سید علی خامنه ای عزیزم بار دیگر حرف تو ثابت شد
عاقلانه نیست
شرافتمندانه نیست
هوشمندانه نیست
#مذاکرات
🇮🇷
📢پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت بزرگ ایران در پی جنایت سحرگاه امروز رژیم صهیونیستی
👈در پی جنایت سحرگاه امروز رژیم صهیونیستی علیه کشور عزیزمان، حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت بزرگ ایران پیامی صادر کردند.
متن پیام به شرح زیر است:
بسمالله الرحمن الرحیم
ملت بزرگ ایران!
رژیم صهیونی در سحرگاه امروز، دست پلید و خونآلود خود را به جنایتی در کشور عزیزمان گشود و ذات خبیث خود را با زدن مراکز مسکونی بیش از گذشته آشکار کرد. رژیم باید منتظر مجازاتی سخت باشد.
دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد باذنالله.
در حملات دشمن، تنی چند از فرماندهان و دانشمندان به شهادت رسیدند. جانشینان و همکاران آنان بیدرنگ وظائف خود را پی خواهند گرفت انشاءالله.
رژیم صهیونی با این جنایت، برای خود سرنوشت تلخ و دردناکی تدارک دید و آن را قطعاً دریافت خواهد کرد.
✍سید علی خامنهای
۱۴۰۴/۳/۲۳
🌹🌹🌹🌹🌼🌼🌼🌼🌼🌺🌺🌺🌺🌺💐💐💐💐💐🌷🌷🌷
🔴 #اطلاعیه
چند مورد را رعایت کنیم
#نشر_حداکثری
وضعیت جنگی است ، رعایت پروتکلها الزامی است
۱. به هیچ وجه با فامیل ویا دوستان نظامی خود تماس برقرار نکنید
۲.از مناطقی که مورد اصابت موشک قرار گرفتند ، فیلم ویا عکس ارسال نکنید
۳. برای دوستان مجازی خود تصاویر محل اصابت را ارسال نکنید
۴. لازم نیست در یک گروه اعلام کنید ، من در فلان منطقه زندگی میکنم و صدای انفجار ویا ... شنیدم
۵. احساسی نشوید ، و تا از یک منبع رسمی اعلام نگردد دست به اقدامات خودسرانه نزنید
۶.هر مورد مشکوکی ویا جابجایی ، را به نیروهای امنیتی گزارش دهید
۷. قطعا نیروهای مسلح ما حمله موشکی و.. در دفاع از تمامیت ارضی مان انجام میدهند، از ارسال تصاویر ومکان حمله موشکی در آینده خود داری کنید.
۸.اگر در نزدیکی مکان های نظامی زندگی میکنید، از برنامه ها و اپلیکیشن های غیر ضروری کمتر استفاده کنید
۹.مراقب اکانت های نفاق وتفرقه افکن باشید
۱۰.اگر در نزدیکی مکان هایی که مورد اصابت قرار گرفتند هستید ، و بوی بدی را حس کردید، سریعا از پارچه های تمیز و خیس بجای ماسک استفاده کنید
۱۱. موج اول و دوم حمله در جهت ترور بود ، از وسایل نقلیه شخصی ،استفاده نکنید تا خیابانها برای کمک رسانی خلوت باشد
🎤 پایگاه حفظ و نشر آثار" #استاد_امیری"
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
🔴شبکه خبر: ترور سردار سلامی، سردار غلامعلی رشید، دکتر تهرانچی، فریدون عباسی و... تاکنون اعلام شده است
🌹🌹🌹🌹🌹🌼🌼🌼
وسط مذاکره بودیم؛
اما نیمه شب
کودکان مارو شهید کردند
زنان مارو شهید کردند
دانشمندان مارو شهید کردند
فرماندهان مارو شهید کردند
مناطق مسکونی رو هدف قرار دادن
مراکز هستهای رو هدف قرار دادن
مراکز نظامی رو هدف قرار دادن
و...
پ.ن:
حجت بر همه تمام شد؟
ان شاءالله مرگ این رژیم خونخوار و کودک کش رو میبینیم...
🔴پیام روابطعمومی سپاه پاسداران درپی شهادت سرلشکر سلامی
🔹با قلبی مالامال از اندوه و تاثر، شهادت مظلومانه فرمانده فداکار و نستوه، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و تعدادی از محافظان و همکاران وی در حمله جنایتکارانه و تروریستی بامداد امروز جمعه ۲۳ خرداد ماه ۱۴۰۴ رژیم کودککش صهیونیستی به ستاد فرماندهی سپاه و در حین انجام مأموریت حساس پاسداری از امنیت ملت و کشور را به محضر حضرت ولی عصر(عج)، مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا امام خامنهای عزیز (مدظلهالعالی)، خانواده های معظم و صبور این سردار سرافراز و شهدای دیگر، همرزمان وفادارش در سپاه و بسیج و آحاد ملت شریف و انقلابی ایران تسلیت و تبریک عرض مینماییم.
🔹بیشک سرلشکر سلامی از برجستهترین فرماندهان تراز انقلاب اسلامی و مرد میدانهای جهاد علمی، فرهنگی، امنیتی و نظامی بود که در همه صحنهها با روحیهای مخلصانه، حکیمانه و ولایتمدارانه در صف اول دفاع از آرمانهای انقلاب و ملت حضور داشت.
🔹شخصیت جامعالاطراف، ذهن راهبردی، فصاحت و بلاغت مثالزدنی، و پایبندی عمیق به ولایت فقیه، از او چهرهای ممتاز در منظومه فرماندهان تاریخساز انقلاب ساخته بود. خدمات ارزنده او در گسترش عمق راهبردی مقاومت اسلامی، مقابله با تهدیدات ترکیبی دشمنان، تثبیت امنیت ملی، ارتقای توانمندیهای بازدارنده کشور و تبیین گفتمان انقلاب اسلامی، تا همیشه در حافظه تاریخی ملت ایران باقی خواهد ماند.
🔹شهادت این سردار بزرگ، سند مظلومیت و حقانیت جمهوری اسلامی و گواه دیگری بر عجز و زبونی دشمنان کینهتوز و تروریستهای دولتی در برابر قدرت نرم و اراده راسخ مجاهدان راه حق است.
🔹بیتردید راه پرصلابت آن شهید عالیمقام با انگیزهای مضاعف توسط فرزندان انقلاب در سپاه، بسیج، نیروهای مسلح و آحاد مردم ادامه خواهد یافت و رژیم جنایتکار صهیونیستی بهای سنگینی برای این جنایت که با آگاهی حاکمان پلید کاخ سفید و رژیم تروریستی امریکا مرتکب شد خواهد پرداخت.
🔹راه پرفروغ و افتخارآمیز این فرماندهی مومن، شجاع، بصیر و مجاهد که عمر با برکت خویش را یکسره وقف آرمانهای بلند اسلام، انقلاب و ملت بزرگ ایران کرد، توسط پاسداران رشید انقلاب اسلامی مقتدرتر از گذشته ادامه خواهد یافت و خطای محاسباتی و جنایت دشمنان قسم خورده ایران و ایرانی بیپاسخ نخواهند ماند و باید در انتظار انتقام سخت و پشیمانکننده باشند.
✊ «مقاومت تا ظهور» ✊
#️⃣ #نشر_حداکثری 🔄
🌹🌹🌹🌹🌼🌼🌼