به وضوح مشخص است هیچ تقید دینی و سیاسی ندارند. می توان تصور کرد که هدف مهمی در زندگی به جزء خوشگذرانی ندارند که آنهم لابد با توجه به سبک زندگی آنها در کشور ما خیلی بساطش جور نیست! بیشتر من را یاد آن نوجوانی میانداختند که چند وقت پیش در اینستاگرام کلیپهای مشمئز کنندهاش با دو دختر کم سن و سالتر از خودش خاطر بسیاری از مردم را جریحهدار کرده بود.
قاعدتا از زندگیشان احساس رضایت ندارند و هر کس را که عامل این عدم موفقیت بدانند با سختترین برخوردها و شعارها به او حمله میکنند؛ این عامل ناکامی می خواهد دین و قرآن به آنها معرفی شده باشد یا متدینین، بسیجیها، پلیس و... البته در مسیری که من با آنها بودم به جز شکستن شیشه چند مغازه و کندن تابلوها و نردههای خیابان، موقعیتی برای سنجش رفتار آنها با افرادی با ظاهرمذهبی یا خانمهای محجبه پیش نیامد اما کلیپها و ویدئوهای مختلفی در فضای مجازی منتشر شده بود که این میزان خشونت و تنفر را به وضوح به تصویر میکشید.
به میدان فردوسی رسیدیم و در خروجی مترو مستقر شدیم. «نترسید نترسید ما همه با هم هستیم» و «مرگ بر دیکتاتور»، «ای مردم با غیرت حمایت حمایت» از شعارهای اولیهای بود که این گروه میدادند. به مرور به وسط خیابان آمدیم و ترافیک سنگین شد. ناگهان چند موتور سوار، هماهنگ با هم خیابان را کاملا بستند. چند زن نقابدار که مسنتر بودند وارد جمع ما شدند و میدانداری میکردند. ماشینها و مردم هم نظارهگر بودند.
موتورسوارها که حدودا تعدادشان ۱۰ تا ۱۵ نفر بود شروع به بوق زدن ممتد کردند. بقیه هم مردم را تشویق به همراهی میکردند. جو هیجانی خیلی بالا بود. ناگهان سطل زباله را به وسط خیابان آوردند و در کسری از ثانیه آتش زدند. متوجه نشدم چه کسی این کار را کرد؛ گروه جوان همراه ما یا میانسالهای تازهوارد. بههر حال، میدان فردوسی از چهار طرف بسته شد. گروه نوجوانها هم چند دقیقهای شعار دادند و به هم ریختند و آتش زدند. رفتارشان مثل قهرمان بازیهای رایانهای بود. انگار خرابکاری را فقط برای هیجان و لذتش انجام میدادند؛ یک جور تخلیه انرژی.
اما در گوشه دیگر میدان، ماجرا فرق میکرد. تحرکات لیدرها توجهم را بیشتر جلب میکرد. زنان و مردانی که معلوم بود جنسشان با این جوانها متفاوت است. کارشان را کاملا بلدند و برای تکتک رفتارشان برنامه دارند. هیچکدام از موتورها پلاک نداشتند. یک زن و مرد یا دو مرد سوار هر موتور بودند. در تاریکی شب متوجه نشدم که مسلح بودند یا نه اما بعدا از همکاران دیگر شنیدم که میگفتند در دست برخی لیدرها اسلحههایی دیدهاند.
چند دقیقه بعد پلیس وارد میدان شد. بلافاصله موتوری ها آدرس محل بعدی تجمع را دادند و تا قبل از رسیدن پلیس محل را ترک کردند. با ورود پلیس به میدان، جوانان شعاردهنده هم متفرق شدند و دوباره قرار بعدی را گذاشتند: زیر پل چوبی! از اینجا به بعد همه چیز تکرار میشد. ابتدا شعار می دادند و ترافیک ایجاد میکردند. وقتی جمعیت به حدود ۴۰ تا ۵۰ نفر میرسید، سر و کله لیدرهای موتورسوار پیدا میشد که سن و سال بالاتری داشتند. ناگهان خیابان با یک سطل زباله یا لاستیک شعلهور مسدود میشد. به محض ورود پلیس، موتورسوارها ناپدید میشدند. حالا این جوانهای هیجانزده باقی میماندند و مردم بهتزده و پلیسی که باید این صحنه را مدیریت کند
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
ظهر پنجشنبه اطلاعاتی از بازداشت شدگان دریافت کردم. همان نوجوانان و جوانان کم سن و سال. در توصیف آنها می گفتند: اکثرا دغدغه معیشتی ندارند. اهل گیم و اینستاگرامند! بدون قید و بند مذهبی. معتقد به آزادی بی حد و حصر رابطه با جنس مخالف. به شدت نسبت به دین بغض دارند. روحانیت و اسلام را عامل ناخوشیشان میدانند. در اعترافاتشان مشخص شده پیوند خانوادگی شان به شدت ضعیف است و بعضا پدر و مادرهایشان با هم زندگی نمیکنند. پلیس میگوید بعضی هایشان که پوشش نامناسبی دارند تا هنگامی که خانواده شان لباس مناسب برایشان نیاورند نگه می داریم. مادرانشان که میآیند وضع پوششان به گونهای است که باید آنها را نیز نگه داریم اما بعضا اغماض می کنیم! البته حساب اغتشاشگران فرق دارد باید بمانند تا محاکمه شوند.
دکتر منوچهر زارعی جامعه شناس آنها را در جرگه وندالیسم دسته بندی می کند و میگوید: «وندالیسم» عارضه امروز مدرنیته است. بیماری نوظهوری که تقریبا در همه جوامع به ظاهر توسعه یافته مشاهده میشود. کودکانی که در اینستاگرام و فیسبوک پرورش پیدا میکنند و در دیسکوها و کازینوها بزرگ میشوند. اکثرا هیجانات جوانی را با الکل یا مخدر سرکوب میکنند اما هر از چند گاهی به بهانهای به خیابانها میریزند و با آشوبگری و تخریب اموال عمومی، هیجانات خود را تخلیه میکنند. انگار ما هم باید سزای غربی شدنمان را اینگونه بدهیم. سیاستهای توسعه غربی که دهه ۷۰ پایهگذاری کردیم هم اکنون محصولش را درو میکنیم. البته که اینها هنوز در اقلیتند و بسیار محدود، اما همین مقدار کم نیز دردآور است. خانواده، آموزش و پرورش و لقمه شبههدار و نحوه تربیت و مصرف رسانهای بیشترین نقش و تقصیر را در این ماجرا دارند.
به نظرم این نوجوانها مراقبتهای خاص میخواهند. شاید باید پس از شناسایی در مدارس خاص ثبتنام شوند تا هم آموزشهای مناسب ببینند و هم بقیه را کمتر آلوده کنند. دکتر زارعی درست میگوید؛ انگار به میزان تقلید از غربیها، داریم شبیه آنها میشویم لااقل در نابهنجاریهای فرهنگی. اما یک تفاوت جدی نیز وجود دارد. غربیها مثل ما این همه دشمن و گروهک تروریستی و معاند ندارند. هیچ کجای دنیا دشمنان قسم خورده که به این میزان دستشان به خون مردم آغشته باشد و رسانههای پرشماری که ساعتها برای تهییج مردم و به خشونت کشیدن جامعه وقت بگذارند و هزینه کنند، وجود ندارد.
رسانه هایی که ایجاد یاس و ناامیدی را در برنامه دارند و هنرشان این است تا کوچکترین ایرادی را به نظام سیاسی و دینی کشور منتسب کنند و مردم را به خیابان بکشند. آنگاه با پنهان شدن پشت مردم سپری را برای گروهکی ها و تروریستها ایجاد کنند.
یکی از همکاران که سابقه خبرنگاری در فتنه ۸۸ را نیز دارد میگفت: این مسائل برای ما تکراری است. این رسانه ها بیشترین اثر را روی خودشان می گذارند. بیش از ۴۰ سال است که هر بار باورشان می شود که کار نظام تمام است اما باز هم دست از پا درازتر ناکام می مانند و مشغول سناریوسازی دیگری می شوند. البته پشتکار خوبی دارند هر کسی بود تا الان هزار بار ناامید شده بود. انگار به اراده الهی ماموریت دارند تا ما را قوی تر کنند همان کاری که تاکنون کرده اند.
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
11.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ویدئویی دیگر از حمله وحشیانه روز گذشته براندازان ایرانی لندن نشین به دسته عزاداران حسینی پاکستانیها
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
باتوجه به مسدودشدن فضای مجازی دربسترهای واتساپ وسایر مجازی که دشمنان قسم خورده نظام مقدس ایران عزیزمان که ازاین طریق باعث برهم زدن امنیت کشوررادارندلذا ابرگروه بصیررا جهت تبادل اخبارواطلاعات درزمینه های فرهنگی .اجتماعی.انقلابی.بصیرت افزایی.وسوادرسانه وازهمه مهمتراخبارصحیح واقعی از فتنه گران ایجادنمودیم.حضورسبزشماولایتمداران را پاس می داریم.
https://eitaa.com/joinchat/1927741635C7532797707
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اعتراف فردی که در حین اعتراضات در استان کردستان در حال مستندسازی و ارتباط مستقیم با شبکه بیگانه صدای آمریکا بود و توسط عوامل یگان ویژه شناسایی و دستگیر شد
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این بلاگر تبریزی یکی از چند نمونه بلاگرهای اینستاگرامی است که در فضای حقیقی و مجازی مردم را به حضور در اغتشاشات تحریک میکرد،
سفارتخانه کشورهای اروپایی برای میدان آوردن تمامی ظرفیت ها ماموریت ویژه داشتند
#برخورد_قاطع
🗣نوید مستفیضی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️جنگ رسانهای چیست؟ (بخش سوم)
🔸 #جنگ_رسانه_ای از واقعیتهای تعیینکننده در عرصهی بینالملل بوده و در دهه های اخیر خصوصاً در وضعیتهای بحرانی همچون جنگ، نقشآفرین است. در این نوشتار تلاش شده تا با بازخوانی برخی مؤلفههای جنگ رسانهای، مؤلفههای اصلی آن معرفی شود.
💠جنگ رسانهای و دو مفهوم «پروپاگاندا» و «دیپلماسی عمومی»
🔹از دیگر مفاهیم نزدیک به #جنگ_رسانهای میتوان به دو مفهوم نسبتاً شناختهشده و قدیمیتر از آن - یعنی «پروپاگاندا» و «دیپلماسی عمومی» - اشاره کرد؛ #پروپاگاندا عبارت است از «منتشر ساختن» یا «ترویج کردن» پارهای از افکار و دیدگاهها با هدف تقویت، جایگزین کردن، یا تعدیل گرایشها و رفتارهای گروهی از مخاطبان است. همچنین «لاسول» که غالباً او را پدر مطالعات پروپاگاندا در آمریکا میخوانند پروپاگاندا را چنین توصیف کرده است: «مدیریت گرایشهای جمعی با استفاده از نمادهای مهم - و…، یا به بیان عینیتر ولی با دقت کمتر - از طریق داستانها، شایعهها، گزارشها، تصاویر، و دیگر اَشکال ارتباط اجتماعی». [۱]
🔹 #دیپلماسی_عمومی نیز در بسیاری از ویژگیها با پروپاگاندا مشترک است و آن را اینگونه تعریف میکنند: «فرآیندی دولتی از برقراری ارتباط با مردمان خارج، در راستای ایجاد فهمی از ایدهها و ایدهآلها، نهادها و فرهنگ، و نیز اهداف سیاسی و خطمشیهای ملت خود». همچنین گروه مشورتی دیپلماسی عمومی آمریکا، دیپلماسی عمومی را چنین تعریف میکند: «فرآیند اطلاعرسانی، تعامل و تأثیرگذاری بر مردم کشورهای خارجی، بهگونهای که درنتیجه این فعالیتها حکومتهای خود را ترغیب کنند تا از سیاستهای کلیدی آمریکا حمایت کنند». [۲] از میان این دو اصطلاح، #پروپاگاندا به دلیل برداشت منفیای که طی دهههای گذشته نسبت به آن شکل گرفته و عملاً معادل #تبلیغات_فریبکارانه به کار برده شده است، کمتر مورد استفاده قرار میگیرد، اما در ادبیات نوین، از جنگ رسانه ای با عناوین تلطیف شدهای مانند #دیپلماسی_عمومی یا #دیپلماسی_رسانه_ای بیشتر استفاده میشود. #ادامه_دارد...
پی نوشتها؛
[۱] «گزارش کتاب دیپلماسی عمومی آمریکا در قبال ایران»، وبگاه اندیشکده راهبردی تبیین، ۱۹ فروردین ۹۶
[۲] همان
منبع؛ پایگاه تحلیلی - رسانهای شهید آوینی به نقل از اندیشکده تبیین
#جنگ_رسانه_ای #جنگ_نرم #جنگ_روانی #رسانه #پروپاگاندا #دیپلماسی_عمومی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔴 #چهل_مطالبه دانشجویی در تجمع #امروز ( اعلام شده توسط دانشجویان تهران در فضای مجازی)
۱. آقای فتاح قرارداد مهران مدیری با فروشگاه رفاه را لغو کنید و خسارت اموال عمومی را از وی بگیرید.
۲. اقای خاندوزی مالیات مدیری و کریمی و کتایون ریاحی را دریافت کنید.
۳. اقای اژهای اموال مشوقین اغتشاشات را توقیف کنید و خسارت اموال عمومی را از آن بردارید
۴. اقای جبلی پول قرار داد ۳۰ میلیاردی مهران مدیری را به حساب اورژانس کشور بریزید تا آمبولانسهای تخریبشده را بازسازی کنند.
۵. اقای جبلی قرارداد رامبد جوان و احسان علیخانی را لغو کنید و پول آن را به حساب نیروی انتظامی و شهرداری بریزید.
۶. آقای اعرافی اجازه تدریس به اسدالله بیات و سایر روحانیون خائن ندهید.
۷. آقای حسینی بوشهری عدم صلاحیت اسدالله بیات را برای مرجعیت اعلام کنید.
۹. آقای جبلی مجریها و سخنرانان ساکت و خائن را از رسانه ملی اخراج کنید.
۱۰. آقای زاکانی تمام اماکن عمومی را از چنگال اصلاحطلبان خائن بگیرید.
۱۱. آقای رئیسی، ضرغامی را به دلیل همراهی با جریان معارض مرخص کنید.
۱۲. آقای رئیسی به رستم قاسمی اخطار جدی بدهید.
۱۳. آقای قالیباف، ضرغامی و رستم قاسمی را استیضاح کنید.
۱۴. آقای رئیسی، نحوه حمایت معاونت علمی از استارتاپهای خائن را روشن کنید و مقصران را محاکمه کنید.
۱۵. اقای فاطمیامین مجوز فعالیت استارتاپهای خائن را لغو کنید.
۱۶. آقای اژهای، بازرسی دقیقی از عملکرد معاونت علمی در حمایت از استارتاپهای خائن انجام دهید و نتیجه را به مردم اعلام کنید.
۱۷. اقای فدایی، نتیجه بازرسی از عملکرد ستاد امر به معروف و نهی از منکر را اعلام کنید.
۱۸. آقای صدیقی، مسئولان ناصالح ستاد امر به معروف را عزل کنید.
۱۹. آقای زارعپور، نتیجه برخورد با اپراتورهای متخلف را اعلامکنید.
۲۰. آقای خاندوزی، یارانه کارمندان شبکه منوتو و اینترنشنال را قطع کنید و اموالشان را در کشور مصادره کنید و برای جبران خسارت واریز کنید.
۲۱. آقای اسماعیلی بیمه تمام بازیگران متخلف را قطع کنید.
۲۲. آقای قمی، تلکیف مبلغان ساکت و خائن را روشن کنید و مجوز منبر زائری و آهنگران و سروش محلاتی را لغو کنید.
۲۳. آقای جبلی، ورود محمود شهریاری را به صداوسیما ممنوع کنید.
۲۴. آقای سجادی، ورزشکاران خائن را پاکسازی کنید و قراردادهای آنان را لغو کنید.
۲۵. آقای اژهای، معاملات مشوقان اغتشاشات را ممنوع کنید و اموالشان را به نفع جبران خسارت وارده به اموال عمومی مصادره کنید.
۲۶. آقای رئیسی، مسئول مرکز ملی فضای مجازی را اخراج و برای محاکمه به دستگاه قضایی معرفی کنید.
۲۷. آقای اژهای، مسئولان مرکز ملی فضای مجازی و شورای عالی فضای مجازی و معاونت علمی ریاست جمهوری را محاکمه کنید.
۲۹. آقای نوری، مدارس را از مدیران و معلمان ناصالح پاکسازی کنید تا اینگونه شاهد فریبخوردن نوجوانان و شرکت در اغتشاشات نباشیم.
۳۰. آقای زلفیگل، برنامه کرسیهای آزاداندیشی را در دانشگاهها برگزار کنید تا اینگونه شاهد فریبدادن دانشجویان نباشیم.
۳۳. آقای عیناللهی، پزشکان و پرستاران متخلف بیمارستان کسری که حاضر به بیان واقعیات به جامعه نشدند را به مردم معرفی کنید.
۳۴. آقای اشتری، خاطیان و مقصران در اطلاعرسانی نسبت به پرونده فوت مهسا امینی را برکنار و به مردم معرفی کنید.
۳۵.آقای قالیباف، اعتبارنامه پزشکیان را باطل کنید و او را از مجلس اخراج کنید.
۳۶. آقای کدخدایی، نمایندگان خاطی و همراهان فتنه را رد صلاحیت کنید.
۳۷. آقای وحیدی، پروانه فعالیت مجمع روحانیون را باطل کنید.
۳۸. آقای خاموشی، موقوفات کشور را از چنگال اصلاحطلبان و خائنان به بیتالمال خارج کنید.
۳۹. آقای اسماعیلی، سایت جماران و شفقتا را برای همیشه ببندید.
۴۰. آقای اژهای حسابرسی از موسسه تنظیم و نشر آثار امام و جماران را آغاز کنید.
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥واکنش حجت الاسلام عالی به اهانت به قرآن و چادر از سر کشیدن زن مسلمان
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🌥 پگاهنگار 🌥
آیا موضوع «حجاب» جزو اولویتهای امروز است؟
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
همانگونه که اخیرا امام خامنهای در ۳۰ شهریور فرمود، یکی از ابتلائات امروز جامعهی ما عبارت است از «بیحساب حرف زدن».
لابد خوانندگان گرامی بارها با این مدعا مواجه گشتهاند که «حجاب گرچه مهم است اما اکنون در اولویت نیست».
حقیقتا این بسی مذموم و مشئوم است که انسان کلامی بگوید که لوازم و تبعات آن را مورد محاسبه قرار نداده باشد.
کوتاه بگویم:
اگر جامعهای (= هر جامعهای؛ چه اسلامی و چه سکولار) با موضوعات «حجاب» و «حیا» و «عفت» وداع کند، باید فاتحهی آن جامعه را خواند؛ چراکه کنار رفتن حجاب و حیا و عفت یعنی خوشآمدگویی به بیبندوباری و فساد اخلاقی و در نهایت «نابودی نظام خانواده».
فروپاشی نظام خانواده نیز یعنی «منهدم گشتن جامعه».
اگر خواستید بدانید که کدام کشور پیشرفتهتر است، ننگرید که برجهای کدام کشور بلندتر است؛ بلکه بنگرید که دژ «نظام خانواده» در کدام کشور مستحکمتر است؛ زیرا «انسان تراز» در خانواده و زیر سایهی پدر و در دامان مادر پرورش مییابد نه در برج!
جامعهای میتواند به رشد و اصلاح امیدوار باشد که نهاد خانواده در آن مقدس و محکم باشد.
قوت و استحکام یک «جامعه» بر پایهی «نظام خانواده» است. حجاب و عفت باید زده و زدوده شود تا خانواده متزلزل شود تا سپس جامعه پوک و پوچ گردد. سقوط اینچنین جامعهای دیگر نیازی به هجوم بیگانگان ندارد؛ خودش فرو خواهد ریخت.
بر آنچه گفتیم این را نیز بیفزایید که یک دشمنِ «گلوبالیست» و عنود هر لحظه در حال پیگیری طرحهای گلوبالیستی در ایران ماست؛ همان طرحهایی که بُنمایهی آن عبارت است از زدودن و نابودی هر آنچه که بوی «هویت مستقل» از آن استشمام شود؛ از مذهب، اخلاق و حجاب گرفته تا حتی جنسیت.
پس «حجاب» سنگر نخست دفاع از اخلاق و انسان و جامعه است.
✍ ابَرشاگرد
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 همهچیز درباره اینترنت ماهوارهای استارلینک در #ایران!
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔹🔸فتنه شهریور 1401 چرا شکل گرفت؟
چه جریاناتی در داخل کشور در شکل گیری فتنه نقش داشتند ؟
هدف فتنه چه بود؟
✅ #بخش_اول
🔹🔸#یکم. از #فتنه در آخرالزمان نباید هراسید. فتنه باید بیاید تا جامعه مومنین را از منافقین خالص کند. از ابتدای انقلاب تا الان همینطور بوده و فتنه های مختلف باعث پالایش #ناخالصی های درون انقلاب شده است، هر چند پر هزینه و گاهی دردناک است اما باید در فتنه محکم بر خطوط انقلاب ایستاد و نهراسید زیرا نهایتا معتقدین به انقلاب اسلامی در درون کوره حوادث روز به روز محکم تر و قوی تر شده و انقلاب نیز جهانی تر شده است.
🔸🔹دوم. فتنه ی شهریور 1401 دلایل خاصی دارد که باید به آنها به صورت ویژه توجه کرد:
1_با روی کار آمدن #دولت_رئیسی و کنار رفتن #دولت_غربزده های اصلاحاتی اعتدالی، جبهه ضدانقلاب خارج و داخل دچار یأس و ناامیدی جدی گردید زیرا دولت #روحانی #عالما #عامدا در حال تضعیف انقلاب اسلامی، ناراضی سازی مردم و #استهلاک_سرمایه_اجتماعی نظام بود اما با حضور دولت رئیسی ورق برگشت و دولت ایشان طی مدت کوتاهی توانست بخشی از ضربات دولت حسن روحانی به وجهه جمهوری اسلامی را بازسازی کند.
2_درگیری غرب و روسیه در داستان #اوکراین موجب تضعیف شدید جبهه به ظاهر یکپارچه غرب علیه جمهوری اسلامی شده و میدان نقش آفرینی بین المللی برای ایران گشوده تر گردید و همچنین فشارهای اقتصادی و تحریمی غرب علیه ایران با شکل گیری ارتباطات ج. ا. با همسایگان و کشورهای شرقی کاهش یافت و عملا ابزار تحریم علیه جمهوری اسلامی به شدت کند شد.
3_ با روی کار آمدن دولت جدید #فعالیتهای_هسته ای جمهوری اسلامی سرعت بالایی گرفت و فضای تسلیم پذیری دولت روحانی در مقابل زیاده خواهی های غرب در بحث فعالیت های هسته ای ایران تغییر یافت و تبدیل به #ایستادگی و مقاومت برای گرفتن حقوق هسته ای و اقتصادی ملت شد اما در سوی دیگر غربی ها امکان فشار بیشتر علیه جمهوری اسلامی را از دست داده بودند و در فضای مذاکره هم در وضعیتی قرار داشتند که مجبور شدند بخش اعظم #امتیازات مورد نظر ایران را بپذیرند. از سوی دیگر با عدم موفقیت غربی ها در فشارهای سیاسی و دیپلماتیک در قضیه #برجام، عملا جمهوری اسلامی تا مرز دستیابی به #سلاح_هسته ای پیش رفت.
4_ #غربگرایان_داخلی نگرانی بسیار جدی از موفقیت دولت رئیسی در سامان دادن به اوضاع اقتصادی کشور و خنثی سازی تحریم ها و ارتباطات گسترده و موثر بین المللی با کشورهای دیگر دارند. جریان اصلاحات نگران این مسئله است که در صورت موفقیت دولت رئیسی پایگاه اجتماعی خود را در جامعه ایران از دست داده و دیگر فرصتی برای حضور موثر در نهاد های حاکمیتی کشور نداشته باشد.
🔸🔹بنابراین بخشی از #جریان_اصلاحات به همراه #بازوهای_فرهنگی و رسانه ای اش به شدت دولت رئیسی را مورد هجمه قرار داد و کارشکنی و تخریب کرد تا دولت وی موفق نشود.
از سوی دیگر کشورهای غربی به ویژه آمریکا انگلیس و اسرائیل در وضعیتی قرار گرفته اند که تمام #ابزارهای_فشار بر ایران را از دست داده و در وضعیتی نیستند که بخواهند فشار بر ایران را گسترش دهند. بنابراین طبیعی بود که #نظام_سلطه به همراه #سربازان_میدانی خود در جمهوری اسلامی مجددا به سمت #فتنه_انگیزی، آشوب و فشارهای سنگین در داخل ایران برود.
این فتنه درس های مهمی هم برای مردم هم برای مسئولین دارد که اگر به صورت ویژه به آن توجه گردد در آینده دشمن را در طراحی فتنه ها ناکام خواهد گذاشت:
1_تا #فضا_مجازی در کشور به صورت انحصاری در اختیار #نظام_سلطه باشد هر آن باید منتظر فتنه انگیزی، شبه انگیزی و ایجاد برداشت های غلط و حرکات انحرافی بود.
2_ #قوه_قضائیه در ج.ا. می تواند نقش بازدارنده ای در مقابل فتنه ها ایفا کند؛ تحریک کنندگان، تهییج کنندگان و منتشرکنندگان اخبار کذب باید هزینه های سنگینی را پرداخت کنند تا دیگر کسی جرئت نکند به سادگی با دروغ و تحریک احساسات، مردم را به خیابان ها بکشاند.
3_یکی از مصیبت های آینده ملت ایران #نسلی است که در #فضای_مجازی رها شده و شخصیتش با بازی های خشن عجین شده و تقیدات دینی و تعلقات ملی پایینی دارد. این نسل بسیار خطرناک است و دستگاه های فرهنگی و آموزشی کشور باید فکری به حال آن کنند وگرنه در آینده نیز کشور را دچار مشکل خواهند کرد. اینها در اغتشاشات اخیر محور بودند. تعداد زیادی از بازداشت شدگان دختران و پسران 16، 17 ساله ای هستند که با چاقو و قمه و کوکتل مولوتوف آشوب کرده بودند!
4_ #وزارت_امورخارجه و سیستم قضایی باید دعاوی بین المللی را علیه #شبکه_های_ماهواره ای ضد انقلاب که تحریک کننده مردم به خشونت هستند پیگیری نماید.
5_ #صداوسیما و #وزارت_فرهنگ و ارشاد اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95