بزرگترین عملیات روانی فضای مجازی در دنیا را امشب رقم خواهیم زد
.
.
لطفا اطلاع رسانے ڪنید
با کپشن بسم الله الرحمن الرحیم
قرارمون راس 21 امشب ✅
#خاکریز
#مهندس_سعید_رضایی
@jebhetarom
💠 #توییت | هر کسی هوس شهادت کرده است؛ از این فرصت استفاده کند.
🔴 #استاد_پناهیان
#خاکریز
#مهندس_سعید_رضایی
@jebhetarom
شهید سپهبد قاسم سلیمانی: من اصلاً قبول ندارم در بین بچهحزباللهیها بگیم این آدم با اون شکل و قیافست...! همان دختر کمحجاب، دختر منه، دختر ما و شماست؛ نه دختر خاص من و شما، اما جامعهی ماست.
#خاکریز
#مهندس_سعید_رضایی
@jebhetarom
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روضهخوانی و گریه حجتالاسلام دانشمند برای شهادت حاج قاسم سلیمانی
#سردار_آسمانی
#خاکریز
#مهندس_سعید_رضایی
@jebhetarom
ایران همه محدودیت های برجام را کنار گذاشت
🔻دولت جمهوری اسلامی طی بیانیه ای گام پنجم و نهایی کاهش تعهدات ایران در برجام را اعلام کرد. جمهوری اسلامی ایران دیگر با هیچ محدودیتی در حوزه عملیاتی (شامل ظرفیت غنی سازی، درصد غنی سازی، میزان مواد غنی شده، و تحقیق و توسعه) مواجه نیست.
🔸مشروح بیانیه دولت جمهوری اسلامی ایران به قرار زیر است:
بیانیه دولت جمهوری اسلامی ایران
🔹جمهوری اسلامی ایران در گام پنجم کاهش تعهدات خود، آخرین مورد کلیدی از محدودیت های عملیاتی خود در برجام، یعنی «محدودیت در تعداد سانتریفیوژها» را کنار می گذارد.
🔹بدین ترتیب برنامه هسته ای جمهوری اسلامی ایران دیگر با هیچ محدودیتی در حوزه عملیاتی (شامل ظرفیت غنی سازی، درصد غنی سازی، میزان مواد غنی شده، و تحقیق و توسعه) مواجه نیست و منبعد برنامه هسته ای ایران صرفا بر اساس نیازهای فنی خود پیش خواهد رفت. همکاری ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی کمافی السابق ادامه خواهد یافت. در صورت رفع تحریم ها و منتفع شدن ایران از منافع برجام، جمهوری اسلامی ایران آماده بازگشت به تعهدات برجامی خود می باشد.
🔹سازمان انرژی اتمی موظف است در این چارچوب اقدامات و تمهیدات لازم را با هماهنگی رئیس جمهور اتخاذ نماید.
@Farsna
#خاکریز
#مهندس_سعید_رضایی
@jebhetarom
8.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مداحی جدید و سوزناک سیدرضا نریمانی برای فرمانده مدافعان حرم، سپهبد سلیمانی با سبک قدیمی
تصاویر برای نخستینبار منتشر میشوند.
#سردار_آسمانی
#خاکریز
#مهندس_سعید_رضایی
@jebhetarom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خبر ویژه و آرزویی که دیر یا زود اتفاق می افتد:
🔹دونالد ترامپ در انتقام ترور حاج قاسم سلیمانی، به درک واصل شد...
و اینگونه دل ما کمی آرام خواهد شد...
#خاکریز
#مهندس_سعید_رضایی
@jebhetarom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥روضه خوانی سید مجید بنی فاطمه در منزل سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی
@Farsna
#خاکریز
#مهندس_سعید_رضایی
@jebhetarom
هشدار! حواستون به لیبرال ها باشه!
خون حاج قاسم که بدست امریکا ریخته شد هنوز خشک نشده که یک مزدور امریکا رو در ایران بهش پست و مقام دادن!
امضاءکننده نامه به اوباما مدیر موسسه فرهنگی با ۲۰ میلیارد تومان بودجه شد!
دیروز در نبود اهالی رسانه، مدیرعامل انتشارات علمی فرهنگی با ۳۸ سال قدمت، تغییر کرد و مسعود کوثری، جای خود را نادره رضایی داد. زنی که در شمار امضاءکنندگان نامه فعالان سیاسی به باراک اوباما در حمایت از ۵۵ زندانی سیاسی بود.
نکته جالب اینکه وی در انتخابات شورای شهر تهران رد صلاحیت شده و از نزدیکان شهین دخت مولاوردی، دستیار ویژه رئیسجمهور ایران در امور حقوق شهروندی است. زنی که اظهاراتش، همواره حاشیهساز بوده است.
حالا او مسؤولیت بخشهای مهم فرهنگی ـ هنری از جمله «شرکت بازرگانی کتاب گستر»، «شرکت فرهنگ فیلم تهران» و همچنین «شرکت چاپ و نشر کتیبه» به عنوان سه شرکت وابسته به انتشارات علمی و فرهنگی را بر عهده گرفته است که بودجه سالانه آنها حدود ۲۰ میلیارد تومان است.
fna.ir/dec4wc
⚠️پ؛ ن؛ مسئولین مربوطه مراقب باشن در این روز ها اشفته که خبر ها و حواس ها همه ختم شده به سردار دلها لیبراها نقشه های خود رو پیش نبرن ! چه بسا FATF رو هم کامل تصویب و اجرا کنند!
#خاکریز
#مهندس_سعید_رضایی
@jebhetarom
💢 #شاید_بفهمند
🔹 ۶ سال طول کشید
🔸 ۱۴ سال به عقب برگشتیم
🔹 ۵۰۰ درصد تورم و گرانی را تجربه کردم
🔸 اعتماد عمومی مردم خدشه دار شد
🔹 فتنه ها و اغتشاشات شد
🔸 کشور در لبه پرتگاه قرار گرفت
🔹 عزت نفس و غرور ملی امان ضعیف شد
🔸 سردار های نظامی و اقتصادی از دست دادیم
🔹 و...........
👈 تا شاید دولت َتکرار بفهمد حق با همان #دلواپسان بود؛ مقاومت فعال و اقتصاد داخلی تنها راه نجات و استقلال کشور است
پاشو علمدار حرم😭😭😭
#خاکریز
#مهندس_سعید_رضایی
@jebhetarom
#حسینیه_نخل_رفسنجان
جهت اسکان موقت عزاداران مراسم تشییع پیکر پاک و مطهر سپهبد #شهید_حاج_قاسم_سلیمانی میزبان شما سروران خواهد بود
تلفن های تماس جهت هماهنگی
۰۹۱۳۵۸۲۵۲۹۸
۰۹۱۳۷۶۵۶۰۶۶
🆔 @heiatkarbala
#خاکریز
#مهندس_سعید_رضایی
@jebhetarom
سلام و عرض ادب
تا این لحظه ثمر خون شهید عزیزمان اثراتی داشته که سال های سال بدون شهادت حاج قاسم نمی توانستیم بدست آوردیم.
۱. ایران از برجام خارج شد در صورتی که اقای روحانی قرار بود رفراندوم مذاکره برگزار کند.
۲. مجلس و دولت عراق بعد از ده سال رای به خروج امریکایی ها دادند در صورتی که قرار بود ایران از معادلات عراق حذف شود
۳. وفاق ملی در ایران ایجاد شد در صورتی که بعد از وقایع ابان ماه شکاف بین مردم رو به افزایش بود.
۴.چهره پلید و کثیف آمریکا بین جهان اشکار شد.
۵. وحشت عمومی در تروریست های امریکایی
۶. پذیرش ایران بعنوان یک بازیگر بزرگ جهانی
ایا زمانی که حاج قاسم به ترامپ گفت، من به تنهایی حریف تو هستم فکر کردیم با شهادتش ترامپ را نابود کند؟
ان شاءالله ثمر اشک هایمان شفاعت حاج قاسم عزیز باشد. التماس دعا
#خاکریز
#مهندس_سعید_رضایی
@jebhetarom