⬤ روایت جدید از فرآیند انتخاب رهبری توسط نماینده گلستان در مجلس خبرگان
• علاوهبر رأی مکتوب، اعضای خبرگان بهصورت ویدئویی رأی خود را ضبط کردند و در اختیار افراد مطمئن قرار دادند.
این مهم به این دلیل بود که اگر در جریان حملات دشمنی فردی شهید شود نظرش ثبت و ضبط شده باشد.
• آیتالله سید مجتبی خامنهای با اکثریت مطلق آرا از میان گزینهها انتخاب و معرفی شدند
به جز افرادی که به دلایل جسمانی و شرایط خاص نتوانستند به قم بیایند سایر اعضا خود را به قم و زمان مورد نظر رساندند.
• بارها تلاشهایی برای برگزاری جلسه حضوری صورت گرفت که هر بار به دلایل امنیتی و برخی اتفاقات امکان برگزاری مهیا نشد.
• در یک هفتهای که اعضا در محلهای متفاوتی در قم حضور داشتند جلسات کوچک 5، 10 و 12 نفره در حرم مطهر، اماکن عمومی، حتی خیابانها و معابر بین اعضا تشکیل شد.
در این جلسات تبادل نظر و بحثهای بسیار دقیق و عالمانهای درباره مصادیق رهبری رخ داد و نکات و موضوعات متفاوتی مورد مداقه قرار گرفت.
• نهایتاً پس از یک هفته شرایط به صورت اضطراری و امنیتی برای برگزاری جلسه حضوری فراهم شد.
@jaykhas🇮🇷🔥 | #SA
🇮🇷یه جای خاص🇮🇷
☫ سرلشکر رضایی: تا زمانی که همه شرایط ایران برآورده نشود، تنگه هرمز بسته خواهد ماند. • پیام ایران و
☫ مهمترین تحول در موضع ایران که امروز از سوی دبیر شعام اعلام شد، تغییر معادله تنگه هرمز است.
• پیش از این، بازگشایی تنگه عمدتاً در برابر رفع محاصره و گاه آتشبس در لبنان تعریف میشد؛
• اما اکنون اهرم تنگه فراتر از مطالبه رفع محاصره دریایی تعریف شده است.
• معنای این تغییر این است که تا زمانی که واشنگتن بخش مهمی از شروط ایران، فراتر از رفع محاصره، را نپذیرد، تنگه باز نخواهد شد.
✓ تنگه دیگر امتیازی در برابر امتیاز نیست؛ اهرم اصلی ایران در برابر کل فشار آمریکا است.
@jaykhas🇮🇷🔥 | #SA
881.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا