eitaa logo
جبهه‌ انقلاب‌🇮🇷
1.1هزار دنبال‌کننده
6.8هزار عکس
7.4هزار ویدیو
16 فایل
بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرّحیم : وَ نُرِیدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَی الَّذِینَ اسْتُضْعِفُوا فِی الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوارِثِینَ
مشاهده در ایتا
دانلود
🔹 حمایت خانواده شهید مالک رحمتی استاندار محبوب و شهید آذربایجان شرقی از دکتر 🇮🇷 @hamiyan_sjalili ✅حامیان‌جبهه‌انقلاب(دکترجلیلی)
📌اسنپ در دولت دکتر جلیلی یا دولت پزشکیان؟! ✅رانندگان اسنپ دنبال شغل جدید باشید🤦‍♂ 🇮🇷 @hamiyan_sjalili ✅حامیان‌جبهه‌انقلاب(دکترجلیلی)
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟢 که دکتر گفت چی بود ؟! 🔴از اوناست که باید بگم:! 🇮🇷 @hamiyan_sjalili ✅حامیان‌جبهه‌انقلاب(دکترجلیلی)
🟢آقای حاج سعید عزیز؛ما مردونگی رو با شما معنا کردیم ⚪️حتی توی پیامهای تبلیغاتیت هم شهید رئیسی رو فراموش نمیکنی... همونی که رقیبت سعی داره از ذهن مردم حذفش کنه و کارهاش رو بی ارزش جلوه بده... 🔴نباید بگم دمِ شما گرم که اینقدر مَردی؟ 🇮🇷 @hamiyan_sjalili ✅حامیان‌جبهه‌انقلاب(دکترجلیلی)
🖼 چه کسانی در دور دوم انتخابات می‌توانند رای دهند؟ 🇮🇷 @hamiyan_sjalili ✅حامیان‌جبهه‌انقلاب(دکترجلیلی)
⭕️معرفی رسانه های دکتر سعید جلیلی در انتخابات ۱۴۰۳ 🔹دسترسی به کانال ستاد رسمی دکتر سعید جلیلی https://t.me/jalili_saeed (حاوی محتوای اخبار ستادها،سفرهای استانی دکتر سعید جلیلی و ستاد مرکزی ) 🔸دسترسی به محتواهای متنی https://t.me/matn_jalili (حاوی متن‌ سخنرانی‌های دکتر سعید جلیلی و روشنگری‌ها و همچنین حمایت شخصیت‌ها معروف از دکتر) 🔹دسترسی به عکس نوشت و.... https://t.me/mohtava_jalili_bank (حاوی محتوای تصویری برای انتشار در گروه‌ها و کانال‌ها فضای مجازی در دفاع از دکتر جلیلی و شناساندن تفکرات کاندیدای رقیب و اطرافیانش) 🔸استوری و کلیپ https://t.me/ba_jalili (بانک استوری برای عملیات‌های فضای مجازی) 🔹دسترسی به عکس های خام https://t.me/picjalily (بانک عکس‌های با کیفیت و خام دکتر جلیلی به برای طراحی پوستر و بنر و ...) 🔸محتواهای تولیدی ایکس (توئیتر) https://t.me/XJalili مرجع محتوای آماده برای عملیات‌های توییتری(ایکس) 🔹حامیان هنری دکتر جلیلی https://t.me/drjalili_art (بانک طرح‌های گرافیکی هنرمندان حامی دکتر جلیلی) 🔸 روایت سعید : https://t.me/revayat_saeed1403 (کلیپ‌های آماده از حمایت‌های اقشار مختلف از دکتر جلیلی) 🔹جلیلی شناسی https://t.me/jalilishenas1403 (مرجع قوی برای برنامه‌های جلیلی و انتشار جلسات تنگاتنگ با رئیسی) 🔸محتوای رسانه‌ای|اخبار https://t.me/jalili_media1403 (حاوی اخبار حضور دکتر جلیلی در بین مردم و مکان‌های مختلف) 🔹ستاد مرکزی انرژی دکتر سعید جلیلی https://t.me/jalili_energy (دریافت اخبار نفت و انرژی و کلیپ با کیفیت‌تر دکتر) 🔸کانال مردمی دکتر سعید جلیلی https://t.me/jalily_saeed (محتوای آماده از روشنگری در دفاع از دکتر جلیلی) 🔹راش و کلیپ با کیفیت دکتر جلیلی https://t.me/jalili_data
ما هنوز منتظر دو خط برنامه از آقای پزشکیان هستیم 🙂 🇮🇷 @hamiyan_sjalili ✅حامیان‌جبهه‌انقلاب(دکترجلیلی)
3.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ دکتر جلیلی: ما فرصت زیاد نداریم و باید از فردای انتخابات این حرکت بزرگ با سرعت آغاز شود و کار را جدی آغاز کنیم دکتر جلیلی در اجتماع پرشور حامیان سلامت دکتر جلیلی: 🔹ما فرصت زیاد نداریم و باید از فردای انتخابات این حرکت بزرگ با سرعت آغاز شود و کار را جدی آغاز کنیم. 🔹آنچه در انتخابات به عنوان شعار مطرح کردیم، عصاره، خلاصه آن رویکرد، برنامه و توصیف از شرایط کشور است. 🔹یک جهان فرصت یعنی مجموعه‌ای از سرمایه‌ها و نیروی انسانی متخصص، با انگیزه و با نشاط که آماده‌اند ایران یک جهش در خود داشته باشد.
یه پیش‌بینی کوچولو از مناظره‌ی امشب😂 🇮🇷 @hamiyan_sjalili ✅حامیان‌جبهه‌انقلاب(دکترجلیلی)
⭕️ دکتر جلیلی: نه تنها رشد اقتصادی کشور را منفی و تحریم‌ها را دو برابر کردند، بلکه خودشان هم تحریم شدند دکتر جلیلی در اجتماع پرشور حامیان سلامت دکتر جلیلی: 🔹سال ۹۲ گفتند کاری می‌کنیم هم سانتریفیوژ و هم اقتصاد بچرخد، مگر مسیر هموار نشد، امتیازاتی بیش از تصورات دادید، آژانس ۱۵ بار گفت ایران همه تعهدات را انجام داد، اما خروجی آن این شد که آژانس به طور کل از توافق خارج شد. 🔹در آن سال رشد اقتصادی کشور صفر و بلکه منفی شد تحریم‌ها دو برابر شد خودشان هم تحریم شدند روزانه بیش از ۷۰۰ نفر بر اثر کرونا جان خود را از دست دادند و باید واکسن وارد می‌کردند اما مسئولان وقت گفتند تا fatf و برجام انجام نشود نمی‌توان واکسن وارد کرد. 🔹بهمن ماه سال ۹۷ وزرای دولت وقت نامه زدند که اگر تا روز شنبه فلان موضوع یعنی همان fatf تایید نشود قادر به پرداخت حقوق اسفند ماه نیستیم و چنین نگاهی در مدیریت کشور وجود داشت. یادآوری می‌کنم امروز تیرماه ۱۴۰۳ است و هنوز آن مسئله امضا نشده است. 🇮🇷 @hamiyan_sjalili ✅حامیان‌جبهه‌انقلاب(دکترجلیلی)
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️ میخوام داد بزنم؛ به شما چه؟!؟!؟! 🔥 ما با یه جریانی طرفیم که تحمل نقد و سوال از نماینده‌ی منتخب مردم رو نداره؛ ولی با وقاحت ادعا میکنه که داره حرف مردم رو میزنه! 🇮🇷 ان‌شاءالله ۱۵ تیر، ثابت می‌کنیم که کی نماینده‌ی واقعی مردمه. 🇮🇷 🇮🇷 @hamiyan_sjalili ✅حامیان‌جبهه‌انقلاب(دکترجلیلی)