eitaa logo
جبهه‌ انقلاب‌🇮🇷
1.1هزار دنبال‌کننده
6.8هزار عکس
7.4هزار ویدیو
16 فایل
بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرّحیم : وَ نُرِیدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَی الَّذِینَ اسْتُضْعِفُوا فِی الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوارِثِینَ
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ دکتر جلیلی: احادیثی که پزشکیان می‌خواند را ائمه جماعت هم خوب‌بلدند/ عمل به این روایات مهم است دکتر جلیلی در مناظره دوم: 🔹اینکه آقای پزشکیان احادیثی میخوانند و متبرک می شود خوب است ولی این احادیث را امام جماعت ها هم میخواهند. 🔹شما باید امتداد بدهید که این احادیث چطور باید در عمل خود را نشان دهد! حدیث بسیار ارزشمند است، ولی چگونه میخواهد این محقق شود؟ این را باید به مردم بگویید. 🇮🇷 @hamiyan_sjalili ✅حامیان‌جبهه‌انقلاب(دکترجلیلی)
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌خدایا تو خود شاهدی... 🇮🇷 @hamiyan_sjalili ✅حامیان‌جبهه‌انقلاب(دکترجلیلی)
پزشکیان در بیانیه پایانی که برایش نوشته بودند گفت:" زنانی که سر صندوق نیامدند نخواستند رأیشان مصادره به مطلوب شود" .پیام پزشکیان تقابل با کلام رهبر انقلاب است که فرمودند حضور در انتخابات رای به جمهوری اسلامی است ."مصادره به مطلوب" کلید واژه نفاق بود.صادق باشید آقای پزشکیان .سنت خدا بر این است که پرده از چهره نفاق می گیرد .شما اولینش نیستید و آخرینش هم نخواهید بود .لطفا به دروغ دم از تبعیت و پیروی از حضرت آقا نزنید... 🇮🇷 @hamiyan_sjalili ✅حامیان‌جبهه‌انقلاب(دکترجلیلی)
⭕️ دکتر جلیلی: زمانی که یارانه ها هدفمند شد، حدودا 45 دلار به مردم داده می‌شد/ کسانی که در ستاد شما بودند عزا می‌گرفتند که چگونه یارانه بدهند دکتر جلیلی درباره یارانه های نقدی: 🔹نکاتی که آقای پزشکیان گفت و احادث می گوید و جلسه متبرک می شود خوب است اما اینها را ائمه جماعات هم می توانند بخوانند 🔹امروز باید بگویید این احادیث نورانی خود را در عمل نشان دهد؛ مردم این را انتظار دارند؛ تازه می گویید باید مطالعه کنیم و ببنیم در کجا هستیم. 🔹باید دید وضع موجود چیست و وضع مطلوب چیست و مهمتر از آن انیکه برنامه ما برای رسیدن به وضع مطلوب چیست. 🔹در زمانی که یارانه شروع شد و 45 هزار تومان داده می شد، یعنی 45 دلار بود؛ بعد در آن 8 سال کاری کردند که دلار شد 30 هزار تومان و تورم شد 60 درصد و کماکان به مردم 45 هزار تومان می دادید و به روی خود نیاوردند. 🔹کسانی که در ستاد شما هستند می گفتند عزا می گیریم که این 45 هزار تومان را از کجا تهیه کنیم. 🔹شهید رئیسی نسبت به این مسأله بی تفاوت نبود از یک سو تورم 60 درصد را کاهش داد همان 60 درصد که دولت قبل به یادگار گذاشتند و از سوی دیگر یارانه را 10 برابر کرد. 🔹ما طرح سبد کالایی خانوار را طراحی کرده ایم؛ کسانی که گرسنه سر بر بالین می گذارند شما نمی توانید بی تفاوت باشید؛ 13 قلم کالای اساسی را در یک طرح تهیه کردیم تا سلامت مردم تضمین شود. 🔹بخشی از این کار در این دولت با کالابرگ دنبال می شود که باید به نظر من تکمیل شود 🔹طرح سفر خانوار را طراحی کرده ایم و یارانه ای که می دهیم صرفا برای خوراک نیست خانوار کرامت دارد و به تفریح نیاز دارد؛ با یک جوان صحبت می کردم می گفت یک بار با خانواده ام سفر نرفته ام؛ طرح دیگرمان هم یارانه کالای فرهنگی است و کلی سینما داریم و می توانید با یارانه ای که می دهید برای مردم فراهم شود. 🔹باید به سمتی برویم که ضریب جینی کاهش یابد در آن 8 سال ضریب جینی به بدترین حالت خود رسیده بود.
⭕️ جلیلی از نیروهایش حمایت می‌کند اما پزشکیان نیروهایش را گردن نمی‌گیرد کاربر فضای مجازی: 🔹️دیدید ‎سعید جلیلی چه حمایتی می‌کنه از نیروهاش؟ دیدید پای زحمتِ بی‌مزد و منت نیروهای جوان‌ش در دولت سایه چه تعصبی می‌کشه؟ 🔹️مقایسه کنید با ‎پزشکیان که مدام در حال ابراز برائت از اعضای ستاد و اطرافیان خودش هست. 🇮🇷 @hamiyan_sjalili ✅حامیان‌جبهه‌انقلاب(دکترجلیلی)
7.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طنز تلخ: ده سال گذشته خود را چگونه گذراندید؟! فرق میکنه کی رئیس جمهور باشه... 🇮🇷 @hamiyan_sjalili ✅حامیان‌جبهه‌انقلاب(دکترجلیلی)
⭕️ دکتر جلیلی درباره مشکل مسکن و اجاره بها: 🔹مردم از ما انتظار دارند درباره مسکن صحبت کنیم؛ اصولا شما درباره مسکن چه نگاه و رویکردی دارید؟ مسئول ستاد ایشان چند سال وزیر مسکن کشور بودند، مصاحبه ای سال 84 کرد و گفت وزارت مسکن هیچ تعهدی درباره قیمت مسکن ندارد و هرگز دنبال کاهش قیمت مسکن نبودیم؛ این ها صحبت های وزیر مسکن دولت های گذشته است که الان رئیس ستاد شماست. 🔹به ازار ازدواج های سالانه که 800 هزار ازدواج است نیاز به مسکن در هر سال داریم ولی به دلیل سیاست هایی که در آن 8 سال انجام شد، ازدواج ها کاهش یافت. 🔹اینکه برخی می گفتند مسکن مهر مزخرف است؛ خیلی خب، شما چه برنامه ای دارید؟ در آن 8 سال متوسط قیمت مسکن 10 برابر شد؛ می دانید چند درصد مردم اجازه نشینند؟ 🔹می گویند زمین نداریم در حالی که در همین قانون برنامه هفتم چه بندهایی برای مسکن آمده است؟ مشکل زمین چگونه باید برطرف شود؟ در برنامه هفتم آمده که بیاییم به زیستگاه مسکن 2 دهم درصد از اراضی کشور معادل 300 هزار هکتار اضافه شود. 🔹یکی از مشکلات اصلی بالا بودن قیمت مسکن، قیمت زمین است در دولت شهید رئیسی این موضوع مطرح شد و در برنامه هفتم مصوب شد. 🔹باید رئیس جمهور این مسائل را بداند؛ این گره باز شده و کار بسیار خوبی است که در برنامه هفتم آمده است. 🔹مسکن یک موضوع تک بعدی نیست و ابعاد اقتصادی و راهبردی هم دارد و در آمایش سرزمین به آن توجه شود؛ اشتغال هم به موضوع مسکن مرتبط است با سیاست های دریامحور هم مرتبط است بحث دیگر این است که باید در عرصه هایی که مانند دریا که سهم آن از تولید ناخالص داخلی افزایش یابد، توجه شود بعد دیگر هم فرهنگی است که به معماری ساختمان سازی برمی گردد. 🇮🇷 @hamiyan_sjalili ✅حامیان‌جبهه‌انقلاب(دکترجلیلی)
⭕️ | ۴۰ سال است وعده می‌دهیم ولی در عمل ضعیف هستیم 🇮🇷 @hamiyan_sjalili ✅حامیان‌جبهه‌انقلاب(دکترجلیلی)
⭕️ دکتر جلیلی: ارزآوری یک هدف و‌ ماموریت اصلی برای همه دستگاه ها است دکتر جلیلی در اخرین مناظره؛ 🔹بحث‌دیگر در ساخت مسکن این است که باید دولت کمک‌کند و ۲۰ درصد تسهیلات به بخش مسکن تخصیص یابد که اکنون ۸ درصد بیشتر نیست. 🔹تورم‌ یک‌ مشکل اصلی است، دولت شهید رئیسی تورم حداقل ۶۰ درصد را به ارث برد و‌تمام تلاش خود را برای کاهش آن بکار گرفت . 🔹باید تورم ریشه یابی شود و برای آن راه حل داشت و‌ از سرزنش افراد ناراحت نشد امروز کارکردن و برنامه داشتن ضد فضیلت شده است. 🔹شما در بسیاری زمینه ها اطلاعات ابتدایی را ندارید. 🔹هسته مرکزی و جهش ها در تورم ۲مسئله مهم است باید برای هردو‌ راه حل و فهم درست داشت. ناترازی در بودجه هسته مرکزی تورم است. راه حل ناترازی بودجه افزایش منابع و‌کاهش مصارف است‌. 🔹باید ارزاوری یک هدف و‌ماموریت اصلی برای همه دستگاه ها باشد. 🔹دولت باید به خود فشار بیارد که به مردم و باید هزینه های غیرضرور کاهش پیدا کند. 🇮🇷 @hamiyan_sjalili ✅حامیان‌جبهه‌انقلاب(دکترجلیلی)
اگر دکتر پزشکیان بود، الان در ستادش تنها بود. که می خواستی کنی آره؟! ☺️ آقای پزشکیان اگر قرار به اعدام باشد بابت کار نکرده هیچ کسی در ستاد شما باقی نمی ماند و تنها بودید چون همه رو باید بخاطر بلاهایی و خیانت هایی که به این ملت کردند اعدام کنید 🇮🇷 @hamiyan_sjalili ✅حامیان‌جبهه‌انقلاب(دکترجلیلی)
⭕️ | شما به فکر مردم نیستید
🇮🇷 @hamiyan_sjalili ✅حامیان‌جبهه‌انقلاب(دکترجلیلی)