13.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷یه جای خاص🇮🇷
موش صحرایی شمال ارس🐈🐭 @jaykhas🇮🇷⏳ | #AM
7.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 یکی از سوالات رایج این است که اگر دشمن بعد از 42 روز و آزادی اسرایش، دست به حمله مجدد زد چه؟
1️⃣ نقش ضامنین توافق خصوصاً آمریکا بسیار مهم است؛ فراموش نکنیم که نتانیاهو طرح اردیبهشت بایدن را با فشار تیم ترامپ و تهدید ویتکاف پذیرفت.
• اگر معامله جدیدی صورت نگیرد، بعید است ترامپ به این راحتی به نتانیاهو اجازه شعلهورسازی جدید درگیری را بدهد. اما طبعاً با آمریکا طرفیم که هیچ حسابی روی آن نمیتوان کرد.
2️⃣ اکثر ضربات وارده به ارتش رژیم، توسط تیپ شمال قسام صورت گرفت که بیشترین فشار را نیز متحمل شد.
• اما قسام زیر سنگینترین حجم آتش جهان، دائم خود را بازسازی کرد.
• به نظر نمیرسد نیرویی که در 470 روز زیر آن نوع آتشباری، چندین بار توان خود را بازیابی کرده در 42 روزِ بدون آتش بیکار بماند!
از همین رو احتمال ضربه دشمن به شبکه پشتیبانی فلسطین نیز محتمل است و باید مراقب بود.
3️⃣ مطابق ارزیابیهای اطلاعاتی «نه تحلیلی»، نیروی مقاومت غزه توانایی اجرای طوفانالاقصی 2 را دارد.
• در صورت برآورد بازاجرای تجاوز دشمن به غزه، اهرمهای وعده صادق 3 از هوا و طوفانالاقصی 2 در زمین که توان هوایی و زمینی رژیم را قیچی خواهد کرد، روی میز خواهد بود.
4️⃣ البته یکسری موارد جزئی دیگر مانند فشار افکار عمومی جهانی، باقی ماندن اسرای مرد و اجساد در دست حماس «که قرار است در مرحله دوم آزاد شوند» و متعاقب آن فشارهای داخلی در رژیم، هریک موانعی البته نه چندان جدی هستند.
✍🏻 محلل
@jaykhas🇮🇷⏳ | #SA
[تقدیر اینچنین رفته بود
که شب حاکمیت ظلم و فساد
با شفق عاشورا آغاز شود
و سرخی این شفق،
خون فرزندان رسول خدا باشد.]
#ناصرالحسین
[انتشار برای اولین بار]
@jaykhas🇮🇷⏳ | #HS