه مسلحانه علیه جماعت مجلس انتقالی را در دستور کار قرار دهند.
❇️خطر بیرون راندن عناصر ائتلاف عربی از عدن برای صهیونیست ها یک خبر بسیار بد محسوب می شود چرا که تلاش های سال های گذشته آنان برای نفوذ در این مناطق ناکام خواهد ماند.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
دیدار ۳۳۰ نماینده ادوار مختلف مجلس با #رئیسی
🔹۳۳۰ نماینده ادوار مختلف مجلس در دیدار با رئیسی حمایت خود را از وی در انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری اعلام کردند.
🔹تعدادی از نمایندگان ادوار مجلس به نمایندگی از مجامع و اقوام مناطق مختلف به طرح دیدگاههایشان درباره مسائل و مشکلات کشور و راهکارهای حل آنها پرداختند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رئیسی: از روز اول دولتم «مبارزه با فساد» و «ساخت مسکن» را آغاز میکنم
🔹همه بدانند دولت من، دولت ضد فساد خواهد بود. تمام بسترهای فسادزا و رانتخواری را از روز اول در دولت اصلاح میکنم. ساخت مسکن نیز اولویتی است که از روز اول پیگیری می کنم
سلام
*با توجه به اهمیت موضوع* ، لطفا افرادی که مایل هستند عنوان ناظر بر انتخابات در روز انتخابات *در شهر تهران*، به نمایندگی شورای نظارت بر انتخابات ،
*جمعه مورخ ۲۸ خرداد ، صرفا نظارت است ،
کافیست *نام ، نام خانوادگی، شماره موبایل، (حتی الامکان منطقه سکونت)* خود را خوانا بر روی کاغذ نوشته و به شماره ۰۹۱۲۳۰۹۳۶۷۶ *واتساپ* نمایید.
لازم به ذکر است ۴۰۰۰ صندوق در تهران خواهد بود.لذا هر تعداد از خواهران و برادران را می توانند حضور داشته باشند
شرط سنی بالای ۱۸ سال است.
با تشکر فراوان🌹
امیرمحمد یاور رهبر:
#انتخابات
❌ تحلیل خیلی #مهم ❌
▪️ لطفاً 🙏تا انتها بخوانید
🔴چند نکته پیرامون مصاحبه آقای عبدالناصر همتی در گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما
▪️ بر خلاف جیغ بنفش اصلاح طلبان و هیاهوی به راه انداخته در مورد اینکه ما در این دوره انتخابات کاندید نداریم ، اما صحبت های عبدالناصر همتی در گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما حاکی از این است که دیدگاه های ایشان کاملاً هماهنگ شده با اتاق فکر جریان اصلاحات می باشد و در استفاده از تکنیک های رسانه ای این جریان که با آنها در انتخابات های قبلی رأی خود را از مردم گرفتند، این بار نیز با تمام قوا سعی در فریب مردم با استفاده از همین تکنیک ها دارند، که در این خصوص نکات زیر قابل توجه می باشد:
1⃣ تکنیک #مظلوم_نمایی: آقای همتی در ابتدای سخنان خود و در حین صحبت نیز چندین مرتبه به رقابت ناعادلانه و پنج بر یک اشاره کردند و این در حالیست که آقای مهرعلیزاده از همان جریان در کنار ایشان است. این نکته نشان دهنده این است که کاندیدای اصلی اصلاح طلبان همانطور که از قبل هم پیش بینی می شد، آقای همتی بوده و مهرعلیزاده بعنوان کاندیدای پوششی خواهد بود. در این تکنیک تداعی میکند که مردم من تنها هستم و آنها چند نفر ، بنابراین به کسی کمک کنید که تنهاست و یاوری ندارد.
2⃣ تکنیک اقناعی #جاذبه_های_جنسی : در حالی که مجری درباره اشتغال زنان سوال پرسیدند، ایشان بر روی مسئله حجاب و آزادی زنان دست گذاشتند و گفتند:«معنی ندارد که یک خانمی که در ماشین خود رانندگی می کند، برای او پیامک ارسال شود که حجاب خود را درست کند!»؛ این جمله ی یک اقتصاد دان نمی تواند باشد و قطعاً در یک اتاق فکر طراحی شده است و بدنبال جذب آراء زنان با وعده آزادی و بی بند و باری جنسی می باشد.
3⃣ تکنیک اقناعی #ترس : در زمینه اشتغال نیز ایشان با اشاره به کسب و کارها از طریق فضای مجازی سریعاً بحث فیلترینگ را مطرح می کند و می گوید: « #اینستاگرام را هم می خواستند فیلتر کنند، خیلی از کسب و کارها در شرایط کرونا در بستر اینستاگرام است»؛ این جمله را می گوید تا مردم را بترساند که اگر رقیب رای آورد، جریان باز اطلاعات بسته خواهد شد و آزادی در فضای مجازی تبدیل به فیلترینگ شده ، بنابراین کسب و کارها از رونق خواهند افتاد، با این تکنیک می توان مردم را قانع کرد که مشکل اصلی آنها مسئله اینستاگرام و فضای مجازی است و به جریان رقیب رای ندهند.
4⃣ تکنیک #برچسب_زدن : آقای همتی با اشاره به عکسی که بعنوان دختر ایشان در خارج از کشور در فضای مجازی در حال انتشار است آن را به ستادهای انتخاباتی رقبای خود نسبت می دهد و رقبا را به بی دینی و دروغگویی متهم کرده و می گوید:« اگر دین ندارید لااقل آزاد مرد باشید.»؛ در این تکنیک در ذهن مخاطب افراد مقابل بعنوان انسانهای زشت صورت نقش بسته می شود و از آنها به بدی یاد می کند.
5⃣ تکنیک #مجاورت : آقای همتی با پیوند زدن کسری بودجه و وضعیت بد اقتصادی کنونی به #تحریم_ها عنوان می کند که:«بیش از پنجاه درصد وضعیت کنونی کشور بدلیل #تحریم_ها است و چرا به مردم #دروغ می گویید که تحریم ها اثر ندارد»؛ در این تکنیک از برچسب دروغگو و همچنین تکنیک ترس مجاورتی با کنار هم قرار دادن معیشت، اقتصاد و کسری بودجه استفاده شده است. همچنین با بزرگ نمایی تحریم ها مردم را متقاعد می کند که راه #مذاکره راه درستی است.
6⃣ تکنیک #فریب: همچنین آقای همتی با بیان اینکه من رئیس جمهور چهار ساله هستم سعی بر این دارد تا مخاطب را قانع کند که قدرت طلب نیست و برای خدمت آمده است، ضمن اینکه شعار خود را هم استفاده از تمامی جناح های سیاسی قرار داده در حالی که از همین ابتدا رویه تخریب جناح مقابل را با تمام قوا آغاز کرده است.
جریان #اصلاحات من بعد از این تکنیک ها در مصاحبه ها، مناظرهها و فضای مجازی به وفور استفاده خواهند کرد تا دولت نهم اصلاحات را شکل داده و قدرت را تصاحب کنند.
🔚 در پایان باید گفت جریان اصلاحات روی دو چیز در این انتخابات حساب باز کرده است :
🔸اول: استفاده از تکنیک های رسانه ای برای همراه کردن قشر خاکستری مردم که هنوز تصمیم نگرفته اند به پای صندوق ها بیایند و یا به چه کسی رای بدهند.
🔹دوم: اختلاف بین جبهه انقلاب و ماندن کاندیداهای این جبهه در صحنه انتخابات تا آخر که در این صورت رأی آنها شکسته شده و آقای همتی با اختلاف اندکی از آراء می تواند پیروز انتخابات و پدیده ۱۴۰۰ باشد.
⚠️ دوستان جبهه انقلاب خطر همتی را جدی بگیرید‼️ لطفاً‼️
#سواد_رسانه
#اصلاحات
#تکرار
✍ #مهدی_شایسته
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95