روشنگری اسلامی
💢 متأسفانه بعضی افراد (سهوا یا عمدا) مرز میان: ✅ نقد سازنده ✅ هشدار راهبردی را با ❌ تخریب ❌ نق زدن
💢 در راستای بیانات بیبدیل ولیامر مسلمین در مراسم سالگرد رحلت امام راحل؛ مطالعهی مطلب سابق جهت یادآوری پیشنهاد میگردد.
🔶🔹 پینوشت
دلسوزانه عرض میکنم به تمام برادران عزیز و خواهران گرامی:
⬅️ اگر #نیت عملی حق باشد اما #روش_اجرای آن منطبق بر حق نباشد، تدریجا نیت هم به #باطل سوق پیدا میکند.
این رو جدی بگیریم و از خودمان حسابکشی کنیم.
اگر به نیت تعالی کشور، انتقاداتی مطرح میکنیم اما روش آن منصفانه نباشد و شکل غر زدن پیدا کند، آرام آرام با مسیر حق زاویه پیدا میکنیم.
این آینده و افق روشنی که بارها و بارها، اماممان در سخنرانیهای متعدد ترسیم و تأکید کردهاند؛ یقیناً از این فضای تاریک و سراسر اشکالی که بعضی دوستان تعریف میکنند حاصل نمیشود.
پس در اندیشهی خود، باز بیندیشیم.
✍️ مهندس شکوهیانراد
#روشنگری_اسلامی
⬅️ متأسفانه کار بهجایی رسیده که وقتی از محاسن و قوتهای کشور (نه فقط دولت) گزارههایی را مطرح میکنیم، گروهی از خودیها با برچسب #مالهکش به استقبال میآیند.
به لطف دو طیف درون جریان انقلاب؛ از آن سمت «ضد انقلاب» و «ضد ولایت» شدهایم و از این سمت «توجیهگر» و «مالهکش».
💢 دوستان!
اگر اشتباه میبینید و اشتباه تشخیص میدهید، مشکل از ما نیست.
جایتان را تغییر دهید❗️
🔶🔹 حاشیهی مهمتر از متن:
اینکه با این شدت بالا و عمق بیبدیل از #جنگ_شناختی دشمن؛ تراز پایبندی عام مردم به انقلاب اسلامی از ابتدای انقلاب بالاتر هست؛ خودش یک نقطه قوت منحصر بهفرد در تاریخ است.
💠 نه انقلابی بودن ما قابل نفی است، نه نقاط قوت انقلابی که پای آن ایستادهایم انکارپذیر است.
تکلیفتان را روشن کنید.
✍️ مهندس شکوهیانراد
#روشنگری_اسلامی
[فرستاده شده از دکتر حمیدرضا مقصودی]
👌تمدنِ غرب نخود و لوبیا نیست...
به سادگی نمی توان غرب را به غرب خوب و بد تقسيم کرد؛ اين طور نيست که مثل سوا کردن نخود و لوبیا، عناصر غرب را جلو بریزیم و مثلاً بگوييم که تکنولوژي و دانشش خوب است، اخلاقش بد است! يا بگوييم که اين بخش از فلسفه هاي غرب خوب هستند و اين بخشش بد هستند. بنابراين صاحبان این رویکرد توجه دارند که به سادگي نمی توان غرب را به غرب خوب و بد، به معني عناصرِ کنار هم چيده، تقسيم کرد بلکه غرب يک مجموعه به هم پيوسته است. همچنین توجه دارند که اين مجموعه به هم پيوسته، مقدورات و بسترهای جهاني شدنِ خودش را فراهم کرده و به صورت يک تمدنِ مسلط عمل مي کند.
این جهان هم با گزینش ساخته نمیشود؛ از غربگزینی، تمدن اسلامی در نمیآید تمدن غرب نخود لوبيا نیست که پاکش کنيم!! نخودها را برداریم لوبياها را بگذاریم. گندمها را پاک کنيم خاکهایش را دور بریزیم؛ تمدن غرب که اینگونه نيست.
با این فرض اولا اين تمدن، ديني شدني نيست و ثانیا اين تمدن به عناصر خوب و بد هم تقسيم نمي شود و ثالثا اين تمدن قدرتي پيدا کرده که مسير را براي جهاني شدنِ خودش هموار کرده، در عین حال به اين که ما بايد در مقابل اين تمدن منزوي شويم و فقط تلاش کنيم که مستحيل نشويم معتقد نیستیم؛ بلکه معتقدیم ما مي توانيم جلوي استحاله را بگيريم و براي این کار هم نيازی به منزوي شدن نيست؛ ما باید سه عنصرِ «مرزبندي و تبري از اين تمدن» و «درگيري با اين تمدن» و «استحاله اين تمدن در يک تمدن ديگر» را با هم پيگيري کنيم.
👤 آیت الله میرباقری
#غرب_شناسی
📌جهانِ پساکرونا👇
#روشنگری_اسلامی
⭕️ اگر مذاکرات وین شکست بخورد ...
🔹شکست گفتگوهای وین و نابودی کامل برجام حادثهای است که دو دسته پیامد در پی خواهد داشت:
▪️در کوتاهمدت و بواسطه عوامل روانی و فشار فضای مجازی ولنگار، احتمال بالا رفتن قیمت ارزهای خارجی و به دنبال آن افزایش قیمت برخی کالاها و فشار روانی و اقتصادی بیشتر بر اقشار مستضعف جامعه (و البته فرصتطلبی بیشتر لاشخورهای اقتصادی داخلی) دور از انتظار نخواهد بود.
▪️ اما در میانمدت (و پس از پشت سر گذاشتن جنگ روانی و فشارهای اقتصادی و روانی ناشی از فضای ولنگار مجازی) و با خروج عملی از برجام شاهد این دستاوردها خواهیم بود:
۱) لغو بازرسیها و مطالبات اضافی آژانس و بازگشت به نظام بازرسیهای عادی و در نتیجه کوتاه شدن دست صهیونیستها و جاسوسان آمریکا و اروپا از تاسیسات و برنامههای هستهای ما و افزایش امنیت کشور.
۲) با توجه به وضعیت اقتصادی حاکم بر جهان، صادرات و تجارت خارجی ما با مشکل خاصی روبرو نخواهد شد و تولیدکنندگان و صادرکنندگان ما با خروج از سایه تردیدآفرین برجام، خواهند توانست به برنامهریزی برای تجارت و کار با جهان آزاد از سلطه آمریکا (همسایگان منطقهای، چین، روسیه، آمریکای لاتین، هند و ...) بپردازند.
۳ ) عربستان، رژیم صهیونیستی و سایر کشورهای متخاصم منطقهای در لاک دفاعی فرو خواهند رفت و همین آنها را مجبور خواهد کرد که رفتارشان با ج.ا.ا را با احتیاط بیشتری دنبال کرده و از حرکات تهدیدآمیز خودداری کنند.
❇️ بر خلاف ادعاهای رسانههای بیگانه و شبکههای لندنی و ...، َشکست مذاکرات وین و نابودی برجام نمیتواند احتمال جنگ علیه ج.ا.ا را افزایش بدهد و نه آمریکا و نه هیچ موجودیت و قدرت دیگری برنامه واقعی برای حمله به ایران ندارد. چون جنگ با ایران اوضاع اقتصادی جهان را بدتر خواهد کرد.
✳️ پس از ۳ سال تحریم مسلمین در شعب ابیطالب، خداوند به پیامبر خبر داد که موریانه متن توافق کفار برای تحریم مسلمانان را خورده و این واقعه منجر به شکست این تحریم و خروج موفقیتآمیز مسلمانان از شعب ابیطالب شد. انشاءالله شکست احتمالی مذاکرات وین و در پی آن نابودی برجام زمینهساز لغو عملی تحریمها و افزایش قدرت ج.ا.ا در عرصه اقتصادی و سیاسی خواهد بود.
🔹 نکته مهم این که دولت سیزدهم باید از هم اکنون خود را برای مقابله با تبعات زودگذر اعلام شکست مذاکرات وین و لغو برجام آماده کند تا مانند چند هفته اخیر سکان اوضاع را از دست ندهد و بازی را به فضای ولنگار مجازی (و در حقیقت جنگ روانی دشمن) و فرصتطلبان اقتصادی داخل کشور واگذار نکند.
▪️نکته مهم:
در شرایط فعلی و بواسطه تنش حداکثری میان روسیه و غربیها، امکان تصویب هیچ قطعنامه و مصوبه دیگری در شورای امنیت علیه کشورمان وجود ندارد.
محمدصادق کوشکی
لطفاً پیام ارسالی بعدی راهم در ادامه همین عنوان مطالعه بفرمائید.👇
# روشنگری_اسلامی
روشنگری اسلامی
⭕️ اگر مذاکرات وین شکست بخورد ... 🔹شکست گفتگوهای وین و نابودی کامل برجام حادثهای است که دو دسته پی
⭕️ اگر مذاکرات وین شکست بخورد ... 2️⃣
ضمن عرض خدا قوت به جناب دکتر کوشکی بابت متن تحلیلی فوق که ابعاد مهمی را روشن نموده؛
💠 شایان ذکر است عدم توافق جمهوری اسلامی ایران با کشورهای مدعی استکبار، نامش شکست نیست؛
بلکه #عزت است.
🔶🔹 چون اگر قرار باشد میان حق و باطل، توافقی حاصل شود، یا حق باید به باطل سوق یابد؛
یا باطل به حق گرویده شود.
⬅️ اگر در تمام سالهای گذشته، طرف مقابل ایران اسلامی، آمریکا و متحدانش بودهاند که بهفرمودهی حضرت روحالله «#شیطان_بزرگ» هستند و مصداق «اولیائهم الطاغوت»، دستاورد اصلی ما حفظ #اقتدار_نظام و ملت و پایبندی به مبانی انقلاب اسلامی است، وگرنه راهبرد برونرفت از مشکلات اقتصادی که بارها و بارها اثبات و تاکید شده که درون کشور است و حل مشکلات کشور را نباید به نتایج مذاکرات گره زد.
✍️ مهندس شکوهیانراد
#روشنگری_اسلامی
[فرستاده شده از دکتر حمیدرضا مقصودی]
⚡️میلیتون فریدمن؛ تَکرار توماس مالتوس
توماس مالتوس انگلیسی -از چهرههای شاخص لیبرالیسم- کسی است که مباحث جمعیتی را وارد اقتصاد کرد. او معتقد بود چنانچه جمعیت کنترل نشود، رشد آن بر رشد میزان ذخایر غذایی پیشی خواهد گرفت و پیامدهای غیرقابل پیشبینی و ویرانگری به بار خواهد آورد.
درباره ادعای مالتوس، این پرسش مطرح بود که آیا در تاریخ بشر چنین تجربهای ثبت شده است؟ یا امکان آزمون آن وجود دارد؟ طبیعتا نه بشر چنین تجربهای داشت و نه امکان آزمون فرضیه او وجود داشت. این بود که او به ریاضیات متوسل شد و با یک فرمول ساده ریاضی در مقام اثبات فرضیه خود برآمد:
جمعیت اگر کنترل نشود، با تصاعد هندسی، و ذخیره غذایی در بهترین حالت با تصاعد عددی، افزایش خواهد یافت! و در نتیجه، بشر دچار کمبود غذا و قحطی خواهد شد.
زمان گذشت، جمعیت جهان افزایش یافت و نرخ رشد جمعیت روی سرانه مصرف غذایی تاثیری نگذاشت تا باطل بودن ادعای او ثابت شود. دلیل روشن بود: بشر به روشهای تولید انبوه غذا دست یافته بود و توان فهم این قواعد حاکم بر هستی و روابط پیچیده انسان با عالم، از عهده ریاضیات مالتوس خارج بود. ادعای مالتوس ابطال شد، اما روش باطل او در بکارگیری فرمولهای ریاضی برای نظریهپردازی اقتصادی و اجتماعی باطل نشد.
میلتون فریدمن، از بنیانگذاران مکتب نئولیبرالیسم، به همان شیوه مالتوس برای اقتصاد نظریه پردازی کرد و نسخه خصوصیسازی و مقرراتزدایی، آزادسازی تجاری و مالی، و کاهش هزینههای عمومی را برای دولت پیچید. شباهت
نظریه فریدمن به نظریه مالتوس این بود که نه در جایی تجربه شده بود و نه امکان آزمونش در عالم واقع وجود داشت. لذا فریدمن نیز به تبعیت از مالتوس، به فرمولهای ساده ریاضی متوسل شد تا ادعایش را اثبات کند. اما مصیبت بزرگ این بود که این شیوه غلط تکراری، نه تنها مردود دانسته نشد، بلکه با وجود کاستیهای نظری، از سوی صندوق بینالمللی پول، بانک جهانی و وزارت خزانهداری آمریکا به عنوان تنها مسیر پیشرفت به ملتهای عقبمانده تجویز شد و هرجا پیاده شد، همچون نظریه مالتوس، جز فاجعه نیافرید...
دکتر سید یاسر جبراییلی
ادامه لطفاً پیام بعدی 👇
#روشنگری_اسلامی
روشنگری اسلامی
[فرستاده شده از دکتر حمیدرضا مقصودی] ⚡️میلیتون فریدمن؛ تَکرار توماس مالتوس توماس مالتوس انگلیسی -ا
⬅️ در ادامهی متن فوق که به قلم برادر گرامی دکتر سید یاسر جبراییلی است، توضیحات تکمیلی ذیل را مطالعه نمایید:
💢 خلاصهی نظریهی مالتوس به زبان ساده چنین است:
✴️ فرض: بهطور متوسط هر ۲۵ سال یکبار، جمعیت دو برابر میشود.
🅾️ نتایج:
1️⃣ پس یا باید مانع از افزایش جمعیت شد،
2️⃣ یا باید سرزمینهای بیشتری را برای حیات جمعیتِ اضافه شده، کسب کرد تا سرریز جمعیت به آنجا منتقل شود.
بر اساس نگاه مالتوس، دربار بریتانیا به راهبرد دوم روی آورد و از حدود سال ۱۸۰۰ میلادی در بازهی حدودا ۱۵۰ سال، بیش از صد و چهارده (۱۱۴) برابر اندازهی خاک بریتانیا را در سراسر جهان اشغال نمود و جمعیت افزودهی خود را به آن اراضی غصب شده انتقال داد.
این اراضی از استرالیا و نیوزلند گرفته تا آمریکای شمالی را شامل میشود و اکثر آنها همچنان به دو صورت وابسته درجه یکم -نظیر کانادا، استرالیا و نیوزلند- و وابسته درجه دوم؛ بهعنوان اعضای پادشاهی متحده (UK) تحت فرمان ملکهی بریتانیا هستند.
اما در کشورهای توسعه نیافته و جهان سومی، وضعیت متفاوت بود. در این کشورها، سیاست انگلیس بر این بود که بخش نخست نگاه مالتوس اجرا شود و از افزایش جمعیت آنها ممانعت بهعمل آید❗️
لذا از طریق اعمال سیاست خود بهواسطهی سازمانهای بینالمللی، علیالخصوص سازمان بهداشت جهانی (WHO) و صندوق جمعیت سازمان ملل و همچنین با ظواهر مثلاً علمی و بهنام توسعه و بروز شدن؛ پروژهی کاهش جمعیت (Clean Program) در کشورهای جهان سومی اجرا شد.
🔴 به شهادت اسناد و مدارک، ایران در اجرای این پروژه و تبعیت از پروتکلهای جمعیتزدایی نهادهایی بینالمللی، رتبهی یک جهان را کسب کرد‼️
تا آنجا که دکتر نفیس صدیق، مسئول این پروژه در صندوق جمعیت سازمان ملل، ایران را بهعنوان الگوی جهانی کاهش جمعیت معرفی نمود.
🔶🔹 اکنون که حدود دو قرن از مطرح شدن تئوری مالتوس میگذرد، هر چند به ظاهر جمعیت بریتانیا از جمهوری اسلامی ایران کمتر است اما بابت مهاجرت دادن سر ریز جمعیت خود، بیش از ۴۰۰ میلیون نفر نژاد آنگلوساکسون در اقصی نقاط جهان ساکن است در حالی که جمهوری اسلامی ایران، بهعنوان بحرانیترین کشور جهان در حوزهی کاهش جمعیت و پیری جمعیت شناخته میشود.
💠 انسان عاقل، اولاً آنقدر باید هوشیار باشد که بهنام علم، پیشرفت یا هر ظاهرسازی دیگری، نسخههای دشمن خود را پیاده نکند، ثانیا اگر یک بار هم مرتکب شد بهدفعات بعد منتج نگردد.
🔴 یقیناً ملتی که از تاریخ خود عبرت نگیرد، محکوم است به تکرار مصائب خود...
#تئوریهای_منحوس_لیبرالیسم
#استعمار_علمی
✍️ مهندس شکوهیانراد
#روشنگری_اسلامی
[فرستاده شده از حجت الاسلام مهندس میرزایی]
⭕️ وزارت بهداشت به جای سنگ اندازی،بهتراست مسیر سنگ برداری را در پیش بگیرد......
#عکس_نوشته
#زیارت_اربعین
#وزارت_بهداشت
#شرط_سه_دوز_واکسن
#حجت_الاسلام_مهندس_حسین_میرزایی
#روشنگری_اسلامی
روشنگری اسلامی
[فرستاده شده از حجت الاسلام مهندس میرزایی] ⭕️ وزارت بهداشت به جای سنگ اندازی،بهتراست مسیر سنگ بردار
[فرستاده شده از حجت الاسلام مهندس میرزایی]
📍واکنش صریح حجت الاسلام حسین میرزایی(نماینده مردم انقلابی اصفهان و عضو کمیسیون های اصل نود و فرهنگی مجلس یازدهم) در گفت و گو با روزپلاس نسبت به اظهارات اخیر وزارت بهداشت و تخصیص سه دوز واکسن برای سفر زیارتی اربعین 👇👇
زیارت اربعین یک مراسم عبادی،سیاسی، اجتماعی،عرفانی و حماسی است.مسائل بهداشتی صرفا یکی از زوایای حاشیه ای این حرکت است. وزیر بهداشت که تخصصی در جنبه های اصلی این مراسم ندارند بهتر است پیش از اظهارنظر در این رابطه با اهل فن مشورت کند.
وی تاکید کرد: اکنون شاهد برگزاری اجتماعات گوناگون و صدها هزارنفری هستیم بدون هیچ کنترلی و حتی چک کردن برای دریافت یک دوز واکسن و الحمدالله که حادثه ای نیز از جهت کرونا پیش نیامده است لذا #دستور_وزیر برای دریافت سه دوز واکسن برای اربعین #سوال_برانگیز_است.
این نماینده افزود:حتی برای دیدار نمایندگان با حضرت آقا نیز دو دوز واکسن کافی بود.
میرزایی در خصوص تست پی سی ار نیز گفت: #انجام دادن_پی_سی_ار نیز باتوجه به نظر متخصصین که درصد تشخیص صحیح را ۴۰ درصد اعلام کردند نوعی #سرکیسه_کردن_مردم و #کسب_درآمد است.
🔰 در بین این فشارهای معیشتی این روزها مردم دنبال پناهگاهی هستند تا درد دل شان را بازگو کنند چه پناهگاهی بهتر از عتبات عالیات و زیارت اربعین.وزارت بهداشت به جای #سنگ_اندازی بهتر است #مسیر_سنگ_برداری را در پیش بگیرد. الان باتوجه به اینکه تب و تاب کرونا در دنیا فروکش کرده و بقیه کشورها نیز شرایط کرونایی را سهل و آسان میگیرند پس بهتراست وزارت بهداشت ملاحظه شرایط را داشته باشد و #سختگیری در خصوص برگزاری اربعین را کنار بگذارد.
#روشنگری_اسلامی
6.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤛 قیام غیرت علیه اباحه گری
هیچ نظارتی روی اینترنت وجود نداره... یک بچه ای که زیره ۱۸ سال هست میاد همچین ویدیو هایی منتشر میکنه، تو همون آمریکا با این مسائل برخورد می کنند و یک سن قانونیِ بالای ۱۸ سال در نظر گرفتند، واقعاً ما داریم به کجا میریم ؟!
اگر مسئولین شورای عالی فضای مجازی، وزارت ارتباطات، شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجلس شورای اسلامی در اسرع وقت اقدامی اساسی و موثر نکنند بنده شخصا غیرت ملت را علیه این ولنگاری فضای مجازی رها، بسیج خواهم کرد.
منتظر عرصه های دیگر همچون پوشش، هنرپیشه ها، سیاسیون و آقازاده ها هم باشید.
امروز زیر پرچم امام خامنه ای فقط کسانی باقی می مانند که اهل هجرت و جهاد باشند از جهاد علمی تا جهاد تبیین ولی بالاترین جهاد به تعبیر حضرت امیر علیه السلام امربمعروف و نهی از منکر است.
🖍 مهدوی ارفع
#روشنگری_اسلامی
روشنگری اسلامی
🤛 قیام غیرت علیه اباحه گری هیچ نظارتی روی اینترنت وجود نداره... یک بچه ای که زیره ۱۸ سال هست میاد ه
🔶🔹 پینوشت
این یک مشت، نمونهی هزاران هزار خروار مشابه و صد البته، بدتر از این نمونه است!
ظاهراً لجنزار فضای سایبر ول، برای بعضیها «آمد» و «منافع» دارد.
💢 و قطعا این بعضیها نمیتوانند افراد و اشخاص عادی باشند، چون تاکنون که غیرت نهادهای انقلابی و زور دستگاههای خاص به آنها نمیرسد.
💠 قطعاً در این مسیر جدی و اهم که سالهاست امر و مطالبهی ولیامر مسلمین را بهدنبال دارد؛ با تمام توان حاضر هستیم.
✍️ مهندس شکوهیانراد
#روشنگری_اسلامی
روشنگری اسلامی
👤 #آرش_نراقی در چند مقاله به دفاع از #همجنسگرایی پرداخته و معتقد است: اجازه دادن به رواج رفتارهای
صفد ؛ شهر کابالا - اندیشکده مطالعات یهود _ Jewish Studies Center.pdf
1.3M
صفد ؛ 🔥شهر کابالا یا قبالا
صفد (در عبری: צפת) نام شهری در استان شمالی فلسطین اشغالی است، که مساحت آن ۲۹.۲۴۸ کیلومتر مربع بوده و جمعیت آن در سال ۲۰۱۹ میلادی ۳۶۰۹۴ نفر گزارش شده است.
🔸این شهر در هزاره دوم پیش از میلاد تأسیس شده ....
🔸صفد یکی از چهار شهر مقدس یهود محسوب میشود...
🔸در سدههای ۱۶ و ۱۷ میلادی، شمار زیادی از یهودیان به بهانهی انکیزیسیون از اسپانیا گریخته، و در این شهر ساکن گردیدند
🔸در اواخر سده سیزدهم میلادی، با تدوین کتاب زوهر (Zohar) تصوف رازآمیز کابالا بهصورت یک نظام فکری و عملی سامانیافته و منسجم درآمد و شکل نهایی خود را یافت.
این کتاب را موسی لئونی (Moses de León) در سالهای 1280-1286 در اسپانیا نوشت.
🔸هرساله بسیاری از کابالیستها از سرتاسر جهان برای زیارت به شهر صفد سفر میکنند و بعضاً دورههای سیر و سلوکی (نظیر اربعینات) را در این شهر میگذرانند.
پی.دی.اف فوق را مطالعه نمائیم.👆
#روشنگری_اسلامی