نُجَباء: انتقامی داریم که باید گرفته شود
بیانیه جنبش مقاومت اسلامی نُجَباء در واکنش به ترور شهید سید رضی موسوی:
در برههی ضعف دشمن صهیونیستی و در ایام چهارمین سالگرد شهادت شهیدان سلیمانی و المهندس، سید رضی موسوی از فرماندهان سپاه پاسداران در حمله هوایی وحشیانه صهیونیستها به منطقه سیده زینب دمشق، به شهادت رسید.
فقدان ستارهای از ستارگانی که از حقیقت دفاع کرده و ناپاکی منحوس تروریسم را از حرم حضرت زینب سلاماللهعلیها بیرون رانده را به همه برادران مقاومت تسلیت میگوییم.
تأکید میکنیم که این خون پاک، راه ما به سوی آزادی و رستگاری نهایی از اشغالگری سرکش است و بیهوده نخواهد بود.
ما مقاومت اسلامی، انتقامی داریم که باید گرفته شود و تنها رقیب و دشمن شر خواهیم بود.
.💥جنگ ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥کانال ما درپیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وکیلی، مدیرمسئول روزنامۀ ابتکار: نظارت استصوابی انتخابات رقابتی را به انتخابات ناعادلانه میکشاند
🔹مهدیان، مدیرعامل همشهری: نظارت استصوابی در همهجای دنیا وجود دارد. در آمریکا هم ترامپ را بهخاطر اقدام علیه امنیت ملی ردصلاحیت کردند.
.💥جنگ ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥کانال ما درپیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
7.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وکیلی: مجلس پژواک صدای ملت نیست؛ چون ساختار نظام انتخاباتی ما غلط است و از آن مجلس کارآمد درنمیآید
🔹مهدیان: شما همین چند سال پیش نمایندۀ مجلس بودید. آنجا همین حرفها را میزدید و به آن عمل میکردید.
.💥جنگ ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥کانال ما درپیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
📌حزب الله شهادت سردار سید رضی موسوی را تسلیت گفت
جنبش حزب الله لبنان شهادت سردار سید رضی موسوی از مستشاران نظامی باسابقه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سوریه را تسلیت گفت و تأکید کرد، این جنایت، به پرونده سایر جنایات صهیونیستها اضافه میشود و این مسئله، تجاوز آشکار و بیشرمانه به شمار میرود.
حزب الله با اشاره به اینکه شهید موسوی، از جمله حامیان حزب الله طی دهها سال بوده است، شهادت این سردار را به حضرت آیت الله سید علی خامنهای رهبر معظم انقلاب، فرماندهی سپاه پاسداران، خانواده وی و عموم ملت ایران تسلیت گفت.
.💥جنگ ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥کانال ما درپیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
☑️انصارالله یمن: شهادت سید رضا (رضی) موسوی را به رهبر جامعه اسلامی و مقاومت اسلامی آیت الله خامنه ای تسلیت می گوییم.
⚠️ما به رژیم صهیونیستی اطمینان می دهیم پاسخ به این جنایت توسط ما و دیگر برادرانمان در جبهه مقاومت داده خواهد شد.
.💥جنگ ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥کانال ما درپیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
سقوطی که مردی آن را پیشبینی کرده بود! (نگاه)
امینالاسلام تهرانی
نامهای در تاریخ ۱۱ بهمن ماه سال ۱۳۶۷ برابر با 31 ژانویه 1989 خطاب به «میخائیل گورباچف»، واپسین رهبر شوروی، درباره مرگ ضروری کمونیسم و ضرورت پرهیز شوروی از اتکا به غرب و دعوت به دین اسلام انتشار یافت. نویسنده نامه بنیادگذار جمهوری اسلامی ایران بود. پیرِ پرتجربه، با اطمینانی عجیب نوشته بود: «جناب آقای گورباچف! برای همه روشن است که از این پس کمونیسم را باید در موزههای تاریخ سیاسی جهان جستوجو کرد، چرا که مارکسیسم جوابگوی هیچ نیازی از نیازهای واقعی انسان نیست؛ چرا که مکتبی است مادی، و با مادیت نمیتوان بشریت را از بحران عدم اعتقاد به معنویت، که اساسیترین درد جامعه بشری در غرب و شرق است، به درآورد.» بنیادگذار انقلاب از رهبر شوروی خواسته بود که به سیاستِ مذهبستیزی خاتمه دهد و نسبت به اسلام مطالعاتی انجام دهد.
کمی بیش از یک سال در 25 دسامبر 1991 (4دی 1370) یعنی 32 سال پیش بود که «بوريس يلتسين» به كاخ كرملين رفت و به «میخائیل گورباچف» (واپسین رهبر شوروي) گفت كه اتحاد جماهير شوروي منحل شده و او ديگر سمتي ندارد. اندکي بعد گورباچف در يك نطق كوتاه راديو تلويزيوني گفت كه با انحلال شوروي به اين صورت قاعدتاً نميتواند موافق باشد ولي در برابر عمل انجام شده قرار گرفته و چارهای جز قبولِ انحلال ندارد! به اين ترتيب يک امپراتوري بزرگ با آن همه موشک اتمی، دهها هزار تانک، صدها زيردريايي و پيشرفتهاي فضائي مضمحل شد. این اتفاق بدون اين که همهپرسی برگزار شده باشد صورت گرفت تا ابهامی همیشگی در تاریخ معاصر باقی بماند. بحث از این که اتحاد شورويِ 69 ساله متشکل از 15 كشور چطور فروریخت و چه دستهای پشت پرده بود و... جای خود را دارد، اما باید توجه داشت که این انحلال حتمی بود و این حتمیت را مردی پرتجربه دیده بود!
گورباچف بعدها گفت که «زمانی که این پیام را در جلسه کمیته مرکزی حزب کمونیست مطرح کردیم، برای اعضای حزب که نیمی از جهان را در اختیار داشتند، بسیار غیرمنتظره بود...» اما باید توجه داشت که آنچه غیرمنتظره بود را آنها کمتر از 2 سال بعد با چشمان خود دیدند. حالا هم نیازی به طول و تفصیل نیست؛ در مورد این سقوط و آن نامه بسیار نوشته و گفتهاند که اکنون همه آنها پیش روی ماست. آنچه مهم است «تذکر» مطوی در این نامه است؛ نباید برای ما عجیب و دور از ذهن باشد که روزی این دولتهایی که زرادخانههای اتمی خود را با فروختن انسانیت و معنویت فربه کردهاند نیز دیر-یا-زود به سلف خود شوروی کبیر! بپیوندند. شوروی خیلی از اولینها را به نام خود ثبت کرد مثل اولین سفر به فضا و... اما مسلماً فروپاشیاش نه اولین نمونه فروپاشیِ امپراتوریها بود و نه آخرینِ آنها و راه همچنان برای به اصطلاح «امپراتوریها»ی بعدی باز است!
.💥جنگ ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥کانال ما درپیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
پیشنهاد امام(ره) برای رهبری آینده
سید یاسر جبرائیلی
یکی از رخدادهای مهمّ سال پایانی حیات مبارک امام خمینی(قدّسسرّه)، تصمیمی بود که ایشان درباره آیتالله منتظری گرفتند. این تصمیم، همانطوری که در فصل دوّم شرحش رفت، محصول یک فرآیند طولانی بود. شخصیّتهای مهمّ کشور و نزدیکان امام(قدّسسرّه)، ماهها پیش از قضایای فروردین ۶۸، چندین بار از زبان ایشان اظهاراتی مبنی بر عدم صلاحیّت آقای منتظری برای رهبری شنیده بودند و این نگرانی در میان آنها وجود داشت که در صورت کنار گذاشته شدن آقای منتظری، سرنوشت رهبری چه خواهد شد.
امام(قدّسسرّه) در طول حیات مبارکشان، همواره محلّ رجوع مسئولان کشور برای رفع ابهامات و دفع سردرگمیها و خروج از بنبستها و روشن شدن تکلیف در مسائل حساس بودند و حلّ مسئلهای به اهمّیّت رهبری آینده، نمیتوانست در افق نگاه امام(قدّسسرّه) جایگاهی نداشته باشد. لذا یکی از مهمترین اقدامات حضرت امام خمینی(قدّسسرّه) در سال پایانی عمر مبارکشان، نام بردن از حضرت آیتالله خامنهای بهعنوان رهبر آینده بود که نهتنها حرکت انقلاب اسلامی در مسیر اصلی خود را تضمین کرد، بلکه مسیر را برای خبرگان درباره تعیین رهبر آینده انقلاب هموار نمود.
در مهرماه سال ۱۳۶۷، یعنی نزدیک به شش ماه پیش از برکناری آیتالله منتظری، جلسهای در محضر امام(قدّسسرّه) با حضور سران قوا، نخستوزیر وقت و مرحوم حاج احمد آقا خمینی برگزار شد.
آقای هاشمی رفسنجانی _ رئیس وقت مجلس شورای اسلامی _ در اجلاسیّه رسمی چهارده خرداد ۱۳۶۸ خبرگان، با شاهد گرفتن آقای موسوی اردبیلی
_ رئیس وقت شورایعالی قضائی _ جلسه را اینگونه روایت میکند: «ما يک جلسه با رؤسای قوا و نخستوزير و احمد آقا خدمت امام بوديم. همان موقعي كه مسئله آقای منتظری داغ شده بود و ما با امام مباحثه داشتيم. ما يكی از احتجاجاتمان با امام اين بود كه شما اگر آقای منتظری را كنار بگذاريد، ما در رهبری دچار مشكل ميشويم....امام هم شورايی را خيلی تمايل نداشتند هيچوقت. فرد هم ما ميگفتيم ما فردی را نداريم الان كه مطرح بكنيم در جامعه. چون ما فرضمان بر مرجعيّت بود و با همان مسائل بود. امام فرمودند چرا نداريد؟ آقای خامنهای.»1
حضرت آیتالله خامنهای درباره این جلسه میگویند: «معلوم بود که امام جدّاً بنا دارند که آقای منتظری را از رهبری آینده کنار بگذارند. چهجوری کنار گذاشتن را شاید حدس نمیزدیم. ممکن بود ایشان خطاب به خود آقای منتظری بگویند استعفا بده، امّا این شکلی را که پیش آمد ما نمیدانستیم. ناراحتی ما از این بود که خلأ بهوجود میآید و همین را هم در یکی از جلسات گفتیم و ایشان جوابی دادند.
در یک جلسه باز ایشان [عدم صلاحیّت آیتالله منتظری برای رهبری آینده] را مطرح کردند. من به ایشان گفتم: «آقا! ما در این مجموعهی دوستان کس دیگری غیر از ایشان نداریم.»؛ ایشان گفتند: «نه، اینجور نیست! شما رهبر بشوید.»؛ همینجور؛ «شما رهبر بشوید.»؛ من اصلاً این حرف را جدّی نگرفتم؛ واقعاً جدّی نگرفتم، هیچ؛ سکوت کردم. جلسه هم سکوت شد، چند لحظهای گذشت. من روبهروی امام نشسته بودم، حاج احمد آقا اینطرف من نشسته بود. ایشان [خطاب به من] گفت: «بله، چطور شما میگویید کسی نیست؟ شما هستید، آقای موسوی اردبیلی هست.»؛ دوباره امام گفت: «نخیر، ایشان رهبر بشوند.»؛ شاید هم اسم آوردند و مشخّص کردند آقای خامنهای. در جلسه حالت خاصّی هم تاحدودی پیش آمد، ولی من این را که ممکن است این در ذهن امام باشد واقعاً جدّی نگرفتم. [با خود] گفتم حالا بهعنوان مثال گفتند شما رهبر باشید. اصلاً یادم نماند. بعد از چند روز بنا بود همه رفقا در دفتر من جمع بشوند. آقای هاشمی چند دقیقهای زودتر آمده بود. به من گفت: «فلانی! نظر شما راجع به آن مطلبی که امام گفتند چیست؟»؛ من اصلاً یادم نیامد که ایشان چه میگوید. گفتم: «کدام مطلب؟»؛ گفت: «اینکه گفتند شما رهبر باشید.»؛ گفتم: «هیچّی!»؛ گفت: «نه، امام بیفکر قبلی این حرف را نمیزند. این حرف همینطوری از دهان امام نپرید. این را با فکر قبلی میگوید.»؛ گفتم: «من نمیدانم. من نمیدانم.»؛ چند ماه بعد در اتاق آقای هاشمی جلسهای با ایشان داشتیم. باز همین صحبت پیش آمد. گفتم: «آقای هاشمی! بدان اگر چنین چیزی برای من پیش بیاید قطعاً و یقیناً آن را قبول نخواهم کرد. این را مطمئن باشید.»؛ واقعاً هم بنایم بر همین بود و اصلاً احتمال هم نمیدادم که قضیّه به این شکل مطرح بشود. البتّه اندکی قبل از فوت امام _ همان روز و شب _ صحبت شورای رهبری جدّی شد.
.💥جنگ ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥کانال ما درپیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
ادامه👆👆
افرادی هم که جمع شده بودند، اسم من را بهعنوان یک فرد میآوردند امّا به این شکلی که بعداً پیش آمد اصلاً به ذهن ما خطور نمیکرد.»2؛ آقای هاشمی میگوید ما میتوانستیم فرمایش امام در رابطه با آیتالله خامنهای را حمل بر این کنیم که هدف ایشان این بوده که ما را قانع کنند و بگویند در بنبست نیستید. این بود که تصمیم میگیرد درباره همین مسئله یک بار دیگر خصوصی خدمت امام(قدّسسرّه) رفته و در اینباره با ایشان صحبت کند. در این دیدار حضرت امام(قدّسسرّه) مجدّداً میفرمایند: «که شما وقتی مثل آقای خامنهای را دارید، چرا تردید دارید؟ چرا مشکل دارید؟»3
امام(قدّسسرّه) پس از این ماجرا نیز بارها و بارها خطاب به نزدیکان خود، از آیتالله خامنهای برای رهبری آیندهی نظام نام بردند. خانم زهرا مصطفوی دختر حضرت امام(قدّسسرّه) دراینباره نقل میکنند: «من مدّتها قبل از برکناری قائممقام رهبری شخصاً از محضر امام دربارهی رهبری پرسیدم و ایشان از آیتالله خامنهای نام بردند. پرسیدم که آیا شرط مرجعیّت و اعلمیّت در رهبری لازم نیست و ایشان نفی کردند و از مراتب علمی ایشان پرسیدم و صریحاً فرمودند که ایشان اجتهادی که برای ولیّفقیه لازم است را دارد.»4 حضرت امام خمینی(قدّسسرّه) پیرو نخستین جلسهای که در مهرماه ۱۳۶۷ بر شایستگی آیتالله خامنهای برای رهبری تصریح کردند، در مهمترین مکتوبات ماههای پایانی عمر مبارکشان، یعنی منشور برادری و منشور روحانیّت، به تبیین ویژگیهای لازم برای زمامداری حکومت اسلامی پرداختند. طبیعتاً تقدّم زمانی پیشنهاد حضرت آیتالله خامنهای برای رهبری آینده بر دو منشور برادری و روحانیّت، نشاندهنده این است که حضرت امام(قدّسسرّه) این ویژگیها را در شخصیّت حضرت آیتالله خامنهای یافته بودند و ایشان مصداق زمامدار حکومت اسلامی در نگاه حضرت امام(قدّسسرّه) محسوب می شدند. بخشی از منشور برادری، شامل نگاه سلبی امام درباره زمامدار جامعهی اسلامی و پاسخ این پرسش است که «چه کسی نمیتواند و نباید در نظام جمهوری اسلامی رهبر باشد؟». ایشان میفرمایند: «مهم، شناخت درست حکومت و جامعه است که بر اساس آن نظام اسلامى بتواند به نفع مسلمانان برنامهریزى کند که وحدت رویّه و عمل ضرورى است و همینجا است که اجتهاد مصطلح در حوزهها کافى نمیباشد بلکه یک فرد اگر اعلم در علوم معهود حوزهها هم باشد ولى نتواند مصلحت جامعه را تشخیص دهد و یا نتواند افراد صالح و مفید را از افراد ناصالح تشخیص دهد و بهطورکلّى در زمینه اجتماعى و سیاسى فاقد بینش صحیح و قدرت تصمیمگیرى باشد، این فرد در مسائل اجتماعى و حکومتى مجتهد نیست و نمیتواند زمام جامعه را به دست گیرد.»5
امّا نگاه ایجابی امام به زمامدار، در آخرین مکتوب مبسوط ایشان یعنی منشور روحانیّت قابل مشاهده است که ویژگیهای یک «مجتهد جامعالشّرایط» را که شایستگی رهبری امّت اسلامی را دارد، برمیشمارند: «روحانیّت تا در همه مسائل و مشکلات حضور فعّال نداشته باشد، نمیتواند درک کند که اجتهاد مصطلح برای اداره جامعه کافی نیست. مجتهد باید به مسائل زمان خود احاطه داشته باشد. برای مردم و جوانان و حتّی عوام هم قابلقبول نیست که مرجع و مجتهدش بگوید من در مسائل سیاسی اظهارنظر نمیکنم. آشنایی به روش برخورد با حیلهها و تزویرهای فرهنگ حاکم بر جهان، داشتن بصیرت و دید اقتصادی، اطّلاع از کیفیّت برخورد با اقتصاد حاکم بر جهان، شناخت سیاستها و حتّی سیاسیون و فرمولهای دیکتهشدهی آنان و درک موقعیّت و نقاط قوّت و ضعف دو قطب سرمایهداری و کمونیزم که درحقیقت استراتژی حکومت بر جهان را ترسیم میکنند، از ویژگیهای یک مجتهد جامع است. یک مجتهد باید زیرکی و هوش و فراست هدایت یک جامعه بزرگ اسلامی و حتّی غیر اسلامی را داشته باشد و علاوهبر خلوص و تقوا و زهدی که درخور شأن مجتهد است واقعاً مدیر و مدبّر باشد. حکومت در نظر مجتهد واقعی فلسفه عملی تمامی فقه در تمامی زوایای زندگی بشریّت است. حکومت نشاندهنده جنبه عملی فقه در برخورد با تمامی معضلات اجتماعی و سیاسی و نظامی و فرهنگی است. فقه، تئوری واقعی و کامل ادارهی انسان از گهواره تا گور است. هدف اساسی این است که ما چگونه میخواهیم اصول محکم فقه را در عمل فرد و جامعه پیاده کنیم و بتوانیم برای معضلات جواب داشته باشیم.»6
پانوشتها:
1- مشروح مذاکرات مجلس خبرگان، دوره اوّل، اجلاسیّه هفتم، صص ۱۵۲-۱۵۱
2- مرکز اسناد دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی)
3- مشروح مذاکرات مجلس خبرگان، دوره اوّل، اجلاسیّه هفتم، صص 152-151
4- روزنامه جمهوری اسلامی، 2/9/1376
5- صحیفهی امام خمینی، ج ۲۱، صص 179-176، 10/8/1367
6- همان، صص 293-273،
.💥جنگ ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
توسل به حضرت زهرا(س)
مریم عرفانیان
در هنگام عمليات رمضان وظيفه ما عمليات ايذائي بود. میخواستیم شب هنگام پس از ضربه زدن به دشمن به مقرمان برگرديم. پس از عبور از خط و نزديک شدن به دشمن به دليل بیاحتیاطی يکي دو تا از نيروها لو رفتيم. دشمن منور زد و پس از ديدن نيروها همه را به رگبار بست! در نتيجه آتش دشمن 30- 40 نفر شهيد داديم. معبر قفلشده بود، بچهها وحشتزده شدند و پیشروی غیرممکن. به عقب آمدم و آقای برونسي را پيدا کردم. متوجه شدم که گريه میکند! گفتم: «بلند شو گريه فایدهای ندارد. به بچهها دستور عقبنشینی بده. اين نيروها ديگر توان جنگيدن ندارند. اگر صبح بشود تمام نيروها از بين میروند.» ديدم اصلاً جوابم را نمیدهد. تکانش دادم و گفتم: «تو فرمانده اي. بلند شو دستور بده برگرديم.»
سرش را بلند کرد و گفت: «ما وظيفه انهدام نيروهاي عراق را داريم. بايد دشمن را منهدم کنیم و بعد برگرديم. درسته؟»
گفتم: «بله.»
گفت: «من الان سرم را روي زمين گذاشتم و از حضرت زهرا (س) کمک خواستم.»
و ادامه داد: «الآن میروی خط پيش برادر جوانان و همراه او با بقيه، بچهها را همراه خودت میبری.»
مقداري تعلل کردم؛ ولي او مجدد مرا به خود آورد.
جلو رفتم و وظیفهام را انجام دادم. برونسي هم بقيه نيروها را آماده مقابله کرد و گفت: «يک گلوله به حسين بده و يکي بده به سيد آرپیجی زن.» بعد هم خودش یک گلوله آماده کرد و سپس گفت: «همه نيروها آمادهباشند تا آرپیجیها شليک شد شما تکبير گفته به دشمن بزنيد.»
آرپیجیها شليک شد، سنگر دشمن آتش مهيبي گرفت و منطقه را مانند روز روشن کرد. نيروهاي خودي هم روي سر دشمن ريختند. آن شب حدود 50 دستگاهتانک از دشمن غنيمت گرفتيم. صبح مشخص شد که يکي از سنگرها محل تجمع سرهنگهای عراقي بوده و آنجا جلسه داشتند و گلوله آرپیجی سبب هلاکت همه آنها شده بود.
و من از نتیجه اين حمله خيلي تعجب کردم!
بر اساس خاطرهای از شهید عبدالحسین برونسی
راوی: سید کاظم حسینی، همرزم شهید
.💥جنگ ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥کانال ما درپیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
توییت حساب ایران به عبری🇮🇷
معادلات تغییر خواهد کرد...
#سید_رضی_موسوى
#غزه
#طوفان_الاقصی
🇮🇷 #ایران_قوی
.💥جنگ ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥کانال ما درپیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi