🌺 همین الان این جمله را برا همسرتون پیامک کنید.
#امتحان_کنید
#بازخورد_بگیرید
این جمله شاید واسه تو چند ثانیه طول بکشه اما برای اون میتونه یه عمر تو ذهن و روحش باقی بمونه😊
#کارگاه
#همسرداری
⬇️⬇️
@javadheidari110
✅ ضمن تشکر و قدردانی از عزیزانی که با حمایت های مادی و معنوی ما را در جهت پاسخگویی به شبهات یاری می فرمایند.
#برگزاری جلسات پرسش و پاسخ
#حضور در منازل جهت پاسخگویی به خانواده های کم بضاعت
#تهیه ی بسته های حمایتی
#تبلیغ و حمایت از مبلغین
🔰شماره کارت 6037997552329840 (جوادحیدری
ان شاءالله ذخیره معنوی خوبی برای شما و اموات باشد.
حیدری
@javadheidari110
هدایت شده از کانال رسمی استاد جواد حیدری
4_5956334953321994846.ogg
2.41M
❎در جاهائی از کرهی زمین فقط ۲ ساعت شب دارند و ۲۲ ساعت روزه میگیرند
آیا این بیعدالتی نیست؟
🎙پاسخ از استاد حیدری
#شبهات_رمضان 🌙
التماس دعا🤲🌹
🌎کانال رسمی استاد جواد حیدری
گروه فرهنگی تبلیغی پاسخگو
🔹#استاد_جواد_حیدری
💎•┈••✾••┈•💎
@javadheidari110
هدایت شده از کانال رسمی استاد جواد حیدری
◀️ نمازی عجیب برای جبران600 سال نماز قضا!!!.🤫
1️⃣ روزهای پایانی ماه مبارک رمضان، روایتی از برخی منابع غیر معتبر با عنوان "نمازی برای جبران ۲۰۰ تا ۶۰۰ سال نماز قضا شده"، دست به دست می شود. این روایت بدون سند، زمان بجا آوردن این نماز را آخرین جمعه ماه رمضان، و چگونگی آنرا، ۴ رکعت و با دستوالعمل و سوره های خاص ذکر می کند( و البته برای بعد از پایان نماز، خواندن دعای؛ یا سامِعَ الصَّوتِ یا جامِعَ الفوَتْ یا مُحْیَ الْعِظام بَعْدَ الْمَوتْ... و الحمد الله رب العالمين الي يوم الدين).
2️⃣ دستورالعمل این نماز عجیب به پیامبر(ص) نسبت داده شده و آثار آن چنان تعجب برانگیز می باشد که حتی در ادامه همین روایت آمده که فاطمه زهرا(س) با تعجب از پیامبر(ص) پرسیدند: مگر هرکس چقدر عمر، و چه مقدار نماز قضا دارد؟!!!، و در پاسخ بیان شده، این نماز، حتی نمازهای قضا شده پدر و مادر(و آشنایان) را نیز جبران خواهد کرد!( بالاخره باید ۶۰۰ سال پر شود).
3️⃣ این نماز با چنین خاصیتی، در کتابهایی مانند « سرور العارفین»( با اسم روی جلد "هاشمیحسینینژاد" با عنوان خطاط و نه نویسنده) و کتاب «معراج المؤمن» سید محمدتقی مقدم، آمده است که او هم بدون ذکر سند معتبر، روایت را به کتاب سرور العارفین نسبت داده است.🤔
4️⃣ اما حقیقت آن است که چنین ادعاهایی( حتی با عنوان روایت) نه با روایات معتبر«وجوب قضاء ما فات کما فات // وسائل الشیعه،ج۸، ص ۲۶۸. » همخوانی دارد و نه با عقل سازگار است که شخصی با چهار رکعت نماز، نمازهای قضای خود و آباء و اجدادش، آنهم تا600 سال گذشته را، یکجا، تسویه حساب نماید و نه در فتاوی هیچکدام از مراجع تقلید، چنین جایگزینی برای نماز قضا ذکر شده است.
#استاد_هاشمی_جزی
💎کانال رسمی استاد جواد حیدری💎
•┈┈••✾••┈┈•
@javadheidari110
هدایت شده از (🌼بوی باران🌼)
«الرجال قوامون علی النساء بما فضل الله بعضهم علی بعض» ۳۴ / نساء
✅ در این آیه کریمه اصلا صحبت از برتری، افضلیت، اقدمیت نیست بلکه مردان مدیر، سرپرست و نگهبان، زنان معرفی شدهاند☂
✅شاهکلید اصلی در پاسخگویی به حقوق زنان این است که می بایست بین تکلیف و حق تفاوت قائل شد. در این آیه پروردگار عالم تکلیفِ قوام، پایه و اساس بودن را بر دوش مرد گذارده است، و این یعنی مرد قوام، پایه،اساس و تکیهگاه همسر و فرزندان است🏖 «الرجالُ اهلُ قیامٍ علی نسائِهم» واژهی اهل قیام نشان از تکلیفی دارد که بر دوش مردان گذارده شده است، لذا عاقلانه نیست که زن بگوید چرا تکلیف را از دوش من برداشتی و بر دوش مرد گذاشتی چون این حق زن نبود بلکه یک تکلیف و باری است که خدا دارد روی دوش مردان گذارده است⛱
✅حال چرا این تکلیف را روی دوش مرد گذاشت ؟ بخاطر تفاوتهای فیزیکی زن و مرد، تفاوتهای روحی زن و مرد، تفاوتهای عاطفی و احساسی زن و مرد، این تفاوتها قابل کتمان نیست چرا که مدیریت سنخیت دارد با روحیه، وضعیت، فیزیک و جسم مردان، و اینکه پروردگار عالم قوام خانواده را بر عهدهی مرد قرار داده است🏔 عین عدالت است.⚖
✅«باء» در «بما فضل الله» به تعبیر استاد شهید مرتضی مطهری "باء مقابله" است، ما نیز همین نظر را میپسندیم.
چرا این قوام روی دوش مرد باشه در مقابل چیست این قوام؟ «بما فضل الله بعضهم علی بعض» چون برخی را بر برخی دیگر فضیلت دادیم چرا نفرمود« بما فضل الله الرجال علی النساء» بلکه فرمود«بما فضل الله بعضهم علی بعض»؟ زیرا همانطوری که مردان در این زمینه نسبت به زنان برتری دارند زنان نیز در برخی مواضع بر مردان برتری دارند، چون
مردان در این بخش فضیلتی دارند که زنان در این بخش، چنین فضیلتی ندارند؛ حال آن فضیلت چیست؟ فیزیک و روحیهی مردان است که سنخیت با مدیریت، سرپرستی و تکیهگاهی دارد🏕
✅کریمه ی«و بما انفقتم من اموالهم» یکی از علتهای دیگر را بیان می کند که آن نیز بیان مصداق است و آن عبارتست از«بما انفقتم» مدیریت بر دوش مرد گذارده شده است چون نفقه بر دوش آنان است و در قبال این پول خرج کردن مدیریت نیز بر عهدهی او گذارده شده است.
✅البته نباید فراموش کرد که مسئله، مسئلهی نوع مردان است و استثنائات ربطی به بحث ما ندارد، لذا برخی مردان که قدرت مدیریت ندارند و یا برخی زنان که قدرت مدیریت دارند مربوط به بحث ما نمیشود.
#شبهات_زنان
╔═ ⚘════⚘ ═
⇲@javadheidari110
@booyebaran313
⚘════⚘ ═
هدایت شده از کانال رسمی استاد جواد حیدری
🧩 🧩 🧩 🧩 🧩 🧩 🧩 🧩 🧩 🧩 🧩
🧩
🧩
🧩
پرســـ❓ــش
⁉️چرا در اسلام زن برای خروج از منزل باید از همسرش اجازه بگیرد؟
پاســـ🖊ــــخِ استاد حیــــــدرے زیدعزه
هر چند بسیاری از علت و حکمت های احکام الهی برای ما روشن نیست ولی در رابطه با سوال مذکور نکاتی تقدیم حضورتان میگردد:
1⃣ هر مجموعهای نیازمند به یک مدیر و رهبر است تا آن مجموعه را اداره کند؛ به همین دلیل نیازمند آن است که برای این مجموعه قوانینی وضع شود و اسلام برای مجموعه کوچک خانواده به صورت معمول مرد را با توجه به این که اکثر مسئولیتهای ادارهی خانه به دوش اوست او را به عنوان مدیر خانه قرار داده است و این یک امتیاز نیست بلکه یک بار مسئولیت سنگین برای اداره خانه و خانواده است.
به همین جهت یکی از قوانین خانه این است که زن با هماهنگی همسرش از خانه خارج شود تا به نظم و ادارهی خانه لطمهای وارد نشود.
2⃣ یکی دیگر از حقوق مرد؛ حق جنسی است که بر عهدهی زن میباشد که در این نیاز متقابل؛ زن باید درخواست همسرش را تامین کند و به این جهت که گاهی خروج از منزل به این نیاز لطمه وارد می کند، اجازه برای ترک منزل لازم و ضروری است.
3⃣ باید به این نکته توجه داشت که این گونه قوانین در حد یک اصل قانونی است برای زمانی که اختلافی پیش آمد برای حل اختلاف، مبنا و قانونی باشد اما ما در عرف جامعه نداریم که زن برای هر خروجی از منزل بخواهد اجازهای از همسرش بگیرد بلکه بصورت توافقی خیلی از این مسائل بین زوجین حل شده است و کسی به این نکات توجهای ندارد و در خانه اصول اخلاق باید حاکم باشد و نه اصول فقه
♻️نتیجه اینکه
این حکم فقهی، برای همیشه نیست بلکه استثناهایی نیز دارد که زن میتواند بدون اجازهی همسرش از خانه خارج شود بطور مثال اگر زن هنگام عقد شرط کند که بتواند بدون اجازه از خانه خارج شود این قانون اجازه گرفتن لازم الاجرا نخواهد بود.
#شبهات_زنان
#اجازهی_خروج_از_منزل
🇮🇷کانال رسمی استاد جواد حیدری👇
https://eitaa.com/joinchat/4071489550C59c970ae1b
هدایت شده از کانال احکام استاد صالحی
🌾 اعلام مبلغ #زکات_فطره از سوی مراجع تقلید
کانال احکام استاد صالحی💎
•┈┈••✾••┈┈•
@amirsalehi110
هدایت شده از کانال رسمی استاد جواد حیدری
🌷 آرمان فلسطین؛ استراتژی، سیاست محوری و وظیفه دینی جمهوری اسلامی
🔹جواد حیدری، کارشناس مرکز ملّی پاسخگویی به سوالات دینی تبیین کرد:
📝 خبرگزاری فارس: http://fna.ir/exmn2e
📝 خبرگزاری حوزه: hawzahnews.com/news/901885
📝 خبرگزاری صاحب نیوز: http://snai.ir/1004958
📝 خبرگزاری موج: mojnews.com/fa/tiny/news-331028
📝 خبرگزاری برنا: borna.news/fa/tiny/news-1005411
🇮🇷کانال رسمی استاد جواد حیدری
🌐 @javadheidari110
هدایت شده از مرضیه رمضانقاسم
🌧 ⛈ 🌧 ⛈ 🌧 ⛈ 🌧 ⛈ 🌧 ⛈🌧 ⛈ 🌧
🌧
⛈
پرســـ❓ــش
⁉️ چرا گاهی دعای مومنان در حق یکدیگر تاثیر ندارد؟ به عنوان مثال گاهی مومنان برای شفای یک فرد دعا میکنند ولی آن فرد شفا نمییابد و میمیرد!؟
⁉️مگر در روایات نیامده که دعا میتواند تقدیر انسان را عوض کند؟
پاســـ🖊ــــخِ استاد حیــــــدرے زیدعزه
1⃣ دعا عامل اتصال انسان به خداست و نوعی عبادت تلقی میشود اما در عین حال شرایط و آدابی دارد که با رعایت آن آداب، دعاهای ما به اجابت نزدیک تر خواهد شد.
2⃣ بیان حوائج و مشکلات و به زبان آوردن خواستهها در هنگام دعا امری مطلوب و پسندیده است و در روایات به ما توصیه شده که حتی نمک غذای خویش را هم از خداوند بخواهید بر این اساس بیان نیازمندیها و خواستههای مادی و معنوی ما، نشانگر فقر ذاتی و ناچیز بودن در برابر خداوند است و میتوان گفت نوعی تمرین بندگی است و توحید افعالی انسان را محکم ترمی کند اما در عین حال لازم است در کنار بیان نیازها و خواستن آنها از خداوند متعال در ادامه، خواست خداوند و مصلحت او را نیز هنگام دعا مد نظر گرفته و کار را به خداوند بسپاریم.
3⃣ نظام جهان همیشه بر اساس معجزه پیش نمیرود و استجابت دعا خودبهخود ایجاد نمیشود و انسان باید مقدمات و زمینههای پیدایش آن را فراهم کند و موانع استجابت دعا
بر آورده شدن حاجت را برطرف کند بنابراین انجام کارهای محبوب خداوند به ما در آمادگی برای دریافت محبت الهی و استجابت دعا کمک میکند و البته ارتکاب برخی معاصی مانع اجابت میشود.
4⃣ نظام جهان، نظام حکیمانه و بر مبنای سبب و مسبب است بنابراین در دعا کردن نباید انتظار داشته باشیم که خداوند نظم عالم را برای ما به هم بزند تا امری که مصلحت نیست را تبدیل به مصلحت نماید. گاهی انسان نسبت به خیر و شر خود آگاه نیست به گونهای که آنچه به خیر خود میداند، شر اوست و آنچه شر میپندارد خیر اوست، خداوند در قرآن کریم میفرماید که «چه بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیرِ شما در آن است. و یا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا میداند، و شما نمی دانید»
5⃣ «حتمی بودن» برخی مقدرات انسان
نکته بسیار مهمی که در مقوله دعا باید در نظر گرفته شود، «حتمی بودن» برخی مقدرات انسان است، انسان دارای دو اجل حتمی و اجل غیر حتمی است در قرآن کریم آمده است که «او کسی است که شما را از گِل آفرید؛ سپس سرآمد (غیر حتمی برای عمر شما) مقرر داشت؛ و سرآمد معین (و حتمی عمر شما) نزد اوست؛ سپس شما (در توحید و قدرت او) تردید میکنید!».
♻️نتیجه اینکه:
دعا و توسل، اگر به صورت صحیح، درست و با رعایت شرایط انجام بگیرد، قطعاً در تغییر مسیر و سرنوشت انسان تأثیر گذار است و اجل غیر حتمی را تغییر میدهند اما باید توجه داشته باشیم، قضا و قدر حتمی الهی به هیچ وجه و با هیچ کاری قابل تغییر نیست بر این اساس مرگ بسیاری از افراد به واسطهی تمام شدن عمر آنها و بر اساس اجل حتمی الهی است که تغییر ناپذیر است. (دعا نمیتواند اجل حتمی را تغییر دهد)
زیرا قدر حتمی الهی با هیچ امری قابل تغییر نیست، دعا و توسل علاوه بر ریشه داشتن در فطرت انسانی و بر آمدن از حس دینی، از مسلمات اسلام است اما بر آورده شدن آن مشروط به شرایطی است که استفاده از عوامل طبیعی و تلاش و کوشش در راستای آن و مصلحت بندگان از مهمترین آنان است و اینکه اجل و قضا و قدر حتمی الهی با هیچ امری قابل تغییر نیست.
خداوند در قرآن کریم میفرماید: ««هیچ امتی از اجلِ [معینِ] خود نه پیش میافتد و نه پس میماند»
متن کامل یادداشت👇
📝 مرسلات: dte.bz/209mo
📝 خبرگزاری مهر: dte.bz/209me
📝 خبرگزاری شبستان: dte.bz/210sh
#استجابت_دعا
#عدم_استجابت_دعا
#اجلحتمی_و_اجلغیرحتمی
➠ @javadheidari110
🌧 ⛈ 🌧 ⛈ 🌧 ⛈ 🌧 ⛈ 🌧 ⛈
➠@ramezan_ghasem110
4_5933604994254111035.mp3
1.22M
⁉️مبنای دفاع از آرمان قدس شریف چیست؟
گوینده: استاد جواد حیدری (زیدعزه)
#روز_جهانی_قدس
#عقل_دین
#پادکست
💎کانال رسمی استاد جواد حیدری💎
•┈┈••✾••┈┈•
@javadheidari110