eitaa logo
جبهه‌ انقلاب‌🇮🇷
1.1هزار دنبال‌کننده
6.8هزار عکس
7.4هزار ویدیو
16 فایل
بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرّحیم : وَ نُرِیدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَی الَّذِینَ اسْتُضْعِفُوا فِی الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوارِثِینَ
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ دکتر جلیلی: با قدرت با فساد مبارزه می‌کنیم/ هر جوان کرمانشاهی می‌تواند یک صادرکننده موفق باشد 🔹یک بانک به تنهایی میلیاردها تومان انباشه سرمایه دارد و خلق پول می‌کند و فقط ۶ تا هفت درصد به تورم کشور می‌افزاید اما به یک خواهر روستایی برای پرداخت تسهیلات همراهی نمی‌کند. 🔹مناسبات غلط و فسادی است که مانع پیشرفت کشور می‌شود را باید از پیش روی برداشت. 🔹هر جوان کرمانشاهی می‌تواند یک صادرکننده موفق باشد؛ این کاری است که باید انجام شود. 🔹باید به این سمت برویم که کشور در چهار سال آینده جهش پیدا کند. 🔹اگر از یک جهان فرصت صحبت می‌کنیم که باید به یک ایران جهش منجر شود لازمه آن ایجاد بستر مناسب است که هر ایرانی بتواند نقش پرشکوه خود را ایفا کند.
7.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️دکتر جلیلی از فاجعه جبران ناپذیر وزارت بهداشت دولت خاتمی پرده برداشت
⭕️ انتشار خبر دروغ درباره ترک‌ها توسط رشیدپور/ ستاد دکتر جلیلی بابت انتشار این دروغ شکایت کرد 🔹رضا رشیدپور مجری سابق صدا و سیما و از اعضای کمپین مسعود پزشکیان با استناد به یک صفحه‌ی توییتری مشکوک تلاش کرد تا با توهین به هموطنان ترک و تحریک احساسات قومی، نسبت به دکتر سعید جلیلی فضاسازی منفی در میان این هموطنان را کلید بزند. انتشار این خبر دروغ و توهین آمیز نسبت به هموطنان ترک زبان، در قالب یک اکانت مشکوک ، با واکنش ستاد تبلیغاتی دکتر جلیلی روبرو شد و این ستاد ضمن تکذیب همه جانبه انتساب اکانت مذکور به خود، نسبت به اقدام غیراخلاقی و خلاف قانون و ضوابط رضا رشیدپور(انتشار اخبار کذب با هدف تخریب کاندیدای رقیب) از شکایت و اقدام قضایی علیه رضا رشیدپور خبر داد. 🔹روز‌ گذشته نیز محمدجواد ظریف عضو دیگر کمپین مسعود پزشکیان به دروغ مدعی شد برای رای به دکتر جلیلی مبلغ ۳۰۰ هزار تومان به روستاییان پرداخت می‌شود که شب گذشته دکتر جلیلی در مناظره نسبت به این رفتار خلاف اخلاق ظریف اعتراض خود را اعلام کرد. در هفته جاری تمرکز کمپین مسعود پزشکیان بر نفرت پرکنانی علیه سعید جلیلی متمرکز بوده است و این هدف با انتشار اخبار خلاف واقع متعدد توسط اعضای ستاد پزشکیان پیگیری شده است. 🔹این رویکرد پس از مناظره دوم و ناکامی مسعود پزشکیان در این مناظره، همزمان با ساعات پایانی تبلیغات انتخاباتی تشدید شده است که به نظر می‌رسد نیازمند توجه و نظارت متولیان صیانت از سلامت فضای انتخاباتی است. _ 🇮🇷 بزرگترین کانال هواداران دکتر سعید جلیلی
3.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑یکی از یکی دیگه راستگوتر حسن روحانی: برای رشد اقتصادی «۱۴درصد» به پزشکیان رای بدهید پزشکیان: رشد اقتصادی «۸ درصد» شدنی نیست، جلیلی رو اعدام کنید!
✍ دکتر یکی از دوستان اصلاح‌طلب که آدم باوجدانی است، امروز با من تماس گرفت و خبر بدی داد. گفت: بنا است امروز عصر بچه‌های ستاد پزشکیان یه کاروان موتوری راه بیاندازن و عکس جلیلی را دست بگیرند و به زنان کم‌‌حجاب یا بی‌حجاب، حمله و فحاشی کنند. همین برنامه را در مترو هم دارند و می‌خوان عکس جلیلی در دست، و به بهانه‌ی امر به معروف درگیری ایجاد کنند. این دوست ما این طرح را برای اصفهان گفت اما احتمالاً برای شهرهای مختلف برنامه دارند. مردم و مسئولان به هوش باشند 🇮🇷 @hamiyan_sjalili ✅حامیان‌جبهه‌انقلاب(دکترجلیلی)
پزشکیان حزبی نیست!!! ⭕️ جناب پزشکیان،میثاق نامه جبهه اصلاحات ایران را چرا امضا کردید؟؟ 🇮🇷 @hamiyan_sjalili ✅حامیان‌جبهه‌انقلاب(دکترجلیلی)