❎با سلام و عرض ادب
❇️ بعد از چند روز مسافرت و خاموش بودن گوشی در روز آخر سفر، به محض برخط شدن با سوالات متعددی مواجه شدم که پاسخ گویی به آن ها با افتخار هنوز ادامه داره.
✅ در بین سوالات، عزیزی در رابطه با روایتی از امام صادق علیه السلام مبنی بر شیر خوردن رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از سینه ی ابوطالب توضیح خواسته بود.
↙️ گفتم پاسخ را با شما سروران هم در میان بگذارم:
↩️ این روایت سند ضعیفی دارد و قابل اعتماد نیست.
↩️ فارغ از بحث سندی، پذیرش اعجاز گونه ی چنین اتفاقاتی، محذور و منع عقلی ندارد.
↔️ نتیجه اینکه، مطلب فوق فاقد اعتبار و غیر قابل پذیرش هست.
✍ جواد حیدری
کانال رسمی استاد جواد حیدری 👇👇
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
♨️ https://eitaa.com/joinchat/4071489550C59c970ae1b
هدایت شده از کانال رسمی استاد جواد حیدری
🧩 🧩 🧩 🧩 🧩 🧩 🧩 🧩 🧩 🧩 🧩
🧩
🧩
🧩
پرســـ❓ــش
⁉️چرا در اسلام زن برای خروج از منزل باید از همسرش اجازه بگیرد؟
پاســـ🖊ــــخِ استاد حیــــــدرے زیدعزه
هر چند بسیاری از علت و حکمت های احکام الهی برای ما روشن نیست ولی در رابطه با سوال مذکور نکاتی تقدیم حضورتان میگردد:
1⃣ هر مجموعهای نیازمند به یک مدیر و رهبر است تا آن مجموعه را اداره کند؛ به همین دلیل نیازمند آن است که برای این مجموعه قوانینی وضع شود و اسلام برای مجموعه کوچک خانواده به صورت معمول مرد را با توجه به این که اکثر مسئولیتهای ادارهی خانه به دوش اوست او را به عنوان مدیر خانه قرار داده است و این یک امتیاز نیست بلکه یک بار مسئولیت سنگین برای اداره خانه و خانواده است.
به همین جهت یکی از قوانین خانه این است که زن با هماهنگی همسرش از خانه خارج شود تا به نظم و ادارهی خانه لطمهای وارد نشود.
2⃣ یکی دیگر از حقوق مرد؛ حق جنسی است که بر عهدهی زن میباشد که در این نیاز متقابل؛ زن باید درخواست همسرش را تامین کند و به این جهت که گاهی خروج از منزل به این نیاز لطمه وارد می کند، اجازه برای ترک منزل لازم و ضروری است.
3⃣ باید به این نکته توجه داشت که این گونه قوانین در حد یک اصل قانونی است برای زمانی که اختلافی پیش آمد برای حل اختلاف، مبنا و قانونی باشد اما ما در عرف جامعه نداریم که زن برای هر خروجی از منزل بخواهد اجازهای از همسرش بگیرد بلکه بصورت توافقی خیلی از این مسائل بین زوجین حل شده است و کسی به این نکات توجهای ندارد و در خانه اصول اخلاق باید حاکم باشد و نه اصول فقه
♻️نتیجه اینکه
این حکم فقهی، برای همیشه نیست بلکه استثناهایی نیز دارد که زن میتواند بدون اجازهی همسرش از خانه خارج شود بطور مثال اگر زن هنگام عقد شرط کند که بتواند بدون اجازه از خانه خارج شود این قانون اجازه گرفتن لازم الاجرا نخواهد بود.
#شبهات_زنان
#اجازهی_خروج_از_منزل
🇮🇷کانال رسمی استاد جواد حیدری👇
https://eitaa.com/joinchat/4071489550C59c970ae1b
هدایت شده از پاسخ به شبهات فجازی
پاسخ حجتالاسلام راجی به عباس عبدی
🔹 پینوشت
شورای نگهبان صرفاً یک نهاد فکری و مشورتی است نه اجرایی و لذا سن اعضای آن نه تنها تأثیری در اتقان مصوبات ندارد، بلکه در این مواقع تجربه است که عنصر اصلی به شمار میرود
🆔 @Shobhe_Shenasi
هدایت شده از 🇵🇸🖊 اهل قلم و قول لیِّن🎙
⭕️آیا خوردن نیم خورده ی گربه مستحب است؟ آیا روایتی در اینباره داریم❓
پاســـ🖊ــــخِ استادحیــــــدرے "زیدعزه"
❎ مرحوم شیخ حر عاملی (ره) در کتاب گرانسنگ وسائل الشیعه، بابی با عنوان «باب طهاره سؤرالسِّنّورِ وَ عَدَمِ کَراهَتِه»؛ «باب پاک بودن نیم خورده ی گربه و مکروه نبودن آن»، تدوین فرموده اند. از هفت روایتی که در این باب مطرح شده است، مطالب زیر استفاده می شود: (۱)
1⃣ دور ریختن #غذای نیمخورده گربه مکروه است.
2⃣ #آب نیمخورده گربه پاک است و میتوان با آن وضو گرفت یا غسل کرد.
3⃣ #خوردن نیمخورده حیوانات حرام گوشت مکروه است، ولی در مورد گربه، برخی فقها معتقدند که چنین کراهتی وجود ندارد.
❇️ اما در رابطه با استحباب خوردن از نیم خورده ی گربه، مطلبی در روایات یافت نشد و فتوایی از فقهای بزرگوار مشاهده نکردم.
در پایان ضمن تاکید بر رعایت بهداشت در امر خوردن و آشامیدن و فرق گذاشتن بین پاکی و تمییزی و نجاست و کثیفی؛ به فتوایی از آیت الله مکارم شیرازی حفظه الله اشاره می کنم: «نيم خورده حيوانات حرام گوشت، مکروه است و در مورد گربه، اگر حيوان آلوده باشد، آن نيز مکروه است». (۲)
📚 پی نوشت ها:
1. وسائل الشیعة، ج 1، ص 227 - 228
2.https://makarem.ir/main.aspx?typeinfo=21&lid=0&catid=952&mid=251980 https://makarem.ir/main.aspx?typeinfo=21&lid=0&catid=952&mid=251980
#گربه #خوردن #آشامیدن. #دور_ریختن
#استحباب_نیم_خورده
✨✨✨✨✨✨
✅ آیدی دریافت سوالات دینی👇👇
@khameneieshQ
کانال رسمی استاد جواد حیدری 👇👇
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
♨️ https://eitaa.com/joinchat/4071489550C59c970ae1b
هدایت شده از کانال رسمی استاد جواد حیدری
💠 پرسش:
چرا در قرآن دستور به زدن زنان دادهشده است؟
......................................................................................................................................
✍ پاسخ:
نکته اول : در فرهنگ قرآن کریم ، زن و مرد در حقوق مادی و معنوی مساوی بوده و تفاوتی میان آنها وجود ندارد .
«هر كس از مرد و زن كار نيكى بهشرط ايمان به خدا بهجای آرد ما او را به زندگانى خوش و باسعادت زنده ابد مىگردانيم و اجرى بسيار بهتر از عمل نيكى كه مىكردند به آنان عطا مىكنيم».)1)
نکته دوم: هنگامیکه به کتابهای لغت مراجعه میکنیم یکی از معانی (ضرب)، تکان دادن و هوشیار کردن هست(2) و این معنا با در نظر گرفتن شرایط ضرب (نباید باعث کبودی و آمدن خون شود) و ابزار ضرب (گرسنگی، مسواک،دستمال پیچیده)،در بیانات نورانی اهلبیت علیهمالسلام تقویت میشود.
پیامبر اکرم صلواتاللهعلیه و اله میفرمایند : من تعجب میکنم از كسى كه همسرش را میزند درحالیکه خود اولى از او به كتك خوردن است ، زنانتان را با چوب نزنید، زیرا در آن قصاص است، ولى آنها را به گرسنگى و ندادن پوشاك بزنید تا در دنیا و آخرت سود برید.(3)
محقق سبزواری میگوید:«مراد از ضرب، ضرب تأدیبی است ،نباید سخت باشد و باعث كبودى شود و نباید با شلَاق و چوب او را بزند و بعضى از اصحاب گفتهاند نباید بهصورت و لگن و شكم بزند).4)
نکته سوم : جواز ضرب(زدن) بامعنای مذکور، همانگونه که در خود آیه شریفه تصریحشده، منحصر به حالت نشوز زنان و آنهم بعدازاینکه راهکارهای عقلی و عاطفی کارساز نبوده ،هست (نشوز آن است که زن در مقابل تکلیف اختصاصیاش نسبت به شوهر بدون هیچ عذر موجهى سرپیچى نماید).
نکته چهارم : چقدر زیباست که همگان در مسئله ی معاشرت با زنان ، اهلبیت علیهمالسلام را الگوی خود قرار دهیم ، که همیشه با مهربانی و گذشت ، باعث تنبه و بیداری طرف مقابل خود میشدهاند.
پینوشت :
1. نحل/97
🌎کانال رسمی استاد جواد حیدری_گروه فرهنگی تبلیغی پاسخگو
🆔 @javadheidari110
🔷 سلام .
دوستان سعی کنند به صورت آنلاین، جلسه را دنبال بفرمایند.
🔹 قبلا از محضر دو استاد بزرگوار بهره برده ام. مباحث قابل استفاده و ارزشمند است.
@javadheidari110
هدایت شده از کانال احکام استاد صالحی
➖ شک در تعداد تسبیحات اربعه
✍ کسی که میداند تسبیحات اربعه را گفته، ولی تعداد آن را نمیداند، چیزی بر او واجب نیست ولی تا به رکوع نرفته میتواند بنا را بر اقل گذاشته و آن را تکرار کند تا یقین کند که سه مرتبه گفته است.
📚 رساله نماز و روزه، مسأله ۱۸۵
کانال احکام استاد صالحی💎
•┈┈••✾••┈┈•
@amirsalehi110
🔴 برخورد حکومتی با بدحجابی در سیره ی معصومان 1️⃣
✍️جواد حیدری
🔷 یکی از سوالات دغدغه مندان و شبهات دگراندیشان در حوزه ی حجاب بانوان، نبود مستنداتی در سیره ی رسول مهربانی و حضرات معصومان علیهم السلام نسبت به برخورد با بدحجابان در جامعه ی اسلامی است.
🔺با تاکید بر این دو نکته که: (در پست جداگانه ای تفصیل داده می شود ان شاء الله).
⬅️اجرای احکام دینی در حد توان؛ توسط حاکمان دینی، از مسلمات قرآنی و روایی است حتی اگر یک بار در سیره ی معصومان علیهم السلام اتفاق نیافتاده باشد. ( مثال: اجرای حد نسبت به دزد)
◀️ و اینکه از جهات متعدد مقایسه ی جامعه ی صدر اسلام با جامعه ی کنونی، مع الفارق و اشتباه می باشد.
🔵 به چند سند تاریخی که نشانگر برخورد معصومان علیهم السلام می باشد اشاره می رود.👇
🔻پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم، هنگامی که عَمرو بن حَزم را به عنوان والی نجران در یمن معرفی و نصب کردند، وظائفی برای ایشان مشخص فرمودند.
حضرت در بخشی از دستورات خود، او را مسئول پاکدامنی و حجاب مردم می داند و از او می خواهد به اقدامات عملی در این زمینه همت گمارد: «عهدٌ من محمد النبى رسول الله لِعَمرو بن حزم حين بعثه الى اليمن، أمره بتقوى الله فى أمره كلّه... و ينهى الناس أن يصلّى أحدٌ فى ثوب واحد صغير، الا أن يكون ثوبا يثنى طرفيه على عاتقيه، و ينهى الناس أن يحتبى أحد فى ثوب واحد يفضى بفرجه الى السماء. و ينهى أن يعقص أحد شعر رأسه فى قفاه؛ اينكه مردم را از نماز خواندن در يك لباس كوچك نهى كند مگر اينكه پوششى باشد كه بتواند دو طرف آن را به دو شانه خود گره بزند. و مردم را از اينكه لباس كوچكى بپوشند كه عورتشان آشكار شود بازدارد و از اينكه كسى موهايش را پشت سرش انباشته كند، نهى كند». (میانجی، مکاتیب الرسول، ج2، ص528).
🔹دستورالعمل حکومتی حضرت رسول، نسبت به حوزه ی پوشش و حجاب در جامعه ی دینی در این آئین نامه ی نبوی به یکی از کارگزارانشان، روشن و واضح است.
#ادامه_دارد_...
#حجاب
#برخورد_قانونی
کانال رسمی استاد جواد حیدری 👇👇
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
♨️ https://eitaa.com/joinchat/4071489550C59c970ae1b
chashm be rah28.mp3
3.52M
⭕️جلسه
بیستوهشتممعارفمهدویت
🔊استاد ارائهدهنده:
استاد جواد حیدری "زیدعزه"
⁉️انتظار امامزمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف به چه معناست؟
#عقائد
#امامت
#معارف_مهدویت
#برنامهی_رادیوئی_چشمبهراه
https://eitaa.com/joinchat/4071489550C59c970ae1b
🔵پاسخ:
🔹این مطلب کذب محض است و در هیچ منبع معتبری یافت نمی شود.
🔷 افراد مغرض پیش از این نیز سخنان نامتعارفی را به خانم اصلانی نسبت دادهاند.
@javadheidari110
هدایت شده از جواد حیدری
🔷 دعا، قضای حتمی را هم بر می گرداند؟
اَلْحُسَيْنُ بْنُ مُحَمَّدٍ عَنْ مُعَلَّى بْنِ مُحَمَّدٍ عَنِ اَلْوَشَّاءِ عَنْ عَبْدِ اَللَّهِ بْنِ سِنَانٍ قَالَ سَمِعْتُ أَبَا عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ يَقُولُ: اَلدُّعَاءُ يَرُدُّ اَلْقَضَاءَ بَعْدَ مَا أُبْرِمَ إِبْرَاماً...
از عبد اللّٰه بن سنان،گويد:شنيدم امام صادق(عليه السّلام) مىفرمود:دعاء،قضائى كه سخت مبرم شده برمىگرداند. ( الکافي , جلد۲ , صفحه۴۷۰ )
🔴 بر اساس این روایت نورانی، دعا، قضای مبرم و محکم شده یا همان حتمی را هم بر می گرداند.
🔵 برای فهم این روایت، باید روایاتی که مراحل فعل را تبیین فرموده اند را مرور کنیم.
به یک نمونه اشاره می رود:
الحسين بن محمّد ، عن معلّى بن محمّد قال: سئل العالم - عليه السّلام - كيف علم اللّه؟ قال: علم، و شاء، و أراد، و قدّر، و قضى، و أمضى. فأمضى ما قضى... إذا وقع القضاء بالإمضاء، فلا بداء. ( الكافي، ج1، ص 149)
✳️ همان طور که مشاهده می فرمایید، بداء و تغییر پذیری تا مرحله ی امضاء ممکن هست و هنگامی که قضا به مرحله ی امضاء رسید دیگر قابل تغییر نمی باشد.
✅نتیجه اینکه: دعا با شرائط خود، قضای الهی را هم تا زمانی که به مرحله ی امضاء نرسیده باشد، بر می گرداند.
✍️ جواد حیدری
🇮🇷کانال رسمی استاد جواد حیدری👇
https://eitaa.com/joinchat/4071489550C59c970ae1b
هدایت شده از مرضیه رمضانقاسم
🏴 🚩 🏴 🚩 🏴 🚩 🏴 🚩 🏴 🚩
🚩
🏴
📝 پرســـ❓ــشهای کاربران
پاســـ🖊ــــخهای استادحیــــــدرے زیدعزه↪️
⁉️تاریخِ شهادت امامرضا ۳۰صفرِ یا ۲۳ذی القعده؟
بنا بر قول مشهور بین شیعه، شهادت امامرضا(علیهالسلام)، روز 30 صفر سال 203 هجری قمری بوده و آن حضرت توسط مامون خلیفه عباسی و با خورانده شدن سم به شهادت رسیدند.
اما برخی از مورخان از جمله شیخ مفید، شهادت ایشان را 23 ذی القعده همان سال می دانند، لذا براي زيارت آن حضرت در اين روز تأكيد فراواني به عمل آمده است.
┄┅═══••✾••═══┅┄
⁉️نحوهی شهادت امام رضا چگونه بود؟
شیخ مفید در کتاب ارشاد دو روایت مختلف در مورد نحوه شهادت آن حضرت به دست مامون نقل میکند:
1⃣ روزي آن حضرت با مامون طعامي خوردند و حضرت از آن طعام بيمار شدند و مامون نيز خود را به تمارض زد. شیخ مفيد در تفصيل اين جريان غم انگيز آوردهاست كه: محمدبنعليبنحمزه از منصوربنبشير از عبداللهبنبشير روايت كرده كه گفت: مامون به من دستور داد ناخنهاي خود را بلند كنم و اين كار را براي خود عادي نمايم و براي كسي درازي ناخن خود را نشان ندهم، من نيز چنان كردم، سپس مرا خواست و چيزي به من داد كه شبيه به تمر هندي بود و به من گفت: اين را به دو دست خود بمال، و من چنان كردم سپس برخاسته و مرا به حال خود گذارد و پيش حضرت رضا عليه السلام رفته، گفت: حال شما چگونه است؟ فرمود: اميد بهبودي دارم. مامون گفت: من نيز بحمدالله امروز بهترم و كسي از پرستاران و غلامان به خدمت تو آمدهاند؟ حضرت فرمود: نه. مامون خشمناك شد و به غلامان فرياد زد كه چرا به آن حضرت رسيدگي نكردهاند. سپس گفت: هم اكنون آب انار بگير و بخور كه براي رفع اين بيماري چارهاي جز خوردن آن نيست. برادر عبداللهبن بشير میگويد: پس به من گفت: انار براي ما بياور، و من اناري چند حاضر كردم، مامون گفت با دست خود آن را فشار بده و من فشردم مامون آب آن را با دست خود به امام رضا عليهالسلام خورانيد و همان سبب مرگ آن حضرت شد و پس از آن، دو روز بيشتر زنده نماند كه از دنيا رفت. مرحوم مفيد در ادامه گزارش خود از اباصلت هِرَوي روايت كرده كه گفت: پس از آن كه مامون (در آن روز) از نزد آن حضرت بيرون رفت بر آن جناب وارد شدم، حضرت به من فرمودند: اي اباصلت اينان كار خود را كردند و زبانش به ذكر خدا گويا بود.
2⃣ شیخ مفيد در روايت ديگر از محمد بن جهم نقل میکند كه گفت: حضرت رضا عليهالسلام انگور را زياد دوست داشتند، پس قدري انگور براي آن حضرت تهيه كردند، و در دانههاي آن چند روز سوزنهاي زهرآلود زدند، سپس آن سوزنها را كشيده و آن انگور را به نزد آن بزرگوار آوردند حضرت به همان بيماري كه پيش از اين گفته شد، مبتلا بود، از آن انگور زهرآلود ميل فرمود و همین سبب شهادتشان شد.
┄┅═══••✾••═══┅┄
⁉️چرا امام رضا، از خوراکی مسموم استفاده کردند؟ مگر امام علمغیب ندارد؟
1⃣ علم غیب مخصوص خداوند است و آگاهی دیگران نسبت به غیب، متوقف به اذن اوست
در قرآن کریم میخوانیم:«عالِمُ الْغَيْبِ فَلا يُظْهِرُ عَلى غَيْبِهِ أَحَدا إِلاَّ مَنِ ارْتَضى مِنْ رَسُولٍ فَإِنَّهُ يَسْلُكُ مِنْ بَيْنِ يَدَيْهِ وَ مِنْ خَلْفِهِ رَصَدا»«داناى غيب اوست و هیچکس را بر اسرار غيبش آگاه نمیسازد مگر رسولانى كه آنان را برگزيده و مراقبينى از پيش رو و پشت سر براى آنها قرار میدهد
📖سورهجن/26و27
2⃣علم امامان علیهمالسلام، ذاتی و استقلالی نیست و طبق روایات،اگر بخواهند چیزی را بدانند،خدا به آنها میآموزد امام صادقمیفرمایند: «إِذَا أَرَادَ الْإِمَامُ أَنْ يَعْلَمَ شَيْئاً أَعْلَمَهُ اللَّهُ ذَلِكَ»هرگاه امام اراده کرد چیزی را بداند، خداوند آن را به او میآموزد
📚الكافي، ج1
3⃣حضرات معصومین علیهمالسلام، مکلف نبودند تا بر اساس علم غیب عملکنند بلکه مأمور به ظاهر بودند پیامبر خدا میفرماید:«إِنَّمَا أَقْضِي بَيْنَكُمْ بِالْبَيِّنَاتِ وَ الْأَيْمَان»من بین شما فقط باشاهد و قسمهایتان قضاوتمیکنم
📚الكافي، ج7
4⃣ اهلبیت علیهمالسلام، تسلیم قضا و قدر الهی بودند و داشتن علم به چیزی، مانع تسلیم خدا بودن آن ذوات نورانی و تغییر قضا و قدر حتمی خدا نیست امام حسینفرمودند «رِضَىاللَّهِ رِضَانَا أَهْلَالْبَيْت» رضایتخدا رضایت ما اهلبیتاست 📚بحارالانوار، ج44
┄┅═══••✾••═══┅┄
متن کامل را اینجا بخوانیم👇
↪️ snai.ir/961908
#عقائد
#امامت
#علم_غیب
#شبهات_محرم_صفر
🆔 @javadheidari110
🏴 🚩 🏴 🚩 🏴 🚩 🏴 🚩
@ramezan_ghasem110
❌#خرافات
📞 🔻 به فردی مراجعه کرده ام که می گوید: علت بچه دار نشدن شما، در چله افتادن است.❗️
باید برای فرزند دار شدن، چله ی شما بریده شود.💤
🔹مطلب بالا، هر از گاهی توسط پرسشگران عزیز، مطرح می شود.
آیا این مسأله صحیح است؟
✍️ پاسخ:
🔵 یکی از بزرگ ترین آفات هر دینی گرایش مردم به خرافات است. بحث چله بریدن در زنان برای حامله شدن یا برای تسریع در امر ازدواج و یا برای رشد استخوان های بچه، همه از خرافاتی است که هیچ اثر و نشانه ای از آن در متون روایی یافت نشد.
بسیاری با همین شگردها مردم را به دور خود جمع می کنند و از آنان سوء استفاده های مادی و یا احیانا غیر مادی می کنند.
بهتر است انسان به جای مراجعه به این امور به خداوند توکل کند و از او کمک بطلبد و مطمئن باشد که خداوند خیر و مصلحت او را می خواهد.
🔷در رابطه با دعا برای بچه دار شدن، ومانند آن توجه به چند نکته لازم به نظر می رسد.
1. دنیا محل آزمایش است، و هر کس به نوعی آزمایش می شود؛ یکی با سرمایه؛ یکی هم با فقر؛ یکی با فرزند و یکی با نداشتن فرزند و ... .
2. با توجه به این که تمام اتفاقات در هستی به دست قدرت بی نهایت الاهی است، پس باید از او خواست تا گره ها باز و مشکلات رفع شود.
3. با توجه به لدنی بودن علم اهل بیت علیهم السلام؛ شایسته است، در مواردی که دعاهای ویژه ای را معرفی نموده اند، از این موارد استفاده شود که قطعا راه گشا و تاثیر گذار است.
5. نظام عالم بر اساس اسباب و مسببات بنا نهاده شده است؛ بنابر این باید ارتباط با خدا و دعا ما را از رفتن به پیش پزشک و درمان از آن طریق، باز ندارد، تا با حفظ این ارتباط از اسبابی که خدا برای ما قرار داده نیز بهره بگیریم.
🇮🇷کانال رسمی استاد جواد حیدری👇
https://eitaa.com/joinchat/4071489550C59c970ae1b
🔺 قهرمان ، ورزشکار و سلبریتی با شرف یعنی سپیده بابایی
سپیده بابایی نایب قهرمان رقابتهای کشتی آلیش آسیا به همراه هدی نقیبی سرمربی تیم آلیش بانوان کشورمان، دیروز در منزل شهید حسن طهرانی مقدم حضور یافتند و طی آن، دارنده مدال نقره آسیا این مدال ارزشمند را به خانواده این شهید اهدا کند.
#حال_خوب
#غیرت_دینی
#حجاب
#سپیده_بابایی
@javadheidari110
♦️ عقل می گوید: هر موجود محدود و ناقص، نیاز به علت و به وجود آورنده دارد.
این مساله به نام اصل علیت شناخته می شود.
◾️ خداوند، موجود ناقص و نیازمند نیست تا اصل علیت شامل آن شود.
▪️نتیجه اینکه خدای خالق و هستی بخش، نباید با مخلوقات مقایسه شود.
🔹 چه زیبا فرمود: لیس کمثله شی.
✍ جواد حیدری
🇮🇷کانال رسمی استاد جواد حیدری👇
https://eitaa.com/joinchat/4071489550C59c970ae1b
♦️#سوال_مخاطبان
◀️کربلا رفتن و نجف داشتن، به تنهایی کسی را خوشبخت و سعادتمند نمی کند.
◀️کربلا رفتن و کربلایی شدن، سعادت آور است.
یعنی شناخت حسین علیه السلام و راه او و عمل به دستورات آن عزیز.
↙️نجف رفتن و علوی شدن، سعادت آور است. یعنی زنده نگهداشتن امام علی علیه السلام و مکتبش و عمل به آن.
↙️کربلا رفتن، برای احترام و تعظیم مدفون کربلاست.
نجف رفتن، برای بیان عظمت شاه نجف است.
تا با این حرکت، آموزه ها و معارف آنان زنده بماند و به آن ها عمل شود تا سعادت حاصل شود.
↩️نتیجه اینکه: آنچه باعث خوشبختی دین و دنیاست، زائر و زیارت "عارفا بحقه"ست.
✍جواد حیدری
🇮🇷کانال رسمی استاد جواد حیدری👇
https://eitaa.com/joinchat/4071489550C59c970ae1b
هدایت شده از کانال احکام استاد صالحی
💠 حکم بیان عیب های آشکار
💬 ســــوال:
بیان عیبهای آشکار و ویژگیهای ظاهری، مثل كوتاهی یا بلندی، چاقی و لاغری، كچلی و امثال اینها، غیبت حساب میشود؟
✅ پاســــخ:
بیان صفات ظاهرى و عیوب آشكار، غیبت نیست ولی اینکار اگر به قصد تحقیر و تمسخر باشد یا باعث اذیّت و آزار شود، حرام است.
تبصره:
اگر اصل موضوع را گوینده و شنونده میدانند و گفتن توضیحات بیشتر موجب میشود عیب یا عیبهای پنهان دیگری مشخّص شود، این کار غیبت و حرام است.
🔺 توضیح المسائل آیت الله سیستانی / مسئله ۲۲۶۵
کانال احکام استاد صالحی💎
•┈┈••✾••┈┈•
@amirsalehi110
📚 کلام جدید
🎶 صوت ۲۰ موضوع جدید کلامی
📢استاد: جواد حیدری
مشاهده در روزبرگ - اپلیکیشن آنلاین محتوای تبلیغی
http://www.atf.morsalat.ir/podcast/mv7dk48alk3b690w
@javadheidari110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لحظه دردناک اعلام خبر شهادت شهید شاهملکی
🔹پاسدار مدافع امنیت مهدی شاهملکی در حال اجرای مأموریت در اسلامآباد غرب به شهادت رسید.
♦️مسئولی که در هر منصب و جایگاهی، وظیفه ی قانونی و شرعی خود را در قبال خدمت به مردم انجام نمی دهی، پاسخ این خون های پاک و این ناله های بر آمده از جان را، چگونه می دهی؟
@javadheidari110