eitaa logo
✨سردارسلیمانی✨جوادجبله 🇮🇷
163 دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
2.3هزار ویدیو
8 فایل
》جهادتبیین جهادتبیین جهادتبیین》 لینک دعوت↘️↘️↘️ https://eitaa.com/javadjabaleh110135 خادم کانال↘️↘️↘️ @javad146
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام عزیزان. وقت همگیتون بخیر. لطفا نسبت به فیلم پایتخت بی تفاوت نباشیم. خیلی راحت دارن بعضی از مسائل رو عادی میکنن. کاشت مژه فهیمه .کاشت ناخن فهیمه. پیراهن و شلوار پوشیدن فهیمه در چند قسمت ابتدایی.نمایان شدن موهای هما در بعضی از جاها . عکس نقی به بهانه برد درکشتی با زنان بی حجاب خارجی و صحبت نقی در این زمینه. تیکه رحمت به پیامک حجاب. تیکه ارسطو به رحمت که زیباروی خانم داری؟ متن سخیف و بی محتوا در این چند قسمت. اگر چه همه ما مشتاق دیدن فیلم های مفرح و شادی آفرین هستیم ولی نباید اجازه دهیم امثال افرادی مثل تنابنده و..که در جریان زن زندگی آزادی مشارکت داشته و مورد رافت صدا و سیما قرار گرفته اند ،بتوانند به نحو دیگری ضربه بزنند. از کارگردان و تهیه کننده محترم و بی حاشیه تشکر میکنیم که ازبازیگران جدیدی در نقش سارا و نیکا استفاده کردند ولی در عین حال تعجب میکنیم که چطور جلوی بعضی از حرف ها و صحنه ها گرفته نشده. لطفا با ۱۶۲ تماس بگیرید و انتقاد خودتون رو بیان کنید.نزارید به بهانه فیلم طنز، ارزش هامون و به تمسخر بگیرن و بعضی از کارها رو ترویج بدن .اجازه ندید پوشش زنان و مردان در فیلم های سیمای جمهوری اسلامی مثل فیلم های اکران شده در سینما و سینما خانگی بشه.
🔴 عید فطر امسال جای یک نفر خیلی خالی‌ست
✨سردارسلیمانی✨جوادجبله 🇮🇷
_
شب عید است و خراسان چه قیامت شده است مرغ دل باز هوایی زیارت شده است
4.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴پنج استراتژی غرب برای شکست جمهوری اسلامی ایران ▪️غربی‌ها تغییر الگوی پوشش زنان ایران از چادر به مانتو و هر چیز دیگری را برای خود موفقیت می‌دانند. مسأله این است غرب از زمان صفویه و قاجار جنگ را با حجاب سفت و‌ نفوذناپذیر زن ایرانی شروع کرده بودند چرا که آنها اسلام شیعی را بزرگترین دشمن امپریالیست شناختند و امروز توانستند بدون اجبار رضا پهلوی و در شرایطی که حجاب قانونی در کشور اجرا می‌شد زن ایرانی را بر علیه حجاب بشوراند و آنچه که سالها برایش تلاش کرده بود را به دست آوردند. ▪️برای اینکه چگونه علاقه به حجاب و حریم را به زن ایرانی برگردانیم حرف و‌ سخن بسیار است اما اصلی‌ترین گام همگرایی نهاد‌های حاکمیتی است‌ و در گام دوم تبیین جنگ هویتی برای زنان و در گام سوم نجات زن از بلای رسانه است. چرا که دشمن هر چه نتیجه کسب کرد از طریق رسانه بود .... ◀️در این مستند شرح استراتژی‌های براندازی اسلام در ایران توسط غربی‌ها را مشاهده فرمایید . ✍عالیه سادات
🔹ورود به مذاکره با آمریکا کلید زدن خیانت مجدد مسئولین منافق وغرب زده است چه مذاکره مستقیم باشد چه غیر مستقیم 🔹آقای پزشکیان که اهل فتنه رابرای تکمیل خیانتهای هشت ساله روحانی برامورکشورمسلط کرده ای وآنان به همه نوع خیانتی مشغولند و آقای عراقچی که هشت سال پابه پای ظریف خیانتکار وروحانی مشغول مذاکرات مستقیم بودید حاصل آن شده هزاران خیانت به کشور بدونه هیچ دستاوردی که در صدوهفتاد وپنج صفحه برجام آمده 🔹حالا مثلا با مذاکره غیر مستقیم چه غلطی می خواهید بکنید آیا نقشه ونیرنگ شما ادامه همان خیانتها به کشور وملت نیست⁉️ 👇👇 🔹 مذاکره غیر مستقیم پاسخ ایران به نامه امریکا 🔹سخنگوی دولت در شبکه ایکس درباره ارسال پاسخ ایران به نامه آمریکا، نوشت: پاسخ ایران به نامه ارسالی تهیه و تحویل داده شد. در همین راستا، مسیر مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا در دستور کارقرار گرفته است. روند دیپلماسی ادامه دارد.