فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 احترام به اقوام یعنی این؛ تفاوت دو برخورد رو با نماد فرهنگ لرستان رو ببینید
#سواد_رسانه
#انتخابات
#اصلح
#سعید_جلیلی
📡 جبهه جهانی جوشن المقاومه 🇵🇸
📡 رسانه محمد رسولالله (ص) 🇮🇷
هدایت شده از مطالعات فضای مجازی
هم پزشکیان هم عبدالعلی زاده رئیس ستاد پزشکیان و هم آذری جهرمی مشاور دکتر پزشکیان میگویند قیمت بنزین و گازوئیل و برق باید آزاد شود.
یعنی هر باک بنزین حدودا یک ملیون تومان
🔰 پ.ن: دوستان عزیز تو هر شهری که هستید برید سراغ راننده تاکسیها و اسنپها و کامیوندارها و راننده اتوبوسها و این مطلب رو بهشون بگید یا این کلیپا رو بهشون نشون بدن تا رانندهها بشن ستاد سیّار جلیلی👌
بنده به شخصه با سی چهل نفر چهره به چهره صحبت کردم و وقتی قضیه افزایش قیمت بنزین رو میگفتم بالاتفاق میگفتن پس به پزشکیان رای نمیدیم.
بسم الله رانندهها رو پیدا کنید و کار رو شروع کنید!
🔴 #نشر_حداکثری
هدایت شده از بیداری طلاب
25.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻جواد ظریف درباره بازداشت زنان برای برداشتن حجاب، ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷:
خوششان بیاید یا نه باید به قانون احترام بگذارند. قضیه را خیلی احساسی نکنید
ما کسی را برای کاری که در خانهاش میکند مجازات نمیکنیم
در ایران باید بپوشید، همانطور که در کانادا هم بدون تیشرت نمیتوانید بروید مکدونالد
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
هدایت شده از بیداری طلاب
♨️پیامدهای عدم حمایت قاطع از جلیلی برای حامیان حوزوی قالیباف در صورت پیروزی پزشکیان
به نظر می رسد در صورتی که آقایان حوزوی حامی قالیباف از آقای جلیلی حمایت قاطع و عملی نکنند، با چالشهای متعددی روبرو خواهند شد که بعضی از این چالشها به شرح ذیل میباشد
🟥قضاوتهای منفی
عدم حمایت از جلیلی به عنوان نشانهای از بی تعهدی به ارزشها و آرمانهای انقلاب در این لحظات حساس کشور و منطقه تلقی می شود و این امر منجر به قضاوتهای منفی در عموم حوزویان خواهد شد که در فضای بعد از پیروزی پزشکیان تداوم سرزنشها و ریزش سرمایه اجتماعی حوزوی را در پی خواهد داشت
🟥هزینههای سیاسی
عدم حمایت از جلیلی هزینهی سیاسی قابل توجهی شامل از دست دادن حمایت مردمی، آسیب به روابط با مستمعین مذهبی و خدشهدار شدن اعتبار آقایان را به همراه دارد
🟥پیامدهای بلندمدت
عدم حمایت از جلیلی در شرایط فعلی پیامدهای بلندمدتی بر روابط و چشمانداز آینده آقایان داشته اعتماد و احترام متقابل را از بین میبرد و باعث انشقاق در بدنه مذهبی و روحانیون مشهور خواهد شد و ارتباطات آتی را با بدنه مذهبی دشوارتر خواهد کرد
🔻نتیجهگیری
فلذا عدم حمایت از آقای جلیلی در انتخابات ریاست جمهوری آتی، تبعات قابل توجهی به همراه دارد. آقایان باید به طور جدی این پیامدها را در نظر گرفته و تصمیم نهایی را سریع تر بگیرند.
🔻پیشنهاد
توصیه میشود که این آقایان با یکدیگر جلسهای برگزار کنند و به طور کامل در مورد این موضوع بحث و گفتگو کنند و در این جلسه، تمام جوانب موضوع را به دقت بررسی کرده و تصمیم نهایی را بگیرند
✍️بیداری طلاب
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
هدایت شده از مهدوی زادگان
🔶 دولت قهوه خانه نیست
دیشب مناظره دو نامزد راه یافته به دور دوم انتخابات ریاست جمهوری، آقایان دکتر سعید جلیلی و دکتر مسعود پزشکیان برگزار شد.
این مناظره در ابتدا با شیب کند آغاز شد ولی به تدریج که مجلس داغ تر می شد، یک طرف ( پزشکیان ) به تکرار حرف های قبلی افتاده بود و طرف دیگر ( جلیلی) گویی تازه موتورش روشن شده وسعت مطالعه و کار کارشناسی و ایده های عملی اش را به رخ رقیب می کشاند.
اگر سوال شود که رفتار کدامیک از دو طرف مناظره اخلاق مدارانه تر بود، بنده رأی به آقای جلیلی می دهم. او وقت رقیب را رعایت می کرد و چند بار با گفتن ایشان درست می گوید به او احترام گذاشت. در حالی که پزشکیان در مواردی سخن جلیلی را تکرار می کرد ولی اذعان به درست بودن گفتار او نمی کرد.
علاوه بر این، پزشکیان در یک جا به شهید سلیمانی و شهید رئیسی بی ادبی کرد. جلیلی به غیر بخش های پایانی گفتگو، بخاطر همین ملاحظه اخلاقی سعی نکرد اسمی از آقای روحانی بیاورد و وارد نقد جدی کارنامه ناکارآمد او شود.
این اندازه افراط در اخلاق مداری در مجلس مناظره، موجب شده بود که در ذهن مخاطب جای مدافع و منتقد وضع موجود وارونه جلوه کند. در حالی که پزشکیان با ستادی که تشکیل داده مدافع بانیان وضع موجود بویژه بانیان دهه خسران و فلاکت نود ظاهر شده است.
اما جمع بندی بنده از این مناظره آن است که سطح گفتار دو طرف یکسان نبود. یک طرف گویی در قهوه خانه به سر می برد و از هر دری بدون مطالعه و تفکر و ایده پردازی حرف می زد. در محفل قهوه خانه ای افراد پیرامون موضوع حرف های کلی و بدون پشتوانه علمی و خیلی عامیانه می زنند و دست آخر هم به خیال خود پیروزمندانه مجلس را ترک می کنند. مطالبی که آقای پزشکیان بیان می کرد فراتر از گفتار قهوه خانه ای نبود.
ولی گفتار طرف مقابل نشان می داد که گویی در یک آکادمی علمی راهبردی با حضور مردم شرکت کرده است. او سعی داشت مطالعات و مشاهدات میدانی خود را به حدی ساده سازی کند که برای مخاطب نا آشنا نیز قابل فهم و گفتگو باشد.
مسلماً سطح گفتار دو طرف باز گو کننده نگاه آن دو به ماهیت دولت است. پزشکیان دولت را محفلی قهوه خانه ای می دید. در نظر وی مسائل مهم مملکتی و بین المللی را با گعده های قهوه خانه ای با کارشناسان می توان طرح کرد و به راه حل رسید.
اما نگاه جلیلی به دولت آکادمیک بود. او کابینه دولت را محفلی آکادمیک و راهبردی می پندارد که باید مسائل مملکتی و بین المللی را به نحوی عقلانی و متناسب با مقتضیات زمان و مکان، مطرح کرد و راه حل مناسب برای آنها پیدا کرد.
نگاه قهوه خانه ای به دولت مخاطب را به دوران پیشا مدرن عصر قاجاری سوق می دهد. گویی شاهی هست و مجمعی از وزرا که می خواهند با گعده های غیر علمی به فهم امور و رسیدن به تصميمات ملوکانه نائل شوند.
اما نگاه آکادمیک مخاطب را در فضای دولت مدرن قرار می دهد. در چنین دولتی همه امور مبتنی بر مطالعات میدانی و کارشناسی شده مورد بحث و بررسی و تصمیم عقلایی پیش می رود.
اکنون انتخاب با ملت است که کدام گفتار و دیدگاه را می خواهد بر سرنوشت خود و فرزندانش حاکم کند. آیا خواهان دولت قهوه خانه ای است یا دولت آکادمیک راهبردی. اما آنچه که مسلم است دولت در مفهوم جدید آن قهوه خانه ای اداره نمی شود.
عجیب آن است که در ستاد پزشکیان جماعتی حضور دارند که علی الدوام دم از عقلانیت و آشنایی با زبان بین المللی می زنند ولی نامزدی را که روی تشک مناظره می فرستند کاملا با مفهوم جدید دولت بیگانه است و می خواهد به سبک قاجاری کابینه خود را پیش ببرد!
#رای_من_دکتر_جلیلی
✍ داود مهدوی زادگان
👉 @mahdavizadegan