🔺 بازداشت یک اسرائیلی به اتهام جاسوسی از نفتالی بنت برای ایران
🔻 سازمان امنیت داخلی رژیم اشغالگر (شاباک) امروز مدعی شد که یک شهرکنشین از «ریشون لتسیون» در مرکز فلسطین اشغالی را پس از انجام مأموریتهایی به دستور عناصر ایرانی بازداشت کرده است.
● بنا بر این ادعا، از جمله این مأموریتها، تصویربرداری از منزل نخستوزیر پیشین رژیم اشغالگر، «نفتالی بنت»، بوده است.
@jaykhas🇮🇷🔥 | #RT
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘 مقتدی صدر: عادی سازی با اسرائیل جرم است
▫️رهبر جریان صدر و همچنین وزیر مهاجرت عراق به شدت با هرگونه عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مخالفت کردند.
🔸 وی از مقامات و نهادهای ذی ربط خواست فورا به وظیفه خود در قبال هرگونه درخواستی برای عادی سازی روابط با اسرائیل عمل کنند.
🔻رهبر جریان صدر گفت که عادی سازی و مشروعیت بخشیدن به آن در عراق جایی ندارد.
@jaykhas🇮🇷🔥 | #RT
4.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
3.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ کنفرانس مطبوعاتی هاکان فیدان و شروع صحبت در مورد اسراییل و فلسطین که جولانی حرفهای او را قطع کرد و خاتمه کنفرانس را اعلام کرد!
●این پیامی واضح از سوی رییس جمهور تروریست سوریه به اسراییل بود که سوریه اجازه نمیدهد حتی هاکان فیدان بر علیه اسراییل حرفی بزند ، فیدان نقش بسیار پررنگی برای حکومت رییس القاعده بر سوریه ایفا کرده بود
●شوکی که به فیدان وارد شد را خودتان ببینید
حالا دلیل حضور فیدان و اردوغان را در ایران را میفهمیم..
@jaykhas 🇮🇷🔥 | #MT