.
♻️ سؤال افکار عمومی از آقای شهریاری به عنوان نماینده مجلس این است:
۱. آیا قانون مشاغل حساس فقط برای مدیران گمنام و بدون پشتوانه حزبی و سیاسی است؟ اصولگراها چشمشان را بر تخلف اصلاحطلبان ببندند و اصلاحطلبان بر اصولگرایان؟!
۲. چرا این ۵۰۰ مدیر در جایگاه حساس را که فرزندانشان تابعیت کشورهای خارجی دارند و مدیر متخلف دیگری آنها را نصب کرده، معرفی نمیکنید؟ چه کسانی هستند؟ در چه جایگاهی هستند؟ ۵۰۰ پست حساس یعنی فرزندان تمام مسئولان و مقامات جمهوری اسلامی (که قطعا عددش از ۵۰۰ کمتر است) تابعیت خارجی دارند!
۳. شما نماینده مجلس و ناظر بر اجرای قانون هستید. برای این موضوع قسم خوردهاید. اگر از این حجم قانونیشکنی خبر دارید، چرا سکوت کردهاید؟!
🇮🇷 @jebhe_enqelab
✅جبههانقلاب
به ابو هریره گفتند: چرا پشت سر علی(ع) نماز میخوانی ولی در خانه معاویه غذا میخوری؟ گفت: نماز علی قشنگه اما پلو معاویه هم خوشمزه هست!
چقدر این روزها حال و روز بعضی از آدم ها اینگونه است.
🇮🇷 @jebhe_enqelab
✅جبههانقلاب
.
📌 پاسخ رهبر انقلاب به تهدید آقای عارف
معاون اول رئیس جمهور با تهدید منتقدان دولت گفته است اگر به انتقادات ادامه دهید اعلام میکنیم چه چیزی را تحویل گرفتهایم!
رهبر معظم انقلاب چند ماه قبل، تهدید آقای عارف را عملی کردند و آنچه این دولت تحویل گرفته را اعلام کردند.
🇮🇷 @jebhe_enqelab
✅جبههانقلاب
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌بمباران خانه های مردم پیروزی نیست؛
دشمن در غزه و لبنان پیروز نخواهد شد.
_سیدعلیخامنهای
۵ آذر ۱۴۰۳
🇮🇷 @jebhe_enqelab
✅جبههانقلاب