⭕️ پیامبر به خیبر حمله کرد، صفیه را برده خود کرد، و در همان روزی که شوهرش را، پدرش را و بسیاری از اطرافیانش را کشت، به او ازدواج کرد، آیا این روش برخوردی است که یک پیامبر باید داشته باشد؟
❇️ جواب :
سعد در طبقات مينويسد:
پيامبر به صفيه فرمود: اگر مسلمان شوي، آزادت ميکنم و تو را به همسري خويش درميآورم، او اسلام آورد و پس از عدّه شرعي با او ازدواج کرد.(1)
يعقوبي مينويسد، پيامبر(ص) صفيه دختر حيي بن اخطب را براي خود برگزيد و او را آزاد کرد سپس با وي ازدواج کرد.(2)
در منابع متعددي از جمله: تاريخ يعقوبي، ج 2، ص 56 (واقعه خيبر)؛ الطبقات الکبرى، ج 8، ص 129؛ سير اعلام النبلاء، ج 2، ص 231 ـ 232 و اسد الغابه في معرفة الصحابه، ج 5، ص 490، آمده که پيامبر «اعتقها و تزوجها» او را آزاد کرد و سپس با وي ازدواج نمود، که عبارت در برخي منابع، با يکديگر اختلاف مختصري دارند ولي در تمام آنها، آزاد شدن صفيه توسط حضرت و ازدواج با وي آمده است.(3)
پس ازدواج پیامبر با صفیه بعد از مسلمان شدن او و آزاد شدنش به دست پیامبر بوده است و صفیه مجبور به این کار نشده است.
در مورد اینکه ادعا میشود که پیامبر در همان شبی که پدر و شوهر صفیه کشته شدند(پدر صفیه در جنگی عامل اصلیش دسیسه های خود یهودیان و در رأسشان پدر صفیه بود، کشته شد و شوهرش بخاطر قتل یکی از مسلمانان بعد از اتمام جنگ، به قصاص محکوم شده و اعدم شد)، با صفیه عروسی و زفاف فرمود،
❇️ می گوییم که: طبق اسناد تاریخی پيامبر بعد از کشته شدن شوهر صفيه در جنگ خيبر و مسلمان شدن صفيه و تمام شدن عدّه وي با او ازدواج کرد، اين موضوع در منابعي چون صحيح مسلم، ج 4، ص 147؛ سنن ابي داود، ج 2، ص 31؛ إمتاع الاسماع، مقريزي، ج 10 ص 218؛ جوامع السيره، ص 212، به نقل از تاريخ پيامبر اسلام، دکتر آيتي، ص 505 آمده است.
❇️ بدون شک وقتی صفیه عده را نگهداشته است، مدتها بعد از مرگ شوهر و پدر با پیامبر عروسی و زفاف داشته است.
پينوشتها:
1. الطبقات الکبرى، ج 8، ص 129؛ المستدرک على الصحيحين، ج 4، ص 28؛ سير اعلام النبلاء، ج 2، ص231.
2. تاريخ يعقوبي، ج 2، ص 56.
3. در صحيح مسلم، ج 4، ص 146 نيز اين موضوع ذکر شده است.
#شبهات_اینستا
کانال رسمی استاد جواد حیدری 👇
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
♨️ https://eitaa.com/joinchat/4071489550C59c970ae1b
⭕️ چرا رهبری #مشکلات_اقتصادی را حل نمیکند؟ و چرا برخی مسئولینی که توسط رهبری گذاشته میشوند بد عمل میکنند؟
♦️پاسخ:
✅ وظایف #ولی_فقیه، قوای سه گانه، سازمانها و نهادها و ...، همه در قانون اساسی تبیین شده است. آیا انتظار میرود رهبری تمامی ساختار اداره کشور را به هم بزنند، قوانین را ملغی کنند و خودشان از رئیس جمهور، نمایندگان و رئیس مجلس، تا تمامی مسئولان و کارمندان را عزل و نصب نمایند؟! آیا تمامی مشکلات و انحرافات، با عزل و نصبها برطرف میشود؟!
1. کار رهبری در #انتصاب، این است که رئیس یا مسئولی متناسب با مقتضیات و امکانات برای یک مجموعهای انتخاب و منصوب نماید و کار اجرایی با ایشان نیست.
🔸 بدیهی است که اگر قرار باشد برای هر نهاد یا مجموعهای مسئولی بگمارند و سپس خودشان وارد عملیات اجرایی گردند، نه آن انتصاب معنا و مفهومی دارد و نه این کار شدنی است. این توقع، مثل این است که گفته شود: چون رئیس صدا و سیما را ایشان منصوب میکنند، پس تمامی مدیران، کارگردانان، بازیگران، فیلمنامه نویسان، مجریان اخبار و گزارشگران ورزشی و ... را نیز ایشان انتخاب کنند و در مقابل کوچکترین کارهای این مجموعه هم باید رهبری پاسخگو باشد! #قانون فقط عزل و نصب برخی نهادها را بر عهده رهبری گذاشته است.
تنها موردی که علاوه بر عزل و نصب مدیران، فرماندهی آن نیز به عهده رهبری است، امور #نظامی میباشد، زیرا ایشان در قانون اساسی فرمانده کل قواست. لذا میتوان #دستاوردها و نقاط ضعف نیروهای نظامی را با دستاوردهای کلیه امور غیر نظامی مقایسه کرد تا تفاوت مدیریت رهبر انقلاب با سایرین مشخص شود.
2. بازوان اجرایی ولیّ فقیه، چه کسانی هستند؟ آیا به جز #قوای_سهگانه، نهادها و سازمانهای رسمی و مردم که هر کدام وظایف مشخصی دارند؟! آیا میتواند از آسمان نیرو بیاورد، یا باید با همینها کار کند؟ همه نهادهای انتصابی و انتخابی به عنوان بازوهای رهبری به شمار میروند. بنابراین اگر ضعیف عمل کنند، رهبری نمیتواند حکومت دیگر و مستقلی ایجاد نموده و شخصاً وارد امور اجرایی گردد.
🔸 گاهی مدیریتها، از رهبری گرفته تا منصوبین یا منتخبین، همه عالی هستند، اما بدنه ضعیف است، حال یا ضعف ناشی از کمبود #قوانین است، یا ضعف برنامهریزی، یا ضعف نیروی اجرایی، یا ضعف بودجه و به طور کلی ضعف بدنه! حال رهبری چه کند؟!
3. ولی فقیه، در بالاترین افق و قلّۀ «رصد» قرار دارند؛ به لطف الهی به خاطر #ایمان، تقوا، دانش، بینش، شجاعت و سایر کمالات، دوست و دشمن، خیر و شر، راهکارهای کلّی برای عبور از مشکلات، مسیر صحیح رشد و #پیشرفت را میشناسند و میشناسانند. اما توجه، دقت و عمل، کار امّت است، چه نهادها و مسئولان و چه مردم.
🔸 اصلیترین و مهمترین کار در جلوگیری از انحرافات، #تبیین آنها و تذکر به آنها و روشن کردن راهکارها و تلاش برای مساعد نمودن شرایط جهت هدایت در صراط مستقیم و جلوگیری از انحرافات میباشد که در تبیین سیاستهای کلّی نظام محقق میگردد. لذا #رهبری نه وظیفه دارد و نه اصلاً میتواند که در اجرا، از تمامی انحرافات جلوگیری نماید.
4. ولی فقیه، خود بارها به پرسش دربارۀ #وظایف_رهبری پاسخ دادهاند: «من هم بارها قبلاً گفتهام که رهبری نمیتواند در تصمیمگیریهای موردیِ دستگاههای گوناگون دولتی مدام وارد بشود و مدام بگوید این باشد، این نباشد؛ این نمیشود. نه قانون این اجازه را میدهد، نه منطق این اجازه را میدهد.» (12/4/1395).
رهبر انقلاب، این موضوع را اینگونه تبیین مینمایند:
در واقع رهبری، یک مدیریت کلان ارزشی است. همین طور که اشاره کردم، گاهی اوقات فشارها، مضیقهها و ضرورتها، مدیریتهای گوناگون را به بعضی از انعطافهای غیر لازم یا غیر جائز وادار میکند؛ رهبری بایستی مراقب باشد، نگذارد چنین اتفاقی بیفتد. این مسئولیتِ بسیار سنگینی است. این مسئولیت، مسئولیت اجرائی نیست؛ دخالت در کارها هم نیست. حالا بعضیها دوست میدارند همین طور بگویند؛ فلان تصمیمها بدون نظر رهبری گرفته نمیشود. نه، اینطور نیست. ... دستگاههای گوناگون - قوهی قضائیه، قوهی مجریه، قوهی مقننه - مثل همهی دنیا، کارهای موظف قانونی خودشان را دارند انجام میدهند، با اختیارات کاملی که در #قانون_اساسی معین شده؛ اما حرکت کلان و کلی #نظام_اسلامی به سمت آن آرمانها باید منحرف نشود؛ اگر منحرف شد، باید گریبان رهبری را گرفت، او را بایستی مسئول دانست؛ او مسئول است که نگذارد. (24/7/1390)
#شبهات_اینستا
کانال رسمی استاد جواد حیدری 👇👇
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
♨️ https://eitaa.com/joinchat/4071489550C59c970ae1b
⭕️در جوار مضجع شریف امامزاده علی اکبر، سلام الله علیه، دعاگوی عزیزان هستم.
#تهران
#چیذر
@javadheidari110
هدایت شده از کانال رسمی استاد جواد حیدری
632.5K
⭕️ آیا خدا می تواند سنگی را خلق کند که قادر به بلند کردن آن نباشد؟
🎤 #جواد_حیدری
🔵 شبهات اعتقادی
#قدرت_خدا
کانال رسمی استاد جواد حیدری 👇👇
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
♨️ https://eitaa.com/joinchat/4071489550C59c970ae1b
📷 گزارش تصویری شب چهارم ویژه برنامه فاطمیه
جلسه پرسش و پاسخ با حضور استاد حیدری
#فاطمیه
@javadheidari110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نظر عباس افندی ( که به نام عبدالبها ٕ شناخته میشود ) سومین شخصیت محوری آیین ضاله بهاییت ، در مورد انسان های غیربهایی :
تمام انسان ها حیوان هستند مگر بهاییان.(بدایع الاثار، ج۲ص۱۲۷)
او در سال ۱۲۲۳ه.ش متولد و در سال۱۳۰۰هجری شمسی درگذشت .
#فرقه_ضاله
#عبدالبها
کانال رسمی استاد جواد حیدری 👇👇
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
https://eitaa.com/joinchat/4071489550C59c970ae1b
هدایت شده از کانال احکام استاد صالحی
💠 نماز خواندن با لباس مشکی در ایام سوگواری
💬 سؤال:
آیا نماز خواندن با لباس سیاهی که در ایام سوگواری و شهادت اهل بیت علیهمالسلام پوشیده میشود، مکروه است؟
✅ پاسخ:
🔹 نماز با لباس سیاه مکروه است و در غیر نماز کراهتش ثابت نیست، و پوشیدن لباس سیاه جهت اظهار حزن در ایام سوگواری اهل بیت علیهمالسلام مستحب است.
📚 پینوشت:
بخش استفتائات پایگاه اطلاعرسانی دفتر آیتالله خامنهای.
#احکام
کانال احکام استاد صالحی💎
•┈┈••✾••┈┈•
@amirsalehi110
⭕️ #بی_مردم
❇️در روایات اهل بیت علیهم السلام، امام به کعبه تشبیه شده است که باید، به سمت او رفت و بر گرد او، جمع شد.
✅ مَثَلُ اَلْإِمَامِ مَثَلُ اَلْكَعْبَةِ إِذْ تُؤْتَى وَ لاَ تَأْتِي" امام مانند کعبه است که به نزدش می روند و او نزد کسی نباید.(بحار الأنوار ، ج ۳۶، ص ۳۵۲)
❎ منظور روایت شریفه، این است که اگر مردم، امام خود را تنها بگذارند و به دستورات او عمل نکنند، نمی تواند اهداف بلند خود را عملیاتی کند.
↙️لذاست که وقتی، محمود بن لبید از صدیقه ی شهیده سلام الله علیها، از دست به شمشیر نبردن امام علی علیه السلام، سوال کردند، ایشان این کلام نورانی را از لسان رسول خدا صلی الله علیه و آله، بیان فرمودند.
↩️نتیجه اینکه: اگر مردم در صحنه نباشند و گوش به فرمان امام:
🔹به مثل امام علی علیه السلام هم، خانه نشین می شود.
🔹به مثل امام علی هم، مجبور به دیدن مصیبت زهرای اطهر می شود.
♦️امام را تنها نگذاریم.
#حضرت_زهرا
#فاطمیه
#بی_مردم
✍جواد_حیدری
کانال رسمی استاد جواد حیدری 👇👇
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
https://eitaa.com/joinchat/4071489550C59c970ae1b
🔰 پاره تن رسول خدا صلی الله علیه و آله
✨ خَرَجَ رَسُولُ الله صلی الله علیه وآله وَ قَدْ أَخَذَ بِیَدِ فَاطِمَةَ علیها السلام وَ قَالَ مَنْ عَرَفَ هَذِهِ فَقَدْ عَرَفَهَا وَ مَنْ لَمْ یَعْرِفْهَا فَهِیَ فَاطِمَةُ بِنْتُ مُحَمَّدٍ وَ هِیَ بَضْعَةٌ مِنِّی وَ هِیَ قَلْبِیَ الَّذِی بَیْنَ جَنْبَیَّ فَمَنْ آذَاهَا فَقَدْ آذَانِی وَ مَنْ آذَانِی فَقَدْ آذَی الله
✨رسول خدا دست فاطمه را گرفته بیرون آمدند و فرمودند:
«هرکس این فاطمه را شناخته که شناخته است ولی هرکس که نشناخته، این فاطمه دختر محمّد است و این پاره تن من است و این قلب من در سینهام است. هرکس او را آزار دهد، مرا آزار داده و هرکس مرا آزار دهد، خدا را آزار داده است.»
♦️لعنت خدا بر قاتلین حضرت زهرا سلام الله علیها
📚 بحارالانوار ج۴۳ ص۸۰
---------------------
@javadheidari110
💢 آیا جریان پریشان کردن #مو توسط حضرت زهرا(س) حقیقت دارد؟ در مقابل نامحرم این کار درست است؟
#پاسخ
در پاسخ به این سوال به نکات ذیل توجه فرمایید:
✅نکته ی اول:
در کتاب بحار الانوار نقل شده که:
حضرت فاطمه زهرا( س )وقتى علی( ع )را به سوى مسجد بردند از خانه خارج شدند و فرمودند: «پسر عمويم را رها كنيد. قسم به كسى كه محمد) ص (را به پيامبرى برگزيد، اگر او را رها نكنيد مويم را پريشان مى كنم و پيراهن پيامبر را بر سرم مى گذارم و به درگاه خداوند ضجه مى كنم»
بحار، ج 43، ص 47
✅نکته ی دوم:
خود علامه مجلسى از كتاب اختيار معرفه الرجال شيخ طوسى نقل مى كند که:
پريشان كردن مو يا بلند كردن دست و حالاتى از اين قبيل كه دعا كننده به درگاه خداوند خود را به اين حالت در مى آورد تأثير در استجابت دعا يا نفرين دارد. منافاتى هم با عصمت آن حضرت ندارد.
✅نکته سوم:
مراد از گفتار حضرت زهرا(س)قطعا از پریشان کردن مو, انجام اين عمل در برابر نامحرم نیست چرا که از شان دختر رسول اکرم(ص)این کار بعید است. بلکه مراد در تنهایی و در پیشگاه خداست که یکی از رسوم آن زمان بوده است.
✅چنانکه روایات متعددی وجود دارد مبنی بر اینکه پريشان كردن مو براى زن مناسب حالت دعا مى باشد، روايتى است كه امام صادق(ع) به خواهرشان به جهت مريضى فرزندش مى فرمايد: «لباست را بپوش و به پشت بام برو سپس مقنعه ات را بردار تا موهايت آشكار شود، سپس اين دعا را بخوان».
خواهر امام صادق(ع)اين عمل را انجام مى دهد و در همان ساعت فرزندش خوب مى شود
بحار، ج 92، ص 10
❇️نتیجه اینکه: پریشان کردن مو، در خلوت و به دور از نامحرم، از آداب دعا و از اسباب اجابت است و حضرت زهرا سلام الله علیها، قصد داشتند چنین اقدامی را در برابر ظلم ظالمان و آن ملعونان و خبیثان و در خلوت انجام دهند.
#شبهات_فاطمیه
کانال رسمی استاد جواد حیدری 👇👇
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
https://eitaa.com/joinchat/4071489550C59c970ae1b
39.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارش تصویری شب هشتم ویژه برنامه فاطمیه
جلسه پرسش و پاسخ با حضور جناب حیدری(کارشناس عقاید مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی)
@maktab_azahra
@javadheidari110
هدایت شده از کانال احکام استاد صالحی
💠 نیّت نماز مغرب و عشا بعد از گذشتن وقت
💬 الف: به واسطه عذری مثل فراموشی و خواب، نماز نخوانده
🔹 آیتالله خامنهای: بنا بر احتیاط واجب، تا قبل از اذان صبح، بدون نیّت ادا و قضا (مافیالذّمه) به جا آورد.
🔹 آیات عظام مکارم و سیستانی: به نیّت ادا به جا آورد.
💠 ب: اگر عمداً یا از روی معصیت، نماز نخوانده
🔹 آیات عظام خامنهای و سیستانی: بنا بر احتیاط واجب، تا قبل از اذان صبح، بدون نیّت ادا و قضا (مافیالذّمه) به جا آورد.
🔸آیتالله مکارم: نماز او قضا است.
📚 توضیح المسائل مراجع، مسئله 775.
#احکام
کانال احکام استاد صالحی💎
•┈┈••✾••┈┈•
@amirsalehi110
هدایت شده از کانال رسمی استاد جواد حیدری
❌تغییر اسم، خرافه یا واقعیت❓
❎اخيراً ديده مى شود، عده اى براى رفع مشكلات خود و خویشان و يا جهت رهائی از بیماری به افرادی مراجعه می کنند که پیشنهاد #تغییر_اسم به آنان داده تا آن جا كه به افراد مى گويند نام های نیک و خوب خود را مانند علی و زهرا را با اسم های بی محتوا و بیگانه با فرهنگ و عقیده ما، جا به جا کنند.
آیا تغییر اسم می تواند برطرف کننده ی مشکلات و سختی ها باشد؟
برای رسیدن به نتیجه ی مطلوب نکاتی تقدیممی شود:
1⃣نکته ی اول: اسم، نام و عنوان، نشانه و تابلوي کاشف از هويت و ماهيت هر چيزي است. اسم لفظي است که انسان با شنيدن آن بدون اختيار به معنا و صاحب آن منتقل مي شود. براى همه موجودات گياهان، حيوانات، جمادات و... وجود نام و اسمي که تداعي کننده و مشخص کننده آنان باشد ضرورت دارد.
2⃣نکته ی دوم: از آن جا که انسان اشرف مخلوقات و موجودات است؛ و هر يک از افراد انسان داراي شخصيت مسقلي هستند، شايسته است زيباترين و با ارزش ترين اسم ها براي او انتخاب شود. نامي که متناسب با حال و شرافت و کرامت انسانى او باشد. پيامبر اسلام (ص) فرمود: يکي از حقوق فرزند بر پدر اين است که نام نيک و زيبا براي او انتخاب کند.»[1]
3⃣نکته ی سوم: در اسلام داشتن نام و لقب نيکو يک ارزش است و مي تواند در روحيه و جسم انسان اثرات مثبتي داشته باشد. از اين رو شايسته است هر مسلماني براي فرزندان خود از نام ها و القاب خوب و با معنا انتخاب کند؛ زيرا نام خوب تداعي کننده معناي خوب و نام بد تداعي کننده معانى و مفاهيم بد و نا مناسبي است که موجب هتک حرمت انسان مي گردد.
4⃣نکته ی چهارم: در تعاليم اخلاقي اسلام معيارها و ضوابطي براي نام نيک افراد انسان بيان شده است از جمله:
✅اسم بايد در حد شخصيت صاحب آن بوده و متناسب با تمام دوران هاي زندگي او (کودکي، نوجواني جواني و کهن سالي) باشد.
✅از اسامي خاص ذات باري تعالي نباشد. مثل ذات، رحمان
✅درست ترين نام آن است که بر بندگي دلالت نمايد؛ مانند عبدالله، عبدالرحمن و عبدالرحيم و ...[2]
✅اسامي پيامبران (ع) و ائمه اطهار (ع)، در روايت وارد شده است بهترين نام ها، اسامي پيامبران (ص) است.[3] امام صادق (ع) از پيامبر اسلام (ص) نقل مي کند که فرمود: کسي که سه فرزند پسر داشته باشد و نام هيچ کدام را محمّد نگذارد بر من جفا کرده است.[4]
✅داراي معناي زشت يا از اسامي افراد بد نام نباشد.
در روايتي امام باقر (ع) از پيامبر (ص) نقل نمودند که آن حضرت (ص) بهترين و بدترين اسم را چنين برمي شمردند: بهترين اسم: عبدالله، عبدالرحمن و ... بدترين اسم: ضرار، مرة، حرب و ظالم.[5] در برخي ديگر از روايات نام هاي حکم و حکيم و خالد و مالک نيز بر اين نام ها افزوده شده است.[6]
در بين اسامي خوب و زيبا نيز بعضي از بعض ديگر باارزشتر و بالاتر هستند. هرکس بايد سعي کند بهترين اسم را که داراي امتيازات و معیارهای بيشتري است انتخاب نمايد.
5⃣نکتهی پنجم: اينكه عدهای با محاسبههای غیرقابلاعتماد و بر اساس حروف ابجد، عدد مربوط به اسمى را تعيين کرده و سپس آن عدد را نسبت به امرى ديگر مثل عددِ مربوط به اسم همسر آن فرد، مقايسه میکنند و ادعا مینمایند، اين دو عدد همخوانى ندارند؛ پس بايد اسمهايشان را عوض كنند تا همخوانى پيدا كنند؛ یا مشکل و بیماری آن برطرف شود؛ نهتنها حرف بیپایه و اساسى است، بلكه پشت كردن به عقل و دستور شريعت الهى است.
6⃣نکتهی ششم: پروردگار عالم انسان را مسلح به عقل و اراده و اختیار نموده است و راهنمایانی چون انبیاء فرستاده است تا راه و روش صحیح زندگی و رسیدن به سعادت دنیوی و اخروی را بیاموزند.
این انسان است که میتواند در سایهی عقلانیت و تلاش و کوشش و بهرهگیری از آموزههای دینی، مشکلات زندگی را یکی پس از دیگری حل کرده و با انجاموظیفه، سعادت دنیا و آخرت خود را رقم میزند.
♦️نتیجه اینکه: تغییر اسم برای حل مشکلات هیچ دلیل عقلی و نقلی نداشته و این عمل با توکل داشتن به خدا و بهرهگیری از موهبات الهی در تعارض است.
شایسته است مردم عزیز، فریب اشخاص بیبهره از علم و تقوا را نخورده و برای مشورت و همفکری به علمای ربانی و جهادگران عرصهی علم و تقوا مراجعه کنند.
✍#جواد_حیدری
منابع:
[1]. حق الولد على والده ان يحسن اسمه و ادبه».
[2] بحارالانوار، ج 101، ص 130.
[3] بحارالانوار، ج 101، ص 130.
[4] بحارالانوار ج: 101 ص: 130 و 131.
[5] حر عاملی، وسایل الشيعة، ج 21، ص 399، 27403، المکتبة الاسلامية، چاپ پنجم، 1398 ق.
[6] حر عاملی، وسائلالشيعة، ج 21، ص 398، 27399.
🇮🇷کانال رسمی استاد جواد حیدری👇
https://eitaa.com/joinchat/4071489550C59c970ae1b
⭕️ سلام
خدا قوت
❎ حمایت از مقاومت و مبارزه با صهیونیسم و استکبار جهانی، هزینه دارد.
↙️ هر چند علت اصلی اختلال در جایگاه های سوخت کشور، هنوز مشخص نیست ولی:
تا ساعات آینده، همهی جایگاه ها به صورت آفلاین، به مدار بر می گردند.
♦️♦️ مردم کشور ما، فهیم و با فرهنگ هستند.♦️♦️
✅در چنین مواقعی، اگر نیاز ضروری به بنزین و سوخت نداریم، به جایگاه ها مراجعه نکنیم و دولت مردان را در مسیر رفع مشکل، یاری کنیم.
✍ جواد حیدری
@javadheidari110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ از چه زمانی روضه خوانی وجود داره❓
🔹نکته ی اول: عزاداری و سوگواری برای مصیبت و برای مظلومان، امری طبیعی و سابقه ای به درازای تاریخ بشری دارد.
- مگر در قرآن کریم، از گریه های یعقوب نبی در فراق یوسف، سخن به میان نیامده❓
- مگر تاریخ از سوگواری حضرت زهرا سلام الله علیها، در فراق رسول مهربانی ها، سخن نگفته❓
🔹نکته ی دوم: شهید مطهری رحمه الله در این کلیپ، از نامگذاری عزاداری و سوگواری به روضه، صحبت می کنند نه اصل روضه خوانی.
🔹نکته ی سوم: استاد شهید، نسبت به روضه خوانی با محتوای بی سند و ساختگی، شکوه می کنند، نه مصیبت خوانی❗️
🔹نکته ی چهارم: استاد شهید، مرتضی مطهری، خود در پایان سخنرانی ها، مصیبت اهل بیت علیهم السلام را می خواندند و صوت و متن های روضه خوانی ایشان، موجود است.
#شبهات_اینستا
✍جواد_حیدری
کانال رسمی استاد جواد حیدری 👇👇
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
https://eitaa.com/joinchat/4071489550C59c970ae1b
هدایت شده از کانال احکام استاد صالحی
💠 حکم انتشار عکس با چادر در فضای مجازی
💬سوال: برخی از خانمها در شبکههای مجازی با قصد خیر و هدف ترویج حجاب اسلامی و چادر مشغول به فعالیت هستند و عکسهای خود را با حجاب کامل منتشر مینمایند. لکن در برخی موارد همین تصاویر موجب سوء استفاده قرار میگیرد؛ تکلیف چیست؟
✅ جواب: اگر این تصاویر مورد سوءاستفاده قرار گیرد یا تحریکآمیز باشد یا مفسدهای برای خانم داشته باشد، جایز نیست.
📚 پینوشت:
پایگاه اطلاعرسانی آیتالله خامنهای - khamenei.ir - احکام پوشش و آرایش
#احکام
کانال احکام استاد صالحی💎
•┈┈••✾••┈┈•
@amirsalehi110
هدایت شده از کانال احکام استاد صالحی
💠#حیوانات_حلال_و_حرام_گوشت
1- تمام حیوانات حلال گوشت خشکی چهار پا دارند (به غیر از پرندگان)
2- 🦁تمام حیوانات درنده حرام گوشت میباشند (شیر، پلنگ، خرس ببر،گرگ، سگ، روباه، شغال و ...)
3- 🐊تمام خزندگان حرام گوشت میباشند.
4- 🐍تمام حیواناتی که زهر دارند حرام گوشت میباشند (پشه ، مار، عقرب، زنبور و ...)
5- 🦀تمام سخت پوستان حرام گوشتاند ( لاکپشت، خرچنگ، صدف و...)
6- تمام حشرات بجز ملخ حرام گوشت میباشند.🦗
7- 🐾تمام حیوانات حلال گوشت خشکی سُم دارند نه پنجه. (به غیر از پرندگان)
8- 🐸تمام دوزیستان حرام گوشت میباشند ( قورباغه ، وزغ، سگآبی و ...)
9- 🐭تمام حیواناتی که در داخل زمین زندگی میکنند حرامگوشتاند (موش سوسک،مورچه، خرگوش و...)
10-🌱تمام حیوانات حلال گوشت خشکی علفخوار هستند نه گوشتخوار.
🐤پرندگانی که درباره آنان نص وجود دارد:
#حلال:
🕊انواع کبوتر: قمرى و دباسى و ورشان و دراج و كبك و تيهو و حباری و اردک
🐦انواع گنجشکها: بلبل و سار و گنجشک کاکل دار و...
🐓 انواع مرغ خانگی: بوقلمون و غاز و بلدرچین و خروس و شتر مرغ و ...
#حرام
انواع دارای چنگال: شاهین و عقاب و قرقی و باز و کرکس و ...🦅
انواع کلاغ
#مکروه: هدهد.
📚 توضيح المسائل مراجع، ج2، مسأله 2624؛ تحرير الوسيلة؛ ج2، ص:155 كتاب الأطعمة و الأشربة
#احکام
کانال احکام استاد صالحی💎
•┈┈••✾••┈┈•
@amirsalehi110
هدایت شده از محمد علیجانی
⭕️ پاسخگویی چهر به چهره
✅بسیج دانش اموزی اصفهان؛زیار#قهجاورستان#حصه#ابر#خوراسگان#منشیان
🔹مکان: تخت فولاد، حسینیه همدانیان
📅 1402/09/29
💠کارشناس کلام و عقاید؛ استاد جواد حیدری
✅نمایندگی مرکز ملّی پاسخگویی به سوالات دینی در اصفهان
🍀 پرسش کلید دانایی 🍀