1_4911346771432571006.mp3
1.04M
@jannatolmahdi313
صوت زیبا✅
✨روز سه شنبه روز زیارتی
★امام زین العابدین(علیه السلام)
★امام محمدباقر(علیه السلام)
★امام جعفرصادق(علیه السلام)
@jannatolmahdi313
التماس دعاء 🤲
┅┅🍁✿❀🌺❀✿🍁┅┅
التماس دعاء 🤲
┅┅🍁✿❀🌺❀✿🍁┅┅
ا ❀✿🌺❀✿🌺❀✿
ا 🌺❀✿🌺❀✿
ا ❀✿🌺❀✿
ا 🌺❀✿
ا ❀✿
ا 🌺
@jannatolmahdi313
❤️ توسل امروز ❤️
🌹یا اَبَا الْحَسَنِ یا عَلِىَّ بْنَ الْحُسَیْنِ یا زَیْنَ الْعابِدینَ یَا بْنَ رَسُولِ اللهِ یا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ یا سَیِّدَنا وَمَوْلینا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِکَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناکَ بَیْنَ یَدَىْ حاجاتِنا یا وَجیهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ🌹
@jannatolmahdi313
🌹یا اَبا جَعْفَرٍ یا مُحَمَّدَ بْنَ عَلِی اَیُّهَا الْباقِرُ یَا بْنَ رَسُولِ اللهِ یا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ یا سَیِّدَنا وَمَوْلینا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِکَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناکَ بَیْنَ یَدَىْ حاجاتِنا یا وَجیهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ🌹
@jannatolmahdi313
🌹یا اَبا عَبْدِ اللهِ یا جَعْفَرَ بْنَ مُحَمَّدٍ اَیُّهَا الصّادِقُ یَا بْنَ رَسُولِ اللهِ یا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ یا سَیِّدَنا وَمَوْلینا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِکَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناکَ بَیْنَ یَدَىْ حاجاتِنا یا وَجیهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ🌹
@jannatolmahdi313
🌺
❀✿
🌺❀✿
❀✿🌺❀✿
🌺❀✿🌺❀✿
❀✿🌺❀✿🌺❀✿
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیه الکرسی عظیم ترین آیه
در قرآن است
برای حفظ ایمان و مال و جان هرروز
آیه الکرسی بخوان❣
@jannatolmahdi313
💚💚سوره مائده💚💚
@jannatolmahdi313
داراي فضيلت و خواص بسيار زيادي است كه به طور كامل در فايل بالا موجود است...خيلي عالي!!!⬆️⬆️
@jannatolmahdi313
🕋🕌🕋🕌🕋
👇شرح کوتاهی درباره
آیات جزء چهارم قرآن کریم
📌حجة الاسلام حاج ابوالقاسمی
⇩⇩⇩
#قرآن
👇
@jannatolmahdi313
4_290615083728373094.mp3
6.53M
👇شرح کوتاهی درباره
آیات جزء چهارم قرآن کریم
📌حجة الاسلام حاج ابوالقاسمی
#قرآن
👇
@jannatolmahdi313
⭕️ اسم الله
@jannatolmahdi313
🏳️ "إسم" علامت، نشانه، تابلو و عنوانی است که منرا به یادِ صاحبِ اسم میاندازد؛ مثلا "فاطمه"، اسم و علامتی است که یادِ حضرت زهرا علیها سلام را در ذهنها تداعی میکند.
@jannatolmahdi313
☝️تمامِ مخلوقاتِ خُرد و کلان، کَهان، کیهان، جهان، حیوان، انسان، آسمان، قرآن، امام و همه و همه اسم، نشانه و آیتی هستند که ما را به یاد مالکِ مخلوقات، یعنی الله میاندازند. "بسم الله"یعنی با مدد نشانههای خدا.
@jannatolmahdi313
❓اما چرا با کمکِ اسمُ الله و نه خودِ خدا؟ بعبارتِ دیگر چرا نقطهی آغازینِ شناختِ خدا، ارتباطگیری با نشانههای خداست؟ آیا بهتر نیست بجای وسیله قرار دادنِ اسم الله و توسل به نشانهی خدا، سیرِ خداپیمائیمان را بدون واسطه و وسیله انجام دهیم؟
@jannatolmahdi313
📝 برای پاسخ به این سؤال، ابتدا باید ابزارهای شناخت و دانشاندوزیِ خودمان را مرور کنیم. بینائی، بویائی، چشائی، شنوائی و لمس، ابزارهای شناخت و پنجرههای پنجگانهی ورودِ دانش و آگاهی به وجودِ ما است.
@jannatolmahdi313
👀 گسترهی کسبِ شناختِ حواسِ ما و نقطهی تماسِ چشم، شامه، زبان، گوش و پوست، به ملموسات و محسوساتِ پیرامون محدود میشود؛ به همین دلیل خدا در ابتدای سورههای قرآن با "بسم الله" ما را دعوت میکند به کاوش در اسم و نشانهها که همه دستساختِ خدایند.
@jannatolmahdi313
📚 مطالعهی اسمُ الله و کسبِ دانش نسبت به سازههای متنوعِ هستی، وسیلهای است برای پی بردن به سازندهای متعالی بنامِ الله. حواسِ پنجگانهی ما اما چون از درکِ مستقیمِ این وجودِ نازنین عاجز است، او را در آیات و نشانههاش میجوید.
@jannatolmahdi313
🔎 محصولات ریز و درشتِ دستساختهی الله را واکاوی میکند تا از یکسو بواسطهی نظم و پیچیدگیِ آنها، پی ببرد به عظمتِ الله؛ و از سوی دیگر با دیدنِ مصنوعاتِ بجا مانده از خدا و به عبارت دیگر با التفات به این آیاتِ آفاقی و انفسی، خدا در ذهنش برجسته شود و به نقطهی خضوع مطلق در برابر او برسد.
@jannatolmahdi313
💫 روشنترین و بارزترین مصداق "اسم الله"، انسانِ کامل و خلیفةُ الله است. چرا که خَلَف، جانشین و خلیفهی خدا بیش از سایر آفریدهها، رنگ و بوی الهی دارد و یاد خدا را در دلها زنده میکند.
@jannatolmahdi313
☝️با این بیان، آیهی "بسم الله" نوعی کمک گرفتن، وسیله و واسطه قرار دادن و ذکرِ توسل است به کسانی که مدالِ خلیفة اللهی را به گردن دارند. استمداد و توسل به خلیفه، هنگامِ قرائت سوره میتواند از این جهت باشد که منِ آلوده به لوثِ گناه، شایستگیِ دریافتِ معارفِ بلندِ کلامِ وحی را ندارم؛ بخاطر همین به تعبیرِ خود قرآن، ناچارم برای تقرب به خدا از شفیع، واسطه و وسیله استفاده کنم: "و ابتغُوا إلیهِ الوسیلة".
@jannatolmahdi313
🔔 آیهی بسمِ الله، توجه به آیاتِ الهی با رویکردِ خدامحورانه است و به نوعی ذکر توسل به خلیفة الله محسوب میشود برای کسبِ شایستگیِ راز و نیاز با خدا. اساسا شاید چون "بسم الله" اطاعت از خلیفهی خدا را یادآوری میکند، بخاطر همین است که با نزول بسم الله، ابلیسِ متمرد از سجده بر خلیفة الله، غضبناک شد.
@jannatolmahdi313
👺سرگذشتِ ابلیس، درس عبرتی است برای اینکه بدانیم در طول تاریخ غالبا نزاع بر سرِ خلیفه بود و نه خدا. ابلیس، به خلیفة الله سجده نکرد؛ یهود، عیسای خلیفة الله را نپذیرفت؛ مسیحیت، خلافتِ حضرت خاتَم را نپذیرفت؛ اهل سنّت، خَلَف و جانشینِ رسول الله را نپذیرفتند؛ و امروز نائبِ امامِ معصوم محل نزاع و اختلاف است.
@jannatolmahdi313
❗️شاید بتوان گفت سخت ترین آزمونِ الهی و پر ریزشترین واحد درسی خدا، اطاعت از خلیفه بود! تا آنجا که وقتی خدا فرمود "إِنّی جاعِلٌ فی الأَرضِ خَلیفةٌ" حتی ملائکه نیز زبان به اعتراض گشودند: " قالُوا أَ تَجْعَلُ فيها مَنْ يُفْسِدُ فيها وَ يَسْفِکُ الدِّماءَ وَ نَحْنُ نُسَبِّحُ بِحَمْدِکَ وَ نُقَدِّسُ لَک".
@jannatolmahdi313
⭕️ الله
〽️ لفظِ جلالهی "الله" به دو کلمهی ال و إلـٰه تجزیه و آنالیز میشود:
1️⃣ الف لام، اصطلاحا "عهدیه" یا "تعریف" نام دارد به معنایِ معروف و آشنا. فطرتِ همهی انسانها با خدا آشناست و وجودِ خدا را مسلَّم میداند.
@jannatolmahdi313
➕ حتی بسیطترین ذهنها هم بدونِ چیدنِ استدلال و صرفا با دیدنِ یک سازه، پی به وجود سازندهاش میبرند. حال که چنین است، چطور ممکن است سازهی پیچیدهی جهان، سازندهای دانا و توانا نداشته باشد؟
✅ سازنده داشتنِ سازهی جهان، با تکیه بر مشهودات و بدیهیات، ثابت است و نیاز به اثباتِ استدلالی ندارد. چرا که اقامهی استدلال بر گزارهی بدیهی، نفیِ بداهتِ آن است. یعنی آنقدر وجودِ الله، مسلّم و بدیهی است که مخالفانِ وجود خدا باید بر ادعایِ خود برهان اقامه کنند: "هاتُوا بُرهانَکم".
@jannatolmahdi313
2️⃣ إلَـٰه از ریشهی "وَلَهَ" یا "ألِهَ" گرفته شده که در صورتِ اول به معنایِ حیرت و سرگشتگی و در صورتِ دوم به معنایِ معبود و شایستهی پرستش میباشد. الله کسی است که همهی آفریدهها از درک و فهمِ ذاتَش واله و سرگردانند.
🕋 الله، همان معبود و معشوقی است که تمامِ مظاهرِ آفرینش به پرستش و بندگیِ او مشغولند؛ بندگی یعنی سر سپردنِ به اطاعتِ الله در عرصهی عبادی، تحصیلی، شغلی، تفریحی، معاشرتی، تربیتی، فردی، اجتماعی، خانوادگی و حکومتی.
@jannatolmahdi313
📿 ما یا در بندِ بندگیِ اللهیم، یا در بندِ بندگیِ شیطان و در هر دو حال، آزاد نیستیم. جلبِ رضایت خدا بوسیلهی انجامِ واجبات و خودداری از محرّمات، دو رکنِ اصلیِ قید و بندهای الهی است.
❌ مبادا در قید و بندِ اسارتِ شهوت، ثروت، قدرت، شهرت و لذتهای حرام باشیم و با بردگیِ شیطان، آزادی معنویمان سلب شود.
☝️با توجه به آنچه گذشت معنای دقیقِ الله عبارت است از: "معبودِ آشنا و شایستهی اطاعت و پرستشی که همه از درک عمیقِ حقیقت ذاتش واله و حیران هستند". الله، یعنی معبودِ نامآشنایِ حیرتانگیز.
@jannatolmahdi313