May 11
سلام علیکم
همراهان گرامی به حول و قوه حضرت حق تعالی و مدد حضرت بقیه الله الاعظم ارواحنا له الفداه کانال ویژه جوان و نوجوان با هدف بالا بردن سطح آگاهی وپاسخ به سوالات و شبهات شما عزیزان به ویژه جوانان و نوجوانان عزیز ایجاد شد .
همه سوالات و شبهات نسبت به دین اسلام اعم از احکام، اخلاق و اعتقادات دارای پاسخ میباشد ولی ممکنه به ما نرسیده باشد، انسان متفکر و عاقل بدون تعصب دنبال پاسخ می رود تا خدای ناکرده نسبت به اعتقاداتش در دین شبهه و سوالی نماند این کانال را به 👈دوستانتان بویژه کسانیکه با جوان و نوجوان در ارتباط هستند معرفی کنید .
در این کانال
#پاسخ_به_شبهات
#نکات_ناب
#سوالات_شما
#سوالات_شرعی
#مداحی
#استوری
و....
خواهید دید.
@javanvnojavan
انشاءالله این کانال زیر نظر استاتید مجرب و خبره فعالیت خواهد کرد.
@javanvnojavan
@pasokhgo00 👈سوالاتتان را به ادمین
ارسال فرمایید تا پاسخ
آن را در اسرع وقت در کانال ببینید
#سوالات_شما
سوال کاربر محترم حاضر در گروه
🔰خدا که با ما محرمه چرا باید برای نماز خواندن که نامحرمی هم پیش مان نیست، حجاب را رعایت کنیم؟
✍پاسخ :
✅بدون تردید خداوند از همه چیز در همه حال با خبر است و پوشیده و پنهان براى او مفهومى نـدارد. با بندگان خود نیز نامحرم نیست، ولى انسان در حال عبادت خود را در حضور خدا مى بیند و با او سخن مى گوید، در چنین حالى باید مناسب ترین لباس را در حضور او بپوشد.
روشن است که مناسب ترین لباس براى زن همان لباس کامل است؛ یعنى لباسى که نشانه عفت و پاک دامنى او است و بهترین حالات او را منعکس مى کند. تنها چنین لباسى شایسته حال عبادت است.
حتی در مورد مردان نیز نه تنها نماز خواندن با بدن عریان باطل است و با روح خضوع و احترام به ساحت مقدس پروردگار سازگاری ندارد، بلکه بهتر آن است که علاوه بر پوشش مقدار واجب، با لباسى نماز بخوانند که نشانه نهایت احترام باشد.
علاوه بر این رعایت حجاب در نماز آثار و مصالح زیر را در پی دارد:
1. نوعی تمرین مستمر و روزانه برای حفظ حجاب در همه موارد واجب است.
2. نماز خواندن در منظر مردم و در اماکن عمومی و مساجد، حجاب کامل را می طلبد و این مصون ماندن زنان از نگاه دیگران و حفظ آرامش روحی نمازگزار را در پی دارد.
البته باید توجه داشت که موارد گفته شده، در حد یک احتمال است و دلیل اصلی حفظ حجاب و سایر عبادات، همانا تقویت روحیه تعبد و پذیرش خواست خدا در انسان است.
@javanvnojavan
❓ شأن نزول «آيه مباهله» از منظر روايات اهل سنت؟
✍️ پاسخ اجمالی:
به تصريح منابع روایی اهل سنت، مانند صحيح مسلم، مسند حنبل، سنن بيهقى، صحيح ترمذى، الدرالمنثور، احكام القرآن و ... «آيه مباهله» درباره امام على(ع) و حضرت فاطمه(س) و حسنین(ع) نازل شده است. با اين وجود در کمال تعجب می بینیم افرادی از جمله نويسنده تفسير المنار که عالم معروفی محسوب می شود، گفته اند: «مدارك اين روايات مربوط به شيعه است». ما از او می پرسیم آيا صحيح مسلم، صحيح ترمذى، مسند احمد، الدّر المنثور، و ... را علماى شيعه نوشته اند؟
@javanvnojavan
#مباهله #آیه_مباهله #اهل_بیت
#رسول_خدا #امام_على #حسنین
#حضرت_فاطمه
📚کتاب نگاهی به تفسیر آیه مباهله – روایات موجود در منابع اهل سنّت به تبیین ولایت و امامت
📖کتاب نگاهی به تفسیر آیه مباهله ، تفسیری به این آیه مباركه دارد و با تكیه بر روایات موجود در منابع اهل سنّت به تبیین ولایت و امامت بعد از رسول خدا صلى الله علیه و آله پرداخته و در لابه لاى بحث به ذكر كلمات حافظان بزرگ آنان مى پردازد. آیه مباهله، آیه ۶۱ سوره آل عمران است که پیرامون مناظرهای بین پیامبر اسلام و هیأت نجرانی نازل شده است.
@javanvnojavan
📥برای مشاهده مقاله به لینک زیر مراجعه نمایید:
https://khedmatgozaran.com/take-look-interpretation-verse/
—————————————-
@javanvnojavan