دیدار حجت الاسلام جلالی با رییس دانشگاه فرهنگیان کرمان
حجت الاسلام جلالی نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس با حجت الاسلام توان رییس دانشگاه فرهنگیان کرمان دیدار کرد.
به گزارش جوارنیوز، حجت الاسلام دکتر جلالی نماینده مردم رفسنجان و انار در دیدار با رئیس دانشگاه فرهنگیان کرمان بر لزوم فعال کردن دانشگاه فرهنگیان رفسنجان تأکید کرد.
نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی با ابراز رضایت از امکانات دانشگاه تصریح کرد: در اولین فرصت با همکاری مسئولان دانشگاه فرهنگیان مرکز و شورای گسترش وزارت آموزش عالی موضوع فعال کردن کد دانشگاه فرهنگیان رفسنجان را با همکاری سایر نمایندگان تا رسیدن به نتیجه مطلوب پیگیری خواهیم کرد.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر توان رئیس دانشگاه فرهنگیان کرمان ضمن قدردانی از پیگیریهای دکتر جلالی بیان داشت: با عنایت به اینکه شهرستان رفسنجان دارای کد فعال ۳۲۲۲ تحت عنوان مرکز تربیت معلم امام صادق(ع) بوده است، خواهان فعال کردن دانشگاه فرهنگیان رفسنجان توسط شورای گسترش وزارت آموزش عالی هستیم.
در این جلسه گزارشی توسط دکتر زینلی از وضعیت و کیفیت برگزاری کلاس ها، اساتید و دانشجویان ارائه شد و در پایان از فضای آموزشی و امکانات نرم افزاری و سخت افزاری دانشگاه بازدید به عمل آمد.
کانال اطلاع رسانی جوار(ایتا)
https://eitaa.com/joinchat/1377828909Ccc31b4d5f2
🔴 خانم ۲۸ ساله کبوترخانی به ۳ بیمار نیازمند ، زندگی دوباره داد
🔹️مسئول هماهنگ کننده اهدای عضو دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت : صبح امروز مهدیه کوه پنجی بازمانده به ۳ بیمار نیازمند زندگی بخشید.
🔹️به گزارش روابط عمومی بیمارستان حضرت علی بن ابیطالب (ع ) رفسنجان، زهرا عظیمی افزود: اهدا کننده که به دلیل ایست قلبی و تنفسی ۵ شهریور توسط اورژانس ۱۱۵ به این مرکز انتقال داده شده و در بخش آی سی یو بستری شد.
🔹️عظیمی ادامه داد: صبح امروز ،کبد و دو کلیه اش به بیمارستان "ابوعلی سینا "شیراز منتقل و در آنجا اهدا می شوند.
🔹️وی به زحمات همکارانش در بخش اورژانس و آی. سی .یو بیمارستان اشاره کرد و گفت : عمل برداشت اعضا ، با تیم جراحی اتاق عمل همین بیمارستان و انجام می شود و امروز اتاق عمل میزبان متخصصین برداشت اعضا از کرمان است .
🔹️عظیمی تصریح کرد : به دلیل تعطیل بودن بخش پیوند کلیه در کرمان کلیه ها به شیراز منتقل می شوند .
🔹️وی بیان کرد: بیماران نیازمند به اعضای شهرستان و استان برای دریافت عضو اهدا شده ، همیشه در اولویت پیوند بوده و هستند.
کمک۴۰۰ میلیون ریالی مسجد جوادیه رفسنجان
محمد رضاعلیپور مسئول مرکز نیکوکاری محله وابسته به مسجد جوادیه رفسنجان اعلام داشت از انجایی که همه ساله در دهه اول ماه محرم درمسجد جوادیه مراسم عزاداری وسوگواری برگزار وبا طبخ غذای تبرکی از عزاداران وشرکت کنندگان در مراسم عزای امام حسین پذیرای بعمل می امد امسال با توجه به شیوع ویروس کرونا وپیروی از فرمایشات رهبر معظم انقلاب که ما باید دستورالعمل های بهداشتی رارعایت وپیرو وتابع ستاد کرونا باشیم با هماهنگی انجام شده از سوی حجت السلام سعید امام جماعت مسجد وهیئت امنا هیئت عزاداران فداییان علی ابن موسی الرضا تصمیم گرفته شد بسته های معیشتی تهیه وبین نیازمندان توزیع شود دراین رابطه بیش از ۱۱۰ بسته معیشتی خریداری وانشاالله بین نیازمندان توزیع خواهد شد علیپور ارزش هر بسته را که شامل یک گونی برنج .روغن.رب گوجه .حبوبات.مرغ .ماکارونی.وگوشت میباشد ۴میلیون ریال ذکر نمود که جمعا ۴۰۰میلون ریال هزینه گردیده است
دکتر جلالی خواستار حمایت و مشارکت دادن اصناف و سازندگان بومی منطقه در تامین احتیاجات مس شد
صبح امروز جلسه مشورتی نماینده مردم رفسنجان و انار با مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان با موضوع حمایت از تولید کنندگان و تامین کنندگان بومی منطقه و استان برگزار شد
در این جلسه دکتر جلالی خواستار حمایت و مشارکت دادن اصناف و سازندگان بومی منطقه در تامین احتیاجات مس شد.
مهندس احمدی نیز با اشاره به برگزاری دو مرحله نمایشگاه نیازمندیهای مس در سنوات گذشته از برگزاری مرحله سوم در ماههای آتی جهت آشنایی و تشویق تامین کنندگان منطقه خبر داد
وی اظهار داشت با توجه به سیاستهای مدیران ارشد اولویت تامین کالا از ظرفیتهای بومی و پتانسیلهای موجود منطقه می باشد و خواستار مشارکت بیشتر و نقش فعالتر صنوف مرتبط با نیاز های مس شد.
کانال اطلاع رسانی جوار(ایتا)
https://eitaa.com/joinchat/1377828909Ccc31b4d5f2
🔴 تکلیف شرکت های تعاونی روستایی هرچه سریع تر روشن شود
نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی گفت: تکلیف شرکت های تعاونی روستایی که تعطیل شدند هرچه زودتر باید روشن شود.
حجتالاسلام حسین جلالی در خصوص تعطیلی و عدم استفاده از شرکت های تعاونی در برخی روستاها اظهار داشت: شرکت های تعاونی روستایی جهت توزیع ارزاق کوپنی، نفت، گازوئیل و مایحتاج مردم که در اختیار این شرکت ها قرار می گرفت، مورد استفاده بودند که در بعضی روستاها به دلیل مهاجرت مردم و کاهش جمعیت و توسعه شهرها تعطیل شده و رو به تخریب هستند.
نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس تصریح کرد: اگر قرار بر این است که این شرکت ها تغییر وضعیت داده شوند یا با عنوان همین شرکت راه اندازی شوند، اداره تعاون روستایی ورود کند و تکلیف شان را روشن کند یا اینکه اگر بنا باشد در اختیار شورا و دهیاری قرار داده شوند که تبدیل به بنگاه اقتصادی، مرکز فرهنگی، مرکز کارآفرینی و اشتغال شوند باید هرچه زودتر تکلیف شان روشن شود.
وی بیان کرد: این شرکت ها در روستا نباید حاشیه امنی برای بعضی بزهکاران باشند، لذا مسئول اداره تعاون روستایی نسبت به اینکه خودشان بازسازی می کنند یا واگذار می کنند اعلام کند چراکه باید از این ظرفیت و جایگاه استفاده شود.
حجت الاسلام جلالی خاطرنشان کرد: اگر هم مردم طرح و ایده ای در خصوص احیای این شرکت ها دارند مطرح کنند که بتوانیم از جایگاه این شرکت تعاونی ها برای اشتغال جوانان و کارآفرینی استفاده کنیم.
کانال اطلاع رسانی جوار(ایتا)
https://eitaa.com/joinchat/1377828909Ccc31b4d5f2
✍ تشریح جزییات اسکان موقت کارگران فصلی پسته از زبان دکتر فصیحی هرندی فرماندار رفسنجان
🔹 امسال پیش بینی می شود ۶۰ هزار تن پسته از باغات پسته شهرستان رفسنجان برداشت شود که برآورد می شود روزانه به ۲۰ هزار نفر کارگر نیاز داشته باشیم و در مجموع شاید به یک میلیون نفر کارگر در روز در مدت ۴۰ تا ۴۵ روز داشته باشیم.
🔹پیش بینی می شود فصل برداشت پسته از ۲۰ شهریور به بعد در رفسنجان آغاز شود.
🔹به خرده مالکان توصیه می کنیم به فکر تامین نیروی کارگری خود باشند زیرا با توجه به بیماری کرونا، بسیاری از کارگران فصلی که از سایر شهرهای دیگر به رفسنجان می آیند ممکن است امسال این مهاجرت را نداشته باشند لذا این پیش بینی را از هم اکنون داشته باشند.
🔹شرایط فصل برداشت پسته در سال جاری با سالهای گذشته متفاوت است، با این وجود اما باز هم تمهیدات لازم را برای کثرت نیروی کار مورد نیاز و هم شرایطی که کرونا بر ما تحمیل کرده است اندیشیدیم.
🔹همیشه با این معضل روبرو بوده ایم که عده ای از هموطنان مدتی برای اینکه در فصل برداشت پسته به رفسنجان سفر می کنند و به باغداران برای برداشت محصول کمک کرده و یک بهره اقتصادی نیز ببرند همیشه آواره بودند.
🔹 برای اینکه مشکل این افراد بطور کلی حل شود نیاز است که شرکت هایی تاسیس شود که دو کار عمده در شهرستان انجام دهند که یکی به ساماندهی کارگران فصلی ورود کنند و دیگری ساماندهی کارگران روزمرد را انجام دهند.
🔹 یکی از مشکلاتی که داریم کارگران روزمزد هستند که بعضا نمی توانند از خدمات بیمه ها استفاده کنند و اگر خدای ناکرده دچار آسیب شده و از کارافتاده شوند حمایت از آنها دشوار است که امیدواریم برای سالهای آینده کسانی که می توانند در قالب شرکتهای خصوصی به این موضوع ورود کرده واین افراد را ساماندهی کنند.
🔹 کارگران فصلی به دو گروه تقسیم می شوند، عده ای که برای مالکین عمده کار می کنند که این افراد سالها برای این مالکین مشغول بوده و ارتباطات خاص خود را دارند که در زمینه این گروه به مالکین آنها توصیه های لازم در خصوص رعایت بهداشت محل اسکان آنها و رعایت پروتکل های بهداشتی انجام می شود.
🔹 افرادی که برای خرده مالکین کار می کنند ، برای این دسته از افراد محل اسکان موقت واقع در میدان امام حسین(ع) در مجاورت شهربازی با ۳۶۰۰ مترمربع با امکانات بهداشتی کامل، محل استراحت و ... پیش بینی شده است.
🔹غیر از شهر رفسنجان در بخشهای دیگر شهرستان این مکان ها پیش بینی شده است که در دهستان رضوان قلعه قدیمی، در بخش مرکزی پارک ورودی کبوترخان و در حومه غربی میدان نوش آباد، در بخش نوق پارک لاله، در جوادیه فلاح بلوار امام رضا(ع) جنب چهارشنبه بازار، در بخش فردوس شهر صفائیه جنب مدرسه قدیمی شهید شیبانی، در بخش کشکوئیه نیز دو محل پیش بینی شده که محل باربری شهید کاظمی و مسجد صاحب الزمان شهر کشکوئیه ورودی روستای شریف آباد.
🔹 این مکان ها برای اسکان موقت کارگران فصلی پیش بینی شده و کسانی که احتیاج به نیروی کار دارند می توانند نیروی کار خود را از این مکان ها تامین کنند.
🔹 سعی کرده ایم اقدام بهتری در خصوص ساماندهی کارگران فصلی در سال جاری داشته باشیم اگر چه این طرح نیز ممکن است با نقایصی روبرو باشد که باید این نقیصه ها را برای سال آینده پیش بینی و برطرف کنیم.
🔹گشت های مستمر جهت جمع آوری کارگران فصلی از سطح شهر با همکاری نیروی انتظامی و بسیج توسط ناوگان حمل و نقل شهرداری صورت می گیرد و این افراد به محل اسکان موقت منتقل خواهند شد و از ورود کارگران به داخل شهر توسط نیروی انتظامی جلوگیری به عمل می آید.
🔹 همه امکانات ضروری کارگران فصلی نیز در محل اسکان موقت در حد معقول فراهم خواهد شد.
🔹اکیپهای تخصصی بهداشت و درمان به صورت مستمر جهت کنترل رعایت موارد بهداشتی توسط کارگران و کارفرمایان به سطح شهر اعزام می شوند.
🔹 همچنین طبق هماهنگی انجام شده در روستاها مقرر شد به صورت روزانه کارشناسان بهداشت از محل اسکان کارگران بازدید کنند.
🔹 قویترین و بهترین شبکه بهداشت را در رفسنجان داریم که در بحث مبارزه با کرونا این موضوع نشان داده شد.
🔹 از کارفرمایان تقاضا داریم با مامورین بهداشتی همکاری داشته باشند که هم محصول برداشت شود و هم وضعیت اقتصادی کسانی که دنبال درآمد هستند و به شهرستان می آیند تامین شود، هم کمترین عارضه به لحاظ بیماری صورت بگیرد.
🔹از شهروندان نیز تقاضا داریم موارد بهداشتی و امنیتی را در طول فصل برداشت محصول به ما منتقل کنند و ما نیز حساسیت خاص خود را داریم چرا که اگر خدای ناکرده همکاری لازم را نداشته باشیم خللی در این کار بوجود می آید.
🔹 امیدواریم قیمت پسته قیمت مناسبی برای کشاورزان باشد، باغداران البته عجله در فروش پسته در اوایل برداشت محصول نداشته باشند و به توصیه های کارشناسان و خانه کشاورز توجه کنند.
🔴 غفلت نکنیم به پیامبرمان اهانت شده!
🔹وسط دعوای داخلی از اهانت به ساحت #حضرت_محمد(صلوات الله علیه) غافل نباشیم. یکی از دوستان به ما تلنگری زد که به پیامبر عظیم الشأن اسلام(صلوات الله) اهانت شده و رگ گردن تان بیرون نیامده؟
🔹واقعاً راست گفت آن دوست عزیز؛ به بهترین بندگان خدا، اشرف مخلوقات، مهربان ترین و خوش اخلاق ترین انسان ها از سوی انسان های رذیل اهانت شده و ما سکوت کنیم؟
🔹اسلام دین صلح و صفاست. صلح عادلانه نه ظلم پذیری ذلیلانه! خطاب قرآن کتاب آسمانی پیامبر اسلام به اهل کتاب و سایر ادیان این است:
«قُلْ یَا أَهْلَ الْکِتَابِ تَعَالَوْا إِلَی کَلِمَةٍ سَوَاءٍ بَیْنَنَا وَبَیْنَکُمْ أَلَّا نَعْبُدَ إِلَّا اللَّهَ وَلَا نُشْرِکَ بِهِ شَیْئًا وَلَا یَتَّخِذَ بَعْضُنَا بَعْضًا أَرْبَابًا مِّن دُونِ اللَّهِ». قرآن کریم – سوره آل عمران – آیه 64
«بگو ای اهل کتاب بیایید تا بر سخنی که بین ما و شما یکسان است بایستیم که جز خداوند را نپرستیم و برای او هیچ گونه شریکی نیاوریم و هیچ کس از ما دیگری را به جای خداوند به خدایی برنگیرد».
🔹اسلام سر جنگ با هیچ دین و مکتبی را نداشته و مسلمین نیز سرجنگ با هیچ کشوری را ندارند بجز جهاد در برابر آنهایی که به دیگران ظلم و تجاوز می کنند. اسلام نه ظلم را دوست دارد و نه ظلم پذیری را.
🔹چگونه است که اهانت به اعتقادات چند میلیارد مسلمان از سوی دولت های غربی آزاد است اما نقد و بررسی هولوکاست ممنوع و خط قرمز آنان است؟ براستی چرا تصاویر اهانت آمیز به پیامبر بزرگ اسلام برای آنان آزادی است اما نشر تصاویر #حاج_قاسم_سلیمانی در شبکه های اجتماعی آنان ممنوع؟
🔹نه فقط میلیاردها انسان مسلمان که عموم حامیان ادیان و مکاتب مختلف و انسان های آزاده، با اهانت نشریات وابسته به دولت های غربی به ساحت حضرت محمد(صلی الله علیه و آله) مخالف بوده و آن را محکوم می کنند.
14.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ابتکار خانم معلم متدین انقلابی
مقابله با حذف عکس قرآن از کتاب اول فارسی
🔴 #تلنگر
مردی ! نزد فقیهی رفت وگفت
ای عابد سوالی دارم، عابد گفت بگو
گفت:نمازخودم را شکستم
عابد گفت دلیلش چه بود؟
مردگفت:هنگام اقامه نماز دیدم دزدی
کفش هایم را ربود و فرار کرد برآن شدم که نماز بشکنم و کفشم را ازدزد بگیرم
و حال میخواهم بدانم که کارم
درست است یا نادرست؟
عابد گفت:کفش تو چند درهم قیمت داشت؟
مردگفت: ۵درهم
عابد گفت:اى مرد کار بجا و پسندیده ای
کرده ای زیرا نمازی که تومیخواندی
۲ درهم هم نمیارزید.!
چند نفر معتاد در کشور داریم؟
🔹معاون ستاد مبارزه با مواد مخدر: ۲.۸ میلیون معتاد رسمی داریم. تخمین زده میشود که ۱.۴ میلیون نفر معتاد شناسایی نشده وجود داشته باشد
شجاع باش!
معروف است که میان بنی هاشم کمتر کسی به شجاعت امام حسین علیه السلام بود. اما شجاعت یک شبه ایجاد نمی شود، باید عمری در زندگی شجاع باشیم تا مرگی مثل سیدالشهدا داشته باشیم. مثلا در روابط مان #شجاعت داشته باشیم.
اگر اشتباه کرده ایم، بپذیریم و به دوستمان هم بگوئیم که بله حرف تو درست است. اما بعضی #ترسو هستند و می ترسند که اگر بگویند بله من اشتباه کرده ام رفیقشان پر رو می شود! در حالی که این بستگی به رفتار بعدی شما با دوستتان دارد.