برگزاری سمینار کارآفرینی و استعدادیابی توسط موسسه ایده گستران جوان زاگرس و با همکاری معاونت امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان ایلام در شهرستان ایلام استان ایلام
#اداره_کل_طرح_های_ملی_و_فراگیر_جوانان
#ایلام
#اشتغال
دوره های آموزشی «موشن گرافیک» برگزار شد
از مجموعه دوره های مهارت های اشتغال کلاس تدوین با پریمیر به مدت 12 جلسه (24 ساعت) برای جوانان علاقمند در حال برگزاری است.
17 مهرماه 1403
روابط عمومی و اطلاع رسانی
ایتا:
@kermanshahsportyouth
📡اینستاگرام:
📡 https://eitaa.com/javanan_kermanshah
https://www.instagram.com/javan_kermanshah?igsh=NGt4emphNjFpaDVl
#معاونت_جوانان_استان_کرمانشاه
#اداره_کل_ورزش_وجوانان_استان_کرمانشاه
#اشتغال
#کارآفرینی
#کارگاه_آموزشی
#اداره_کل_طرح_های_ملی_و_فراگیر_جوانان_وزارت_ورزش_و_جوانان
✅برگزاری سلسله کارگاه آموزشی پیش از ازدواج در شهرستان جلفا
به گزارش روابط عمومی اداره ورزش و جوانان شهرستان جلفا؛اولین دوره از سلسله کارگاه های آموزشی پیش از ازدواج با محوریت آشنایی با مهارت های خودشناسی روز شنبه ۱۴۰۳/۷/۲۱ ویژه دانش آموزان دختر دبیرستان بنت الهدی با تدریس خانم دکتر یحیوی برگزار گردید.
برگزاری سلسله کارگاه آموزشی ازدواج و تحکیم بنیان خانواده در شهرستان هشترود؛
به گزارش روابط عمومی اداره ورزش و جوانان شهرستان هشترود ؛کارگاه آموزشی ازدواج و تحکیم بنیان خانواده با محوریت مهارت های زندگی و فرزند پروری برای اولیای دانش آموزان مدرسه فاطمة الزهرا با تدریس مشاور روانشناسی خانم ناهیده محمودی برگزار گردید.
✅بازدید جوانان کار آفرین و تولید کننده از مرز باشماق در شهرستان مریوان
🔸 معاونت امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان با هدف آموزش امور بازرگانی برای جوانان کارآفرین و تولید کننده به منظور تسهیل ورود جوانان علاقمند به بازار سرمایه گذاری و تجارت با کشورهای همسایه اقدام به برگزاری سلسله کارگاه های آموزشی کرد که با استقبال این قشر روبهرو شد .
🔹در ادامه این کارگاه های آموزشی با هماهنگی اداره ورزش و جوانان مریوان و گمرگ باشماق ۵۰ نفر از جوانان تولید کننده و کارآفرین از این مرز تجاری و بازرگانی بازدید کردند
🔰طی این اردو که روز پنجشنبه ۱۹ مهر برگزار شد، شرکت کنندگان به صورت عملی با روند صادرات و واردات کالا از مرز رسمی باشماق آشنا شدند.
http://eitaa.com//kurdestan_sport