⭕️ به این خبر بیبیسی فارسی خوب دقت کنید. بیبیسی فارسی عبدالباسط ساروت را «فوتبالیستی که نماد قیام علیه بشار اسد شده بود» معرفی کرده. بیبیسی اما نگفته ساروت عضو داعش هم بوده. بیبیسی کلمهای دروغ نگفته اما با گفتن تنها بخش کوچکی از واقعیت، حقیقت را وارونه کرده. بیبیسی حتی در داخل متن به شایعات پیرامون بیعت ساروت با داعش اشاره کرده. اما بیبیسی میداند تیتر تاثیر اصلی را روی ذهن مخاطب میگذارد. هدف بیبیسی هیولا جلوه دادن دولت اسد با برجسته کردن سرنوشت تلخ و غمبار و تراژیک جوانی است که میتوانست فوتبالیست معروفی شود. با کمرنگ کردن داعشی بودن او. تیتر بیبیسی نمونهای عالی از #پروپاگاندای_هوشمند و مدرن امروزی است. پروپاگاندایی که برای مخاطب عادی دستش به سختی رو میشود. /علی علیزاده
#سواد_رسانه_ای
@jaryan_s
👤سخنگوی قوه قضاییه: مهناز افشار هم شاکی خصوصی دارد و هم مدعیالعموم به پرونده او ورود کرده
🔹اسماعیلی در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت پرونده شکایت یکی از روحانیون مازندران از یکی از بازیگران در پرونده قتل روحانی همدانی گفت: این پرونده در دادسرا است.
🔹 هم شاکی خصوصی دارد و هم به لحاظ جنبه عمومی جرم دادستان اعلام جرم کرده است
🔹 به دلیل اینکه متهم هنوز به کشور بازنگشته است هنوز اقدام قضایی جدیدی صورت نگرفته است
@jaryan_s
⭕️ سخنگوی قوه قضاییه : آیین نامه قانون رسیدگی به اموال مسولان و کارگزاران نظام در قوه قضاییه تصویب و توسط رییس قوه ابلاغ شد
👤غلامحسین اسماعیلی: درباره اعلام تصویب و ابلاغ و اجرایی شدن آیین نامه مربوط به قانون رسیدگی به دارایی مقامات، مسئولان و کارگزاران نظام جمهوری اسلامی گفت: ریاست قوه تاکید کرد که معطل ماندن این قانون را نمی پذیریم. آیین نامه ای جامع برای این قانون تدوین، تصویب و دیروز ابلاغ شد
@jaryan_s
🔺پایان کار هاتگرام و طلاگرام
🔹بنابر شنیدهها، آخر خردادماه هاتگرام و تلگرام طلایی فعالیت خود را متوقف خواهند کرد
🔹پس از حذف این دو برنامه از گوشیهای تلفن همراه، کاربران چند ده میلیونی این دو پوسته، ریزش شدیدی داشته است. سرانجام سایر پوستههای غیررسمی تلگرام مشخص نیست. آیا حکم قضایی برای انسداد سایر پوستهها نیز صادر خواهد شد؟/جماران
@jaryan_s
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیس قوه قضائیه: حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر وظیفه دولت، پلیس و دستگاه قضایی است
@jaryan_s
🔘 این سؤال، انسان را بهسوی بالاترین هدف میبرد: «بعدش چی؟»
🔻 #گناه_و_توبه (ج۱۷) - ۲
🔸 هرکسی باید به این سؤال پاسخ بدهد: «وقتی به همۀ اهدافم رسیدم، بعدش چی؟ آخرش چی؟» انسان دنبال هدفی میگردد فراتر از اهداف مقدماتی و میانی در هر بخشِ زندگیاش؛ هدفی که هیچوقت تمام نشود!
🔸 روح انسان به یک هدف برتر نیاز دارد؛ به «بالاترین هدف» که وقتی به آن فکر کرد، با قلبش آن را حسّ کند و آرامش پیدا کند و دیگر نگوید «بعدش چی!» این هدفِ بینهایت هم چیزی غیر از خدا نمیتواند باشد.
🔸 کسی که اهل برنامهریزی باشد، همین برنامهریزی، در نهایت او را به خدا میرساند، چون وقتی اهدافش را میشمارد، دنبال عالیترین هدف میگردد و میگوید: «بالاتر از این هدف، چه هدفی هست؟» کسی که منفعتطلب هم باشد، دنبال بالاترین منفعت میگردد و آخرش به خدا میرسد.
🔸 آدم اگر عاقبتاندیش باشد، آخرش به خدا میرسد، چون میگوید: «اگر یکمدتی-مثلاً یکمیلیارد سال- در بهشت بودم و از نعمات بهشتی لذت بردم، بعدش چی؟ بعدش حوصلهام سر نمیرود و خسته نمیشوم؟!»
🔸 اگر عمیقاً به این سؤال فکر کنی، دنیا دیگر به چشمت نمیآید، حتی آخرت هم به چشمت نمیآید و میگویی: «یک هدفی را به من معرفی کن که تا ابد، رهایش نکنم و از آن سیر نشوم!»
🔸 آغاز توجه انسان به خدا آنجایی است که او را بهعنوان بالاترین هدف در نظر میگیرد؛ هدفی که بعد از همهچیز میخواهد به آن برسد و فقط با رسیدن به خودِ او آرام میشود!
🔸 وقتی «ملاقات خدا» را عالیترین هدف خودت قرار دادی، کمکم محبتش به دلت میافتد و یک کششِ بسیار قوی نسبت به او پیدا میکنی. وقتی این رابطۀ قوی شکل گرفت «گناه» میشود همان چیزی که انسان را از خدا دور میکند؛ لذا از گناه، بدت میآید.
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد امامصادق(ع)- ۹۸.۰۳.۰۱
👈🏻متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/5507
@jaryan_s
10.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 من حیف نشدم؟
🔻من به این خوبی؛ چرا همسرم اینجوریه؟!
👈🏻 پرونده ویژه روابط زوجین:
panahian.ir/post/4927
#تصویری #روابط_زوجین
@jaryan_s
⭕️ با این تفاسیر، متخصص بی سواد هم داریم!
🔹 فقط بی سوادها بخوانند!
از آنجایی که یکی از راههای مقابله با شستشوی مغزی، داشتن سواد رسانه ایست، در این شماره با بعضی از اصول مهم سواد رسانه آشنا میشویم. پنج گام از هزار گام برای کسب سواد رسانه ای:
🔸 گام اول: ترفندها و تکنیک های عملیات روانی رسانه ها را بشناسید.
🔸 گام دوم: هویت منبع اطلاعات رسانه مورد نظر و وابستگی ها و روابط آن را شناسایی کنید.
🔸 گام سوم: سابقه رسانه و موضع گیری های آن را بررسی کنید.
🔸 گام چهارم: تنها به تیتر اخبار و محتوای رسانه و اطلاعات اکتفا نکنید.
🔸 گام پنجم: منابع و رسانه های مخالف یا رقیب با منبع اطلاعاتی مورد نظر را شناسایی و بررسی کنید، تا به تحلیلی دقیق و بی طرفانه برسید.
📚 تکنیک های عملیات روانی، در حوزه رسانه و خبر؛ احمد قدیری ابیانه
#مهدویت_و_رسانه ٢٣
@jaryan_s