#حدیث
💠 امام رضا(ع) فرمودند:
🔸️ امّا فَصلُ الرَّبیعِ فَانّهُ روُحُ الازمانِ
🔹️ فصلِ بهار روح زمانهاست...
🔺 بحارالأنوار، ج ۵۹، ص ۳۱۲
@javaneh_edu
#سخن_دوست
🔸️ قدس مظهر جراحتی است که بر قلب امت اسلام وارد شده است و این جراحت را جز به خون نمیتوان شست..!
💠 شهید آوینی
@javaneh_edu
🎁 به ۸ نفر که بالاترین نمره را کسب کرده بودند، جایزه ناقابل ۴۰۰.۰۰۰ ریالی را تقدیم کردیم.
💢 انشالله در آزمونهای بعدی، شما هم جزو برندگان باشید.
#جایزه
@javaneh_edu
#سخن_دوست
🔸️ قرآن قابل فهم برای عموم مسلمانان است؛ نه برای فهمیدن گروهی خاص..!
💠 شهید بهشتی
@javaneh_edu
• در لطف و عطا و کرم و بخشش و لبخند
گشتیم و ندیدیم کسی را به تو مانند..!
⚡فرا رسیدن میلاد باسعادت امام حسن مجتبی(ع) تبریک و تهنیت باد.
@javaneh_edu
📚 کتاب اخبات
(تنها راه وصال به رحمت حق)
🖋 علی صفایی حائری (عین. صاد)
انتشارات لیله القدر
تعداد صفحات: ۱۱۶
⚜ کتاب اخبات در ۳ بخش نوشته شده و هر یک از این بخشها به یکی از ۳ شب مهم ماه رمضان پرداخته است. بخش اول به شب نوزدهم رمضان، بخش دوم به شب بیستویکم و بخش سوم نیز به شب بیستوسوم پرداخته است.
✨ نویسنده گفته است که بعضیوقتها در شبهای ماه مبارک، حالتی بر او میگذرد که امیدوار است بتواند مخاطب خود را هم در آن حالت داخل و سهیم کند تا هم کمکی به مخاطبانش کرده باشد و هم شاکر نعمت و عنایتی که به او شده، باشد.
🔻 برای دریافت حلاوت کتاب بخشی از آن را میخوانیم:
«بعضی وقتها که با رفقا دور هم جمع هستیم، وقتی کسی را میبینم که پایش به استکانی و یا آشغالی میخورد و بدون توجه عبور میکند و آن را بر نمیدارد، این معنا به ذهنم خطور میکند که وقتی امروز دعوت این حوادث کوچک را ندیده میگیریم و این استکان و یا آشغال را برنمیداریم، قطعآ در فردای دیگر، دعوت حوادث بزرگ را هم ندیده خواهیم گرفت. اگر فردا پیش ما صدها شکم را هم پاره کنند، بیتفاوت خواهیم بود.»
✅ موجود در #کتابخانه_جوانه
#⃣ #با_کتاب
برای سفارش کتاب از کتابخانه، به آیدی زیر در ایتا پیام بدهید:
@ketab_javaneh
@javaneh_edu
🔰 در جهانبینی اسلامی داستان انسان، یک داستان بسیار پیچیده و در عین حال زیبا است. از یک طرف کائنات را مسخَّر انسان میداند و از طرف دیگر میگوید این انسان ضعیف است، هلوع است، جزوع است، عجول است و برای همه چیز شتابزده است. هر دو ویژگی انسان را با هم میسنجد و پیچیدگیاش نیز به همین دلیل است.
🔹 انسان در محدوده زمان قالبریزی شده است. زمان نیز همواره در جریان است، اما بخشی از صفات انسان تمایل دارد که زمان را نگاه دارد، برای همین به نیرویی نیاز دارد که این کالبد جسمانی را به تسخیر خود درآورد.
🔸 اگر انسان به چنین مرحلهای رسید، دیگر هیچگاه نمیشود او را به سمت رشد، تعالی و تکامل حرکت داد و در چرخدندههای ابزار تولید گرفتار خواهد شد. به همین دلیل سرمایههایی را که در اختیار دارد، از بین میرود.
🔹 تنها یک گروه میتوانند این ماده ازبینرفتنی را به انرژی ماندگار و جاودانی و به عملی که تجسم عینی آن جاودانه باقی خواهد ماند، تبدیل کنند.
✨ ما به این نیروی ماندگار "ایمان" میگوییم.
به همین دلیل میفرماید: "الا الذین امنوا؛ مگر کسانی که ایمان آوردند" و در پی آن ، "و عملوا الصالحات ؛ کار نیک انجام میدهند."
📚 انسان در قالب زمان، شهید دیالمه
@javaneh_edu
🔰 مشروطهچی هستی یا مستبد؟
🔹 مَثَل معروفی است؛ میگویند در ابتدای مشروطه که مردم دو دسته بودند، بعضی مشروطهچی بودند و بعضی مُستبد. از یک نفر پرسیدند آقا تو مشروطهای هستی یا مستبد، طرفدار مشروطهای یا طرفدار استبداد؟
🔸 گفت: من عیالوارم. حالا بعضیها در زندگی فقط عیالوارند؛ اصلاً مسئله دیگری برایشان مطرح نیست. اما یک نفر #سید_جمال_اسدآبادی است.
🔹 در ایران است، [اما] برای آن کسی که در هندوستان درد میکشد او اینجا درد میکشد، برای تمام جهان اسلامی درد میکشد؛ که چرا در زیر یوغ استعمار هستند.
🔸 بدیهی است که درد هم انسان را رنج میدهد و ناراحت میکند. آیا این با درد بهتر است یا آن بی درد؟ یک چنین دردی برابر است با هزار سال بی دردی که اسمش را سعادت و آرامش میگذارند.
👤 شهید مطهری
📕پانزده گفتار، ص۲۱۸
#اندیشه_مطهر
@javaneh_edu