✅ شورای نگهبان با برگزاری مجازی جلسات مجلس موافقت کرد
🔹سخنگوی شورای نگهبان: مصوبۀ اصلاح آییننامه داخلی مجلس درباره برگزاری جلسات در شرایط اضطراری، مغایر شرع و قانون اساسی شناخته نشد.
🔹براساس این مصوبه، اگر به تشخیص هیئترئیسه، برگزاری جلسات در ساختمان مجلس امکانپذیر نباشد، جلسات صحن، کمیسیونها و هیئترئیسه میتواند در محلی دیگر یا از طریق بسترهای مجازی برگزار شود.
@jaykhas🇮🇷🔥 | #CS
✅ محاصره دریایی این بار باید شکسته شود، در غیر اینصورت سایه تهدید تا همیشه بر سر ایران خواهد ماند
🔸محاصره دریایی آمریکایی برای بار دوم به ایران تحمیل شد و اگر این بار ما موفق به شکستن این محاصره نشویم برای همیشه ابزاری قدرتمند برای فشار بر ملت ما و همچنین ترساندن برخی مسئولین واداده خواهد بود.
🔸برای انجام این کار باید دست به اقداماتی بزنیم که باعث درد و رنج آمریکا و ترامپ شود که قطعا هم سخت خواهد بود و کسی منکر سخت بودن آن نیست.
🔸گزینه اول زدن تاسیسات نفتی در منطقه است که قطعا با پاسخ متقابل آمریکا همراه خواهد شد ولی ادامه دار نخواهد بود. چرا؟ اصلی ترین علت اهمیت تنگه هرمز برای آمریکایی ها کنترل نفت است. اگر در جنگِ زیرساخت های نفتی، آمریکایی ها بخواهند تا گام آخر با ما حرکت کنند و هم ایران و هم آمریکا تمام زیرساخت های نفتی را بزند که عملا دیگر نفتی باقی نخواهد ماند که مدیریت شود.
🔸بنابراین زدن زیرساخت های نفتی می تواند گزینه مهمی برای فشار به آمریکا برای برداشتن محاصره دریایی باشد.
🔹دوم، حمله به سرمایه گذاری های شخصی ترامپ و خانواده اش در منطقه است؛ از برج ها و هتل های ترامپ در امارات، قطر، عربستان و ... تا سرمایه گذاری نفتی کوشنر داماد ترامپ در منطقه که تا به حال هنوز هیچ آسیبی ندیده است.
▪️سوم حمله زمینی به کویت؛ پایگاه های آمریکا در کویت، مرکز رسمی حمایت و پشتیبانی از تمام پایگاه های تروریستی این کشور در منطقه است که حمله و تصرف این نقطه می تواند اثرات جدی بر ادامه جنگ و محاصره دریایی داشته باشد.
@jaykhas🇮🇷🔥 | #CS
4.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷یه جای خاص🇮🇷
معاون استانداری خوزستان: ◇ شب گذشته یک سیلوی ذخیره گندم در شهرستان هویزه و یک نقطه در شهرستان دشت آ
🇮🇷یه جای خاص🇮🇷
⬤ المسیره یمن منتشر کرد: لحظه بمباران فرودگاه صنعا توسط عربستان @jaykhas🇮🇷🔥 | #SA