eitaa logo
مطالب ویژه و جذاب
2هزار دنبال‌کننده
11.8هزار عکس
16.3هزار ویدیو
107 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم اللهم عجل لولیک الفرج گلچین مطالب سایر کانال‌ها 📌 #تبلیغات_رایگان😍 @Hassan_Bidar :ادمین🔻 https://eitaa.com/joinchat/2893545718C09e944073d
مشاهده در ایتا
دانلود
📸 اسامی ۲۸۴ مجروح حادثۀ تروریستی اعلام شد.(فارس) @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
🌱هر روز خود را با بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ آغاز کنید 🔹 امام حسن عسکری(ع): عبادت در زیاد انجام دادن نماز و روزه نیست، بلکه عبادت با تفکّر و اندیشه در قدرت بی‌انتهای خداوند در امور مختلف می‌باشد. امروز پنجشنبه ۱۴ دی ماه ۲۱ جمادی‌الثانی۱۴۴۵ ۴ ژانویه ۲۰۲۴ @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ♦️خوشحالی از حادثۀ تروریستی ، صدای برخی چهره‌ها را درآورد! 🔹 در گفت‌وگو با فارس خطاب به علی کریمی گفت: یعنی تو فکر می‌کنی چون کسی شبیه تو نیست، پس باید بمیرد؟ خوشحالی از کشته‌شدن انسان‌ها، حتی کسانی که اندیشۀ متفاوتی با ما دارند، عین تفکر داعش است. 🔸 نیز به فارس گفت: کسانی که از ریخته‌شدن خون‌های پاک، خوشحالی می‌کنند، دیگر بشر نیستند و حتی حیف کلمۀ حیوان که برای آنها به‌کار برده شود. علی کریمی چگونه می‌تواند برای به خاک‌و‌خون کشیده‌شدن هموطن خودش خوشحالی کند؟ او بی‌ذات‌ترین و بی‌وجدان‌ترین فردی است که سراغ دارم. 🔹 در صفحه‌اش نوشت: متاسفم برای موجودات کثیفی که از خبر مرگ هموطنان‌شان خوشحال می‌شوند. شما کثیف‌ترین و منحوس‌ترین مخلوقات خداوند هستید. 🔹 () خطاب به علی کریمی نوشت: خون غاصبان جنایتکار در رگ توست. کودکان را هم کشتند، تو شاد شدی. 🔸 هم در صفحۀ خود نوشت: حملۀ تروریستی بی‌هیچ قیدوشرطی محکوم است. اگر غیر از این فکر کنیم، وای به حال انسانیت. 🔹، سرپرست تیم استقلال خطاب به علی کریمی گفت: باورم نمی‌شود یک انسان این‌قدر وقیح، بی‌رحم و بی‌شرف باشد.(فارس) @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
♦️انفجار اول کرمان انتحاری بوده است یک منبع آگاه در : 🔹درحالیکه بررسی صحنه در ساعات اولیه ، حاکی از عملیات بمب‌گذاری به وسیله بسته‌های انفجاری در کرمان بود، اما اکنون با بررسی شواهد و قرائن از جمله فیلم دوربین‌های مداربسته، با قطعیت می‌توان گفت که یکی از انفجارهای تروریستی در گلزار شهدا در نتیجه اقدام عامل انتحاری و دیگری هم به احتمال زیاد به همین شیوه بوده است. 🔹به گفته این منبع مطلع، انفجار اول مشخص شده بوده و دومی نیز در دست بررسی است که به احتمال زیاد آن هم انتحاری بوده است. 🔹عامل انتحاری اول، یک بوده که در نتیجه‌ی انفجار، تکه تکه شده است و کار شناسایی در دست بررسی قرار دارد. 🔹محل انفجارها به ترتیب در فاصله ۱.۵ کیلومتری و ۲.۷ کیلومتری مزار شهید حاج قاسم بوده که علت انفجار در این اماکن، عدم امکان عبور از گیت‌های بازرسی در آن محدوده بوده است./ ایرنا(منبع) @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
🔹 تصویری از شهیده معلم دانشجو دانشگاه فرهنگیان نسبیه که در حادثه تروریستی دیروز به رسید.(خبرفوری) @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
♦️مهمترین عوامل سفیدی زودرس موها 🔹کم‌کاری تیروئید 🔹فاکتور ژنتیک 🔹کمبود ویتامین B۱۲ 🔹کمبود آهن و مس 🔹استرس (خبرفوری) @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
🔹تکذیب هرگونه تیراندازی در شهر کرمان 🔹در حالی که از ساعاتی پیش برخی رسانه‌ها مدعی شنیده شدن صدای تیراندازی در شهر شدند، اما پیگیری‌های خبرنگاران در کرمان حاکی از این است که این ادعا صحت ندارد و امنیت کامل در سطح شهر کرمان برقرار است. 🔹فرمانده سپاه استان کرمان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم ضمن هرگونه تیراندازی در سطح شهر کرمان گفت که امینت کامل در استان برقرار بوده و برنامه‌های سالگرد حاج قاسم طبق برنامه و با حضور پرشور‌تر مردم و زائران در گلزار شهدا در حال برگزاری است.‌(خبرفوری) @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .