سوالات پرتكرار و پاسخها.pdf
73.1K
🇮🇷🌸
🍀
✅ #صرفا_جهت_اطلاع
🍃🌻🍃
💯 مخاطبین عزیز عیدتان مبارک.! فایل پیوستی اطلاعات خوبی درباره #طرح_صیانت جهت پاسخگویی به شبهات دارد.
#روشنگری
#ثامن
🆔 @javanane_abaabdellah 🌷
🍀
🇮🇷🌸
متن نهايي- 26تير 1400.pdf
714.1K
🇮🇷🌸
🍀
✅ نسخه pdf
💢 موضوع: متن نهايي طرح حمايت از حقوق کاربران
🍃🌻🍃
#روشنگری
#طرح_صیانت
#ثامن
🆔 @javanane_abaabdellah 🌷
🍀
🇮🇷🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شادمانی و استقبال مردم از شیخ زکزاکی پس از آزادی از زندان؛
دبیرکل جنبش اسلامی نیجریه و همسرش از 6 سال پیش بدون اثبات هیچ اتهامی در زندان بودند.
🆔 @javanane_abaabdellah 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸
🍀
#کلیپ_موشن
❇️ موضوع: بینظیر در عالم " شهید حاج قاسم سلیمانی"
🍃🌻🍃
#غدیری_ام
#فقط_به_عشق_علی
#ثامن
🆔 @javanane_abaabdellah 🌷
🍀
🇮🇷🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸
🍀
✅ #استوری
💠 موضوع: غدیر خم
🍃🌻🍃
💢 الْحَمْدُلِلَّهِالَّذِی جَعَلَنَا مِنَالْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِالْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُالسلام ...
🌺 عید سعید غدیر خم، عید ولایت بر مسلمانان جهان مبارک باد..
#فقط_به_عشق_علی
#غدیری_ام
#ثامن
🆔 @javanane_abaabdellah 🌷
🍀
🇮🇷🌸
❤بر امام منتظر بادا مبارک این ولادت❤
🌺تهنیت بر شیعیان حضرتش از این ولادت🌺
✅ @javanane_abaabdellah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعتراف فرمانده عملیات سنتکام ایالات متحده درباره پهپادهای ایرانی؛ آنها دارای یک توانایی جدید، بسیار دقیق و کشنده هستند!
🆔 @javanane_abaabdellah 🌷
جوانان اباعبدالله
✅ حلقه صالحین شهید حججی با موضوع «اطعام علوی در روز عید غدیر » توسط فرماندهی پایگاه در شب عید غدیر د
✅ اطعام علوی
🔵 توزیع غذای روز عید غدیر در محله میدان توسط بسیجیان پایگاه اباعبدالله شهر بادرود
#فقط_به_عشق_علی_علیهالسلام
#طرح_جوانههای_صالحین
#ستاد_مردمی_غدیر
#پایگاه_بسیج_اباعبدالله_شهر_بادرود
🆔 @javanane_abaabdellah 🌷
❇️ اطلاعیه ستاد مردمی غدیر بخش بادرود در خصوص طرح اطعام بزرگ علوی
👇👇👇
🍀طرح اطعام بزرگ علوی در سطح شهر بادرود با رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی و طبق نظر کارشناسان بهداشت محیط توسط ستاد مردمی غدیر شهر بادرود انجام شد.
🍀با توجه به حجم اطعام 25هزار نفری در سطح بخش و 15هزار نفری در شهر بادرود با ذبح 7 راس دام سنگین گوساله و دو تن و نیم برنج از هیچگونه کمک دولتی و سهمیه بازرگانی استفاده نشده و کاملا با کمک مردمی بوده.
🍀جهت اطلاع با وجود 6500 منزل در سطح شهر بادرود 13000غذا جهت تقدیم به منازل اختصاص داده شد و مابقی آن به نهادها و مجموعه های حامی نیازمندان و سالمندان تقدیم شد.
🍀درب هر منزل از ابتدا تا انتهای شهر دو عدد غذای تبرکی بهمراه یک شاخه گل طبیعی بعنوان هدیه ستاد مردمی بخش امامزاده (بادرود) تقدیم شده است.
🍀همچنین به اطلاع می رساند بنا بر این گذاشته شد که همشهریانی که هنگام توزیع اطعام علوی در منزل حضور نداشتند فیش غذای تبرکی در منزل انداخته شود تا هنگام حضور جهت تحویل تبرکی علوی اقدام شود.
از آنجایی که حجم کار گسترده بوده اگر منزلی از عزیزان همشهری از قلم افتاده عذر خواهی میکنیم و ان شاءالله کوتاهی ما را به بزرگی حضرت امیرالمومنین علیه السلام ببخشند.
🍀از تمامی دست اندراکاران و حامیانی که در تمامی مراحل تهیه و اجرای اطعام بزرگ علوی مشارکت داشتند خصوصا کارگروه های مالی، آشپزهای محترم و تیم های اجرایی، بستهبندی و پخش و در نهایت بانیان مالی و غیرمالی بسیار سپاسگزاریم.
🍀در پایان از همشهریان عزیز و گرامی تقاضامندیم با نظرات و پیشنهادات سازنده خود ستاد غدیر را در هر چه بهتر برگزار شدن طرح اطعام بزرگ علوی در سالهای آینده یاری نمایند.
اجرکم عند المولی الموحدین علی بن ابی طالب امیرالمومنین علیهالسلام
همیشه موفق و موید باشید.
🌸ستاد مردمی غدیر شهر بادرود🌸
🆔 @javanane_abaabdellah 🌷