🔻ژنرال آمریکایی در مصاحبه با CNN: ایرانی ها توان نظامی بالایی دارند و ناوگان دریایی ما نمی تواند به خلیج فارس حمله کند.
● آنها پهپاد ها ، شهپاد ها(شناور هدایت پذیر از راه دور)، مین ها ، موشک های کروز ، موشک های بالستیک و بسیاری از تسلیحات دیگر دارند که برای ما بسیار خطرناک هستند.
بله بله قراره سگ کشی راه بندازیم.
@jaykhas🇮🇷🔥 | #AM
2.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کانال محبوب سپاه سایبری ایران به ایتا پیوست
به اطلاع مخاطبین عزیز میرساند کانال سپاه سایبری ایران بزرگترین و محبوبترین و پربازدید ترین کانال انقلابی تلگرام به ایتا پیوست
جهت دریافت اخبار سریع و خوب عضو شوید👇👇
https://eitaa.com/sepah_cyberi_iran
https://eitaa.com/sepah_cyberi_iran
🇮🇷یه جای خاص🇮🇷
●●● صدای انفجارهایی در بغداد به گوش رسیده است. @jaykhas🇮🇷🔥 | #AS
◈ عقبنشینی آقای لب و دهن؛ ترامپ: خودتان تنگه را باز نگه دارید، به ما ارتباطی ندارد!
◉ ترامپ در گفتوگو با کانال ۱۴ اسرائیل:
● کشورهایی که نفت را دریافت میکنند باید تنگه هرمز را باز نگه دارند، نه ایالات متحده.
● ما به آنها کمک زیادی خواهیم کرد. آنها تمام نفت را میگیرند، ما از تنگه هیچ چیزی نمیگیریم، پس آنها باید مشارکت کنند!
@jaykhas🇮🇷🔥 | #RT
🇮🇷یه جای خاص🇮🇷
⭕️ بلومبرگ به نقل از منابع: ترامپ به رهبران گروه ۷ گفت چند هدف دارد و میخواهد جنگ بهزودی پایان یاب
1.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ دستگیری ۱۰ مزدور وطن فروش با تلاش سازمان اطلاعات سپاه خراسان رضوی
🔻 بهگزارش روابط عمومی سپاه امام رضا علیه السلام، در این اقدام اطلاعاتی ۴نفر از این افراد با جمع آوری اطلاعات و موقعیت اماکن حساس و زیرساختهای اقتصادی در حال جاسوسی بودند که دستگیر شدند.
🔻بر اساس این گزارش، یک هسته ۳نفره از این افراد با هدایت سرپل گروهک تروریستی سلطنت طلب و پشتیبانی مالی و حمایت رسانه ای برنامه ریزی شده، در صدد اجرای اقدامات میدانی بودند که با ضربه اطلاعاتی منهدم شدند.
● از این افراد پس از دستگیری مقادیری سلاح گرم و سرد و همچنین یک محموله بزرگ ارتباطی و فنی کشف و ضبط گردید.
@jaykhas🇮🇷🔥 | #HH