💢فرصتی که باید غنیمت شمرد
🔹کاش آخر سال مجبور نباشیم این جمله آشنا را که «متأسفانه برای کار کمی دیر شده» را به کار برده و یا بشنویم؛ اگرچه همین الان هم تا حد زیادی فرصتها از دست رفته است با این حال همه و به خصوص مسئولان باید متوجه باشند که کمتر از ده ماه دیگر تا برگزاری انتخابات فرصت باقی نمانده است، فرصتی که باید آن را غنیمت شمرد و از لحظه لحظه آن برای بالا بردن سطح مشارکت و بهبود شرایط کشور بهره جست.
🔸البته نباید انتظار داشت تغییرات مثبت و مشارکت بالا به صورت تصادفی به دست آید بلکه رسیدن به این مهم نیازمند خوش اندیشیدن، درست تصمیم گرفتن و خوب عمل کردن است، به هر اندازه که این فرایند بتواند بیش از گذشته به هر طریقی بازار را آرام کند، پایههای متزلزل اقتصاد را استحکام ببخشد، افسار تورم و گرانی را بکشد، کار و اشتغال ایجاد کند و اصطلاحا سفره مردم را رنگینتر کند؛ اژدهای هفت سر فساد را به زنجیر بکشد، مفسدین دانه درشت را به قانون بسپارد، امضاهای طلایی و رانتها را براندازد، اختلاسها و سوءاستفادهها را بخشکاند؛ طعم خوش خدمت را به مردم بچشاند، از بار بروکراسی دست و پا گیر و اعصاب خرد کن ادارات بکاهد، روند کسبوکار را تسهیل بخشد؛ مسیر زندگی را آسانتر کند؛ مسئولان را وادار به پاسخگویی کند، آنها حرف حساب بزنند و حرف حساب بشنود، وعده سر خرمن ندهند، قول نشدنی ندهند و صادقانه علت ضعفها و عقبماندگیها را بگویند؛ امنیت ایجاد کند، ترس را به انقیاد بِکشد، روان جامعه را آرامش ببخشد، فوبیای از دست دادن داشتهها را بکُشد، ترس فردای نیامده را بمیراند؛ آنگاه به همان میزان میتوان انتظار داشت مردم امیدوارتر و با شور و حرارت بیشتری در انتخابات شرکت نمایند.
🔹به واقع مشارکت بیشتر و نتایج بهتر تا حد زیادی تابعی از عملکرد مسئولان، نهادها و سازمانهای گوناگون کشور و نتایج حاصل از آن است.
🔸از آنجایی که آینده آیینه رفتار امروز ماست پس نمیتوان بیتوجه به امروز انتظار فردایی بهتر را داشت از اینرو لازم است تا به فرصت باقی مانده به چشم لحظاتی طلایی برای بهبود شرایط نگریست و تا حد ممکن از این فرصت محدود برای اصلاح امور، بهبود شرایط زیست مردم و ایجاد انگیزه و امیدواری در بین آنان بهره جست.
✍🏻حسین حسینینژاد
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
کتاب میسوزانم، پس هستم!(۱)
دفتر پژوهشهای مؤسسه کیهان
هفته گذشته در کمال حیرت و شگفتی پلیس سوئد اعلام کرد که برای پاسداشت و برقراری آزادی بیان در این کشور، مجوز سوزاندن قرآن در مقابل مسجد جامع استکهلم را صادر کرده است! این اوج حقارت و نهایت زبونی غرب صلیبی/ صهیونی در مقابل 2 میلیارد نفر مسلمان و میلیاردها نفر پیروان ادیان توحیدی و همچنین صدها میلیون مردم آزادیخواه جهان بود که «آزادی بیان» را در قاموس فرهنگ خود به آتش زدن کتاب و هتک حرمت و توهین به میلیاردها انسان معنی کرد!!
اما همین مدعیان آزادی وقتی دیوید ایروینگ، مورخ سرشناس بریتانیایی درباره چگونگی هلوکاست اظهارنظر کرد، در سال 2006 او را به جرم «انکار اتاقهای گاز در آشویتس» محکوم به زندان کردند یا در سال 2017 پیرزنی 88 ساله به نام «اورسلا هاوربک» در آلمان را تنها بهدلیل اینکه از یک کتاب نقل کرده بود اردوگاههای کار اجباری یهودیان در جنگ جهانی دوم واقعیت ندارد، به جرم «انکار هلوکاست»، محاکمه و به زندان محکوم نمودند!
قابل ذکر اینکه شخصیتهای معروفی همچون روژه گارودی، روبر فوریسون، یورگن گراف و... بهخاطر سخن یا نوشتهای درباره کشتار یهودیان در جنگ دوم جهانی که به نوعی تاریخنویسی درباره آن را مورد انتقاد قرار داده یا زیرعلامت سؤال میبرد، محاکمه شده و به زندان و تبعید محکوم شدند.
کتابسوزی در عهد باستان و قرون وسطی
اما کتابسوزی و کتابسوزان از سنتهای دیرین صلیبیون بوده که در دورههای مختلف تاریخ در تقابل با علم و دانش و آگاهی و سواد بروز پیدا کرد و در حکومتهای گوناگون صلیبی طول تاریخ که غالباً از حمایت و پشتیبانی کانونهای اشراف و اشرار یهود برخوردار بودند، به صور گوناگون ثبت گردیده است. در مثالهای ذیل به نمونههایی از این کتابسوزی اشاره میشود:
1- سال 392 میلادی:
کتابخانه اسکندریه توسط مسیحیان متعصب در دوران اسقف توفینس، سوزانیده شد. کتابسوزانی که بعداً در تواریخ تحریفشده به گردن مسلمانان انداختند، در حالی که کتابخانه اسکندریه در حدود 250 سال قبل از فتح اسکندریه توسط صلیبیون سوزانده شده بود.
2- قرن یازدهم میلادی:
لشکر صلیبی به فرماندهی گاد فری بوین پس از فتح بیتالمقدس در نخستین جنگ صلیبی، کتابخانههایی مانند کتابخانه طرابلس با میلیونها جلد کتاب را به آتش کشیدند. این کتابخانهها در جریان جنگهای صلیبی ویران شد. در این کتابخانهها آثار بسیار مهمی به زبان عربی درباره علوم ریاضیات وجود داشت که تعدادشان بهطور قابل ملاحظهای از مجموعه کتابهای لاتین و یونانی قرون وسطی بیشتر بود.
3- قرون 11 تا 15 میلادی:
طی برگزاری دادگاههای تفتیش عقاید یا انگیزاسیون (که با حمایت کانونهای اشراف و اشرار یهودی و «مارانوها» یا یهودیان مخفی پیرامون پاپها و به ریاست آنها برگزار گردید) صدها هزار جلد کتب دانشمندان اسلامی که به اروپا رسیده بود و خصوصاً در زمینه نجوم مورد الهام اروپاییان قرار میگرفت مانند کتابهای خواجه نصیرالدین طوسی و قطبالدین شیرازی و ابنشاطر و البتانی و جابر ابن افلح و... به اتهام ترویج کفر و مخالفت با نظرات کلیسا سوزانده شد و دارندگان آنها به زندان و حبس محکوم گردیدند.
4- قرن پانزدهم میلادی:
صلیبیون در آندلس، پس از پیروزی بر مسلمانان و سرنگونی حکومت 800 ساله آنان، تمام مظاهر فرهنگی و هنری آنها را نابود کردند. از جمله تمامی کتابهای کتابخانههایی مانند کوردوبا و گرانادا و والنسیا و... را به میادین شهرها آورده و به آتش کشیدند. بنا بر منابع تاریخی معتبر، تنها کتابخانه کوردوبا حدود 400 هزار جلد کتاب داشت (در حالی که به نوشته مورخین غربی مانند آدام متز در کل اروپای صلیبی بیش از 100 تا 150 جلد کتاب پیدا نمیشد). نقل شده که تنها کتب پزشکی را برای یافتن راههای درمان بیماریها، نگه داشته و از آتش مصون نمودند!
کتابسوزی پس از رنسانس و به وسیله منادیان روشنگری
5- با افول امپراتوری عثمانی از نیمه دوم قرن شانزدهم به بعد، صلیبیون هر یک از متصرفات عثمانی را که میگرفتند، از جمله در ترانسیلوانیا یا مولداوی و یا والاچیا، همه مظاهر فرهنگی مسلمانان بهخصوص کتابخانهها را به آتش میکشیدند.
6- با تضعیف حکومت 500 ساله مسلمانان گورکانی بر شبهقاره هند در قرن نوزدهم توسط انگلیسیها و خصوصاً از طریق کمپانی انگلیسی هند شرقی، صلیبیون جدید هزاران کتابخانه و مراکز فرهنگی و نشر را در شهرهای مختلف هند تخریب کردند و میراث بیش از 12 هزار شاعر و ادیب و نویسنده پارسیگوی را به نابودی کشاندند.
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
کتاب میسوزانم، پس هستم!(۲)
7- در اول دیماه 1322 در ایران، گروهی تحت عنوان «پاکدینان» به سرکردگی احمد کسروی، جشن کتابسوزی به راه انداخته و تعدادی از غنیترین و مهمترین کتابهای شاعرانی همچون حافظ و سعدی و مولوی و همچنین برخی کتب ادعیه شیعه مانند مفاتیحالجنان را آتش زدند. کسروی خود در سخنرانی اول دیماه 1322 گفت:
«... بسیاری از کتابهایی که نزد دیگران ارجمند است ما به آتش میاندازیم. اینک کتابها روی میز چیده شده در میان آنها گلستان و بوستان سعدی، دیوان حافظ و مفاتیحالجنان و مانند اینها هست و همه آنها درخور آتش است...»
کتابدزدی صهیونیستها و کتابسوزی صلیبیون جدید
8- براساس اسناد و شواهد معتبر موجود، صهیونیستها پس از اشغال سرزمین فلسطین، به غارت کتابخانهها و کتابهای مردم آن پرداختند و تا آنجا که در اسناد اسرائیلی هم ثبت شده، 77 هزار جلد کتاب به شکل سیستماتیک از خانهها و کتابخانههای مناطق اشغالی به غارت رفت.
این سرقت بزرگ فرهنگی که طی طرح عظیمی به نام «طرح جمعآوری کتاب» صورت گرفت، از ژوئن 1948 یعنی یک ماه پس از اعلام موجودیت اسرائیل در تمامی شهر و روستاهای مناطق اشغالی به مرحله اجرا درآمد.
برای نخستینبار در فیلمی مستند به نام «سرقت بزرگ کتاب»
(The Great Book Robbery) این سرقت فرهنگی توسط «بنی برونر» در سال 2012 در بنیاد 2911 و شبکه الجزیره به تصویر کشیده شد.
9- در اسفند 1389 (مارس 2011) کشیشی به نام تری جونز در ایالت فلوریدای آمریکا اقدام به سوزاندن کتاب قرآن نمود.
10- در 22 جولای 2011 طی یک واقعه فاجعهبار و تروریستی در نروژ، یک تروریست که خود را جنگجوی صلیبی میخواند به نام «آندریاس برویک» در اردوی تفریحی دانشآموزان و دانشجویان نخبه در شمال نروژ، قتلعام به راه انداخت و افراد اردو را به جرم مخالفت با ایدئولوژی صلیبی/ صهیونی و همچنین برپایی اسرائیل بزرگ با انواع و اقسام سلاحهای جنگی به رگبار گلوله بست. در این حادثه وی پس از برجای گذاردن 79 تن کشته و 300 نفر زخمی، کتابخانه و کتابهای اردوی یادشده را نیز به آتش کشید. این واقعه بزرگترین حادثه تروریستی بعد از 11 سپتامبر خوانده شد.
آندریاس برویک در بیانیهای مفصل خود را از شوالیههای صلیبی معرفی کرد و مسلمانان را دشمن شماره یک خود دانست. این تروریسمی بود که دیگر مارک و علامت داعش و طالبان و القاعده را نداشت و تروریست یادشده، علناً و رسماً خود را اروپایی و موطلایی و صلیبی اعلام کرد.
در مدارس کانادا هم کتاب سوزاندند
11- در سال 2019 طی مراسمی، در یک مدرسه کانادایی، هزاران جلد کتاب سوزانده شد. در آن سال یک شورای مدارس کانادایی فرانسهزبان تصمیم گرفت قفسههای کتابخانههای خود را «پاکسازی» کند و در این بین پنج هزار کتاب کودکان و نوجوانان، از کتابهای مصور تا رمانها و دانشنامهها، به این دلیل که پیشداوریهایی را نسبت به مردم بومی به خوانندگانشان منتقل میکنند، از این کتابخانهها حذف گردیده و سوزانده شدند.
کتابهایی چون «تنتن در آمریکا»، «آستریکس و سرخپوستان»، سه کتاب مصور از «لوک خوششانس» و همچنین رمانها و دانشنامههای دیگر از جمله این کتابهای سوزانده شده بودند. در همان زمان رادیو کانادا نیز اعلام کرد یک شورای مدارس اونتاریو که بیست مدرسه را شامل میشود، پنج هزار جلد کتاب را بهدلیل ترویج کلیشهها نسبت به مردمان بومی سوزانده و دفن کرده است.
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
کتاب میسوزانم، پس هستم!(۳)
12- اینک در سال 2023 باز هم کتابسوزی و قرآنسوزی دیگری انجام گرفته است. پلیس سوئد مجوز مراسم کتابسوزی و قرآنسوزی را صادر کرد! و روز عید قربان این عمل شنیع در مقابل مسجد جامع استکهلم انجام شد. واقعهای بهشدت تاسفبار و تکاندهنده. چرا که مثلا صدور مجوز یک راهپیمایی اعتراضی یا تظاهرات معترضانه ماهیتا اشکالی نمیتواند داشته باشد و البته ممکن است در جریان آن تظاهرات و راهپیمایی پرچم یا نماد و یا مظاهری هم سوزانده شود.
ولی صدور مجوز برای آتش زدن یک کتاب بسیار مرتجعانه و قرون وسطایی به نظر میرسد، آنهم کتابی که برای حدود 2 میلیارد انسان روی این کره خاکی مقدس بوده و برای میلیاردها انسان معتقد به ادیان الهی دیگر و همچنین صدها میلیون انسان آزادیخواه و کتابخوان و محقق و پژوهشگر قابل احترام است، اهانت و هتاکی به عقاید میلیاردها انسان محسوب میشود.
آزادی بیان به وسیله آتش زدن کتاب
اگر در مثالهای قبل، صلیبیون در طی جنگها و اشغالها و کشتارها و سایر سبعیتها، حین یکسری وقایع تنشزا و سخت، کتابها را به آتش میکشیدند، اینک در یک شرایط عادی و معمولی در یک کشور ظاهراً آرام و به اصطلاح متمدن، از سوی دادگاه و پلیس آن کشور مجوز برای سوزاندن کتاب در ملاء عام صادر شد.
باز هم یک صلیبی اینبار در سوئد، کتاب و اینبار کتاب مقدس مسلمانان را سوزاند و علت آن را بیان نظرش درباره قرآن ذکر نمود! او در بیانیه خود گفت:
«... میخواهم نظرم را در مورد قرآن بیان کنم... قرآن را پاره میکنم و میسوزانم...»
رمان و دو فیلم «فارنهایت 451» نوشته ری برد بری و ساخته فرانسوا تروفو و رامین بحرانی را بهخاطر بیاورید که در آنها پلیس ویژه دربهدر بهدنبال کتابها میگشت و آنها را به آتش کشیده و دارندگانش را دستگیر و محاکمه مینمود. گویا اینک در سوئد چنین فرآیندی اتفاق افتاده است.
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
♨️ علت بیشتر چاقی های شکمی
برای از بین بردن چربی های شکم اصلا نیاز به چربیسوزی نیست 😯😳
بلکه بدن نیاز به قند سوزی داره تا چربی های شکم تبدیل به قند بشن و از بین برن 😍
https://formafzar.com/form/8ugzl
❌ اگه تا الان برای لاغری هر روشی امتحان کردی و نتیجه نگرفتی بدون که هر کسی باید متناسب شرایط بدنش از روش خاصی استفاده کنه و نمیشه برای همه یه نسخه پیچید ❌
https://formafzar.com/form/8ugzl
برای اینکه بدن از حالت چربیسوزی به قند سوزی برسه لازمه اول شرایط بدن از لحاظ وجود بیماری ها یا حتی عوارض داخلی که روی وزن تاثیر میزارن بررسی بشه و در نهایت روش مناسب برای کاهش وزن انتخاب بشه
https://formafzar.com/form/8ugzl
🔻یکهسالاری یا ترکیب ولایت و مردم؟!
🖋 مهدی جمشیدی
۱. هنگامی که در آغاز انقلاب، سخن از گنجاندن اصل «ولایت فقیه» در قانون اساسی گفته شد، برجستهترین دلیلی که نیروهای لیبرال برای مخالفت با آن در دست داشتند، این بود که ولایت فقیه، قدرت متمرکز و انحصاری پدید میآورد و همۀ امور حاکمیتی را به ارادۀ یک نفر گره میزند و حقوق سیاسی مردم را از میان میبرد. آنها معتقد بودند که ولایت فقیه، با وعدههای انقلاب در دورۀ نهضت، تعارض دارد و نوعی شاهسالاریِ دینی به وجود میآورد که حاصلش تبدیل استبداد سطلنتی به استبداد دینی است. امروز پس از گذشت بیش از چهار دهه، مهدی نصیری همان منطق را - البته با بیانی ضعیف و سطحی نسبت به گذشته - مطرح میکند و نظام جمهوری اسلامی را از لحاظ اینکه در آن ولی فقیه حضور دارد، مبتلا به یکهسالاری میانگارد. او در یادداشت اخیرش نیز مانند گذشته، کوشیده همۀ چالشهای واقعی و موهوم را به «یک شخص» نسبت بدهد و او را «علتالعلل مشکلات» معرفی کند؛ این شخص، ولی فقیه است.
۲. کسانی که «تصویر استبدادی» از ولایت فقیه دارند و از این جهت، این آموزه را برنمیتابند، در حقیقت از عنصر جوهری و ذاتی انقلاب عبور کردند و پرچم «سکولاریسم سیاسی» را به دست گرفتهاند. در اینجا دیگر سخن از «نقد عملکردها» در میان نیست، بلکه آشکارا، اینان در مسیر «نفی بنیانها»یی قرار گرفتهاند که سازۀ هویتبخش و تمایزآفرین در نظام جمهوری اسلامی را تشکیل میدهند. روشن است در این حال، دیگر نمیتوان چنین اشخاصی را خودی و در زمرۀ نیروهای انقلابی انگاشت. نقادی اینان از «مرزهای هویتی» و «خطوط قرمز ارزشی» عبور کرده است و آنها به «دیگریِ انقلاب» تبدیل شدهاند. نقدهای میدانی و عینی، چه درست و چه نادرست، یک سخن است و نقدهای معرفتی و نظری که با ماهیت نظام، سرِ ناسازگاری دارند سخن دیگری است. این دومی، حکایت از آن دارد که برخی نیروهای سیاسی از قبیل نصیری، دچار «فرسایش اعتقادی» و «زوال هویتی» شدهاند و به اردوگاه لیبرالیسم سیاسی پیوستهاند. نقدهای اینان، دیگر نقد نیست، بلکه «ساختارشکنی» و «هویتستیزی» است. نزاع وی از پارهای مفاسد اقتصادی آغاز شد و اینک به تضاد ایدئولوژیک رسیده است؛ تا آنجا که او در یک سیر قهقرایی به ورطۀ لیبرالیسم سیاسی فرو غلتیده است. این در حالی است که حتی بخش مرکزی جبهۀ اصلاحات نیز که ماهیت لیبرال داشت، دستکم اینگونه رسوا و عیان، در برابر ولایت فقیه به صفآرایی نپرداخت. هنگامی که او از «جمهوری اسلامی» به «جمهوری سکولار» رسیده است، طبیعی است که خواهان برچیدن نظریۀ ولایت فقیه باشد. شیب دگردیسی او، بسیار تند و ناموجّه بود. آن تب آتشین کجا و این تجدیدنظر واپسین کجا؟!
۳. معنی مطلقهبودن ولایت فقیه، مداخلۀ ولی فقیه در همۀ شئون و ساحات نیست. در عمل نیز، آیتالله خامنهای همواره از حضور در «اجرائیات»، پرهیز داشته و حتی در قلمرو اختیارهای خویش نیز، اغلب به «تفویض» رو آورده است. ایشان کوشیده است حضور حداکثری و جدیاش در طراحی «سیاستهای کلّی نظام» باشد، ولی جالب است که حتی در اینجا نیز ایشان، نگاشتن سیاستها را به مجمع تشخیص مصلحت نظام واگذار کرده است و خود در نهایت، آن را ملاحظه میکند. ولی فقیه، از «روح معنوی و انقلابیِ نظام»، پاسداری میکند و اهتمام دارد که نظام، استحاله نشود و با اصالتهای اسلامی و انقلابی، زاویه و فاصله پیدا نکند، اما با این قید که «اجرائیات» در اختیار نیروها و جریانهایی است که خود «مردم» در قالب مردمسالاری دینی، آنها را به قدرت میرسانند. ولایت فقیه، در برابر مردمسالاری دینی نیست، چون ولایت فقیه یعنی کوشش برای استمرار هویت اسلامی و انقلابیِ نظام، و مردمسالاری دینی یعنی مردم بتوانند کارگزاران را انتخاب کنند و «چرخش قدرت سیاسی» در اختیار مردم باشد. این امر به خصوص از این جهت اهمیت دارد که دولت بهعنوان گرانیگاه بودجه و اختیار در حاکمیت، جملگی برآمده از «انتخاب مستقیم و مستقل مردم» بوده است و ازاینرو، همواره «نوسانهای بزرگ» و «دگرگونیهای فراوان» را تجربه کرده است. دهههای گذشته، دهههای تلاطمهای سیاسی در دولتها بود و کسانی در دولتها حضور داشتند که نقطههای مقابل یکدیگر بودهاند. در عمل نیز هر یک از دولتها، سیاستهای خاص خودشان را به اجرا نهادهاند. این سعۀ صدر تا آنجاست که حتی دولتی که چشم به غرب دارد، میتواند هشت سال، حاکمیت و جامعه را در ایران به معادلههای غربی، مشروط کند و به این ترتیب، از ارادۀ آیتالله خامنهای تبعیت نکند.
🖇 منتشرشده در فارس:
https://www.farsnews.ir/news/14020410000907/
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
33.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«گاهی اوقات، انسان میبیند مثلاً فرض کنید یک نظرسنجیهایی را دربارهی نظرات مردم ابراز میکنند، [امّا] اینها حقیقت ملّت ایران را نشان نمیدهد؛ حقیقت ملّت ایران را جریان تشییع شهید سلیمانی نشان میدهد؛ اینها است که نشان میدهد ملّت ایران چه حال و هوایی دارند، چه روز و روزگاری را میگذرانند، احساساتشان چیست، باطنشان چیست؛ یعنی یک عرصهای به عظمت و پهنای کشور ایران و ملّت ایران لازم است که بتواند حقیقت این ملّت را و باطن این ملّت را نشان بدهد. این نظرسنجیهایی که حالا بعضی باغرض یا بیغرض، در گوشه و کنار انجام میدهند، نمیتواند ملاک باشد.»
در اینجا بخوانید:
https://khl.ink/f/49361
،،،،،،،،
🖇 تعلیقه:
۱. مطالبهی رهبر انقلاب، «مهندسی فرهنگی» است؛ یعنی مسئولان باید به فرهنگ، «جهت» بدهند نه اینکه نسبت به نظرسازیهای آماری، تابع و تسلیم و منفعل باشند. اینان باید «هدایت» کنند و ذهن مردم را رها نکنند. اینها کارهای گفتمانی و روایتی است که بخشهای فرهنگی دولت در هشت ماه گذشته انجام ندادند.
۲. بزرگان جبههی انقلاب، احساس میکنند که فضای «انفعال» در میان مسئولان شکل گرفته و طرحهای فرهنگی، صوری و تزیینی هستند. گویا هدف، «بستن دهان منتقدان ولنگاری فرهنگی» است، نه «اصلاح واقعی وضع حجاب». اگرچه معترض هستند اما میخواهند امید را رقیق نکنند. دهانشان پر از سنگریزه است و زبانشان زخمی ...
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔴 از کرامات شیخ ما این بود.
شیره را خورد و گفت: شیرین بود.
🔹 پ.ن- خداوکیلی به سیاست جمهوری اسلامی باید آفرین گفت. این بی سواد مزخرف رو اگه دستکیر میکرد؛ الان این عبدالسعود عالم برجسته جهان اسلام و قهرمان ملی بود. ولی او را رها کرد تا خودش خودش را مفتضح کند. ما اگر میلیاردها هزینه میکردیم تا مردم ایران و برادران اهل سنت بفهمند این مولوی آدم بی سواد و ابلهی هست. به اندازه ای که خودش این کار را کرد؛ موفق نمی شدیم.؟!
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔴 تفسیر دقیق «وجوب حفظ نظام» در کلام رهبر انقلاب
🔰رهبر انقلاب در یکی از دیدارهایشان با جمعی از دانشجویان فرمودند:
" اینکه امام فرمودند [حفظ نظام] از اوجب واجبات است یا اوجب واجبات است، بعضی تصوّر میکنند که منظور از نظام که در اینجا گفته میشود صرفاً همین ساختار سیاسیِ موجود است که این را ما باید به هر قیمتی حفظ کنیم؛ [نه]، تنها این نیست، نظام فقط ساختار سیاسی نیست؛ نظام یعنی ساختار سیاسی با مجموعهی اهداف و آرمانهایی که در آن است. حفظ نظام، یعنی حفظ همهی ارزشهایی که نظام اسلامی خودش را متعهّد به آنها میداند " https://khl.ink/f/33694
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95