«زاکانی» دستیار ویژه رئیسجمهور شد
🔹«علیرضا زاکانی» شهردار تهران به عنوان دستیار ویژه رئیسجمهور در امور مدیریت آسیبهای اجتماعی در شهر تهران شد.
🌐@jannatolhosain
رسانه ترکیهای مدعی شد که یکی از رهبران تجزیهطلب ضد ایرانی اخیرا در اقلیم کردستان عراق ناپدید شده است
🔹این رسانه ادعا کرده که این چهره تجزیهطلب، توسط سیستم امنیتی جمهوری اسلامی ایران دستگیر شده است.
🌐@jannatolhosain
آیت الله شوشتری:
"نزد هر استادی که رفتید اگر بر دریا راه می رفت،اگر پرواز میکرد،اگر غیب میگفت، اما با رهبر معظم و معزز انقلاب زاویه داشت، سریع برخیزید و بیرون بروید که او شیطانی مجسم است"
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🆔 @jannatolhosain
#آمریکا
🔰 چرا دیگر هیچ جنگی «طرف پیروز» ندارد؟
🔸هنری کیسینجر روزگاری گفته بود: «ارتشها اگر پیروز نشوند، باختهاند؛ ولی چریکها اگر نبازند، پیروز شدهاند». حالا به نظر میرسد بزرگترین و پرهزینهترین ارتش جهان، یعنی ارتش آمریکا، برعکس این گفته را به سرلوحۀ کار خود تبدیل کرده است: آمریکا میجنگد، و بدون آنکه پیروز شود، مصرانه جنگیدن را ادامه میدهد. گویی صرفِ همین جنگیدن کافی باشد. چرا این فرایند ادامه پیدا میکند؟
تام انگلهارت، یکی از مشهورترین روزنامهنگاران آمریکا در زمینۀ جنگ و سیاست خارجی، در یادداشتی در مجلۀ نیشن این موضوع را بررسی کرده است که خلاصهای از آن را میخوانید.
من در بحبوحۀ جدالی عالمگیر که «جنگ جهانی دوم» نام گرفت متولد شدم. درست است که پیش از آنکه بتوانم نام پدر و مادرم را صدا بزنم، این جنگ با بمباران هیروشیما و ناکازاکی پایان یافت، ولی من بهطرز عجیبی در میان جنگ بزرگ شدم. پدرم سن ۳۵ سالگی، یک روز بعد از حملۀ ژاپن به پِرل هاربِر، داوطلبانه به تفنگداران هوایی ارتش پیوست. او در برمه جنگید و سرانجام همزمان با روز یادبود پِرل هاربِر در سال ۱۹۸۳ میلادی درگذشت. با اینکه او هرگز دربارۀ تجربیات زمان جنگش چیزی تعریف نمیکرد، اما جنگ را با خود به خانۀ ما آورد.
اما او چطور جنگ را به خانه آورد؟ معمولاً بهصورت خشم. حال این خشم یا به دلیل خرید مادرم از خواربارفروشی نزدیک خانه بود که به گمان پدرم صاحبش موقع جنگ مشغول «سودجویی از جنگ» بوده، یا به این دلیل که اولین اتومبیل من یک فولکسواگن کارکرده (آلمانی!) بود، یا خشمی به دلیل علاقۀ مادرم به رفتن به رستورانی ژاپنی! پناهبرخدا! من دو منبع برای آگاهی از تجربیات جنگی پدرم داشتم. اولی یک کیسۀ پارچهای سبزرنگ در کمد اتاق پذیرایی که پر بود از یادگارهای دوران جنگش؛ دومی، سینما. جایی که مرتب با هم میرفتیم و کنار هم، انواع گوناگونی از جنگهای آمریکایی را از جنگهای سرخپوستی گرفته تا جنگ جهانی دوم دیدم.
همانطور که در کتابم زوال فرهنگ پیروزی نوشتهام پس از جنگهای سرخپوستی، جنگ همیشه شرح وحشیگری آنها و خوبی ما بوده است؛ ما پیروز میشدیم، «آنها» شکست میخوردند و «نمایش کشتار» آغاز میشد. فیلمهایی که در اینباره ساخته میشدند سرشاربودند از لذت مشاهدۀ صحنههای کشتار صدها غیرسفیدپوست.
اکنون بیش از شصت سال از زمانی که پدرم به جنگ رفته بود، گذشته است و من با آنکه در هیچ جنگی شرکت نکردهام ولی در تمام عمر، فکرم روی جنگ متمرکز بوده است و دربارۀ آن بسیار نوشتهام. چیزی که پس از این تجربیات مرا شگفتزده کرده این است که آمریکا با بزرگترین ارتش روی زمین و بودجۀ نظامیای که بیشتر از کل مجموع نُه کشور بعدی است، از جنگ جهانی دوم به این سو، در هیچ -باز هم تکرار میکنم: «هیچ!»- جنگ مهمی پیروز نشده است. تاریخ جنگهای بزرگ ایالات متحده بعد از ۱۹۴۵ را مرور کنید: جنگ کره، جنگ ویتنام، جنگ نیابتی با شوروی در افغانستان، جنگ گرانادا، جنگ خلیج فارس، و نهایتاً زنجیرهای از جنگها علیهِ «ترور».
جنگ علیه ترور، علیرغم آنکه میلیونها انسان را در چندین کشور دنیا به کام مرگ کشانده و میلیاردها دلار هزینه داشته است، در نهایت منجر به گسترش دهشتناک گروههای تروریستی در تمام جهان شده است. و با اینحال، هیچ افقی از پیروزی در آن دیده نمیشود. چرا چنین شده است؟
به نظرم کاملاً مشخص است که چرا این وضع پیش آمده است. این جنگهای فرسایشی باعث شدهاند تا هر سال بودجۀ پنتاگون افزایش یابد و اکنون در آستانۀ رسیدن به یک تریلیون دلار است. اگر ارتش آمریکا از سال ۱۹۴۵ تا امروز یک موفقیت حائز اهمیت به دست آورده باشد، این است که گرانترین و پربودجهترین نهاد این کشور شده است. اما به موازات این، دوران جنگهای کلاسیکی که در آن ارتش بزرگ پیروزی را رقم میزد به پایان رسیده است. امروز برخلاف دورههای گذشته، فارغ از اینکه در میدان جنگ چه رخ دهد، کمتر احتمال دارد قدرتهای بزرگ پیروز شوند. ای کاش تجربۀ جنگافروزیهای آمریکا درسی برای دولتمردان روسیه و چین هم داشته باشد.
اگر از همۀ مطالعاتم دربارۀ «قدرتهای بزرگ» و «جنگ» یک چیز آموخته باشم، این است که بزرگیِ این قدرتها فقط به کار نابودی میآید؛ چه نابودکردن دشمنانشان و چه نابودکردن خودشان.
🌐@jannatolhosain
🔸درخواست لیبی از لبنان برای آزادی پسر قذافی؛ آیا سرنوشت موسی صدر با هانیبال ارتباط دارد؟
مقامات قضایی لیبی در درخواستی رسمی از لبنان خواستار آزادی یکی از پسران معمر قذافی دیکتاتور سابق لیبی به دلیل وخامت وضعیت جسمانی وی در زندان شدند.
وضعیت سلامتی هانیبال قذافی که از سال ۲۰۱۵ و بدون هیچ اتهامی در زندان به سر میبرد، از زمان اعتصاب غذای او در سوم ژوئن در اعتراض به بازداشت بدون محاکمهاش رو به وخامت گذاشته است. او از آن زمان دست کم دو بار به بیمارستان منتقل شده و فقط مقدار کمی آب میخورد.
به گفته مقامات ناشناس قضایی لبنان، اوایل ماه جاری میلادی الصدیق الصور، دادستان کل لیبی درخواستی را برای همتای لبنانی خود، غسان عویدات در مورد هانیبال قذافی ارسال کرده است.
در این یادداشت آمده است که همکاری لبنان در این زمینه میتواند به افشای حقیقت در مورد سرنوشت موسی صدر روحانی لبنانی برجسته شیعه کمک کند. صدر در سال ۱۹۸۷ در لیبی مفقود شد.
🌐@jannatolhosain
9.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌️عمرسعد اولین گریه کن امام حسین !
🌐@jannatolhosain
استوری جناب آقای دکتر جبلی، ریاست محترم صداوسیما
درباره برنامه پاورقی
🔴 پاورقی | @pavaraghi_tv2
⭕️ العربی الجدید: سفر سردار قاآنی به بغداد و دیدار با شخصیتها و گروههای عراقی
🔹العربی الجدید به نقل از مسئولان عراقی نوشت: سردار اسماعیل قاآنی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در سفری اعلام نشده وارد بغداد شده و با شخصیتها و رهبران سیاسی دیدار کرده است.
🔹این چهارمین سفر سردار قاآنی از زمان تشکیل دولت «محمد شیاع السودانی» در اواخر اکتبر گذشته است.در همین رابطه، یک عضو برجسته چارچوب هماهنگی گروههای شیعی به عنوان ائتلاف حاکم بر عراق ضمن اعلام ورود هوایی سردار قاآنی به بغداد در شب گذشته تاکید کرد: وی دیدارهای متعددی با مسئولان سیاسی و دولتی برگزار کرده و احتمالا با السودانی هم دیدار خواهد کرد./ترجمه از شفقنا
🌐@jannatolhosain
#سوریه #آمریکا
🔰 تاسیس گروه برکان الفرات توسط آمریکا برای مقابله با محور مقاومت؛ آیا آمریکا در حال تبدیل عشایر سوری به پیاده نظام خود در منطقه است؟
منابع نزدیک به مسلحین سوری از تاسیس گروهی به نام "برکان الفرات" با حمایت ائتلاف آمریکایی جهت حمله به کاروانها و مواضع ارتش سوریه و محور مقاومت در استان دیرالزور خبر دادند؛ انتشار این خبر همزمان با افزایش تحرکات نظامی آمریکاییها در سوریه و همچنین جلسات آنان با برخی قبایل و عشایر سوری گمانههایی را تقویت میکند؛ آیا آمریکا در حال تبدیل عشایر سوری به پیاده نظام خود در منطقه است؟
همزمان با افزایش تحرکات زمینی و هوایی آمریکاییها در عراق و سوریه، در تیر ماه ۱۴۰۲ ائتلاف آمریکایی و مسلحین جیش سوریه الحره (مغاویر الثوره سابق) جلسهای را با حضور بزرگان قبایل حمص و صحرای سوریه در پایگاه التنف واقع در جنوب سوریه برگزار کردند. مفاد این جلسه تاکنون منتشر نشده است اما گفته میشود فرماندهان آمریکایی در این جلسه در خصوص برخی مسائل از جمله مخالفت با دولت سوریه و تظاهرات آنان علیه محور مقاومت برنامه هایی را مطرح کردند. پس از این جلسه، برخی منابع از آمادگی تعدادی از قبایل سوری جهت اقدام و انجام حمله زمینی علیه محور مقاومت در شرق سوریه خبر دادند.
پس از افزایش تحرکات نیروهای محور مقاومت، ائتلاف آمریکایی از ترس هدف قرار گرفتن مواضع خود، نیروهای الصنادید (جوانان قبیله شمر که تحت فرماندهی SDF و حمایت ائتلاف آمریکایی میباشند) را در اطراف تاسیسات گازی کونکو و روستاهای حومه شمالی دیرالزور مستقر کرد.
چندی بعد نیز رسانههای محلی از هدف قرار دادن یک کاروان متعلق به محور مقاومت در استان دیرالزور به مانند آنچه که در عراق و سوریه بر علیه کاروانهای آمریکایی انجام میشود خبر دادند. دقایقی پس از حمله، گروه تازه تاسیس "برکان الفرات" با انتشار بیانیهای مسئولیت این حمله را بر عهده گرفت و مدعی شد در این حمله یک نفر از نیروهای مقاومت به شهادت رسیده است.
جزئیات بیشتری در مورد فرمانده، تعداد نیروها و اهداف این گروه منتشر نشده است اما طبق اعلام منابع محلی، برکان الفرات تحت حمایت ائتلاف آمریکایی تشکیل شده است و ماموریت این گروه مشخصا حمله به کاروانها و مواضع ارتش سوریه و محور مقاومت در استان دیرالزور است.
در صورت صحت این موضوع و همچنین استمرار بسیج عشایر سوری در راستای طرحهای ائتلاف آمریکایی و شوراندن آنها علیه حکومت مرکزی سوریه و محور مقاومت، فرضیه تبدیل برخی عشایر و قبایل سوری به پیاده نظام آمریکاییها در منطقه پررنگتر خواهد شد.
به نظر میرسد آمریکاییها سعی دارند با سرمایهگذاری بر عشایر سوری و حمایت از گروههای کوچک محلی، نبردهای پارتیزانی را که پیشتر علیه آنها انجام شد، با کپی برداری، اکنون بر علیه مواضع و کاروانهای ارتش سوریه و محور مقاومت به ویژه در مناطق شرق سوریه آغاز کنند. تاکنون دستکم یک مورد حمله پارتیزانی به کاروان نظامی محور مقاومت صورت گرفته است. زمان مشخص خواهد کرد که دلیل حمایت نظامی آمریکاییها از قبایل سوری چیست و این پشتیبانی تا چه میزان و تا چه زمانی ادامه خواهد یافت!
🌐@jannatolhosain
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍شوخی مخاطبان با بخشی از مصاحبه با حسین مرعشی که در فضای مجازی بازتاب زیادی داشته است...
🔸🔸🔸🔸🔸
🔴«منیر تژ» عضو شورای مرکزی منافقین کشته شد
🔹ادامه مرگهای مشکوک در فرقه رجوی
🔹منیر تژ از اعضای شورای مرکزی سازمان مجاهدین خلق به طرز مشکوکی کشته شد. گفته میشود وی دست به خودکشی زده و یا او را خودکشی دادهاند.
🔹این چندمین مرگ متوالی مشکوک در میان اعضای رده بالای این گروهک طی هفتههای اخیر است.
🔹پیش از این، عذرا طالقانی (سوسن)، اسماعیل علیپور، عبدالوهاب فرجی و برخی دیگر از اعضای این سازمان به طرز مشکوکی کشته شده بودند.
🔹این روند در پی فشار دولت آلبانی به منافقین و مسئلهدار شدن تعداد زیادی از اعضای این گروهک، موجب وحشت در میان دیگر اعضای رده پایین شده که بسیاری از آنها خواهان خروج از این گروهک هستند.
🔹منیر تژ در کارنامه خود حضور فعال در عملیات فروغ جاویدان (مرصاد) را نیز دارد.
🔹او که بعدها به عضویت شورای مرکزی این گروهک در آمد، از سال ۱۳۹۲ درگیر بیماری قلبی بود و بخاطر نارسایی قلبی و استفاده از ۲ دریچه قلب مصنوعی، به تنگی نفس و طپش قلب مبتلا بود که حتی راه رفتن را برایش سخت میکرد.
🔹تژ در سال ۹۸ پس از شدت گرفتن بیماری اش خواستار حمایت درمانی و موافقت سازمان با انتقالش به آلمان جهت پیگیری روند درمانیاش شد، اما همزمان با وقوع حوادث آبان آن سال و شروع اغتشاشات در ایران از او خواسته شد تا پایان سال صبر کند و علت آن هم قریب الوقوع بودن سقوط جمهوری اسلامی اعلام شد.
🔹اوضاع جسمی این عضو شورای مرکزی منافقین در سال ۱۴۰۱ با شدت گرفتن بیماریاش (که با بی توجهی سران این گروهک مواجه بود) وخیمتر شد به نحوی که دیگر توان هیچ فعالیتی نداشت. با این حال باز هم اجازه درمان به او داده نشد.
🔹این وضعیت نهایتاً موجب اعتراض او در خردادماه سال جاری شد و او اعلام کرد که میخواهد هرطور شده با خروج از اشرف، به درمان و معالجه بیماری خود بپردازد و تهدید کرد که در صورت عدم موافقت، اقدام به خودسوزی خواهد کرد.
🔹نهایتاً با عدم موافقت مجدد سران منافقین با خروج وی از اشرف -که میترسیدند این خروج و حضور وی در فضای عمومی تبعات زیادی از جمله در زمینه حقوق بشری برایشان داشته باشد- منیر تژ عضو باسابقه این گروهک، دست به خود کشی زد.
🔹در این میان برخی هم معتقدند، این مرگ با صحنهسازی منافقین برای خلاص شدن از شر او رقم خورده است.
🌐@jannatolhosain