eitaa logo
جوار
1.1هزار دنبال‌کننده
7.2هزار عکس
2.5هزار ویدیو
48 فایل
رسانه جهادی، ولایی، انقلابی ادمین @Ao11114 تلفن تماس 09132925041
مشاهده در ایتا
دانلود
(اطلاعیه شورای حفاظت منابع آب شهرستان رفسنجان در خصوص خاموشی موتور پمپهای چاههای کشاورزی ) با توجه به تشدید وخامت اوضاع منابع آب دشت رفسنجان در اثر خشکسالیهای چند سال اخیر و بهره برداری های بی رویه و همچنین ضرورت حفظ و حراست از منابع آب بعنوان اصلی ترین عامل کشاورزی و اقتصاد پایدار شهرستان ، شورای حفاظت منابع آب در جلسه مورخ 19/8/99 مصوب نمود که جهت صرفه جویی در مصرف آب و ایجاد تعادل بین منابع و مصارف آب در بخش کشاورزی کلیه موتور پمپهای چاههای آب کشاورزی از ساعت 8 صبح پنج شنبه مورخ 22/8/99 لغایت 8 صبح دوشنبه 22/10/99 به مدت دو ماه ( 60 روز ) خاموش گردند بنابراین لازم است تا تمامی مالکین ونمایندگان چاههای آب کشاورزی در راستای اجرای مصوبات شورای حفاظت منابع آب شهرستان ، نسبت به خاموش نمودن موتورپمپ خود در مدت زمان تعیین شده که با عث صرفه جویی آب قابل توجهی خواهد شد ، اقدام نمایند در غیر اینصورت برق موتور پمپ چاه آنان قطع و کلیه هزینه های مربوطه و عواقب ناشی از آن بعهده آنها خواهد بود. البته مقررگردیده به منظور ملاحظات زیست محیطی و تامین آب شرب وحوش ، چرندگان و پرندگان هرمنطقه و جلوگیری از خسارت احتمالی به پمپ چاهها ، موتور پمپها هر هفته جمعه ها از ساعت 8 صبح تا 5/8 صبح به مدت نیم ساعت روشن و بلافاصله خاموش گردند . قابل ذکر است که در مدت زمان در نظر گرفته شده گروههای گشت و بازرسی امور منابع آب ، بخشداریها ، دهیاریها و شوراهای شهر وروستا با تمام امکانات بر اجرای دقیق طرح نظارت خواهند نمود و در صورت مشاهده تخلف ، افراد خاطی را به مراجع ذیصلاح معرفی و برق موتور پمپ آنان قطع خواهد شد . شورای حفاظت منابع آب از کلیه مردم ، با غداران و نمایندگان چاهها خواست تا در اجرای دقیق این طرح همکار و همیار مدیریت منابع آب باشند و به محض مشاهده تخلف برخی از مالکین و نمایندگان چاهها که اقدام به خاموشی موتور پمپ خود ننموده اند و جهت اجرای عدالت و عدم تبعیض ، مراتب را فورا" و با ذکر مشخصات چاه از جمله شماره صحرایی آن حضورا" به بخشداریها ، دهیاریها ، شوراهای اسلامی ، مراکز خدمات جهاد کشاورزی و مدیریت منابع آب شهرستان و یا از طریق تلفن پیغامگیر 34255119 در هرساعت از شبانه روز اطلاع دهند . علی احمدی پور مدیر منابع آب و دبیر شورای حفاظت منابع آب شهرستان رفسنجان ( 09133915869)
واکنش زاهدی به نحوه انتخاب استاندار کرمان بدون مشورت با مجمع نمایندگان استان این اقدام دولت توهین بزرگی به مردم کرمان بود 🔷یقینا نمایندگان استان کرمان قریب به اتفاق نسبت به نحوه این انتخاب موضع گیری خواهند کرد و این کار دولت را محکوم کرده و در صحن علنی مجلس از هفته آینده واکنش‌های خود را نشان خواهیم داد گفتنی است که این اعتراض جدای از این است که فرد انتخاب شده شایسته‌ این مسئولیت هست یا خیر ؛ و قطعا ما اینگونه رفتارهای دولت را محکوم خواهیم کرد. 🔷اگر دولت با آقای حسن‌پور به عنوان رییس محترم مجمع نمایندگان استان در راستای انتخاب استاندار مشورت کرده و ایشان به عنوان رییس مجمع واکنشی نشان نداده باشند که جای تاسف دارد اما اگر آقای حسن پور به عنوان رییس مجمع نمایندگان استان با این روش انتخاب و عدم تعامل آنان با نمایندگاه مخالفت کرده باشند و از دولت فرصتی برای رایزنی بیشتر طلب نموده ولی دولتی ها به آن توجه ننموده اند، نشان می دهد که این دولت و وزارت کشور، توجهی به مردم و نمایندگان استان ندارد.
سرپرست باشگاه مس كرمان شد با حكم مديرعامل شركت ملي صنايع مس ايران علي رمضاني عضو هيات مديره و سرپرست باشگاه مس كرمان شد. پيش از اين محمود محمودي نيا مديرعامل باشگاه مس كرمان بود. رمضاني داراي دكتراي مديريت و از كاركنان شركت ملي صنايع مس ايران و از چهره هاي شناخته شده در ورزش استان و كشور است. حضور در سمت هاي مختلف در باشگاهاي مس سرچشمه، مس رفسنجان و گل گهر سيرجان و تهيه كننده گي و اجراي برنامه هاي ورزشي صدا و سيما در كارنامه رمضاني به چشم مي خورد.
✅احتراما به اطلاع می رساند باعنایت به تصمیم ستاد استانی و شهرستانی مبارزه با کرونا و قرار گرفتن شهرستان در وضعیت بحرانی به دلیل افزایش خطر انتشار ویروس اداره راه و شهرسازی ازتاریخ بیست آبان به مدت یک هفته خدمات اداری را به صورت غیرحضوری و تلفنی انجام میدهد.به همین منظور جهت پیگیری و ارائه خدمات اداری این اداره باشماره ۳۴۳۲۷۲۰۶و ۳۴۳۲۰۰۱۸تماس حاصل فرمائید.
در دیدار حجت الاسلام جلالی نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس با مدیران کل و مسئولان استانی مطرح شد؛ آموزش های مهارتی نباید متوقف شود اعتبار کمربندی شرقی رفسنجان تأمین می شود تخصیص 700 میلیون تومان اعتبار برای محور رفسنجان- زرند درآمد حاصل از املاک کمیته امداد در رفسنجان باید شفاف سازی شود مجتمع های فرهنگی هرچه سریع تر تکمیل شوند قول مساعد رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان برای پیگیری ردیف بودجه راه آهن رفسنجان
🎬مدیرسابق شبکه سه مشاور وزیر صمت شد 🔹دكتر علی اصغر پورمحمدی که معاونت سیما و مدیریت شبکه سه و پنج را در کارنامه دارد، به عنوان مشاور وزیر و رییس شورای رسانه، تبلیغات و اطلاع رسانی وزارت صنعت، معدن و تجارت منصوب شد.
🔴تعطیلی و پلمپ 5 واحد صنفی متخلف درشهرستان رفسنجان طی بازدید گشت ویژه در شب گذشته 🔺 در پی بازدید گشت ویزه معاونت بهداشتی و نیروی انتظامی، از فعالیت های اماکن عمومی و اصناف شهرستان رفسنجان ، با مشاهده عدم رعایت پروتکل های بهداشتی و پیشگیری از بیماری کرونا،۵ واحد صنفی در شب گذشته پلمپ شد.
💢آخرین وضعیت بیماری کووید-۱۹ در شهرستان رفسنجان و انار در آئینه آمار 🔴 هشدار: با آمدن هوای سرد، تهویه هوا را جدی بگیرید و سرمای حداقلی را تحمل کنید. ✅ اولویتهای اصلی کنترل بیماری کووید ۱۹ مداوم از ماسک فاصله فیزیکی مرتب دستها از دورهمی و مهمانیها
مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان خبر داد: 🔴 آموزش حضوری در مدارس استان کرمان تا اطلاع ثانوی؛ تعطیل شد 🔹️احمد اسکندری نسب از تمدید تعطیلی آموزش های حضوری در مدارس استان تا اطلاع ثانوی  خبر داد و افزود: بنا به مصوبه ستاد استانی مقابله با کرونا آموزش مجازی دانش آموزان در تمامی مدارس و آموزشگاه های فنی و حرفه ای، علمی آزاد و زبان در سطح استان تا اطلاع ثانوی تمدید شد و ضرورتی برای آموزش‌های حضوری وجود ندارد. 🔹️ وی گفت: تمامی آموزش های حضوری در مدارس سراسر استان در همه دوره ها و رشته ها و در تمامی شهرستان ها، مناطق و نواحی تا اطلاع ثانوی تعطیل است. 🔹️ اسکندری نسب افزود:  آموزش به دانش آموزان از طریق شبکه آموزش دانش آموزان "شاد"، شبکه های آموزش سیما، چهار و قرآن و توزیع بسته های آموزشی ادامه خواهد داشت. 🔹️ مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان با تاکید بر اینکه تعطیلی آموزش حضوری به معنای بسته بودن درب مدارس نیست گفت: بر اساس تصمیم ستاد کرونا، کادر اداری و عوامل اجرایی باید در مدارس حضور یابند و درب مدارس باز است ولی حضور آموزگاران  و دبیران الزامی نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹⭕️ بازخوانی اعتراض یک دانشجو در حضور رهبرمعظم انقلاب به ناکارآمدی دولت 🌀 دلار گرفتند برای واردات غذای سگ
🍅 گوجه در راه بازار 🔹دبیر ستاد تنظیم بازار: فرآیند رساندن گوجه فرنگی از جنوب به سمت بقیه استان‌ها آغاز شده که پیش‌بینی می‌شود تا ۱۰ روز آینده بازار گوجه فرنگی از نظر قیمت و فراوانی به ثبات برسد؛ همچنین روند توزیع روغن جامد خوراکی نیز آغاز شده و به تدریج فراوانی آن در بازار احساس خواهد شد.
🔴 زمان و میزان خاموشی چاه موتورها با نظر کارشناسان کشاورزی تعیین شود نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هر سال مدتی موتورپمپ های آب در شهرستان خاموش می شود، گفت: این خاموشی باید طبق نظر متخصصان کشاورزی در خصوص نیاز آبی درختان در زمستان صورت گیرد. 🖋 کانال اطلاع رسانی جوار(ایتا) https://eitaa.com/joinchat/1377828909Ccc31b4d5f2