هدایت شده از سعید
سلام بر دوستان خوبم 🌸
شبتون فاطمی و منوّر به نگاه مهدی!
امشب شب نهم دیماه و سالروز حماسه ی غرور آفرین آنست.
پس از فتنه ی ۸۸ و ورود شغالان و روباهان انگلیسی و کفتارهای داخلی و برخی خواص بی خاصیت پر ادعا که همگی دست به دست هم داده بودند وخواستند فتنه و جنگ احزاب دیگری در تاریخ بوجود بیاورند و ولایت فقیه را اربا اربا کنند ،مردم ما به صحنه آمدند و مشت محکمی بر دهان همه ی آنها کوبیدند و هزینه های تلیاردی آنان را محو و نابود کردند.
به روایتی امشب شام غریبان حضرت صدّیقه ی طاهره حضرت زهرا سلام الله علیها نیز هست و از طرفی در آستانه ی سالروز شهادت سردار دلها حاج قاسم دوست داشتنی مون هست.
بالاخره نمیشه ساکت و بی تفاوت نشست.
تصمیم گرفتم یک کار جدید خدمتتون ارائه بدم.
وجه مشترک همه ی این مناسبتها مسئله ی ولایت هست.
شهادت اولین شهیده ی راه ولایت حضرت زهرا سلام الله علیها و سالروز شهادت مالک اشتر علی،حاج قاسم عزیز و در آخر حماسه ی نهم دیماه تودهنی محکم مردم ما به احزاب منحرف و طاغی.
لذا فکر میکنم کتاب #کف_خیابون# اثر محمدرضا حدادپور جهرمی بصورت صوتی بتونه حق مطلب را ادا کنه.
این کتاب که به سرچشمه ای از فتنه ی ۸۸ بصورت مستندداستانی پرداخته بخوبی نقش هرکدام از احزاب رابیان کرده.
درنظر دارم ازا مشب این کتاب را بصورت صوتی تقدیمتون کنم به شرطی که شما بزرگواران نیز ما را دنبال کنید و سعی کنید اعضای کانال را حداقل به ۳۰۰ عضو برسانید که دوستان بیشتری از این هدیه ی ناقابل استفاده کنند.
☀️ثواب این کتاب صوتی را تقدیم میکنم به پیشگاه با عظمت حضرت زهرا سلام الله علیها و شهدای مقاومت بالاخص حاج قاسم عزیز و شهدای فتنه ی ۸۸.
نثار ارواح طیبه ی شهدا صلوات
#یک_پیشنهاد
#کتاب_صوتی
#کف_خیابون
┏⊰✾🌹✾⊱━━━─━━┓
🌿@saeed814
┗━━─━━━⊰✾🌹✾⊱┛
🍂🍃🌾💐🥀🌹🌹🌹
.:
🖋سوال نهم:روایت صحیح شهادت حضرت زهرا س در منابع اهل سنت
📋توضیح سوال: برادران اهل سنت ادعا دارند در منابع انها روایت صحیحی که حکایتگر شهادت فاطمه زهرا سلام الله علیها باشد نیست.و آنچه شیعه بدان استناد میکند دروغ است.
جواب:
1⃣ پنهان کردن حقایق
متاسفانه در بین کتابهای بزرگان عامه حذف و کتمان حقایق فراوان مشاهده میشود.ذهبی از دانشوران مشهور این طایفه می نویسد: « ..كَمَا تَقَرَّرَ عَنِ الكَفِّ عَنْ كَثِيْرٍ مِمَّا شَجَرَ بَيْنَ الصَّحَابَةِ، وَقِتَالِهِم رَضِيَ اللهُ عَنْهُم أَجْمَعِيْنَ، وَمَا زَالَ يَمُرُّ بِنَا ذَلِكَ فِي الدَّوَاوينِ، وَالكُتُبِ، وَالأَجْزَاءِ،... فَيَنْبَغِي طَيُّهُ وَإِخْفَاؤُهُ، بَلْ إِعْدَامُهُ، لِتَصْفُوَ القُلُوْبُ وَتَتَوَفَّرَ عَلَى حُبِّ الصَّحَابَةِ وَالتَّرَضِّي عَنْهُمُ، وَكُتْمَانُ ذَلِكَ مُتَعَيِّنٌ عَنِ العَامَّةِ، اختلافات صحابه با یکدیگر و جنگ و نبرد با همدیگر،سزاوار است که تمام ان مطالب از بین برود و مخفی گردد،بلکه معدوم و نابود شود؛تا قلبها نسبت به صحابه صاف گشسته و موجب محبت بیشتر مردم به صحابه شود» *1* ابن هشام پیشوای تاریخیشان در مقدمه کتابش می نویسد من برخی مطالب ابن اسحاق را حذف کردم . یکی از علل این امر :« و بعض يسوء بعض الناس ذكره؛برخی مطالب را مردم دوست نداشتند بشنوند» آورده است *2*ابن ابي دارم از راویان معتبر می گوید: «إنّ عمر رفس فاطمة حتّي اسقطت بمحسن ؛ عمر لگدي بر حضرت زهرا (س) زد تا محسن سقط گرديد ». ذهبی ابتدا وی بسیار ستوده و گفته وی: امام و پيشوا، حافظ و دانشمند است. در آخر می نویسد: «شيخ ضال معثر؛ ان ابی دارم پيرمردى گمراه و خطا کار است» *3* چگونه مىتوان باور داشت كه شخصى امام، حافظ و فاضل لقب بگيرد، در تمام عمرش ثابت قدم باشد، داراى حافظه قوى و معرفت دينى باشد، و روايتش در مرتبهاى باشد كه تمام علما بر آن اتفاق دارند؛ ولى در عين حال به همين شخص، گمراه و خطا كار نيز گفته شود؟!
آيا تعريفها و وصفهايى همچون: امام، حافظ، فاضل، موصوفا بالحفظ والمعرفة، با كلماتى همانند: «شيخ ضال معثر» قابل جمع است؟ آري، تعصب بيش از حد و دفاع نامعقول از مكتب خلفا و تلاش يراى حفظ آبروى آنها، شخصيت عظيمى همچون ذهبى را كه به جرأت مىتوان او را از اعجوبههاى تاريخ اسلام ناميد، به جايى رسانده است كه در يك صفحه از كتابش اين گونه دچار دوگانهگويى مىشود. برادران اهل سنت ما نباید با این وضع توقع داشته باشند جزئیات حادثه مثل کتابهای ما در آثار آنان نیز بیان شده باشد.لیکن با تمام این مطالب حقیقت هموراه مثل آفتاب جلوه گری دارد. به برخی از اسناد صحیح عامی (=سنی) اشاره میشود.
2⃣از ابن ابی دارم نقل کردهاند :« إنّ عمر رفس فاطمة حتّى أسقطت بمحسن،عمر به فاطمه لگد زد که سبب سقط محسن گرديد»*4*
بلاذري (270هـ) : با سند صحیح می نویسد : « إن أبابكر آرسل إلي علي يريد البيعة ، فلم يبايع ، فجاء عمر و معه فتيلة . فتلقته فاطمة علي الباب فقالت فاطمة : يابن الخطاب ! أتراك محرّقا عليّ بابي ؟! قال : نعم ، و ذلك أقوي فيما جاء به أبوك؛ ابو بكر به دنبال علي براي بيعت كردن فرستاد چون علي(عليه السلام) از بيعت با ابوبكر سرپيچي كرد، ابوبكر به عمر دستور داد كه برود و او را بياورد ، عمر با شعله آتش به سوي خانه فاطمه(عليها السلام) رفت. فاطمه(عليها السلام)پشت در خانه آمد و گفت: اي پسر خطّاب! آيا تويي كه مي خواهي درِ خانه را بر من آتش بزني؟ عمر پاسخ داد: آري! اين كار آنچه را كه پدرت آورده محكم تر مي سازد .» *5* راویان نقل بلاذری بدین قرارند
🔴مدائنی :رجالیان عامه وی را ستوده و حدیثش را معتبر می دانند *6*
🔵 مَسْلَمَة بن محارب: ابن حبان از دانشوران بزرگ عامی وی را مورد اطمینان می داند*7*
🔘 سليمان التَيْمي: مزى در تهذيب الكمال مىنويسد: «قال الربيع بن يحيى عن شعبة ما رأيت أحدا أصدق من سليمان التيمي كان إذا حدث عن النبي صلى الله عليه وسلم تغير لونه؛ربيع بن يحيى از شعبة بن حجاج نقل مىکند که گفت: احدى را راستگوتر از سليمان تيمى نديدم، هر زمان كه حديثى از پيامبر اکرم نقل مىنمود رنگش (صورتش) تغيير مىکرد»*8*
⚫️عبدالله بن عون: نيز مزي در تهذيب اكمال مي نويسد : « قال علي: وهذا قبل أن يحدث ابن عون، ولو كان ابن عون قد حدث ما قدم عليه عندي أحدا؛ قبل از اينكه ابن عون بر كرسي تدريس حديث بنشيند علي بن مديني مي گفت : اگر ابن عون حديث بگويد هيچ كس را بر او مقدم نمي كنم» *9*
〰➿〰➿〰➿〰➿〰➿〰➿
📎📎پیوست📎📎
1_(ذهبی،سیر اعلام النبلاء،ج10،ص92).
2_(ابن هشام،السیره النبویه،ج1،ص5).
3_(سير اعلام النبلاء، ج 15، ص 578. ).
4_ ( ذهبی،سیر اعلام النبلاء،ج15،ص578).
5_(انساب الاشراف، بلاذري، ج1، ص586) .
6_(ذهبی،سیر اعلام النبلاء،ج10،ص400).
7_( ابن حبان،الثقات، ج7، ص 490 ) .
8_(تهذيب الكمال ج 12، ص8).
9_(تهذيب الكمال ج 15 ، ص 397).
@javadheidari110
❓ چه نیازی به امامت و رهبری دینی وجود دارد که از سوی خداوند منصوب شود یا مردم او را برگزینند؟
🔰 اگر جامعه دارای پیشوا و رهبر نباشد، دچار هرج و مرج و نابودی خواهد شد و به همین دلیل سیرۂ عقلا در طول تاریخ بشر همواره بر این بوده است که جامعه دارای حاکم و رهبر باشد.
💢 بنابراین جامعه از دو حال خارج نیست:
✅ یا دارای امام هست و یا نیست.
⭕️ فرض دوم به زوال و نابودی اجتماع منتهی می شود و تنها فرض اول صحیح است.
👈 حال که جامعه لزوما رهبر می خواهد از دو حال خارج نیست:
1⃣ یا این رهبر می تواند عالم، عادل، متقی، دل سوز، مردمی، صالح و شایسته باشد.
2⃣ یا نا آگاه، ستمگر، فاسد، تبه کار، خودخواه و خلاصه ناصالح و غیر شایسته.
✳️ بدیهی است که عقل و وجدان، فرض اول را بر می گزیند؛ اما گاهی ممکن است امر، دایر بين صالح و ناصالح و واجد تمام شرایط مذکور و غیر واجد نباشد بلکه امر بين صالح و اصلح باشد؛ یعنی مسئله افضلیت مطرح باشد.
♻️ در اینجا بین اهل سنت و شیعه اختلاف است، اکثر اهل سنت بر این باورند که با وجود افضل و اصلح، امامت فاضل و صالح اشکال ندارد.
🔶 و این نیز خلاف عقل و منطق است؛ زیرا از نظر عقل ترجیح بدون مرجح جایز نیست؛ تا چه رسد به ترجیح مرجوح بر راجح؛ بنابراین، از نظر عقل تنها یک راه باقی می ماند آن هم امامت شخصی که از لحاظ همه فضایل افضل بر تمام انسان های زمان خود باشد و بر این امامت از نظر شیعه چیزی جز حکم عقل و منطق و فطرت انسان نیست. در این بینش، نه محدودیت آزادی مطرح است و نه استبداد و نه چیزی که خلاف عقل و فطرت باشد بلکه چون تنها خداوند می تواند صلاح فرد و اجتماع را تأمین کند و این کار را هم به حکم عقل انجام می دهد، فرض های دیگر را مردود اعلام می دارد.
#استاد_جواد_حیدری
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
♨️ @javadheidari110
#ولایت_فقیه
.:
💢سوال دهم: علت دفن شبانه حضرت زهرا چیست؟
🔰توضیح: دفن شبانه، نماز بدون حضور و اطلاع خليفه،اسرارى است كه در درون خود پيامها دارند. درست است كه فاطمه اين چنين خواست و اين گونه وصيت كرد؛ ولى چه اتفاقى افتاده است كه زهرا سلام الله عليها وصيت تاريخياش را با اين در خواستها به پايان مىبرد؟! مگر نه اين است كه خشم و ناراحتياش را نسبت به دشمنانش اظهار مىكند و در واقع چندين پرسش را در برابر نگاههاى تيز بين مورخان و آيندگان مىگذارد تا به پرسند: چرا دختر پيامبر شبانه و پنهانى دفن شد؟ و چرا علي عليه السلام بدون اطلاع ابوبكر و عمر بر وى نماز خواند؟ آيا كسى كه جانشين پيامبر بود ( آن گونه كه خود ادعا كردهاند) شايستگى نماز خواندن بر وى را نداشت؟ و...
♻️جواب:
◀️دفن شبانه، در روايات اهل سنت
محمد بن اسماعيل بخارى مىنويسد: «وَعَاشَتْ بَعْدَ النبي صلى الله عليه وسلم سِتَّةَ أَشْهُرٍ فلما تُوُفِّيَتْ دَفَنَهَا زَوْجُهَا عَلِيٌّ لَيْلًا ولم يُؤْذِنْ بها أَبَا بَكْرٍ وَصَلَّى عليها؛فاطمه زهرا سلام الله عليها، شش ماه پس از رسول خدا زنده بود، زمانى كه از دنيا رفت، شوهرش علي عليه السلام او را شبانه دفن كرد و ابوبكر را با خبر نساخت»*1* ابن بطال در شرح صحيح بخارى مىنويسد: «أجاز أكثر العلماء الدفن بالليل... ودفن علىُّ بن أبى طالب زوجته فاطمة ليلاً، فَرَّ بِهَا من أبى بكر أن يصلى عليها، كان بينهما شىء؛ اكثر علما دفن جنازه را در شب اجازه دادهاند. علي بن ابوطالب، همسرش فاطمه را شبانه دفن كرد تا ابوبكر به او نماز نخواند؛ چون بين آن دو اتفاقاتى افتاده بود»*2*
⏪دفن شبانه،در روایات شیعی
امام صادق فرمودند: « عَنِ الْحَسَنِ بْنِ عَلِيِّ بْنِ أَبِي حَمْزَةَ عَنْ أَبِيهِ قَالَ سَأَلْتُ أَبَا عَبْدِ اللَّهِ عليه السلام لِأَيِّ عِلَّةٍ دُفِنَتْ فَاطِمَةُ (عليها السلام) بِاللَّيْلِ وَ لَمْ تُدْفَنْ بِالنَّهَارِ قَالَ لِأَنَّهَا أَوْصَتْ أَنْ لا يُصَلِّيَ عَلَيْهَا رِجَالٌ [الرَّجُلانِ]؛علي بن ابوحمزه از امام صادق عليه السلام پرسيد: چرا فاطمه را شب دفن كردند نه روز؟ فرمود: فاطمه سلام الله عليها وصيت كرده بود تا در شب وى را دفن كنند تا ابوبكر و عمر بر جنازه آن حضرت نماز نخوانند»*3* سید محمد موسوی عاملی معروف به صاحب مدارك رضوان الله تعالى عليه مىگويد:
إنّ سبب خفاء قبرها (عليها السلام) ما رواه المخالف والمؤالف من أنها(عليها السلام) أوصت إلى أمير المؤمنين (عليه السلام) أن يدفنها ليلا لئلا يصلي عليها من آذاها ومنعها ميراثها من أبيها (صلى الله عليه وآله وسلم)؛علت مخفى بودن محل دفن فاطمه سلام الله عليها آن گونه كه مخالف و موافق نقل كردهاند اين است كه آن حضرت به اميرمؤمنان عليه السلام سفارش كرد تا او را شبانه دفن كند تا آنان كه او را اذيت كرده و از ارث پدرش محروم كرده بودند بر وى نماز نخوانند.»*4*
✅نتیجه:با توجه به مدارك موجود و اعتراف بزرگان اهل سنت، دليل دفن شبانه آن حضرت وصيت آن حضرت بود كه نمىخواست افرادى كه بر او ستم كردهاند، بر جنازهاش نماز بخوانند و با اين كار خشم خود را از غاصبان خلافت جاودانه ساخت.
🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀
📌📌پ.ن:
1️⃣(صحیح بخاری،ج6،ص395،باب حرمه لحم الحمر الانسیه و ج 3، ص 253، كتاب المغازي، باب 155 غزوة خيبر، حديث 704).
2️⃣( ابن بطال،شرح صحیح بخاری،ج3،ص325).
3️⃣( شیخ صدوق،علل الشرایع،ج1،ص185).
4️⃣( مدارک الاحکام،ج8،ص279).
🌎کانال رسمی استاد جواد حیدری
گروه فرهنگی تبلیغی پاسخگو
🔹#سؤالات_کاربران
🔹#استاد_جواد_حیدری
🔹#گروه_تبلیغی_پاسخگو
💎•┈••✾••┈•💎
@javadheidari110
👇👇👇
♨️سوال:
🔰آیا سرمایه کسب و کار خمس دارد؟
✍️پاسخ:
✅طبق نظر آیت الله خامنه ای و آیت الله مکارم شیرازی:
👈اگر سرمایه به مقداری باشد که با دادن خمس آن نمی تواند با باقی مانده سرمایه مطابق شأن خود کار کند و کارکردن با بقیه، هزینه زندگی او را تأمین نمی کند، سرمایه خمس ندارد؛ اما اگر سرمایه به مقداری باشد که با دادن خمس با باقی مانده آن می تواند هزینه زندگی را تأمین کند بر سرمایه خمس تعلق می گیرد و باید خمس سرمایه را بدهد. ولی اگر با دستگردان کردن می تواند پرداخت کند، باید پرداخت نمایید.
✅به نظر آیت الله شبیری زنجانی:
👈سرمایه ای که مورد نیاز انسان است و با کمتر از آن زندگی او در حد آبرو و شئونش اداره نمی شود، خمس ندارد.
✅به نظر آیت الله سیستانی:
👈سرمایه خمس دارد اما اگر سرمایه کم باشد و با دادن خمس با باقی مانده آن نمی تواند زندگی را اداره کند، در این صورت باید با مرجع تقلید یا نماینده مرجع تقلید خود دستگردان کند و خمس آن را کم کم و به تدریج پرداخت کند.
✅به نظر آیت الله وحید خراسانی:
👈به سرمایه خمس تعلق می گیرد: اگر سرمایه به مقدار وافی برای کارکردن باشد به فتوی خمس دارد و اگر به مقداری باشد که با دادن خمس، کارکردن با باقی مانده آن کفایت امور زندگی را نکند به احتیاط واجب باید خمس سرمایه پرداخت شود. (در احتیاط واجب می توان به مرجع دیگری که بعد از مرجع تقلید اعلم باشد و فتوی بر عدم وجوب خمس داشته باشد رجوع نمود.)
📚منابع: استفتائات مراجع عظام در مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
#حکم_شرعی
#خمس_سرمایه
🍃🍂🍃🍂🍃
🍁💎کانال احکام استاد صالحی💎
•┈┈••✾••┈┈•
https://eitaa.com/joinchat/3475177519C28bfc4298d
.:
*️⃣سوال یازدهم: جفای سلمان و حضرت زهرا علیها السلام
⚜️توضیح سوال: مطابق روایتی که سید بن طاووس اورده است،سلمان فارسی به فاطمه زهراء سلام الله علیها وارد شده در حالیکه ایشان حجاب کاملی نداشته و گاهی ساق پاهایشان پیدا میشود. در این دیدار زهراء سلام الله علیها به سلمان می گوید به من جفا کردی. حال آیا چنین مطلبی صحیح است؟
💠↖️جواب:
🅰️اصل روایت :
سید بن طاووس روایت مفصلی ذکر کرده است که آنچه ناظر به سوال است این قسمت روایت است که گفته: « .. .قَالَ سَلْمَانُ الْفَارِسِیُّ فَهَرْوَلْتُ إِلَى مَنْزِلِ فَاطِمَهَ بِنْتِ مُحَمَّدٍ فَإِذَا هِیَ جَالِسَهٌ وَ عَلَیْهَا قِطْعَهُ عَبَاءٍ إِذَا خَمَّرَتْ رَأْسَهَا انْجَلَى سَاقُهَا وَ إِذَا غَطَّتْ سَاقَهَا انْکَشَفَ رَأْسُهَا ْ ثُمَّ قَالَتْ يَا سَلْمَانُ جَفَوْتَنِي بَعْدَ وَفَاةِ أَبِي ص قُلْتُ حَبِيبَتِي...؛ سلمان مىگوید: من بهسوی خانه فاطمه حرکت کردم، پس از ورودم به خانه دیدم که فاطمه نشسته و یک قطعه عبا در بردارد ولى هرگاه آن را روى سرش مىکشد پاهایش بیرون مىماند و هرگاه پاهایش را مىپوشاند سرش نمایان مىشود. فاطمه به من فرمود:به پس از پدرم به ما جفا کردی»*1*
🅱️بررسی روایت
1🅱️ این روایت، را سید ابن طاووس به جهت اینکه حضرت زهرا(سلام الله علیها) دعایی را برای رفع تب به سلمان فارسی تعلیم میدهد، «حرز حضرت فاطمه» نامگذاری کرده است.
2🅱️برخی از راویان این روایت، اسمی از آنها در منابع رجالی نیامده و مجهول هستند. از اینرو، این روایت دارای سند معتبری نیست. مثلا:
🔵حسن بن محمد بن سعيد مي باشد که توثيق ندارد *2*
🔘 جعفر بن محمد بن بشرويه مجهول است *3*
⚫️ عبد الله بن سلمان الفارسي مجهول *4*
⚪️ محمد بن إدريس بن سعيد الأنصاري( مجهول ).
3🅱️سخن فاطمه زهراء تنقیص سلمان نیست چه انکه ابتدا حضرت علی فرمودند :« يَا سَلْمَانُ جَفَوْتَنَا بَعْدَ رَسُولِ اللَّه» کلمه «جفوتنا» به معنای دوری کردن است. یعنی مردم از ما دوری کردند تو چرا دوری میکنی. سلمان پاسخ داد: « فَقُلْتُ حَبِيبِي أَبَا الْحَسَنِ مِثْلُكُمْ لَا يُجْفَى غَيْرَ أَنَّ حُزْنِي عَلَى رَسُولِ اللَّهِ ص طَالَ فَهُوَ الَّذِي مَنَعَنِي مِنْ زِيَارَتِكُم؛ ای حبیب من مگر میشود از شما دور بود! در فراق رسول الله محزون بودم و نتوانستم به زیارت شما برسم» در ادامه می خوانیم که فاطمه زهراء مشتاق دیدار او بوده است. در نتیجه این حدیث منقصت مقام سلمان نیست.
4🅱️در متن روایت چنین آمده است که: حضرت زهرا سلامالله علیها، «عباء» بر سر داشتند. با دقت در معنای «عباء» اشکال سخیف وهابیان روشن میشود.در کتابهای لغت چنین آمده است: «و هي آخر لباس تلبس عند الحركة الى مقصد؛ عباء، آخرین لباسی است که هنگام حرکت به سمت مقصد پوشیده میشود».*5*
پس مشخص میشود، حضرت زهرا سلامالله علیها حجاب کامل داشته و علاوه بر آن پارچهی بلندی بر بدن گرفته بودند که با پوشاندن سر، پاهایی که باحجاب دیگر پوشیده شده بود، بیرون میماند. روایاتی تصریح دارد که برخی از زنان عادی و متدیّن آن موقع در زیر عبایی که داشتند، شلواری میپوشیدند که تمام پای آنها را میپوشاند مانند آنچه امروزه در زیر لباسهایی مانند مانتو شلوار میپوشند، پیامبر اسلام(ص) فرمود: «خداوند رحمت کند زنانى که پاى خود را با پوشیدن شلوار درست میپوشانند»*6*
پس ادعای بی حجابی فاطمه زهراء بی اساس است.
5🅱️طبق نظر بزرگان شیعه و سنی، سلمان فارسی پیرمردی با حداقل 250 سال سن بودهاند.*7*
و بر اساس آیات نورانی قرآن کریم، رعایت حجاب برای بانوان در مقابل مردانی که به خاطر داشتن سن بالا، هیچ میلی به زنان ندارند، لزومی ندارد. قرآن کریم میفرماید: «…غَيْرِ أُولِي الْإِرْبَةِ مِنَ الرِّجال…». *8*
✴️نتیجه:وهابیها با استناد به یک روایت ضعیف و با ارائه دادن یک ترجمه غلط، رسوایی دیگری برای خود رقم زدند.
〰️🔹〰️🔶〰️🔹〰️🔶〰️🔹〰️🔶〰️🔹〰️🔶〰️🔹〰️🔶〰️🔹〰️🔶
📌📌پ.ن:
1️⃣(سید بن طاووس،مهج الدعوات و منهج العبادات،ص6و7).
2️⃣( المفيد من معجم رجال الحديث، ص 154).
3️⃣(علي النماري الشاهرودي، مستدركات علم رجال الحديث،ج2،ص191).
4️⃣( همان،ج5،ص26).
5️⃣(التحقيق في كلمات القرآن الكريم، ج8، ص: 10).
6️⃣(من لا یحضره الفقیه، ج 3، ص 467).
7️⃣(الاستیعاب، ج ۲، ص ۱۹۵).
8️⃣(نور/31).
🌎کانال رسمی استاد جواد حیدری
گروه فرهنگی تبلیغی پاسخگو
🔹#سؤالات_کاربران
🔹#استاد_جواد_حیدری
🔹#گروه_تبلیغی_پاسخگو
💎•┈••✾••┈•💎
@javadheidari110