5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
3.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
493.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
590.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
754.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
2.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
9.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
18.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⬤ یک منبع ارشد سیاسی ایران به المیادین گفت: ایران مذاکرهای با آمریکا نداشته است.
• رئیسجمهور دروغگوی این کشور به جای پذیرش مسئولیت خود در به هم زدن تفاهم نامه، همچنان در حال فرافکنی است.
• مذاکرات ما با طرف عمانی است؛ عمان یک همسایه ابدی با ایران است و تنگه هرمز هم صرفا در محدوده آبهای سرزمینی این دو کشور قرار دارد.
• باز یا بسته بودن تنگه هرمز تابعی از وضعیت کلان منطقه است و قطعا در وضعیتی که اقدامات تجاوزکارانه آمریکا و محاصره دریایی و دیگر اقدامات ایذایی آمریکا علیه ایران ادامه داشته باشد، این تنگه باز نخواهد شد.
• مشکل منطقه ما، حضور آمریکایی هاست وگرنه هیچ کدام از کشورهای منطقه طالب جنگ نیستند و همه میدانند که خسارات دیوانگیهای نتانیاهو و ترامپ، برایشان بسیار پر هزینه شده است.
@jaykhas🇮🇷🔥 | #SA
🇮🇷یه جای خاص🇮🇷
💢 تکنیکهای دستکاری در عملیات روانی ❌در کمپینهای تأثیر روانی فرامرزی، چندین تکنیک کلیدی بهطور گست
3.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 پدیده اتاق پژواک
❌در این پدیده شبکه های اجتماعی کاری می کنند که شما فقط موضوعاتی را ببینید و لایک کنید که تایید کننده دیدگاه شما هستند و در این جا، افکار. و عقاید مخالف و شاید صحیح، از دید شما مخفی می مانند. این تکنیک، فیلتر حبابی نیز گفته می شود (bubble filtering)
#سواد_رسانه
#جنگ_شناختی
@jaykhas🇮🇷🔥 | #CS