⛔️خاتمی: من اپوزوسیون هستم
🔻 سید محمد خاتمی در ادامه سیاه نمایی علیه نظام اسلامی و تخریب حاکمیت در دیدار اعضاى هیأت رئیسه جبهه اصلاحات مطالبی گفته که در ذیل به آن اشاره می شود.
1️⃣ خاتمی:«اصلاح طلبان و بسیاری از مردم حق دارند و می خواهند در انتخابات شرکت کنند اما باید روزنه ای وجود داشته باشد که بتوان شرکت کرد.»
👈 آقای خاتمی! ایران اسلامی کشوری آزاد و مردم سالار است و میلیونها ایرانی از ابتدای انقلاب حق شرکت در انتخابات را داشته و دارند و در انتخابات شرکت می کنند اما اینکه شما و همفکرانتان روزی قهر می کنید و روزی تحریم، بحث دیگری است!
2️⃣ خاتمى: «وقتى که می گویید در انتخابات شرکت کنید ما می گوییم شما آنها را که نمی پسندید بیرون کرده و از حق شهروندی محروم کرده اید و راهها را بر روی آنها بسته اید»
👈 آقای خاتمی چرا با تحریف واقعیت بدنبال تخلفات قانونی هستید؟! عدم تایید صلاحیتی که ناشی از پرونده قضائی و جرم کاندیداست اسمش محروم شدن از حق شهروندی است؟! چرا اصرار دارید رادیکالهایی که پایبند به قانون اساسی نیستند به مجلس راه پیدا کنند؟
3️⃣ خاتمی: «این که اصلاح طلبان بخواهند در انتخابات شرکت کنند یا نه، بستگى به تصمیم جبهه اصلاحات دارد»
👈 او در این جملات مثل برخی ادوار گذشته قهر یا تحریم انتخابات را از سوی خود و جبهه اصلاحات محتمل می گذارد. او سالهاست که همصدا با دشمن و اپوزوسیون شده است و در جهت تضیف کشور اقدام می کند و آشکارا تهدید به عدم مشارکت حداکثری می کند
4️⃣ خاتمى: «روال حکمرانی که وجود دارد، نه به نفع مردم است و نه در دراز مدت قابل دوام! از سوى دیگر ما نمی خواهیم نظام از پا درآید»
👈♨️ آقای خاتمی شما خیلی حقیرتر از آنی که برای نظام خط و نشان بکشی و نظام اسلامی را در دراز مدت قابل دوام ندانی. سرنوشت پدران معنوی خود در نهضت آزادی را مرور کن و از سرنوشت امثال بنی صدر درس بگیر! گام دوم انقلاب به تمدن اسلامی در سطح منطقه خواهد رسید و البته شاید برخی پیادگان از قطار انقلاب آن روزها را نبینند.
5️⃣ خاتمی: «درصورت موفقیت براندازی نیز رنج و مصیبتی بر مردم که خواسته اصلى آنها زندگی کردن است، وارد مى شود که به مراتب بیشتر از حال و گذشته خواهد بود و ایران عزیز بیش از پیش آسیب خواهد دید.»
👈 آقای رئیس اصلاحات! زمان حال که در فضای بعد از انقلاب اسلامی تنفس می کنیم را برابر با گذشته طاغوتی انگاشتید و هر دو نظام اسلامی و پهلوی را همراه با رنج و مصیبت؟!
و همچنین توهم کردید خواسته اصلی مردم زندگی کردن است؛ اگر خواسته اصلی فقط این بود چرا مردم انقلاب کردند؟ مردم ایران با اقتدا به امام حسین ع زندگی با ذلت را مذموم می دانند و حاضرند هزینه عزت و سربلندی ملی را بدهند ولو همراه با اندکی چالش و سختی باشد که لازمه صعود به قله هاست. استقلال،عزت و قدرت امروز ایران اسلامی ناشی از صبر همراه با بصیرت ملت ایران است.
6️⃣ خاتمی: «ما با نحوه حکمرانی که وجود دارد مخالفیم»
👈♨️ این جمله اعتراف صریح خاتمی به جایگاه و عملکرد متضا خود با حکمرانی است؛ گویی صراحتا گفته من اپوزوسیون هستم.
✍هادی معتقدی
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔴طرح بحرانهای پیاپی چه معنایی دارد؟
🔸بخش بسیار مهم دیگر سخنان رهبری عزیز و حکیم انقلاب این بخش از صحبتهای ایشان بود. حقیقت این است که رهبری در دیدار با مجمع فرماندهان سپاه پیشبینیهای حرکات آتی دشمن را به طور دقیق بیان میکنند.
🔸برای مثال در دیدار ۱۰ مهر ۱۳۹۸، ایشان سپاه را به حفظ آمادگی در مواجهه با حوادث بزرگ توصیه کردند. حوادث بزرگی که یک ماه بعد در آبان ۹۸ و سپس در حوادث تلخ دی و اسفند ۹۸ شاهد بودیم.
🔸روند این دیدارها با شیوع ویروس کرونا متوقف شد تا دقیقا یکسال پیش در چنین روزهایی که به شدت به توافق احیای برجام نزدیک شده بودیم و رهبری به مشهد مقدس سفر کرده بودند، با فراخوانی فرماندهان ارشد نیروهای مسلح و امنیتی به مشهد، گزارش کاملی از وضعیت مذاکرات هستهای از دریابان شمخانی و آرایش نظامی طرفهای مختلف در منطقه از سوی سرلشکر رشید دریافت کردند و در جملهای عجیب فرمودند: خود را برای حوادث سختی آماده کنید که مشابه آن را ندیدهاید (نقل به مضمون). البته قفل این سخنان کمتر از یکماه بعد در جنگ ترکیبی پاییز ۱۴۰۱ گشوده شد.
🔸اکنون مقام معظم رهبری نسبت به تلاش دشمن برای وقوع بحرانهای پیاپی در موضوعات مختلف هشدار دادند. برای درک این کلید واژه خوب است گذری به اسفند ۱۴۰۱ و بدحالیهای پیاپی دانشآموزان در مدارس کنیم. در آن مقطع، اتاق آنالیز و تحلیل اغتشاشات به این نتیجه رسیده بود که روسری تکانی در شهر و آتش زدن خودروها در برخی محلات و دست به سلاح بردن در تعدادی مناطق شهری و مرزی نمیتواند به سمت میرایی شدن میل پیدا کند، برای اثرگذاری روی دال امنیتی باید آشوب را اجتماعی و بحران را روزمره کرد. از این رو پروژه هر ۲۴ ساعت یک بحران کلید خورد که البته با اقدامات آفندی و پدافندی متقابل ناکام ماند.
🔸به هر روی ما باید در هر شرایط آمادگی خود را حفظ کنیم. این روزها دیده میشود که همگی به این مسئله اشاره دارند که احتمالا در سالگرد اغتشاشات اتفاقاتی رخ دهد اما باید گفت برنامه ما چیست؟ نباید اینطور شود که اگر خدای ناکرده اتفاق ناگواری رخ داد همگی با ریپلای کردن پستها، توئیتها و استوریها بگوییم "دیدید گفتیم! اما کاری نکردید" کار از هر کدام از خودمان شروع میشود و باید در هر عرصهای که نقشآفرینی میکنیم برنامه مشخص خود را داشته باشیم.
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💠 روبیکا و جذب حداکثری برای تفکر و جبهه باطل !
🔰 برخی فضای اینستاگرام را به عنوان ملاک قرار می دهند و آنگاه وقتی از محتوای کثیف و مبتذل موجود در #روبیکا انتقاد می کنیم، ممکن است توجیه بیاورند که اگر ما خیلی سخت بگیریم، مخاطب به سمت روبیکا نمی آید.
🔻اولاً، نمی توان با این توجیهات سطحی و من در آوردی، حکم شرع و عقل را کنار گذاشت و از استاندارد سازی محتوایی در #فضای_مجازی شانه خالی کرد.
🔻ثانیاً، آیا ما برای رضایت بعضی افراد که نسبت به برخی از #گناهان حساس نیستند، عده زیادی از مردم را هم به گناه بیندازیم⁉️
⚠️ به این، جذب حداکثری برای جبهه باطل می گویند !
👈 زیرا افراد بی بند و بار، همیشه بی بند و بار هستند؛ چه در #اینستاگرام باشند، چه در #روبیکا و چه در جایی دیگر.
⏪ اما در صورت عادی شدن فساد، فحشاء و ابتذال در جایی که افراد عادی جامعه و یا افراد دارای دغدغه دینی حضور دارند، در حقیقت، این افراد را هم در معرض گناه و لغزش قرار داده ایم !
👈 یعنی با این تفکر و مدیریت غلط، نه تنها بی بند و بارها را هدایت نکرده ایم، بلکه موجب انحراف افراد سالم هم می شویم !
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
بصیرت کدام است؟!
بعضيها رقيب انتخاباتي خودشان را «شيطان اكبر» به حساب ميآورند!
شيطان اكبر آمريكاست، شيطان اكبر صهيونيسم است؛
رقيب جناحي كه شيطان اكبر نيست، رقيب انتخاباتي كه شيطان اكبر نيست.
من طرفدار زيدم، شما طرفدار عمروئي؛ من شما را شيطان بدانم؟ چرا؟ به چه مناسبت؟ در حالي كه زيد و عمرو هر دو ادعاي انقلاب و اسلام ميكنند، در خدمت اسلام و در خدمت انقلابند. خط درگيري با دشمن را مشخص كنيم.
گاهي هست كه يك نفري در لباس خودي است، اما حنجرهي او سخن دشمن را تكرار ميكند! خب، او را بايد نصيحت كرد؛ اگر با نصيحت عمل نكرد، انسان با او بايد حد و مرز تعريف كند: خط فاصل. جدا ميشويم.
اگر بناست شما با همان احساساتي كه رژيم صهيونيستي نسبت به جمهوري اسلامي دارد - ولو با يك ادبيات ديگري - بخواهي در مقابل جمهوري اسلامي بايستي و حرف بزني، خب با رژيم صهيونيستي چه فرقي داري؟ اگر با همان منطقي كه آمريكا در مقابل جمهوري اسلامي عمل ميكند، شما بخواهي با آن منطق با جمهوري اسلامي تعامل كني، خب شما با آمريكا فرقي نداري. اين مسئله جداست.
اما يك وقت هست كه نه، اينجوري نيست. ممكن است اختلافات، اختلافات عميقي هم باشد، اختلافات بزرگي هم باشد، اما انسان دشمن را با غيردشمن نبايد اشتباه كند؛ دشمن حساب ديگري دارد، غيردشمن حساب ديگري دارد.
خط درگيري با دشمن را بايد ترسيم كرد، مشخص كرد؛ اين بصيرت ميخواهد.
بصيرتي كه ما عرض ميكنيم، اين است.
يك عدهاي از آن طرف ميافتند، يك عدهاي از اين طرف ميافتند.
يك عدهاي با دشمن هم معاملهي دوست ميكنند، فرياد دشمن را هم نميشناسند، چون از حنجرهي ديگري در ميآيد؛
يك عده هم از اين طرف، هركسي كه اندك اختلاف سليقهاي با آنها دارد، به حساب دشمن ميگذارند!
بصيرت، آن خط وسط است؛ آن خط درست است.
حکیم_انقلاب 91/7/24
انتخابات1402
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
بصيرت ياران اميرمؤمنان علي عليه السلام در دوران خلفاي سهگانه (صبر و مدارا)
قسمت ششم
حقگراي بيبديل
پس از رحلت پيامبر خاتم، فتنههايي براي جهان اسلام پيش آمد. يكي از آنها واقعه سقيفه بنيساعده بود كه با ظاهرسازي و به صورت انتخاباتي ناقص، خلافت را غصب كردند و علي عليه السلام را از صحنه رهبري جامعه كنار زدند. در آن زمان، عدهاي تابع جريان حاكم شدند، كساني هم به حق امام علي عليه السلام و اهل بيت عليهم السلام و ولايت وفادار ماندند و جريانهاي سياسي نتوانست ذرهاي در ايمان و موضعگيري بحق آنان تزلزل ايجاد كند. مقداد يكي از ثابتقدمان بر سر پيمانش با ولايت بود.
در حديثي از امام باقر عليه السلام نقل شده است: پس از وفات پيامبر، مردم از مرام و مسير حق برگشتند، مگر سه نفر: سلمان، ابوذر و مقداد. راوي از امام پرسيد: پس عمارياسر چه؟ حضرت فرمود: اندك ميل و ترديدي در عمار پيش آمد، ولي پس از آن، دلش استوار شد و به حق (خلافت مستقيم علي عليه السلام ) بازگشت.1
اين حديث، گواه قلب مطمئن و ايمان راسخ او به ولايت است. در همان حديث است كه اگر ميخواهي كسي را بشناسي كه هيچ گونه شك و شبههاي در دل او راه نيافت، او مقداد است؛ قلب او همچون تكههاي آهن، استوار و خللناپذير بود.
مقداد، شمشيرش را همراه خود برميداشت و در خانه علي عليه السلام ميآمد و ميگفت: يا علي! اگر هيچكس تو را ياري نكند، من فرمانبر شمايم و در ياري و حمايت از تو، كوتاهي نخواهم كرد.
در آن دوران كه علي عليه السلام تنها بود و حكومت را ديگران صاحب شده بودند، آن حضرت همراه فاطمه زهرا عليها السلام شبانه به در خانه افراد ميرفت و مسائل را يادآوري ميكرد و آنان را به ياري حق فرا ميخواند. در اين ميان جز چند نفر انگشت شمار، كسي حاضر نبود امام علي عليه السلام را ياري كند. حضرت به آنان كه اظهار وفاداري ميكردند، فرمود: فردا صبح، مسلحانه حاضر شويد. آنان با علي عليه السلام بيعت ميكردند كه تا دم مرگ از او حمايت كنند، ولي فردا صبح، همگي عهد خود را از ياد ميبردند و نزد حضرت نميآمدند، مگر چهار نفر: سلمان، ابوذر، مقداد و زبير.2 اين صحنه، سه روز تكرار شد و جز آن چهار نفر، كسي حاضر به ياري و همراهي امام نشد. در همان روزها، دوازده نفر از صحابه پيامبر كه به ولايت علوي معتقد و وفادار بودند، تصميم داشتند به مسجد بروند و با خليفه مخالفت كنند، ولي علي عليه السلام به آنان فرمود: چنين نكنيد، صلاح نيست، بلكه به مسجد برويد و در حضور مسلمانان و خليفه، آنچه را از پيامبرخدا صلي الله عليه و آله — درباره من و خلافتم شنيدهايد، براي آگاهي مردم بازگو كنيد. آنان نيز چنان كردند و يكايك برخاستند و شنيدههاي خود را بازگفتند. يكي از آن دوازده نفر، مقداد بود كه از خليفه خواست حق را به حقدار واگذارد و از انحراف دوري كند و بيعت با علي عليه السلام را كه در روز غدير خم انجام داده، پاس بدارد و آن را نشكند و افزود: تو به خوبي ميداني كه خلافت، حق علي عليه السلام است؛ اين منصب را به صاحبش واگذار. اگر چنين كني، بار گناهت سبك خواهد شد.
مخالفت با خليفه سوم
در جريان روي كار آمدن خليفه سوم نيز كه شوراي خلافت تشكيل و عثمان خليفه شد، مقداد نيز مانند برخي از نتيجه شورا ناراضي بود و بر ضد آن حرف ميزد. او از مظلوم بودن اهل بيت عليهم السلام و غصب حق آنان سخن ميگفت و هواداري از دودمان پيامبر را آشكارا ابراز ميكرد و ميگفت: اگر ياوراني داشتم، با قريش به دليل اين حقكشي و ظلمشان ميجنگيدم؛ آنگونه كه در بدر و احد با آنان جنگيدم!
عبدالرحمان بن عوف كه از طرفداران خليفه بود، گفت: واي بر تو! مبادا اين حرف به گوش مردم برسد، كه فتنهاي برپا خواهد شد. مقداد گفت: كسي كه به حق و صاحبان حق دعوت ميكند، فتنهگر نيست. فتنه آن است كه مردم را فريب دهند و به وادي باطل بكشانند. من دعوتگر به هدايت و صاحبان اصلي ولايتم.1 اين سخنان، نشاندهنده ژرفاي بصيرت و بينش مقداد و شناخت حق از باطل و راه و بيراهه است.
مقداد، در زمان خليفه سوم نيز بر همان مواضع حقطلبانه باقي بود و گاهي هم از خلافكاريهاي خليفه انتقاد ميكرد.
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🍎 یاداشت حجه الاسلام دکتر لروند تحت عنوان " عذاب سخت هم جنس بازان در تاریخ " ..اونها که دوست دارند این روزها ازپرچم رنگین کمان دم بزنند خوب مطالعه کنند ...
🍒 دوستان عزیز سلام ، یکی از کتابهای مقدسی که حاوی پند و عبرت فراوان است ، قران کریم است که در یک قسمت از آیات آسمانی این کتاب در مورد عذاب دنیایی قوم لوط مطالب تکان دهنده ای بیان گردیده است ، لطفا به این آیه دقت کنید " لعمرک انهم لفی سکرتهم یعمهون " یعنی ای پیامبر خدا به جان تو قسم اینها ( قوم لوط ) در مستی خود سرگردانند ..
🍒 نکات عجیب در این آیات که باید مورد دقت نظر قرار گیرد عبارت است از
۱_ چون هشدار خداوند خیلی مهم وتکان دهنده است به جان پیامبر سوگند میخورد
۲_ خداوند به لواط کنندگان و هم جنس بازان ، به عنوان مست و سرگردان یاد میکند ، به عبارت دیگر به روشنی این افراد را بیشعور و بدون عقل لقب میدهد ، پر واضح است ، آن کس که ازدواج عاقلانه را رها کند و به این گناه روی بیاورد از نعمت عقل و شعور بهره ای ندارد
۳_ شدت خشم خداوند حکیم از این گناه زشت که حتی انسانیت انسان را لگد مال میکند به گونه ای است که در ادامه آیات می فرماید " فاخذتهم الصیحه مشرقین " یعنی صیحه مرگبار آنها را فرا گرفت ...
🍒 اگر دوستان در مورد زلزله های شدید مثل زلزله های اسبق ترکیه مطالعه کرده باشند متوجه میشوند که قبل از لرزیدن زمین صدای وحشتناکی مثل انفجار ، آتش و صاعقه اتفاق افتاده که قابل توصیف نیست ولطفا به ماجرای نشریه صبح در مورد اون زلزله ترکیه که رقاصان اسرائیلی بر روی صفحات قران انجام دادند در گوگل مراجعه کنند تا مفهوم این آیات را بهتر متوجه شوند ...
🍒 لازم به ذکر است خود قران کریم هم گوشه ای از عذاب لواط کنندگان قوم لوط را اینجور مطرح کرده " فجعلنا عالیها سافلها " یعنی آنها را زیر و رو کردیم ...این عبارت را میتوان به صورت عامیانه اینطور معنا کرد که " آنها را با خاک یکسان کردیم "
🍒 اینجانب به عنوان یک طلبه که اوج خطر این بی حرمتی و نشر گناهان خطرناک مخصوصا در داخل کشور عزیزمان را حس کردم لازم دیدم به گوشه ای از عبرتهای قرانی در مورد این گناه بسیار زشت اشاره کنم که امیدوارم مورد توجه قرار گیرد ...
🍒همگان میدانند بازماندگان قوم لوط ، اکنون در کشورهای مختلف با علامت و پرچم رنگین کمان به میدان آمده اند و متاسفانه چنان قبح این گناه را شکسته اند که گاها دیده شده در کلاس درس استادی می نویسد به نام خدای رنگین کمان ، فلان فوتبالیست بی ادب کشورمان در جام جهانی هنگام مصاحبه همین مزخرف را به زبان میراند ، در یکی از دانشگاههای ترکیه علنا اجتماع برگزار میکنند و فلان کاندید رئیس جمهوری آمریکا برای رای آوردن مهم ترین شعارش را قانونی نمودن هم جنس بازی عنوان میکند که حقیقتا باید دنیا از عاقبت این همه بی حیایی به خودش بلرزد و تا صبر خدای بزرگ به خشم تبدیل نشده ، انسانیت را به جمع این حیوانات نجس برگردانند ، حداقل اهل فرهنگ و علم در این زمینه جهاد تبیین را فراموش نکنند و مسئله را جدی بگیرند
🍒 از عجائب آیات قران این است که خداوند علاوه بر بیان شدت عذاب در مورد قوم لوط می فرماید " ان فی ذالک لایات للمتوسمین " یعنی در این عذاب نشانه هایی است برای هوشیاران ...درتصاویر تاریخی که ضبط شده است قسمت هایی از ویرانه های این عذاب تاریخی برای عبرت گیرندگان هنوز هم وجود دارد و در برخی تصاویر استخوانهای مرد در آغوش مرد ضبط گردیده که مشخص است هنگام انجام این عمل شنیع عذاب خدا آنها را فرا گرفته است پس " فاعتبرو یا اولی الالباب " قبل از آنکه خیلی دیر شود ....در این قبح شکنی ها و رواج بی حیایی این جمله به اذهان می آید که ... عجب صبری خدا دارد ...یاحق
علی محمد لروند
۲۷ مرداد ۱۴۰۲
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
شخصيت، زندگي و فرهنگ حضرت فاطمه زهرا(س)
پيامهاي فاطمي
مقدمه
السلام عليك يا ايتها الرحيمه
روايتي از پيامبر است كه خدا ده چيز را به ده زن داد و به فاطمه(س) علم و دانش داد و دانش فاطمي آشكار نشد مگر در دوران كوتاه پس از رحلت پدر. حضرت فاطمه(س) و امام علي7 تا وقتي پيامبر زنده بود ،پيوسته از دانشهاي پيامبر بهره ميبردند و در برابر پيامبر تواضع علمي داشتند و ادب علمي را رعايت ميكردند. تا پيامبر بود، نه علي7 خطبهاي خواند و نه فاطمه(س) . ولي وقتي پس از رحلت پيامبر، ظلمت سقيفه قدعلم كرد و نزديك بود جاهليت را دوباره مسلط بسازد، نياز بود كه شخصيت علمي اهلبيت(عع) آشكار شود. در راستاي محدوديتهاي امام و رسالت حماسي فاطمي، پيشگامي عرضه پيامهاي نبوي در دوران پس از پيامبر به فاطمه(س) رسيد. در اين دوران اوج حماسه پيام فاطمي در خطبه فدكيه است كه جمعبندي جامعي از رسالت پيامبر و چيستي امامت و تحليلي عميق از رويدادهاي جاري و پيامدهاي آن ارائه ميدهد و اوج شخصيت علمي فاطمه(س) را بر همگان آشكار ميسازد. با خطبه فدكيه رشته كلام را با گرايش دفاع از امامت و ولايت پايهگذاري كرد. دانش و مهارتي كه حضرت زينب آن را به اوج ميرساند.
خطبه فدكيه
فاطمه(س) در دوران فتنه در نقش تنها زن برگزيده، با تمام داشتهها و سرمايههايش در يك برنامهريزي هوشمندانه به ميدان ميآيد تا در نهايت حماسه فاطمي شكل بگيرد؛ زيرا تنها انسان برگزيده زنانه است كه در اين مقطع، بايد به وسعت تمام دوران پيشرو و آينده بدرخشد، بدين دليل راهبردهاي حمايتي او از حق، هم زمانهاش را پوشش ميدهد و هم افق آينده را. خطبه فدكيه او، شخصيت علمي فاطمي را در مقابل تمامي صحابه ظهور و بروز ميدهد و نشان ميدهد بزرگترين سرمايه فاطمه(س) كه موجب برترياش به ديگر صحابه ميگردد، دانش فاطمي است.
احاديث فاطمي
شهادت زودهنگام فاطمه(س)، حاكميت جاهليت، توطئههاي فرهنگي و علمي براي نابودي مستندات علمي، حجيت و حقانيت اهلبيت، باعث شد كه امروزه از زندگي و خصوصاً از سخنان فاطمه(س) كمترين ميراث به ما منتقل شود. آنچه كه مانده و بر رويدادهاي پس از رحلت پيامبر تأكيد ميكند، موضوعشناسي و مسئلهشناسي درست رويدادها، تحليل و تفسير جريانها، ريشهيابي و جريانشناسي فتنهها، آيندهبيني و هشداردهي دقيق و عميق است كه براي هميشه و در همه جوامع اسلامي، ميتواند چراغ راه نجات در شرايط فتنه و بحران باشد.
زن مسلمان ازسقيفه تا آخرالزمان
حماسه فاطمي كه بهصورت فشرده و با تمام توان يك زن، در برابر جبهه باطل صورت گرفت، خيلي زود آن بانو را از شدت جراحات جسمي و صدمات روحي به بستر كشاند. در اين دوران، از ايشان عيادتهاي سياسي يا اجتماعي صورت ميگيرد كه يكي از آنها عيادت جمعي از بانوان مدينه است. نكته مهم در روح پيامهاي فاطمي در اين ديدارها، تحليلها و هشدارهاي فاطمي است؛ هشدارهايي كه وقتي رويكرد زنانه بيابد، هشدار به بازگشت جاهليت است.
موضوعها و محتواي سهگانه
1. خطبه فدكيه
خطبه فدكيه
زمان
بين هجوم دوم و سوم به منزل فاطمه(س)
مكان
مسجدالنبي نزديك مزار نبوي
مخاطب
غاصبين خلافت و انبوه جمعيت مهاجر و انصار، در آستانه نماز ظهر
ويژگي حضرت
در جمع بانوان و در حاليكه پردهاي براي حضرت زده شد
هندسه محتوايي خطبه
سير كلي
الف) حمد و ستايش الهي و مباحث توحيدي
ب) معرفي شخصيت و رسالت پيامبر
ج) سعادت بشر از مسير كتاب و عترت، قرآن
د) بيان حكمت تشريع دين و علل احكام الهي
ه) معرفي خود و امام و رسالت امام پس از خاتميت
و) بيان سابقه اعراب و موقعيت عرب در عصر بعثت
ز) شِكوه از تخلف صحابه و غصب خلافت
ح) افشاي سياست جعل حديث در مسئله ارث
ط) محاكمه صحابه ساكت و منحرف به ويژه انصار
ي) هشدار به تشنگان قدرت و اتمام حجت
ك) مرثيه و سوگواري براي پيامبر
فلسفه دين و احكام
ش
موارد ديني
حكمت و آثار
ايمان
تطهير از شرك
نماز
پاكي از كبر و غرور
زكات
تزكيه نفش و فراواني روزي
حج
تقويت اسلام
روزه
تثبيت اخلاص
عدالت
هماهنگي دلها
امامت
امان از تفرقه
جهاد
عزت اسلام
صبر
جلب پاداش الهي
امر به معروف
اصلاح تودههاي مردم
احسان والدين
پيشگيري از خشم خداوند
صله رحم
افزايش جمعيت و قدرت و طولاني شدن عمر
قصاص
حفظ نفوس
وفا به نذر
سبب آمرزش
رعايت حقوق در معاملات
جلوگيري از كم فروشي و كمبودها
حرمت شرب خمر
پاكسازي از پليديها
حرمت قذف و تهمت اخلاقي
حجابي در برابر خشم خداوند
ترك دزدي
حفظ عفت نفس
پرهيز از شرك
براي اخلاص در بندگي و ربوبيت حق
نكات قرآني
معرفي قرآن
18 نكته در وصف قرآن
هندسه آيات قرآني
استفاده 53 آيه در خطبه به سه روش بياني و ادبي:
25 آيه اقتباسشده
23 تلميح (اشاره) شده
5 مورد نقل مستقيم
پايان خطبه
در مسجد
شكوه به پيامبر از صحابه و سوگواري براي پيامبر
در منزل
شكوه به امام از مهجوريت اهلبيت پيامبر و
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
شخصيت، زندگي و فرهنگ حضرت فاطمه زهرا(س)
پيامهاي فاطمي(۱)
واكنش خليفه
در آن جلسه: بيان علت غصب كه فدك براي امور عامه مسلمين است
سخنراني بعدي: سخنان تند و تهديدآميز حضرت به انصار
بازتابش: وحشت خلافت از اثرگذاري سخنان حضرت و طراحي هجوم نهايي
واكنش صحابه
انصار
بهانه فراموشي غدير و مديونبودن درباره بيعت با خليفه!
(با وجود تعهد نمايندگان انصار در مكه پيش از هجرت در بيعت معروف ليلهالعقبه مبنيبر دفاع همهجانبه از اهلبيت(عع) پيامبر تا هميشه، و در نظر گرفتن اينكه در پايان خطبه حضرت زهرا(س) مستقيم انصار را به ياري خود فرا ميخواند)
امسلمه
اعتراض به سخنان جسارتآميز خليفه به حضرت و دفاع از حقانيت ايشان
نكات
هزينهكرد فدك
حضرت
انفاق خالصانه به فقرا و نيازمندان مسلمان و تقويت جامعه مستضعفان
خليفه
توزيع عمومي صحابه
هزينه جنگها
علت غصب فدك
تهيبودن بيتالمال مدينه در آستانه رحلت پيامبر (به علت انفاقهاي نبوي)
توزيع عمومي صحابه جهت جذب آنان به خلافت
تأمين هزينه جنگ عليه مخالفين خود
نمايش اقتدار سياسي و اقتصادي در مدينه
خنثيسازي استنصار اهلبيت(عع) و خلع سلاح اقتصادي خط امامت
تلاش براي عموميسازي فرهنگ مخالفت با اهلبيت(عع) در ميان صحابه
تهيه منابع مالي خلافت غصبي و تأمين هزينه توزيع هديه عمومي براي تثبيت خلافت
مقايسه
مقايسه خطبه فدكيه حضرت زهرا(س) در 18 سالگي، با خطبههاي امام علي7 در دوران خلافت
2.احاديث فاطمي
شعر فاطمي: صُبَّتْ عَليَّ مَصآئِبٌ لَوْ اَنَّها صُبَّتْ عَلَي الاْيّامِ صِرْنَ لَيالِيا؛ بر من مصيبتهايي فرود آمد كه اگر بر روزگار فرود ميآمد چون شب تيره ميگرديد.
سخنان در رابطه با عبوديت: هر كس خالصانه خدا را عبادت كند، خدا هم برترين مصلحت را برايش روزي كند
در تعريف محب و شيعه واقعي
مردي همسرش را نزد حضرت فاطمه(س) فرستاد تا از ايشان سؤال كند آيا او از پيروان و شيعيان آن حضرت محسوب ميشود يا نه كه حضرت فاطمه(س) در پاسخ فرمودند: به شوهرت بگو اگر به آنچه خواسته و هدف ماست عمل ميكني و از آنچه ما نهي ميكنيم، بيزاري ميجويي، بدان كه از شيعيان ما خواهي بود. در غير اين صورت از شيعيان ما نخواهي بود
زن جواب را به اطلاع شوهر خود رساند مرد از اين پيام بسيار ناراحت شد و فهميد كه مسئوليت شيعه بسيار حساس و سنگين است پس گفت: واي بر من! در امانماندن از گناه بسيار مشكل است. پس من اهل جهنم هستم و هميشه در آن خواهم ماند
آن زن اندوه شوهر خود را براي فاطمه زهرا(س) تعريف كرد و آن حضرت فرمودند: به او بگو آن طور كه تو فكر ميكني نيست. زيرا پيروان ما بهترين اهالي بهشت هستند، اما هر كسي كه ما و دوستان ما را دوست داشته و با دشمنان ما دشمن باشد و قلب و زبانش نيز با ما همراه باشد، ولي امر ما را اطاعت نكند و از آنچه نهي نموده ايم پرهيز نكند، جزو رهروان ما محسوب نميشود
حضرت فاطمه زهرا(س) در ادامه فرمودند: باوجوداين، شيعيان ما در بهشت هستند، اما پس از آنكه گناهان و آلودگيهاي آنان بهواسطه زحمت و رنج فراوان در دنيا يا در قيامت پاك شود. پس بهوسيله محبتي كه به ما دارند، در بهشت به حضور ما ميرسند
سخن درباره رحلت پيامبر
اي پدر! پس از تو بايد غمهاي دل را به جبرئيل گفت، آه كه خبرهاي آسمان قطع گرديد. و آه اي پدر كه ديگر از آسمان براي ما وحي فرستاده نميشود
اي پدر! پس از تو براي وحشتم انيسي نيست و براي گريهام مانعي نميباشد و ياوري براي ضعفم پيدا نميكنم... و تا زماني كه نفس داشته باشم برايت خواهم گريست
سخنان درباره امامت
خداوند امامت ما را براي جلوگيري از تفرقه و اختلاف قرار داد
در بيان كاركرد امامت
اگر مردم پس از پيامبر حق را به اهلش واگذار ميكردند و از عترت پيامبر اطاعت ميكردند، ديگر كسي با ديگري اختلافي نميداشت
اگر با علي7 بيعت ميكردند او از بيتالمال ذخيره نمينمود و از ثروت دنيا جز به اندازه نياز بر نميداشت.
در تحليل غصب خلافت و نتايج آن
در دفع شبهه آنان كه ميگفتند، اي كاش امام علي7 زودتر براي خلافت اقدام ميكرد: خداوند بعد از بيعت غدير براي هيچ كس عذر و بهانهاي باقي نگذاشته است
خطاب به زنان عيادتكننده: ... قسم به جانم نطفه فساد بسته شده و به انتظار بايد نشست و ديد كه كي سر باز ميكند و... آيندگان نتيجه سوءعمل شما را بخورند
بشارت باد شما را به شمشيرهاي كشيده و حملههاي پي در پي و به هم ريختهشدن امور اجتماعي مسلمانان و استبداد و ديكتاتوري ستمگران، آنان كه حق و حقوق شما را اندك پرداخت كنند و جمع شما را با شمشيرهاي خود درو كنند، پس حسرت و اندوه بر شما! كارتان به كجا خواهد انجاميد!
تصاوير براي طراحي
پيشبينيهاي فاطمي از پراكندگي و پارهپارهشدن جهان اسلام و مسلمين
پيشبيني فاطمي از سير تاريخ اسلام رو بهسوي انحطاط روزافزون
3. زن مسلمان از رحلت پيامبر تا آخرالزمان براساس پيشگوييهاي پيامبر صلی الله علیه و آله براي فاطمه(س)
هدایت شده از رویدادها و تحلیلها
خدمت برادران وخواهران وخیرین سلام وعرض ادب موکب خدام زوارالحسین به حمایت مالی شما عزیزان نیازمنداست .
شماره حساب وشماره کارت👆👆
هدایت شده از محصولات حجاب نرسا