#سوالات_شما
#خواندن_قرآن
❓آيا تلاوت قرآن در صورتى که انسان معناى آيات را نفهمد اثر و فايدهاى دارد؟
پاسخ حضرت آیت الله جوادی آملی👇
✅اگر اهميت و فضيلت تلاوت قرآن براى ما روشن شود و بدانيم که قرآن تکلم و سخن گفتن خداوند با ما است، و با طهارت باطن و انس با قرآن لذت تلاوت را بچشيم، هيچ گاه حاضر نمىشويم بين خود و قرآن فاصله بيندازيم و هرگز از فيض عظيم آن، حداقل با تلاوت پنجاه آيه در شبانهروز، محروم نمىگرديم. خداى سبحان، رسول الله (صلىاللهعليهوآله) را مستقيما تحت ولايت خود معرفى کرده، مىفرمايد: «ان وليى الله الذى نزل الکتاب و هو يتولى الصالحين» اين آيه کريمه حاوى چند مطلب است: اول آن که مىفرمايد خدا ولى رسول الله است «ان وليى الله» دوم آن که همان خدايى ولى رسول الله است که قرآن را نازل فرموده «الذى نزل الکتاب» و سوم آن که خداوند متولى صالحين است «و هو يتولى الصالحين.» با توجه به اين سه نکته مىفهميم راه اين که خدا ولى انسان باشد، آن است که انسان، صالح بشود و تا صالح نگردد تحت ولايت الله نخواهد بود و خدا هم تولى او را نخواهد پذيرفت و بهترين راه صلاح هم انس با قرآن است. اين جمله که مىفرمايد ولى رسول الله (صلىاللهعليهوآله)، خدايى است که قرآن را نازل کرده از باب تعليق حکم بر وصف مىباشد که مشعر به عليت است؛ يعنى اگر کسى به قرآن عمل کند صالح مىشود و اگر خداوند بخواهد ولى کسى بشود، از راه قرآن، ولايت و تدبير او را اعمال مىکند. به همين دليل مىفرمايد: «فاقرءوا ما تيسر من القرآن» آن مقدارى که براى شما ميسر است قرآن تلاوت کنيد و با اين کتاب الهى مانوس باشيد. حتى اگر معناى بعضى از آيات و سور براى شما روشن نشد، نگوييد خواندن بدون ادراک چه اثرى دارد. چون قرآن، کلام آدمى نيست که اگر کسى معنايش را نداند خواندنش بىثمر باشد؛ بلکه نورى الهى است که خواندن آن به تنهايى عبادت است گرچه به معنايش آگاهى نداشته باشد.
https://eitaa.com/joinchat/1124860036C5d0c3baef1
#سوالات_شما
#حکم_شرعی
#کیفیت_خوابیدن_روبه_قبله
❓چگونه رو به قبله بخوابیم؟؟؟؟؟
✅پاسخ:
✍ سمت راست خوابیدن سفارش وجود نازنین #پیغمبراکرم (صلی الله وعلیه وآله وسلم) می باشد و خود آن حضرت رو به قبله و به سمت راست می خوابیدند
🔸👈نحوه صحیح رو به قبله خوابیدن چگونه است؟
🔹رو به قبله خوابیدن به عنوان یک عمل مستحب که در روایات مورد سفارش قرار گرفته است به نظر اکثر مراجع تقلید به گونه ایست که هنگام خوابیدن انسان بر پهلوی راست بخوابد و در این هنگام صورت و جلوی بدن انسان رو به قبله قرار گیرد (شبیه حالتی که انسان را در قبر قرار می دهند)
(زمانی که خوابمان برد ممکن است در خواب بغلتیم که امری طبیعی و لازم است برای بدن، این امر مستحب زمانی است که به بستر میرویم و میخواهیم بخوابیم)
https://eitaa.com/joinchat/1124860036C5d0c3baef1
15.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 #نماهنگ
#بسیار_زیبا
#پنجشنبه_های_حسینی
دنیای منی حسین(ع)
از دنیا تو رو میخوام
این خواهش قلبمه
شب جمعه حرم بیام
#پیشنهاد_دانلود
https://eitaa.com/joinchat/1124860036C5d0c3baef1
#سوالات_شرعی
#چت_با_نامحرم
سوال کاربر محترم حاضر در کانال
❓ حکم چت کردن با جنس مخالف چیست ؟
🔺🔺🔺🔺
✅پاسخ:
ارتباط با نامحرم 👈(حضوری، ارسال پیامک، و چت کردن )
◀ در صورتی که قصد لذت باشد ( حتی عاطفی )،
◀ یا ترس و خوف به گناه افتادن باشد ( حتی در آینده نزدیک )
◀یا مفسده ای داشته باشد حرام است.
❌ ترس به گناه افتادن در چت کردن یعنی اگر بترسید در ادامه به گناه آلوده شوید. ممکن است چت کردن در ابتدا شرایط چت کردنی که گناه محسوب می شود را نداشته باشد؛ ولی مشخص باشد و به صورت معمول افرادی که اقدام به چت کردن می کنند، در ادامه و بعد از مدتی به گناه آلوده می شوند، در این صورت نیز چت کردن حرام است و نباید آن را آغاز نمود .
🚫غالبا این نوع روابط باعث گناه کشیده می شود و حرام است .🚫
#چت_نامحرم_رابطه
https://eitaa.com/joinchat/1124860036C5d0c3baef1
#سوالات_شما
#روز_جمعه
✴️چرا روز جمعه متعلق به امام زمان (عج) است؟
✅در خصوص روز ظهور امام زمان(عج) روایت های مختلفی وجود دارد: برخی از روایات دلالت دارند که امام زمان(عج) روز جمعه ظهور می کند. امام جعفر صادق(ع) فرمود: "قائم ما اهل بیت در روز جمعه قیام می کند".1
در مورد ندای آسمانی در روز ظهور اخباری رسیده است: اول روز گوینده ای از آسمان صدا می زند، به طوری که همه آن را می شنوند... ، (2).در اخبار آمده که آن روز، روز جمعه خواهد بود.
سیّد بن طاووس در کتاب جمال الأسبوع گفته است: ابن بابویه(ره) به طور مستند از شخصی به نام "سقربن ابی دلف" روایت کرده است: وقتی متوکّل عباسی، حضرت امام علی النقی(ع) را به سامرا طلبید و او را زندانی کرد رفتم که حضرت را زیارت کنم. عرض کرد: از رسول خدا(ص) روایت شده است: یابن رسول اللَّه لا تعادوا الأیّام فتعادیکم؛ با روزها دشمنی نکنید که با شما دشمنی خواهند کرد". معنای این حدیث را نفهمیدیم. لطفاً راهنمایی ام کنید.
حضرت فرمود: مراد از ایّام ما هستیم. شنبه به اسم حضرت رسول خدا است. یکشنبه امیرالمؤمنان. دوشنبه حسن و حسین(ع). سه شنبه به امام سجّاد و امام باقر و امام صادق(ع). چهارشنبه امام موسی کاظم و حضرت رضا و حضرت امام جوادالائمه و خود من. پنجشنبه به فرزندم امام حسن عسکری(ع) و جمعه متعلق به فرزند فرزندم حضرت مهدی امام زمان(عج) است.(3)
از این روایت استفاده می شود چون پیامبر اکرم(ص) از نظر زمانی جلوتر از همه معصومان(ع) هستند، شنبه به او تعلق دارد و حضرت امام عصر(عج) عقب تر از همه است، لذا جمعه به او تعلق دارد. چون روز جمعه متعلق به آن بزرگوار است و روز بزرگی می باشد، ظهور حضرت در آن روز اتّفاق می افتد.
لکن روایات متعدد معتبر دلالت می کند که قیام حضرت در روز شنبه که مصادف با روز عاشورا است، واقع خواهد شد، (4).
👈با توجه به اختلافات روایات، قضاوت درخصوص تعیین روز ظهور امام زمان(عج) مشکل است. آنچه مشهور است آن است که حضرت روز جمعه ظهور می کند.
1- مهدی موعود، ص 1066
2- غیبت، شیخ طوسی، ص 344
3- محدث قمی، مفاتیح الجنان، ص 97، انتشارات نبوی
4- منتخب الاثر، الفصل السادس، الباب التاسع، حدیث 1 تا 7، ص 574
https://eitaa.com/joinchat/1124860036C5d0c3baef1
❣ #سلام_امام_زمانم ❣
✨یابنالحسن اگر چه نهانی ز چشم من
در عالمِ خیال هویدا کنم تو را...
✨هر صبح #جمعه ندبهکنان در دعای صبح
از کردگارِ خویش تمنا کنم تو را...
#اللهمعجللولیکالفرج
https://eitaa.com/joinchat/1124860036C5d0c3baef1