یک خطای رایج در تحلیل جامعه ایران(2)
4- شاید عدهای با خواندن این یادداشت بگویند، نویسنده عامل اقتصاد را دستکم یا نادیده گرفته است. از همین تریبون اعلام میکنیم، اینطور نیست و اقتصاد عامل مهمی است. آنچه در این یادداشت بهدنبال تبیین آن هستیم صرفا این دو نکته مهم است که اولا «نباید معضلات را تکعاملی تبیین کرد» و ثانیا «دلیل اینکه در جامعه ما برخی افراد و حتی کارشناسان همه معضلات سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و... را از دریچه اقتصاد به تحلیل مینشینند- در خوشبینانهترین حالت- این است که دچار مشکلات اقتصادی هستیم.»
5- برای اینکه خود ما هم دچار چنین خطای تحلیلی نشویم، بد نیست به یک نکته ظریف و مهم با استناد به یک نظریه از «تالکوت پاسونز» اشاره کنیم. در یک تحقیق کلاسی دانشگاهی، راقم این سطور دنبال رسیدن به پاسخ این سؤال بود که، «چرا در شرایط بد اقتصادی، برخی از باورهای معنوی نیز در معرض تغییر و تحول قرار میگیرد؟!» برای یافتن پاسخ این «سؤال اصلی» با چندین دانشجوی کارشناسی ارشد و دکتری وارد مصاحبه شدیم. در نهایت به نتایجی رسیدیم که میشد با استناد به برخی نظرات پارسونز، گفت، به پاسخ نزدیک شدهایم. کتاب نظریههای کلاسیک جامعهشناسی، اثر تیم دیلینی صفحه ۳۵۳ به نظریه «کارکردگرایی» یا «ساختی کارکردی» این جامعهشناس شهیر آمریکایی اشاره کرده که در فرض «وابستگی متقابل» این نظریه آمده: «نهادهای اجتماعی جامعه، نظیر باورهای معنوی، سیاست، ارتش، اقتصاد، آموزشوپرورش و حتی تفریح و ورزش و... با یکدیگر ارتباط دارند و تغییر در هر یک از آنها ناگزیر منجر به تغییر در سایر اجزاء میشود. سیستم [اینجا جامعه] زمانی کارکرد صحیح خواهد داشت که تعادل یا ثبات داشته باشد. سیستم فقط زمانی که از تعادل برخوردار باشد، میتواند بیوقفه کار کند و...» نظریه ساختی کارکردی پارسونز به زبان ساده، کل جامعه را
یک «ساختار» یا «سیستم» میبیند که اجزای تشکیلدهنده آن (زیر سیستم) با یکدیگر ارتباط تنظیم شده و دقیقی دارند طوری که در صورت بروز اخلال در یکی از این اجزاء، کارکرد کل ساختار مختل میشود. لذا بروز اختلال در اقتصاد، ساختار(جامعه) را به اندازه خود دچار اختلال میکند. همینطور اختلال در سایر حوزهها که پارسونز به خوبی به تکتک آنها اشاره کرده است.
6- در یک جمعبندی شاید بتوان گفت، یکی از مهمترین حوزههایی که حفظ و تقویت آن میتواند باعث جلوگیری از بروز اختلال در سایر حوزهها از جمله اقتصاد، فرهنگ، سیاست و... شود، حوزه «خانواده ایرانی» است. همان حوزهای که دشمنان گام بلند برای فروپاشی آن را با ترفند «حجاب اختیاری» برداشتهاند. اینجا تاکید میکنیم فرجام حجاب اختیاری، بیحجابی اجباری است و از دل این بیحجابیها و بیعفتیها، صدها معضل دیگر خارج خواهد شد که در نهایت جامعه ایران را به وضعیتی دچار خواهد کرد که والاستریت ژورنال درباره جوامع غربی میگوید یعنی «فروپاشی اجتماعی».
جعفر بلوری
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🇮🇷
📝 انتظار فرج یعنی انتظار برطرفشدن همهی نقصها
🍃🌹🍃
🔻رهبر معظم انقلاب در دیدار رمضانی دانشجویان:
🔸انتظار فرج یعنی سختیها همه قابل برداشته شدن، برطرف شدن است. نه اینکه بنشینید انتظار بکشید، دل شما باید گوش به زنگ باشد.
🔹انتظار فرج یعنی انتظار برطرف شدن همهی نقصهایی که شما الان گفتید. ده برابر این هم نقص وجود دارد که شما نگفتید.
🔺انتظار فرج یعنی این، یعنی آماده بودن، فکر کردن، بنبست نپنداشتن. بنبستانگاری خیلی چیز بدی است.
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
❇️ وزیر خارجه اسرائیل با ادعای تلاش ایران برای کسب بمب اتمی از چین خواست جلوی تهران را بگیرد.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
اولا) هم به فتوای رهبر معظم انقلاب اسلامی داشتن بمب اتم حرام است و هم به تایید چندین بار سازمان انرژی اتمی سازمان ملل متحد، ایران به دنبال بمب اتم نیست.
ثانیا) اگر داشتن بمب اتم بد است و باید برچیده شود، شما که ۱۸۰ کلاهک اتمی دارید، چرا دارید و کدام نهاد بین المللی باید جلوی شما را بگیرد؟
✍محمدعلی برزگر
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ اراجیف مهدی نصیری از زبان رهبری حکیم و کارگزاران آمریکا
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🚨«نافرمانی مدنی»، سیرک جدید براندازان/ مبارزات شورشیان وارد مرحلهی خطرناکی شد!
🔹پس از شکست هر فتنهای که در ۴۳ سال گذشته رخ داده است، بدنه اغتشاشاگران برای اینکه شکست و پایان آن را نپذیرند، ایدههایی داشتند؛ در شورشهای ۱۴۰۱ اما به دلیل عظمت پروژه و برنامهریزیهای گستردهای که روی آن انجام شده بود، دستوپا زدنهای بدنه این شورش نیز بیشتر است. اکنون جدیدترین ابتکار مبارزاتی شورشیان «زن، زندگی، آزادی» نافرمانی مدنی است!
🔹نافرمانی مدنی یکی از روشهای قدیمی مبارزاتی اپوزیسیونهای جهان است. حرکتهایی که ذیل نافرمانی مدنی تعریف میشوند، ابتکاراتی خشونت پرهیز، نمادین و دارای معانی درونی است. طراحی اینگونه مبارزات اولینبار توسط ماهاتما گاندی، رهبر مبارزات ضداستعماری هند انجام شد و قوانین ثابتی داشت. این قوانین شامل چهار رکن بود که همه آنها موید مسالمتآمیز بودن آن و رساندن پیام به نحو احسن بود.
🔹اما «نمایش کمدی» ضدانقلاب به همه چیز شباهت دارد الا «نافرمانی مدنی». گویا بنظر میرسد شورشیان گشتهاند و برای جنون فسادشان، نام باکلاسی پیدا کردهاند! در ابتدا آنها از کشف حجاب به عنوان نافرمانی مدنی یاد کردند اما امروز تقریبا به هر کاری که اصول عقلانی را زیر پا بگذارد؛ نافرمانی مدنی میگویند!
🔹در همین راستا عدهای قلیل از مردان با شلوارک بیرون میآیند یا مثلا پیرزنهایی کشف حجاب میکنند! این وضعیت کمدی عجیبی را به وجود آورده است؛ آنقدر عجیب که شاید در آیندهای نزدیک شورشیان در ادامه راه نافرمانی مدنی، از مسواک زدن دندانهایشان قبل از خواب نیز اجتناب کنند و از خودشان نیز به عنوان مبارزان انقلابی یاد کنند! این سیرک مشترکا توسط تمام شبکههای معاند در حال پیگیری است.
🔹اپوزیسیون ناشی جمهوریاسلامی، هرکاری میکند، نمیتوان نامش را مبارزه نامید. حضور خیابانیشان که خیلی زود تبدیل به شورش و اغتشاش میشود؛ فعالیتهای سیاسی برونمرزیشان که اتحادشان را برهم میزند و قدیمیترین دعواها را بین آنها زنده میکند. در دو مورد جدید آن که «سفر دیپلماتیک ربع پهلوی» و «نافرمانی مدنی» است نیز تنها چیزی که مشاهده میشود تحقیر و کمدیناخواسته است.
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
پشت پرده طراحی پیشنهاد همه پرسی از جانب روحانی کیست؟
تیم حسن روحانی تلاش دارد تا با خلق و تقویت سیاست های جدید خود را به محور انتخاباتی با جریان اصلاحات تبدیل نماید.
در همین رابطه مشاوران روحانی به او توصیه کردهاند با توجه عملکرد دولت رییسی، شکل گیری اعتراضات در سال ۱۴۰۱، فعال شدن بیش از پیش اپوزیسیون، وی محور «تقدم همه پرسی بر انتخابات» را مطرح نماید.
بر اساس طراحی های صورت گرفته راهبرد انتخاباتی روحانی در میانه پیشنهادهای ۱۵ گانه خاتمی و تاسیس مجلس موسسان میرحسین موسوی بوده و می کوشد تا از جمیع مطالبات اصلاح طلبان ساختاری، عبور کرده از ساختار و معترضین را نمایندگی کند.
بر همین اساس روحانی با طرح کلی همه پرسی در سیاست داخلی، سیاست خارجی، فضای اجتماعی و فرهنگی . اقتصاد ، زمینه را برای طرح مصداق های سخنانش در فضای مجازی از طریق تیم رسانه ایش را فراهم ساخته است.
بر همین اساس تیم رسانه ای و چهره های نزدیک به روحانی بنا دارد تاکید کنند که مقصود او مساله «احیای برجام و رابطه با آمریکا» در سیاست خارجی، مساله «نظارت استصوابی» در سیاست داخلی، مساله «گشت ارشاد» در مسائل اجتماعی و مساله «یارانههای پنهان» در اقتصاد بوده و لازم است که نظام حکمرانی در این رابطه دست به همه پرسی بزند.
تیم مشاوران روحانی با اشاره به اینکه رئیس جمهور سابق به منظور نشان دادن پیشرو بودن خود نسبت به اصلاح طلبان و نیز کسب اعتبار برای محور قرار گرفتن می بایست کنش جدیدی خلق کنند به وی پیشنهاد همه پرسی را داده بودند تا وی تاکید کند که فعالان سیاسی باید قبل از شرکت در انتخابات به شرایط شرکت در انتخابات بیندیشند که این مساله موکول به همهپرسی است.
گفتنی است از سوی دیگر تیم رسانه ای روحانی تلاش دارد به منظور تعریف روحانی و جریان اعتدال به عنوان راه سوم اما معتدل و موثر می کوشند تا وی را محل رجوع سیاست مداران اصلاح طلب و اصولگرا تعریف کرده و مطالبه نقش آفرینی از وی برای محور قرار گرفتن راهبرد و گفتمان تازه که همان «تقدم همه پرسی بر انتخابات» است، شوند.
روحانی همچنین بنا دارد تا ضمن تعریف برجام به عنوان یگانه راه حل مشکلات، به نقد سیاست خارجی در ماجرای اوکراین، انتقاد در خصوص شکل گیری دو قطبی در ماجرای حجاب و شکست ایده حاکمیت یکدست پرداخته و تاکید کند که باید حاکمیت با برداشتن گامهای بلند در سیاست داخلی و خارجی و اجتماعی و اقتصادی از برجام تا حجاب، ملت را به رأی دادن به تحولات در چارچوب همین قانون در همهپرسی یا انتخابات فراخواند.
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
29.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تحویل دهی ۲۰۰ فروند انواع پهپاد انهدامی، شناسایی، پرسهزن، شکاری و... به نیروهای چهارگانه ارتش. به نظر برخی از این پهپادها مانند ابابیل ۵ به دوربینهای جدید و با کیفیت مناسبتر و همچنین سامانههای دریایی مجهز شدهاند. پهپاد کرار در نقشهای مختلف نشان از افزایش اعتماد فرماندهان نسبت به نقشآفرینی این پرنده چند منظوره دارد...
نکته مهم، حضور تعداد قابل توجهی پهپاد شناسایی و رزمی در این مراسم است که قدرت نیروهای چهارگانه ارتش در این حوزه را افزایش چند برابری میدهد. ارتش باید ۸۰۰ فروند انواع پهپاد دیگر را از وزارت دفاع تحویل بگیرد. این در حالی است که بخشهایی از ارتش خود هم پهپادهای مورد نیاز را از طریق شرکتهای دانشبنیان تهیه میکند.
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
مقایسه دو جشن تولد
#بزک_پهلوی
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
بسمربمھد؎.!✨
بسماللھ✨:)!
چلہزیارتعاشورا...!
دعایتوسل..!
قرائتهرروزچلہبہنیابتازیكشهیدهدیہبہ
حضرتمهد؎'عج'!(:
#اواندۍسالاسـتکہمنتظر۳۱۳نفراسـت💔
شروع:۹اردیبهشت
پایان:۲۱خردادماه
برایشرکتدرچلہبہپیویمراجہکنید-!
@Mlega_83
تحلیل و دیدگاه دکتر سعدالله زارعی مسئول موسسه مطالعات راهبردی اندیشه سازان نور در خصوص تحولات نظامی سودان:
۱ - نیروهای واکنش سریع سودان در زمان البشیر و برای دفاع از دارفور از نیروهای بومی تشکیل شده است .
۲ - این نیروها در کودتای اماراتی عربستانی اسرائیلی ضد بشیر با ارتش سودان همکاری کرده است .
۳ - عدد این نیروها حدود ۸۰ هزار نفر و نزدیک عدد نیروهای ارتش می باشد .
۴ - در جنگ یمن حمیدتی فرمانده نیروهای واکنش سریع با گرفتن پول ، ۵۰۰۰ نیروهای قبایل سودان را در اختیار عربستان قرار داده است .
۵ - حمیدتی برادرش را مامور روابط با رژیم اسرائیل کرده و خوش خدمتی زیادی به نفع این رژیم غاصب نموده و مورد حمایت آن بوده است .
۶ - در کودتای این روزها بر ضد ارتش مورد حمایت اسرائیل و امارات بوده است .
۷ - حمیدتی بشدت ضد حزب الله و جریان مقاومت منطقه ای عمل کرده است .
۸ - مصرف حمیدتی پس از چرخش های اخیر عربستان برای سعودی ها تمام شده و ریاض برهان را به حمیدتی ترجیح می دهد .
۹ - حمیدتی در برابر مصوبه مشترک ارتش و شورای رهبری سودان مبنی بر ادغام یگان های واکنش سریع در ارتش تسلیم نشده و خارطوم را به تجزیه دارفور تهدید کرده است .
۱۰ - ارتش مناطق تحت تصرف حمیدتی را به محاصره دراورده و پایتخت را در کنترل خود دراورده است .
۱۱ - نیروهای اسلامی سودان - متحدین سابق البشیر - در این منازعه کنار ارتش قرار دارند .
۱۲ - سودان ابستن حوادث مثبت - چرخش به سمت جبهه مقاومت - می باشد .
۱۳ - متاسفانه گزارش رسانه های ایران از تحولات سودان مخدوش می باشد .
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
1_2276029299 (1).pdf
14.28M
✅ کتاب خاطرات جان کری، وزیر امور خارجه پیشین آمریکا با نام “هر روز موهبتی دیگر است”، در سال ۲۰۱۸ میلادی، بعد از پایان دولت آقای اوباما به رشته تحریر در آمده و امسال با ترجمه علی مجتهدزاده در ایران منتشر شد. دانلود Pdf👆
🔸 بخش ۱۸ این کتاب که صفحات ۶۱۹ کتاب تا ۶۶۴، را به خود اختصاص داده است تقریبا مبسوط، به موضوع مربوط به مذاکرات هستهای بین گروه پنج + یک و ایران میپردازد، که نهایتا منجر به امضاء توافق نامه برجام می شود.
🔹 آنچه که تا امروز در خصوص برجام شنیدهایم، محدود به اطلاعاتی است که از منظر داخل ایران به ما ارائه شده است. نگاهی از بیرون آن هم از آن طرف میز و خصوصا طرف آمریکایی، و دیدگاهی که آنها به موضوع مذاکرات برجام داشته اند، در این حدود ۴۰ صفحه قابل توجه و تعمق...
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔘 توییت استاد #رائفی_پور
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔴 تنها چند روز پس از پیروزی انقلاب، امام (ره) این خط قرمز را مشخص کرد
🔰امام خمینی (ره) تنها چند روز پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در همان هفته های اول فرمودند:
« الآن وزارتخانهها - این را میگویم که به دولت برسد، آنطوری که برای من نقل میکنند- باز همان صورت زمان طاغوت را دارد. وزارتخانه اسلامی نباید در آن #معصیت بشود. در وزارتخانههای اسلامی نباید زن های لخت بیایند؛ زن ها بروند اما با حجاب باشند. مانعی ندارد بروند؛ اما کار بکنند، لکن با حجاب شرعی باشند، با حفظ جهات شرعی باشند »
صحیفه امام(ره)، ج 6، ص 328 و 329
🔻در نظر بگیرید که اساساً هنوز مردم به طور رسمی به جمهوری اسلامی رأی نداده اند.
🔻مردم و کشور با انواع و اقسام بحران های #اقتصادی و غیر اقتصادی دست و پنجه نرم می کنند.
🔻کشور در وضعیت خطرناکی قرار داشت و هنوز معلوم نبود چه بر سر انقلاب می آید.
👈 آنگاه امام (ره) در همان روزهای اول، به موضوع #حجاب ورود پیدا کرده است.
◀️ این اقدام امام نشان می دهد که مسأله حجاب جزو ارکان جدانشدنی حکومت برآمده از دین خداست و در همه شرایط جزو #ضروریات و #اولویت های ما بوده، هست و خواهد بود.
همچنین تمرکز دشمن بر موضوع حجاب در فتنه اخیر نیز یک بار دیگر نشان داد که در موضوع حجاب، ما با یک مسأله عادی روبرو نیستیم.
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری | #وضعیت
رب شهر رمضان
دلم میگه حسین جان ...
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
برگزاری جلساتی با نام های نخبگانی
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
♦️بازداشت عامل ارسال تصاویر مسمومیت دانشآموزان قزوینی به رسانههای معاند
🔹دادستان قزوین: در پی انتشار گاز و وقوع مسمومیت برای دانشآموزان در یکی از مدارس دخترانه قزوین، بهسرعت تصاویری از این دانشآموزان در بخشهای مختلف بیمارستان در رسانههای معاند منتشر شد.
🔹پس از بررسی دوربینها مشخص شد، یک زن از زمان ورود دانشآموزان به بیمارستان با حضور در بخشهای مختلف درمانی اقدام به تهیه فیلم و عکس کرده. این فرد قبل از وقوع حادثه نیز در اطراف مدرسه حضور داشته.
🔹برای این فرد پرونده قضایی تشکیل و متهم موصوف شناسایی و بازداشت و به اتهام نشر اکاذیب و تبلیغ علیه نظام با صدور قرار بازداشت موقت روانه زندان شد.
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
کالبدشکافی روشها ازفریب تا سبک زندگی
قسمت اول
کالبدشکافی روشها؛ از فریب تا سبک زندگی
دکتر امیر محبیان
برای جنگ نرم اصطلاحات مختلفی وضع شده است. آنچه با عنوان "soft war" یا جنگ نرم مطرح میشود در ادبیات غرب بیشتر به قدرت نرم یا "soft power" شناخته شده است که زیربنای فکری آن اولین بار توسط جوزف نای به شکلی علمی مطرح شد. مهمترین حوزهی اعمال و تأثیرگذاری قدرت نرم بر طرف مقابل، حوزهی رسانه است. بهرهگیری از رسانهها و امکاناتی که فرد را قادر میسازد تا برای تأثیرگذاری بر طرف مقابل، به اِعمال قدرت بپردازد.
نگاهی به گذشتهی جنگ نرم نشان میدهد که در طول تاریخ بشر، از همان ابتدا که جنگ سخت آغاز شد، عملیات روانی یا جنگ نرم نیز صورت میگرفته تا از شورشهایی که در مناطق تسخیر شده بهوجود میآمده، جلوگیری شود. زمانی که چنگیزخان قصد حمله به منطقهای را داشت، موجی از هراس در آن کشور پخش میشد. تجّاری که از مناطق تحت کنترل چنگیزخان میآمدند، برای دیگران تعریف میکردند که او چگونه با مردم برخورد میکند و کشتارها به چه صورت است و اگر شخصی مقاومت کند، نابود میشود. بدین ترتیب پیش از ورود چنگیزخان به هر منطقه، روحیهی مردم شکسته شده بود.
رومیان و یا اسکندر از مناطقی که در جنگها عبور میکردند، خودها و زرههای بزرگی را که چند برابر انسان معمولی بود طراحی کرده و آنها را عمداً در مسیر جا میگذاشتند تا لشکریان مقابل، تصور کنند سربازان آنها غول پیکرند و عملاً روحیهی مقامت طرف مقابل را تحت تأثیر قرار داده و وحشت را گسترش میدادند. بنابراین هر حرکتی که روحیهی یک ملت را هدف گیرد، عملیات و جنگ نرم و نوعی اعمال قدرت نرم است.
اولین کسی که روی این مسأله کار کرده است، "سان تزو" است که در کتاب هنر جنگ نکتهای را مطرح میکند و میگوید: "میشود جنگید، اما مهمترین کار این است که شما در یک نبرد بدون جنگ، پیروزی را به دست بیاورید!" چیزی که او مد نظر قرار داده، همان عملیات روانی و جنگ نرم است. باید به استراتژیهای رقیب و روحیهی او حمله کرد؛ بهگونهای که آنها بپذیرند که شکست خواهند خورد. اگر کسی در ذهنش بپذیرد که شکست میخورد، حتماً در دنیای واقه نیز شکست خواهد خورد. زیرا آنچه فرد را به مقاومت تشویق میکند، روحیه است.
از سوی دیگر، هزینهی جنگ نرم بسیار کمتر از جنگ سخت است. به معاویه میگفتند: چرا اینهمه پول برای خرید افراد و تبلیغات خرج میکنی؟ یکی از پاسخهای معاویه این بود که هزینهی جنگ، بسیار بیشتر از این است. بنابراین معاویه نیز به گونهای عملیات نرم انجام میداد اما امروزه به شکل علمی به این قضیه پرداخته میشود.
بنابر آنچه گفته شد، اگر بخواهیم تعریفی از عملیات و جنگ نرم ارائه دهیم، میتوان گفت: "هر حرکتی که احیاناً به عنوان مقدمهی جنگ نظامی مطرح میشود و روحیهی طرف مقابل را هدف گرفته است" بنابراین تمام برنامهریزیهایی که در این چارچوب باشد، جنگ نرم تعریف میشود.
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🌍 #بین_الملل
🔹ماکرون در پکن بایدن را دور زد مذاکره محرمانه درباره جنگ اوکراین
🔸رسانه انگلیسی تلگراف در گزارشی از دور زدن بایدن توسط ماکرون در موضوع جنگ اوکراین خبرداده و نوشته است ماکرون در حال طراحی برنامههای محرمانه با چین برای آوردن روسیه و اوکراین به میز مذاکره تا تابستان امسال است.
جنگ اوکراین در سیزدهمین ماه خود همچنان بدون هیچ روزنه امیدی از آتشبس ادامه دارد. «بن والاس» وزیر دفاع انگلیس در مصاحبه با نیویورک تایمز پیشبینی کرد که جنگ کنونی دستکم تا سال 2024 میلادی ادامه خواهد یافت. وی این را هم گفته است که باید واقعبین بود چرا که هیچ لحظه جادویی وجود ندارد که در این جنگ روسیه سقوط کند. کارشناسان بر این باور هستند که ادامه جنگ به نفع خود اوکراین و البته کشورهای اروپایی نیست اما آمریکا با تداوم جنگ میتواند روسیه را تضعیف و اروپا را بیشتر به خود وابسته کند. بر همین اساس طی هفتههای گذشته تلاشهای زیادی از سوی برخی سران اروپا مثل ماکرون شروع شده است تا هر چه سریعتر راهحلی برای پایان جنگ بیابند. ماکرون در سفر به چین تلاش کرد تا با استفاده از ظرفیت چین روسیه را به پذیرش آتشبس مجاب کند. وی در بازگشت از این سفر نیز ضمن اظهاراتی ضدآمریکایی خواستار استقلال اروپا از آمریکا شد اظهاراتی که با ناراحتی مقامات دولت بایدن همراه بود.
از سوی دیگر، گزارشها حاکی است ماکرون با دور زدن آمریکا در حال مذاکرات محرمانه با چین بر سر جنگ اوکراین است. بر اساس گزارش «دیلی تلگراف» امانوئل ماکرون پس از پایان سفر اخیرش به چین، از طرحی سرّی با پکن برای پایان دادن به جنگ اوکراین و بازگرداندن طرفین درگیر به میز مذاکره تا تابستان سال جاری خبر داد؛ موضوعی که شرکای اروپایی فرانسه دستکم در ابتدای کار چندان به آن خوشبین نیستند و ممکن است حتی ماکرون را بهخاطر همکاری با چین سرزنش کنند. به گزارش دیلی تلگراف،. این طرح از سوی «توبیاس الوود» رئیس کمیته دفاعی پارلمان انگلیس، طرحی خطرناک اعلام شده و «یان دونکان اسمیت» رهبر پیشین حزب محافظهکار انگلیس هم رئیسجمهوری فرانسه را دوستی نه چندان قابل اعتماد خوانده است. بر اساس این گزارش «امانوئل ماکرون» در دستوری خطاب به امانوئل بون مشاور سیاست خارجی پیشین خود گفته بود با وانگ یی دیپلمات ارشد چینی برای ایجاد چارچوبی که بتواند به عنوان اساس مذاکرات آینده درباره اوکراین مورد استفاده قرار بگیرد، همکاری کند. به گزارش ایرنا، دیلی تلگراف درحالی از وجود یک طرح سرّی میان چین و فرانسه برای خاموش کردن آتش جنگ اوکراین گزارش داده که دولت چین از وجود چنین طرح سخن به میان نیاورده و البته این موضوع را تکذیب هم نکرده است. منابع خبری معتقدند هرگونه مذاکرهای در آینده بستگی به شرایط بسیاری از جمله جهش موفقیتآمیز حملات اوکراین دارد که میتواند کیف را در موقعیتی قدرتمند طی مذاکرات قرار دهد. به گزارش بلومبرگ یک مقام رسمی دفتر ماکرون، موضوع گفتوگوی میان امانوئل بون و وانگ یی را تایید کرده است. با وجود این از ارائه جزئیات بیشتر در این خصوص خودداری کرده و افزوده متحدان فرانسه از هرگونه طرح ابتکاری از سوی فرانسه آگاه و مطلع بودند. از سوی دیگر کرملین روز سهشنبه اعلام کرد هیچ برنامهای برای توافق صلح که از سوی فرانسه ارائه شده به دستش نرسیده است. «جاستین کرامپ»، از موسسه سیبل لاین، یک نهاد اطلاعاتی و ژئوپلیتیکی درباره این طرح گفت: «بزرگترین مشکل این است که بسیاری در اروپا و در واقع غرب، با توجه به موقعیت مشکوک پکن و روابط عمیق با مسکو، هرگز نمیتوانند چین را یک واسطه صادق برای صلح بخوانند». نشریه فرانسه لوموند هم در گزارشی نوشت دیپلماتهای فرانسوی از توجیه و جمع و جور کردن تبعات بلندپروازیهای ماکرون خسته شدهاند. لوموند گزارش داد: «خستگی از عادتهای نادرست ماکرون، به تنهایی میتواند توضیح دهد که چرا «فیلیپ اررا»، مدیر مهم امور سیاسی و امنیتی وزارت خارجه فرانسه، پس از چهار سال در تابستان امسال قصد کنارهگیری از سیاست را دارد.»...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/263411
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔴 طی الارض و قدرت تصرف امام زمان در عالم
🌕 آقا امام باقر علیهالسلام فرمودند:
در زیر پای او(مهدی عجل الله فرجه) زمین درهم پیچیده میشود... و سلطنتش شرق و غرب عالم را فرا میگیرد.
📗بحار الأنوار، ج ۵۲، ص ۱۹۱
🌕 امام در عالم تکوین به اذن خداوند، قدرت تصرف همه گونه در همه جای هستی را دارد و وصف این قدرت هرگز قابل بیان نیست! در بین مؤمنین کسانی هستند که دارای مقام طی الارض هستند؛ وقتی این کار از غیرمعصوم ساخته است، (که تازه این نعمت برای ایشان چیزی نیست و فوق آن را دارند)، چه برسد به مقام رفیع و شامخ امام که اصلا قابل مقایسه نیست. تازه حمل تخت توسط جناب آصف از طیالارض بالاتر است؛ زیرا طیالارض، طی کردن مسافت است به تنهایی؛ اما در این کار علاوه بر طیالارض، حمل چیز دیگری نیز مطرح است.
🌕 امام صادق علیهالسلام در این باره میفرماید: «این شخص(آصف) مقداری از علم کتاب را داشت، اما ما همه علم کتاب را داریم»؛ پس! به طریق اولی طیالارض برای اهل بیت، از جمله امام زمان بسیار ساده و سهل است و امر عجیبی نیست.
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💢 قسمتی از وصیتنامه تکان دهنده شهید امیر حاج امینی:
"اگر به واسطه خونم حقی بر گردن دیگران داشته باشم،
به خدای کعبه قسم از مردان بی غیرت و زنان بی حیا نمیگذرم..."
🔺 شهید امیر حاج امینی صاحب این تصویر بینظیر و بیسیمچی گردان انصار لشکر ۲۷ محمد رسول الله (ص)
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
♦️دستگیری تعدادی از عناصر گروهک جیشالظلم
🔹رزمندگان قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در روزهای گذشته موفق به انهدام باندهای اشرار و گروهکهای تروریستی شدند.
🔹از این باند تعداد 154 قبضه سلاح جنگی و مقادیر قابل توجهی مهمات کشف و ضبط گردید و 2 نفر از افراد شاخص این باند دستگیر شدند.
🔹سپاه سیستانوبلوچستان همچنین 2 نفر از اعضای گروهک تروریستی جیشالظلم را که قصد ورود به کشور را داشتند، دستگیر کردند.
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔻وقتی همهپرسی، نقطۀ پایان نمیسازد:
در نقد شنیدن «صدای مردم» از دریچۀ «همهپرسی»
🖊 مهدی جمشیدی
۱. رهبر انقلاب از «شنیدن حرف مردم» استقبال میکند اما میگوید این دغدغه، «سازوکار» دارد؛ این سازوکار، «انتخابات» است. «طبیعیترین» و «مطمئنترین» مسیر برای شناختن نظر مردم، انتخابات است. نظام جمهوری اسلامی نیز سرنوشت «بخش عمدۀ نهادها»ی خویش را به عرصۀ انتخابات «واگذار» کرده است و این مردم هستند که به صورت «مستقیم»، دو قوّۀ اصلی آن را تعیین میکنند. بنابراین، دعوت نظام به شنیدن نظر مردم، «تحصیل حاصل» است؛ چراکه «خودِ نظام» در طول دهههای گذشته، همواره بر اساس آخرین نظرها و خواستههای مستقیم مردم، بازتولید و بازتعریف شده است.
۲. دیگر اینکه هر نظام سیاسی، مجموعهای از «خطوط قرمز» دارد که در حکم «هویّت» او هستند و ذات و حقیقتش را تشکیل میدهند. این خطوط قرمز، «سلیقهای» و «شخصی» نیستند، بلکه در «قانون اساسی» به آنها تصریح شده است یا از مصداقهای اصول قانونی اساسی هستند. البتّه حتّی در خود قانون اساسی نیز همۀ اصول، همرتبه نیستند، بلکه بعضی از اصول، همواره «ثابت» هستند و به رأیگذاشتنشان به معنی زدودن ذاتیّات نظام و عبور خاموش از آن و استحالهاش هستند. اینچنین اصولی و لوازم و نتایجشان و یا مصادیق و نمونههای عینیشان، «یک بار برای همیشه» انتخاب میشوند و فقط در صورت «تغییر نظام سیاسی»، جابجا میشوند. بنابراین سازوکار دگرگونساختنشان، «انقلاب» است نه «همهپرسی».
۳. نکتۀ دیگر اینکه بسیاری از مسألهها را همۀ مردم نمیتوانند «تحلیل» کنند؛ چون یا «بسیار تخصصی» هستند و یا «لایههای پیچیده و متعدّد»ی دارند، چنانکه حتّی در میان صاحبنظران نیز دربارۀ آنها اختلافنظر وجود دارد. در اینجا، ارجاعدادن مسأله به همهپرسی، «اختلاف» را برطرف میکند امّا به طور ضروری، موجب «انتخاب گزینۀ بهتر» نمیشود؛ چون تودۀ مردم از جنبهها و اضلاع مسأله، اطّلاع ندارند و بر اساس دلخواه خویش یا دسترسیهای ارتباطیِ خویش تصمیم میگیرند. روشن است که باید مسأله را در مجرای «کار کارشناسی» و «اجماع نخبگانی» حل کرد و کوشید به هر اندازه که میتوان «اهل نظر» را به یکدیگر نزدیک کرد. از متن این «توافق خبرگی» در سطح بالا، «همراهی اجتماعی» نیز برخواهد خواست. پس اینکه تودۀ مردم، «امکان تحلیلِ» اینچنین مسألههایی را ندارند، سخن عجیب و تحقیرآمیزی نیست و خودِ مردم نیز بر همین اساس، به عرصۀ انتخابات پا میگذارند تا آنانی را که خبره و نخبه هستند و از عهدۀ حل مسألههای تخصصی برمیآیند را انتخاب کنند. برداشتن این واسطه و «تودهایسازی تصمیمگیری دربارۀ مسألههای تخصصی»، خدمت به منافع ملّی نیست.
۴. ما در «شرایط طبیعی» به سر نمیبریم که ذهنیّت جمعیمان، «آسوده» و «بینوسان» باشد و در آن «دستکاریهای بیرونی» نباشد. دشمن تلاش میکند با «تصرّف شناختی» و «بازی روایتی»، حقّ و باطل و صدق و کذب را جابجا نماید تا شاید مردم را در مقابل نظام قرار بدهد. در چنین وضعی، روشن است که بهطور ضروری، «سخن حقّ» غالب نمیشود و فضای اجتماعی، درگیر «مباحثۀ عقلانی» نمیگردد و «قوّت استدلالها»، ملاک داوری قرار نمیگیرد، بلکه برندۀ این بازی، نیروها و جریانهایی خواهند بود که بیش از دیگران، روایت میسازند و ذهن مردم را به تسخیر قدرت بازیگری خود درمیآورند. گذشته از این، شکاف تصنّعی از «حاکمیّت» به «جامعه» نیز انتقال مییابد و جامعه نیز در ورطۀ «تضاد» و «کشمکش» گرفتار میشود، درحالیکه غرض از همهپرسی، مشارکتدادن به مردم برای دور افتادن از منازعه بود. همهپرسی در اینچنین موقعیّتی، نهتنها گرهگشا نیست، بلکه هر نتیجهای را به یک «اختلاف تازه» تبدیل میکنند و بهتدریج، «شکافهای متقاطع» میآفریند و جامعه را از درون، پارهپاره میکند. از متن این همهپرسی، «زنجیرهای از همهپرسیها» بر خواهد خواست که پایانشان جز تضعیف اقتدار حاکمیّت و تولید تنش ریشهدار در عمق جامعه نیست.
۵. اگر آیتالله خامنهای، در برابر نظر مردم باشد و یا به نظر مردم، بها و اعتبار ندهد، تنها با «همهپرسی» مخالفت نمیکند، بلکه اساس «انتخابات» را برمیچیند یا دستکم آن را محدود و اقلّی میکند، نه اینکه اینقدر بر آن اصرار بورزد و در امتدادش، «نظریۀ مردمسالاری دینی» را مطرح کند. آنکه خوی دیکتاتوری دارد، هیچ «مجرا» و «بستر»ی برای اظهارنظر مردم باقی نمیگذارد و میکوشد به مردم تلقین کند که «حقّ گفتن» ندارند، درحالیکه رویکرد ایشان از آغاز تاکنون، «مردمیسازی دولت» و «مشارکت حداکثری» بوده است. ازاینرو، باید انصاف داد که نظر منفی ایشان در شرایط کنونی دربارۀ همهپرسی، نه به معنی تعارض با مردم است و نه به معنی ناچیزانگاشتن فهم مردم.
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
️سبقتهای غیر مجاز(۱)
برخی کارشناسان، مسئولان شورای رقابت و تولیدکنندههایی هستند که در همه ادوار گذشته و شرایط فعلی معتقدند، قیمتهای جدید متناسب با افزایش هزینههای خودروسازان بالا نرفته و به نوعی کمتر از میزان واقعی است؛ بنابراین، برای خروج از زیاندهی شرکت و ثبات در قیمت خودرو، باید قیمت تولید محصول را به بازار نزدیک کرد[...]
/ علی محمدی
در چند سال اخیر، صنعت خودرو یکی از کانونهای مطالبات و گلایههای مردم از دولتها بوده است. فارغ از کیفیت این صنعت، مشکلات اساسی در حوزه قیمتگذاری خودرو و نبود ثبات قیمتی در این بازار سبب شده است تا هم تولیدکننده و هم مصرفکننده ناراضی باشند.
در یکسو مصرفکنندهای است که هر روز رسیدن به خودرو را دستنیافتنیتر میداند و در سوی دیگر برخی کارشناسان، مسئولان شورای رقابت و تولیدکنندههایی هستند که در همه ادوار گذشته و شرایط فعلی معتقدند، قیمتهای جدید متناسب با افزایش هزینههای خودروسازان بالا نرفته و به نوعی کمتر از میزان واقعی است؛ بنابراین، برای خروج از زیاندهی شرکت و ثبات در قیمت خودرو، باید قیمت تولید محصول را به بازار نزدیک کرد. اما این ایده، با وجود اینکه چندین سال است بر شیوه قیمتگذاری خودرو سایه انداخته، نه تنها اهداف طرفدارانش را محقق نکرده است؛ بلکه فاصله قیمت خودرو در بازار و کارخانه را هم هر روز بیشتر کرده است. نکته مهمتر اینکه اختلاف روزافزون بازار و کارخانه، باعث تشدید و تداوم فساد در فرآیند فروش خودرو و تقویت بازارهای نامولدی شده که رقیب بخش تولید هستند.
به هر حال، تسلسل قیمت کارخانه و بازار چه زمانی به پایان میرسد و راهکار اساسی در ایجاد ثبات در بازار خودرو چیست و اساساً این شیوه و تفکر در قیمتگذاری محصول چه سنخیتی با شعار امسال دارد؟
بدیهی است که قیمتها در بازار از پارامترهای گوناگونی علامتدهی میشوند. در بازار خودرو نیز نزدیک کردن قیمت کارخانه به بازار، بدون توجه به این پارامترها، دردی را درمان نخواهد کرد. به طور کلی، باید در بخش تولید و توزیع اقدامات اساسی صورت گیرد.
1ـ در بخش تولید، صنعت خودرو همچون کل اقتصاد در ایران از فشار هزینه رنج میبرد. در واقع، فشار هزینه مواد اولیه تولید سبب شده است تا کارخانه میزان تولید خود را کاهش دهد؛ چرا که نمیتواند در سطح رقابتی و سوددهی مناسب تولید کند. فشار هزینه در صنعت خودرو را باید به اشکال گوناگون تعدیل کرد. مواد اولیه این صنعت فولاد و پتروشیمی هستند. ما نمیتوانیم این مواد را با تورم بالای صد درصد به خودروساز تحویل دهیم، و از آن طرف با دخالتهای دستوری او را مجبور به تولید با قیمتهای پایین کنیم. از این جهت دولت باید سازوکاری طراحی کند که با افزایش قیمت دلار آزاد یا مبادلهای، قیمت مواد اولیه خودروسازها افزایش نیابد. بعد از فراهم کردن ملزومات رشد تولید و بدون فشار هزینه مواد اولیه، رسالت دیگر دولت شروع میشود؛ الزام خودروسازها به ارائه برنامههای مدون، عملیاتی و قابل تحقق به صورت کوتاهمدت و بلندمدت در استفاده از موضوعات بهرهوری و دانشبنیان. دولت در اینجا هدایتگر و نظارتکننده است و از ابزارهای اعمال حکمرانی خود استفاده میکند، تا چنانچه خودروسازها از اهداف تعیین شده در برنامهریزیها عقب بودند، به سرعت تصمیمات مقتضی را در حوزه جهتدهی به منابع و حتی واردات، بگیرد.
2ـ ضعف دیگر که عامل تشدید شکاف قیمت کارخانه و بازار است، وجود فساد و نبود شفافیت در شیوه فروش و واگذاری محصولات خودروسازهاست. بر اساس گزارشها و تحقیق و تفحص مجلس، خودروسازان بخش قابل اعتنایی از محصولات تولیدی خود را از روشهایی به جز فروش فوری و پیش فروش، به افراد خاص واگذار کردهاند. این فساد تأثیر خود را بر عدم تأمین تقاضا و در نتیجه، افزایش قیمتها در بازار میگذارد. در این بین، نقش نظارتی سازمانهای دولتی بسیار مهم است که باید با عملکرد مؤثر و دقیق، مانع از ایجاد چنین فسادهایی شوند.
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
سبقتهای غیر مجاز(۲)
3ـ در آن سوی دیگر بازار خودرو، یعنی بخش توزیع و مصرف، عوامل متعددی موجب شده است تا در سایه نبود نظارت مؤثر دولت بر شبکه فروش و نقل و انتقال خودرو، تقاضای کاذب در بازار شکل گیرد. برای نمونه، وجود برخی نمایندگیهای فروش بیضابطه که رانت دارند، در کنار دلالان و سوداگرانی که با معاملات متعدد در بازار به افزایش قیمتها دامن میزنند، موجب تشدید تقاضای کاذب شده است. در چنین وضعیتی، قسمت بیشتر تولیدات نه به مصرفکننده واقعی، بلکه به دلالان و سوداگران اختصاص دارد که تنها با هدف خرید ارزان از کارخانه و فروش آن به مردم، به بازار خودرو هجوم آوردهاند.
بنابراین، تجربه حال و گذشته نشان داده است، راه حل تثبیت قیمت در بازار خودرو، نزديک کردن قیمت کارخانه به بازار نیست؛ بلکه بهبود وضعیت تولید برای افزایش عرضه و نظارت بر بخش توزیع و نقل و انتقال خودرو برای حذف تقاضای کاذب است.
در نهایت فارغ از این مسائل، دولت باید تناسب و جهتگیری خود را با تحقق شعار سال عملیاتی کند. بخشی از ریشههای تورم در کشور ما ساختاری است که متأثر از ناهماهنگی و مدیریت در سازمانها و نهادهاست. مادامی که تودرتوی نهادی، موازیکاری و اختلاف میان این نهادهای اقتصادی وجود دارد، مهار تورم نیز امکانپذیر نخواهد بود. مشاهدات ما معلوم میکند که ساختارهای دولت از حیث هماهنگی و انسجام، به ویژه در بخش صنعت خودرو، علامتدهی صحیحی به قیمتها در بازار نمیدهد و اساساً به جای ایجاد ثبات، خود، عاملی بر تشدید انتظارات تورمی است. از این منظر دولت باید توصیه رهبر معظم انقلاب در شهریور ۱۴۰۰ را سرلوحه قرار دهد. ایشان تصریح کردند: «دولت باید وظایفش را با اقتدار و با انسجام و اِشراف انجام بدهد؛ و این البتّه بخشی از ایجاد تحوّل در قوّه مجریّه است. انسجام دولتی یعنی از درون مجموعه دولت حرفهای مختلف درنیاید؛ یکی یک چیزی بگوید، یکی برود خلاف آن را بگوید... نباید حالت رهاشدگی احساس بشود.»
منبع: هفته نامه صبح صادق
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف مجازات تعدادی از محکومان در آستانه عید سعید فطر
در آستانه عید سعید فطر رهبر معظم انقلاب اسلامی با عفو یا تخفیف مجازات تعدادی از محکومان محاکم عمومی و انقلاب، سازمان تعزیرات حکومتی و سازمان قضایی نیروهای مسلح موافقت کردند.
درخواست عفو و تخفیف مجازات این محکومان که تعداد آنها ۱۷۶۰ نفر است، در اجرای بند ۱۱ اصل یکصد و دهم قانون اساسی، از جانب رئیس قوه قضاییه ارائه شده بود.
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95