💠 پرسش:
چگونه ویژگی رقت قلب را در وجود خویش افزایش دهیم؟
#اخلاق_رقت_قلب
✍️ پاسخ:
رقت قلب نقطه مقابل قساوت قلب است و نشان دهنده انعطاف و برانگیخته شدن درونی انسان می باشد و مهمترین نشانه آن اشک است.
متاسفانه بلایی که امروز بشریت به آن گرفتار است از دست دادن رقت قلب و خو گرفتن با قساوت قلب است.
با توجه به این که انسان دارای فطرتی پاک و خداییست به طور طبیعی از ویژگی رقت قلب بهرمند است اما در اثرانحراف از فطرت وگرفتار شدن در دایره منیت ها،کم کم و به مرور زمان رقت قلب را ازدست داده و قسی القلب می گردد.
مهمترین عامل درازدست دادن رقت قلب، غفلت است پس برای کسب آن، بایدهمواره به یاد خداوند باشیم.البته ذکر و یاد خداوند در هر سه مرتبه آن(لسانی، قلبی، عملی)
امام باقر (ع)ميفرمايند:
وَتَعَرَّضْ لِرِقَّةِ الْقَلْبِ بِكَثْرَةِ الذِّكْرِ فِي الْخَلَوَاتِ؛
«براي رقّت قلب، در خلوتها زياد ياد خدا كن.»(1)
غفلت از یاد خداوند انسان را به سمت ارتکاب گناه سوق می دهد تا جایی که همین گناهان، قلب او را سخت و سنگ می کنند.
حضرت علی(ع) می فرمایند:
«ما جَّفَّتِ الدمَوعُ الَّا لِقَسوَةِ القُلُوبِ وَ ما قَسَتِ القُلُوبُ الّا لِكَثرةِ الذُّنُوبِ».
چشمها گرفتار خشكى نمىشود مگر بر اثر قساوت قلب، و قلب گرفتار قساوت نمىشود مگر در اثر گناه زياد.(2)
در روايت دیگری چنین آمده است:
لا تطول في الدنيا املك فيقسو قلبك و القاسي القلب مني بعيد آرزويت را در دنيا طولاني مكن تا كه قلبت با قساوت گردد و كسي كه قساوت قلب دارد از من دور است. (3)
طبق این روایت، یکی دیگر از عوامل قساوت قلب داشتن آرزوهای طولانی و دراز است چرا که آرزوهای طولانی انسان را از خود غافل نموده و به دنیا مشغول می گرداند و هرکه به دنیا مشغول تر سنگدل تر.
پی نوشت ها:
1 . تحف العقول، ص 285.
2.وسائل الشيعه , ج 11 ص 337 روايت 5
3. اصول كافي ج 3 ص 329
#کارشناس_اخلاق_و_مشاوره
آدرس کانال: @javadheidari110
🌿🌿🌿🌿🌿🌿
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 ببینید/ «آیت الله مایک» پشت اغتشاشات اخیر ایران
@HawzahNews
سلام و عرض تبریک ایام متعلق به عزیزان بسیجی.
خوش امد عرض می کنم محضر عزیزان تازه وارد.
در صورت امکان و صلاحدید، دوستان و ادد لیست خود را به کانال دعوت فرمایید تا از حضور پر شور دوستان و سروران مستفیض باشیم.
اگر هر عزیزی سوال و مطلب و شبهه ای در ذهن دارد که حقیر می توانم خدمتگزاری کنم در خصوصی مطرح بفرمایید تا انجام وظیفه کنم.
@khameneieshQ
حیدری
جایگاه زنان در قرآن.mp3
1.84M
❓سؤال : آیا خدا در قرآن بین زن و مرد تفاوتی قائل شده ؟
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
پاسخ : در این صوت🔊جواب سوال را بشنویم
📣 پاسخگویی توسط :استاد#حیدری
⏰ مدت زمان 3دقیقه
📀 حجم :1.8 مگا بایت
🌸پاسخ به همه سوالات بی جواب را اینجا کوتاه و جذاب ببین
👇 👇👇👇
@javadheidari110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 از اپوزیسیون هم شانس نیاوردیم😂
@javadheidari110
💠 حدیث روز 💠
⚠️ عاقبت انجام گناه
🔻امام حسین علیهالسلام:
مَنْ حَاوَلَ أَمْراً بِمَعْصِيَةِ اللَّهِ كَانَ أَفْوَتَ لِمَا يَرْجُو وَ أَسْرَعَ لِمَجِيءِ مَا يَحْذَرُ
‼️ اگر کسی از راه گناه بخواهد به مقصود برسد، دواندوان به ضدّمطلوب رفته و از آن چه میترسیده حتماً به سرش خواهد آمد.
📚 الکافی، ج ۲، ص ۳۷۳
•┈┈••✾••┈┈•
@javadheidari110
attachment (6).mp3
7.63M
❓سؤال : چه شد که جهنمی شدید؟!!
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
پاسخ : در این صوت🔊جواب سوال را بشنویم
📣 پاسخگویی توسط: استاد #حیدری
#سوره_مدثر
#پادکست
•┈┈••✾••┈┈•
@javadheidari110
♦️سلام روایات است از ائمه (ع) در باره بهترین اوقات همبستری که یکیش این است میگویند کسی که در روز دوشنبه به دنیا میاد حافظ قرآن خواهد بود ولی بعضی افراد که در روز دوشنبه به دنیا میاد حافظ قرآن نیستند میخواستم یک دلیل منطقی بفهمم
سلام علیکم
به چند نکته توجه داشته باشیم:
1. گاهی یک دستورالعمل مربوط به شخص خاص بوده و این نسخه برای همه نیست. (قضیه ی شخصی)
2. گاهی روایتی اشاره به یک عامل می کند و عوامل تاثیر گذار دیگر در رسیدن به نتیجه در روایات دیگر مطرح شده است.
مثلا : شب دوشنبه زمینه هایی دارد(چه معنوی و چه دنیوی) که اگر کسی در این شب انعقاد نطفه اش اتفاق افتاده باشد و بعد در صدد حفظ قرآن بر آید و تلاش کند به این نقطه راحت تر و بهتر می رسد و نه صرف انعقاد نطفه.
3. گاهی زمینه ی رسیدن به هدف (مثلا حافظ قران بودن) فراهم است ولی موانعی پیش می اید که از رسیدن به هدف باز داشته می شویم.
تنبلی- عدم مشورت- عدم برنامه ریزی ووو
نتیجه اینکه: این چنین روایاتی به هیچ وجه اشاره به علت تامه و اصلی بودن ندارند و باید شرائط دیگر و موانع را هم در نظر گرفت.
#روایات
✍🏻استاد حیدری
@javadheidari110
audio_2019-12-01_02-59-13.ogg
2.25M
⚖️۳- آیا به صلیب رفتن مسیح -علیه السلام- کفاره گناهان ماست؟!
#اسلام_شبهات #مسیحیت_تبشیری
#کاری از مجموعه فرهنگی تبلیغی پاسخگو با همکاری گروه مذهبی الغدیر
🍂 @javadheidari110 🍂
💠پرسش:
چرا ثواب زیارت عبدالعظیم حسنی(ع) به مثابه زیارت سیدالشهدا(ع)در کربلا عنوان شده است؟
......................................................................................................................................
✍️ پاسخ:
باید توجه داشت که آن ثواب ها که برای زیارت عبد العظیم ذکر شده در مقایسه با زیارت ائمه (ع) نیست، زیرا هیچ کسی با آنان قابل مقایسه نیست از این رو امیر مومنان(ع)فرمود:
«لا یقاس بال محمد (ص) من هذه الامه احد، و لا یسوی بهم من جرت نعمتهم علیه ابدا؛ (۱) هیچ کس از این امت را با آل محمد نمیتوان مقایسه کرد. آنان که ریزه خوار خوان نعمت آل محمد اند با آن ها برابری نمیتوانند».
از این کلام حضرت به روشنی به دست میآید که مردم و همه بشر نه تنها نمیتوانند به مقام ائمه (ع) بار یابند و به جا و مقامی معنوی برسند که آن ها دارند، بلکه همگان ریزه خوار نعمت معنوی آن ها و با آنان قابل مقایسه نخواهد بود.
با توجه به این نکته حال باید گفت:
اولا : در مورد دلیل اینکه چرا ثواب زیارت عبدالعظیم حسنی(ع) به مثابه زیارت سیدالشهدا(ع)در کربلا عنوان شده است، باید گفت: حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) حلقه وصل شیعیان در شهرهای مختلف بودند و می توان از ایشان به عنوان سفیر سیار ائمه(ع)یاد کرد.
ایشان از جمله محدثین و علمای برجسته شیعه است که به دلیل مجاهدتهای علمی و تلاش برای رساندن معارف اهل بیت به شیعیان مورد توجه و تأیید ائمه معصوم قرار گرفته است.
امامزاده عبدالعظیم حسنی در بین علما به عنوان محدث مطرح هستند. محدث کسانی هستند که فن جمع آوری احادیث و طبقه بندی روایات را می داند، آن را جمع می کند و یا می نویسد و یا شاگرد تربیت می کند. اما راوی کسی است که در سند حدیث نامش قرار می گیرد ضمن اینکه در محدث اصطلاح ویژه ای است و آن اینکه حدیث را مستقیم می شنود و دیگرانی که از او نقل می کنند راوی می شوند. لذا حضرت عبدالعظیم از محدثین است.
در مورد دلیل اینکه چرا ثواب زیارت حرم عبدالعظیم به مثابه زیارت سیدالشهدا(ع) در کربلاست این نکته نیز قابل توجه است که : ممکن است در مورد سایر امامزادگان بزرگوار نیز روایاتی بوده، اما به دست ما نرسیده است چون ما هر یک از این امامزادگان را به نیت ائمه زیارت می کنیم و ثواب آن محفوظ است. اما روایت ثواب زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) به ما رسیده است.
برخی شیعیان نزد امام هادی(ع) رفته و گفتند ما از زیارت کربلا آمدیم - در آن زمان که حاکمیت بنی عباس بود این سفر و زیارت بسیار برای شیعیان مشقت داشت- و حضرت در جواب فرمود که شما در ری زیارت عبدالعظیم را بکنید مثل این است که امام حسین(ع) را زیارت کرده اید.
البته با اینکه حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) از نظر علمی در میان علمای شیعه برجسته است اما جنبه امامزاده بودن ایشان در بین مردم غلبه دارد. برعکس، سید مرتضی و سید رضی که از امامزادگان هستند جنبه علمی آنها در بین مردم غلبه دارد.
جنبه دیگر در حق حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)می تواند بحث مأموریتهای ایشان باشد. چرا که حضرت بین شیعیان که در جای جای خطه اسلامی نمی توانستند با هم ارتباط داشته باشند، حلقه اتصال بود. چون ائمه ایشان را قبول داشتند و ممکن است این ثواب ناظر به همین مجاهدتهایی باشد که در راه ارتباط بین شیعیان و رساندن پیام ائمه باشد که از ایشان می توان به عنوان سفیر سیار ائمه یاد کرد.(۲)
ثانیا _ ممکن است شرائط خاص زمانى و مکانى، سبب گردیده باشد، که آن همه فضیلت برای زیارت حضرت عبدالعظیم (ع) ذکر شده آن را مانند فضیلت زیارت سیدالشهداء (ع) محسوب داشته و این درک فضیلت را مخصوص آن زمان قرار داده باشد؛ زیرا متوکل عباسى و برخى دیگر از حکام جور، پس از تخریب بارگاه امام حسین (ع)، براى جلوگیرى از زیارت آن بزرگوار، مأموران دژخیم و جلادى را، به مراقبت و نگهبانى گماشته بودند، که به صغیر و کبیر رحم نمى کردند و جان افراد در خطر کشته شدن قرار می گرفت و حتى زائرین زیادى را، بی رحمانه به خاک و خون کشیده بودند.
چه این که مسئله لزوم پایگاه سازى و تشکیل مراکز تجمع نیروها و اجتماعات، موضوعى است، که به طور کلى از اخبار و احادیث به دست مى آید، روشن مى شود که ائمه اطهار (ع) دوست میداشتند، شیعیان با هم باشند، گرد هم جمع شوند، مذاکره کنند، و براى حفظ کیان تشیع و نشر معارف و گسترش مکتب، فعالیت هاى دینى و تبلیغى و اجتماعى داشته باشند.
پانوشت:
۱. نهج البلاغه، نشر موسسه امیر المومنین قم ۱۳۷۵ ش، خطبه ۲.
💎کانال رسمی استاد جواد حیدری💎
╔═─═ঊঈ🔸ঊঈ═─═╗
©: @javadheidari110
╚═─═ঊঈ🔸ঊঈ═─═╝
مشکلات و رهبری.pdf
119.7K
#رهبری_و_مشکلات_جامعه
#پست_پیشگام
#تفکیک_قوا
#دیکتاتوری
#قانون_اساسی
چرا رهبری در مشکلات متعدد جامعه ورود نمی کنند؟
#جواد_حیدری
🍂 @javadheidari110 🍂
رزق، تنها یک ابزار برای بندگی بهتر است - خبرگزاری شبستان ، رسانه حوزه دین ، فرهنگ و اندیشه
http://shabestan.ir/detail/News/862621
آیا امام زمان (عج) تنها فرزند امام حسن عسکری (ع) بوده اند؟
پاسخ:
امام یازدهم ما شیعیان حضرت امام حسن عسکری ـ علیه السّلام ـ در سال ۲۳۲ هـ . ق، در ماه ربیع الاول در شهر مدینه به دنیا آمد.[۱] آن حضرت با چند تن از خلفای عباسی معاصر بود از جمله مهتدی و معتمد عباسی.[۲] هر چند برخی از نویسندگان نام چند فرزند برای امام حسن عسکری ـ علیه السّلام ـ ذکر کرده اند اما قول مشهور این است که: از ایشان تنها یک فرزند، هم نام و هم کنیه با رسول خدا ـ صلّی الله علیه و آله ـ متولد شده است. علاوه بر این که تقسیم میراث آن حضرت میان مادر و برادر ایشان نیز می تواند مؤید قول مشهور باشد، که به آن اشاره خواهیم کرد.
گفته شد برخی از نویسندگان چند فرزند برای امام حسن عسکری ـ علیه السّلام ـ ذکر کرده اند از جمله این فرزندان "محمد، موسی، فاطمه، عایشه، حسین و..."[۳] اما به نظر می رسد این اقوال صحیح نباشد، چرا که:
اولاً علمای شیعه تنها فرزند امام حسن عسکری ـ علیه السّلام ـ را حضرت مهدی (عجلاللهتعالیفرجه) می دانند و نام دیگری را ذکر نکرده اند. در این رابطه شیخ مفید که کتابش از اعتبار خاصی برخوردار است، می نویسد: "امام بعد از امام حسن عسکری ـ علیه السّلام ـ فرزندش بود که هم نام و هم کنیه رسول خدا ـ صلّی الله علیه و آله ـ بود و امام حسن ـ علیه السّلام ـ به جز او فرزندی نداشت نه ظاهراً و نه باطناً مادر این فرزند کنیزی به نام نرجس بوده است.[۴] کلینی در کافی می نویسد: فرزندی برای امام حسن عسکری ـ علیه السّلام ـ به دنیا آمد و او را محمد نام نهادند[۵] طبرسی در اعلام الوری همین قول را ذکر کرده است ومی نویسد فردی از امام حسن عسگری ـ علیه السّلام ـ سؤال کرد: آقای من آیا برای شما فرزندی هست؟ حضرت فرمود بله. سؤال کرد، اگر امری اتفاق بیفتد در کجا از او می توانم سؤال کنم؟ حضرت فرمود: در مدینه.[۶]
علامه مجلسی در بحارالانوار می نویسد: اینکه حضرت مهدی (عجلاللهتعالیفرجه) برادری به نام موسی داشته باشد. این خبر غریب است.[۷]
ثانیاً یک دلیل تاریخی هم وجود دارد که قول مشهور را تأیید می کند. کلینی می نویسد: معتمد عباسی چون شنیده بود که از حضرت عسکری ـ علیه السّلام ـ فرزندی باقی مانده درصدد یافتن او برآمد و دستور داد عدّه ای از قابله ها، زنان و کنیزان آن حضرت را معاینه نمایند و اگر آثار حمل در آنها مشاهده شد گزارش کنند. نقل شده است که یکی از قابله ها به کنیزی شک کرد، از طرف خلیفه دستور داده شد که آن کنیز را در محلی تحت نظر قرار بدهند... سرانجام چون اثری از حمل ظاهر نشد آن کنیز آزاد گردید.[۸] معتمد برای آنکه وانمود کند که از امام حسن عسکری ـ علیه السّلام ـ فرزندی باقی نمانده و شیعیان از وجود امام بعدی نومید گردند، دستور داد، میراث آن حضرت میان مادر و برادر امام حسن عسکری ـ علیه السّلام ـ تقسیم شود: این تقسیم ارث دلالت بر این دارد که امام حسن عسکری ـ علیه السّلام ـ فرزند دیگری نداشته اند و با توجه به اینکه خلیفه نتوانسته بود امام مهدی ـ علیه السّلام ـ را پیدا کند بنابراین دستور می دهد که ارث امام تقسیم شود. علی بن عیسی اربلی می نویسد: شیعیان عقیده داشتند که از امام فرزندی باقی مانده است که امامت را بر عهده دارد.[۹] زیرا تعدادی از آنان فرزند خردسال امام را قبلاً دیده بودند.
نتیجه گیری:
عقیده علمای شیعه بر این است که تنها فرزند امام حسن عسکری ـ علیه السّلام ـ حضرت مهدی (عجلاللهتعالیفرجه) می باشد، که در سال ۲۵۵ هـ، متولد شده است و هم اکنون غایب هستند و به امر الهی ظهور می کند وجهان را پر از عدل و داد خواهند کرد. اقوال دیگری که در این رابطه هست مبنی بر داشتن فرزندانی دیگر، مورد قبول علمای شیعه نیست.
پی نوشت ها:
[۱] . شیخ مفید، الارشاد، قم، مؤسسه آل البیت(علیهمالسلام)، ۱۴۱۳ق، ج ۲، ص ۳۱۳.
[۲] . طبرسی، اعلام الوری، قم، مؤسسه آل البیت(علیهمالسلام)، ۱۴۱۷ق، ج ۲، ص ۱۳۱.
[۳] . حسینی، سید محمد رضا، تاریخ اهل البیت(علیهمالسلام)، قم، مؤسسه آل البیت(علیهمالسلام)، ۱۴۱۰ق، ص۱۱۲ به نقل از هدایة المخطوطه.
[۴] . شیخ مفید، پیشین، ص ۳۳۹.
[۵] . کلینی، کافی، تهران، مکتبه الصدوق، ۱۳۸۱، ج ۱، ص ۲۶۴.
[۶] . طبرسی، پیشین، ص ۲۵۱.
[۷] . سید محمد رضا حسینی، همان، ص ۱۱۲ به نقل از بحارالانوار، ج ۱۳، ص ۱۱۶.
[۸] . کلینی، پیشین، ج ۱، ص ۵۰۵.
[۹] . علی بن عیسی اربلی، کشف الغمه، مکتبه بنی هاشمی، ۱۳۸۱ق، ج ۳، ص ۱۹۹.
💎کانال رسمی استاد جواد حیدری💎
╔═─═ঊঈ🔸ঊঈ═─═╗
©: @javadheidari110
╚═─═ঊঈ🔸ঊঈ═─═╝
💠پرسش:
طبق حدیثی از امام حسن عسکری علیهالسلام، نشانههای مؤمن یکی زیارت اربعین یکی انگشتر دست راست کردن هست میخواستم بدونم اگه کسی توفیق زیارت اربعین نداشته باشه مومن نیست؟ و اینکه انگشتر دست کردن اینقدر ارزش داره که نشانه مؤمن میشه. لطفاً توضیح بدید این حدیث را.
#اربعین_زیارت_انگشتر
......................................................................................................................................
✍️ پاسخ:
از امام عسکری علیهالسلام روایتشده است: «عَلَامَاتُ الْمُؤْمِنِ خَمْسٌ صَلَاةُ الْإِحْدَى وَ الْخَمْسِينَ وَ زِيَارَةُ الْأَرْبَعِينَ وَ التَّخَتُّمُ فِي الْيَمِينِ وَ تَعْفِيرُ الْجَبِينِ وَ الْجَهْرُ بِ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيم»؛ «پنج چیز از علامات مؤمن است، پنجاهویک رکعت نماز، زیارت اربعین، انگشتر در دست راست کردن، پیشانی بر خاک نهادن، بلند خواندن بسمالله الرحمن الرحیم» (1)
دو نکته :
یک : مؤمن دارای نشانههای متعددی هست که حضرت در این روایت شریفه درصدد بیان بعضی از این نشانهها بودهاند و نه همه آنها.
دو : اگر کسی موفق به زیارت اربعین شود از نشانههای ایمان است ولی چنین نیست که کسی این عمل را انجام ندهد از دایره ایمان خارج شود.
اما در مورد انگشتری :
الف : انسان مختار است انگشتری را در دست راست و یا دست چپ استفاده کند و روایاتی تصریح به مختار بودن انسان در این امر دارد.(2)
ب : در روایات انگشتری در دست راست کردن از نشانههای شیعیان امام علی علیهالسلام، شمردهشده است و لذا در این روایت شریفه علامت مؤمن ذکرشده است. (3)
ازآنجهت که این کار، فرد را در زمرهی شیعیان و کسی که دغدغهی اجرای معارف اهلبیت علیهمالسلام را دار است، قرار میدهد ، دارای ارزش و از نشانههای مؤمن شمردهشده است.
پینوشت:
1. كتاب المزار- مناسك المزار(للمفيد)، النص، ص: 53
2. وسایل الشیعه، ج 5، ص 79
3. همان، ص 82
@javadheidari110
#حکم_شرعی
#آمیزش
سوال:آيا زن مىتواند هنگام آميزش به طور طبيعى عزل كند؟
همه مراجع:
اگر شوهر راضى باشد، اشكال ندارد و در غير اين صورت عزل زن حرام است.
تبصره. عزل زن به اين است كه هنگام آميزش خود را كنار بكشد به طورى كه آب شوهر در رحم او ريخته نشود.
پی نوشت: امام، فاضل، نورى و مكارم: تعليقات على العروه، ج ۲، كتاب النكاح، الفصل الاول، م ۶ بهجت، توضيحالمسائل، متفرقه، م ۱۱ سيستانى، منهاجالصالحين، ج ۳، م ۱۰ صافى، هدايهالعباد، ج ۲، كتاب النكاح، م ۱۰ خامنهاى، استفتاءات، س ۱۳۵۳ تبريزى، صراط النجاه، ج ۱، م ۷۹۶ و دفتر: وحيد. پرسمان
💻کانال رسمی استادجوادحیدری
➠ @javadheidari110
#حکم_شرعی
#فروش_مال_وقفی
معامله چيزی را كه وقف شده باطل است، ولی اگر بطوری خراب شود كه نتواند استفاده ای را كه مال برای آنها وقف شده از آن ببرند ، مثلا حصير مسجد بطوری پاره شود كه نتوانند روی آن نماز بخوانند فروش آن اشكال ندارد، و در صورتی كه ممكن باشد بايد پول آن را در همان مسجد به مصرفی برسانند كه به مقصود وقف كننده نزديكتر باشد.
پی نوشت:
رساله مراجع معظم مسئله2094
💻کانال رسمی استادجوادحیدری
➠ @javadheidari110
هدایت شده از صاحب نیوز
🔴 شیشه ها را بالا نکشیم
🔹 آنچه بیش از خریدن یک جنس و پرداخت پول به بچههای کار اهمیت دارد، روش برخورد با این کودکان است
🔸برخوردی که می تواند عزت نفس آنها را بالا ببرد و یا کرامت انسانیشان را خدشه دار کند، لبخندی که میتواند خنده را بر لبانشان بنشاند و یا اخمی که تخم کینه و حقد در دلشان بکارد
🔹بحث بر سر خریدن یا نخریدن اجناس از این کودکان نیست، بحث بر سر کمک کردن یا کمک نکردن به آنها نیست، بلکه حرف اصلی این است که آنها کودکند و در انتخاب این جایگاه دخلی ندارند، پس نباید با نگاه و رفتارمان آزارشان دهیم
🖊به قلم زهرا ابراهیمی
📝 ادامه یادداشت در لینک زیر🔻
↪️ snai.ir/981905
🆔 @sahebnews_ir
🔴 چرا ثواب زیارت عبدالعظیم حسنی(ع) برابر با زیارت سیدالشهدا(ع) در کربلا است؟
✅حضرت عبدالعظیم حسنی از جمله محدثان و علمای برجسته شیعه است که به دلیل مجاهدت های علمی و تلاش برای رساندن معارف اهل بیت به شیعیان مورد توجه و تأیید ائمه معصوم قرار گرفته است.
#جواد_حیدری_استاد_حوزه_و_دانشگاه
#خبر_گزاری_ارزشی_صاحب_نیوز
📝 ماجرای ثواب زیارت ایشان چیست🔻
↪️ snai.ir/981899
🆔 @javadheidari110