✅ رسانه های اسرائیلی:
زیاد النخاله، دبیرکل جنبش جهاد، در طبقه دیگری از همان ساختمانی بود که هنیه در آن ترور شد.
🌐@jannatolhosain
.
⭕️ توئیت دختر اسماعیل هنیه:
کی میگه دلیلش ایرانه؟!
شما اعراب در کشورهای خود از او پذیرایی نمی کنید شما از ایران به ما نزدیکترید!
اما ایران بهتر از شما پشتیبان ما بود
و به همین دلیل حق ندارید در مورد ایران که از شما شرافتمندتر است به این معنا که پایتخت اسلام است، صحبت کنید!
🌐@jannatolhosain
12.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️لحظاتی از آخرین دیدار روز گذشته (سهشنبه ۹ مرداد ۱۴۰۳) شهید اسماعیل هنیه با رهبر انقلاب اسلامی
🔻@jannatolhosain
جنّات
▪️لحظاتی از آخرین دیدار روز گذشته (سهشنبه ۹ مرداد ۱۴۰۳) شهید اسماعیل هنیه با رهبر انقلاب اسلامی 🔻
📢 پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت مجاهد بزرگ آقای اسماعیل هنیه:
خونخواهی مهمان عزیزمان را وظیفه خود میدانیم
رژیم صهیونیستی زمینه مجازات سخت را برای خود فراهم ساخت
🔹️در پی شهادت مجاهد بزرگ آقای اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی ضمن تسلیت شهادت این رهبر شجاع و مجاهد برجسته به امت اسلامی و جبهه مقاومت و ملت سرافراز فلسطین تاکید کردند: رژیم صهیونی جنایتکار و تروریست با این اقدام زمینهی مجازات سختی را برای خود فراهم ساخت و خونخواهی او را که در حریم جمهوری اسلامی ایران به شهادت رسید، وظیفه خود میدانیم.
✏️ متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
✏️ بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
ملت عزیز ایران!
✏️ رهبر شجاع و مجاهد برجستهی فلسطینی جناب آقای اسماعیل هنیه در سحرگاه امروز به لقاءالله پیوست و جبههی عظیم مقاومت عزادار شد. رژیم صهیونی جنایتکار و تروریست، میهمان عزیز ما را در خانهی ما به شهادت رسانید و ما را داغدار کرد، ولی زمینهی مجازاتی سخت برای خود را نیز فراهم ساخت.
✏️ شهید هنیه سالها جان گرامیاش را در میدان مبارزهئی شرافتمندانه بر سردست گرفته و آمادهی شهادت بود، و فرزندان و کسان خود را در این راه تقدیم کرده بود. او از شهید شدن در راه خدا و نجات بندگان خدا باک نداشت، ولی ما در این حادثهی تلخ و سخت که در حریم جمهوری اسلامی اتفاق افتاده است، خونخواهی او را وظیفهی خود میدانیم.
✏️ اینجانب به امت اسلامی، به جبهه مقاومت، به ملت شجاع و سرافراز فلسطین و بالخصوص به خاندان و بازماندگان شهید هنیه و یکی از همراهانش که با وی به شهادت رسیده است، تسلیت عرض می کنم و علوّ درجات آنان را از خداوند متعال مسألت مینمایم.
سید علی خامنهای
۱۰ مرداد ۱۴۰۳ مصادف با ۲۵ محرم ۱۴۴۶
🔻@jannatolhosain
📷 اهتزاز پرچم سرخ انتقام برفراز گنبد مسجد جمکران
🔹در پی ترور ناجوانمردانۀ شهید اسماعیل هنیه، پرچم سرخ یالثارات الحسین بر فراز گنبد آستان مسجد مقدس جمکران به نشانۀ انتقامخواهی خون این مهمان ایران به اهتزاز درآمد.
🔷@jannatolhosain
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام خمینی (ره):
منطق شما ترور است لکن با ترور شخصیت های بزرگ ما، شخص های بزرگ ما، اسلام ما تأیید می شود.
#شهید_هنیه
#انتقام
🔷@jannatolhosain
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حجتالاسلام رستمی: میگفتند شهید رئیسی سواد حرف زدن با دنیا را بلد نیست اما دستاوردهایی که آرزوی مدعیان بود را محقق کرد/ موفقیت رئیسجمهور موفقیت همه است
رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها در اختتامیه دوره دانشجویی آرمان:
🔸قبلاً ترکمنستان گازش را به روی ما بسته بود و ما با نزدیکترین و رامترین همسایههایمان دچار مشکل شده بودیم. با نزدیکترین شرکای راهبردیمان هم چالش داشتیم.
🔸حضرت آقا خطوط و حدود انتصابات را روشن کردند. ایشان تضعیف رئیس جمهور را حرام و تقویت او را واجب اعلام کردند.
🔸گفتند کارگزارانی انتخاب کنید که امین، مورد اعتماد، ورزیده، دارای اعتقاد به مبانی انقلاب اسلامی، و بدون سابقه سوء باشند.
🔸کارگزارانی انتخاب خواهند شد که انشاالله عرصه اداره کشور را به سمت اهداف و اعتلای نظام و انقلاب اسلامی پیش خواهند برد.
🔻@jannatolhosain
🔴وزارت امور خارجه مصر: ما سیاست تشدید تنش اسرائیل در دو روز گذشته را محکوم می کنیم و نسبت به عواقب سیاست ترور و نقض حاکمیت کشورها هشدار می دهیم.
🌐@jannatolhosain
🔴پیام دکتر جلیلی در پی شهادت اسماعیل هنیه
🔹بسم الله الرحمن الرحیم
هَنِیئاً بِما أَسْلَفْتُمْ فِی الْأَیّامِ الْخالِیَةِ
مهمان عزیز جمهوری اسلامی، برادر گرانقدر و مبارز اسماعیل هنیه پس از عمری مجاهدت در راه آزادی قدس شریف و رهبری حماس به ویژه در عملیات طوفان الاقصی و ده ماه مقاومت اعجاب برانگیز پس از آن، به دست بدترین دشمن خدا و انسانیت در دوران معاصر، رژیم تروریستی صهیونیستی به شهادت رسید.
🔹او پاداش عمل صالح و مجاهدتی را که در تمام عمر برای آخرت اندوخته بود، دریافت کرد. پیروزیهای پیدرپی از نبردهای ۲۲ روزه تا طوفان الاقصی نقطهای درخشان در کارنامه عمل اوست که از یک سو شکست را به رژیم صهیونیستی چشاند و از سوی دیگر تجدید نظر در مناسبات ظالمانه جهان را با صفکشی حق و باطل به خیابانهای سراسر جهان کشاند و امت اسلام را یکدل نمود. پیکار پیوسته او در برابر دشمن و همراهی همدلانه او با دوستان جبهه مقاومت او را به نماد جهاد و اتحاد تبدیل کرد.
🔹این شهادت پرافتخار بر او مبارک باد اگر چه فقدان او برای امت اسلامی و ملت فلسطین به ويژه مردم نستوه غزه سخت و غمی بزرگ است.
🔹بدون شک خون اسماعیل هنیه در امتداد شهدای بزرگ فلسطین از عزاالدین قسام، شیخ احمد یاسین و اسماعیل رنتیسی و فتحی شقاقی تا چهل هزار شهید ده ماه اخیر غزه، مهر پایانی است بر عمر رژیم جنایتکار، اشغالگر و جعلی رژیم صهیونیستی که با یاری خداوند رسوایی هرچه بیشتر و افول سریعتر قدرتهای حامی او بویژه رژیم آمریکا را به دنبال خواهد داشت. دستپاچگی و تلاشهای مذبوحانه دشمن جلوهای دیگر از ضعف و گمانهای غلط اوست که میپندارد ترور، تردید میآورد و نمیفهمد این اقدامات بذر عزم را بیش از پیش در دل جوانان پاک و وارسته منطقه خواهد نشاند و اولین زخم کاری این گمان غلط دشمن از جایی که گمان نمیبرد بر سر او فرود خواهد آمد. « وَظَنُّوا أَنَّهُم مَّانِعَتُهُمْ حُصُونُهُم مِّنَ اللَّهِ فَأَتَاهُمُ اللَّهُ مِنْ حَيْثُ لَمْ يَحْتَسِبُوا»
🔹امروز شهید اسماعیل هنیه و شهید عزیز همراه او مهمان شهدای مقاومت بویژه شهید سلیمانی هستند که همراه فرشتگان الهی به آنها خوشامد گفته وندای «هنیئا بما کنتم تعملون» سرمیدهند.
روحش شاد.
🔻سعید جلیلی، ۱۰ مرداد ۱۴۰۳
🌐@jannatolhosain